ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προσευχηθείτε μαζί μου...Σας παρακαλώ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Προσευχηθείτε μαζί μου...Σας παρακαλώ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΔΩΡΙΔΑ57 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ΚάθυΜέλος
08/05/2004, 08:45:24

ΚάθυΜέλος
08/05/2004, 09:08:27

08/05/2004, 12:09:35
Δε μου φαίνεται και πολύ μικρός ο "μικρός" Κάθυ μου...
Να σε ρωτήσω τι ζώδιο είσαι?

"Τάδε έφη Avallon"
ΚάθυΜέλος
08/05/2004, 13:03:05

Αχ, ναι έπρεπε να αναφέρω πως δεν είναι νήπιο!

Λέαινα είμαι. Γιατί θα μου ετοιμάσεις κάτι;

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

ΚάθυΜέλος
08/05/2004, 13:38:13
Για σένα Avallon!

Το Ελληνόπουλο που τα κατάφερε.

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

08/05/2004, 18:27:46
Σε ευχαριστώ! Είναι πολύ όμορφες... Οσο για το ζώδιο...απλή περιέργεια επειδή ξέρω ότι τα κριάρια έχουν συνήθως τρέλλα με την ορειβασία...Πάντως δε μπορείς να πεις...έπεσα κοντά...στο στοιχείο...

"Τάδε έφη Avallon"
SAUDiΜέλος
09/05/2004, 15:57:10
Ωραιες φωτος πραγματικα! και πολυ τυχεροι οσοι βρεθηκαν σε αυτα τα μαγικα μερη
Αν δε κανω λα8ος εκει γυριστηκαν και οι σκηνες του lotr

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

galazia_sfairaΜέλος
19/01/2006, 10:51:21
αχ δεν το πιστευω ......χαθηκαν.........
θα τα ξαναγραψω:
Λοιπον Γιάννη……….καλε πας να μας τρελάνεις?
Διαφωνησες,θύμωσες,αποχώρησες!

Που διαφώνησες?Μα ακριβώς στο σημειο που αναφερεις και στο μηνυμά σου παρπανω,ότι χάσαμε το ανθρώπινο στοιχέιο και ψάχνουμε να μαθουμε τεχνικές.
Όχι Γιάννη ,ότι κρατάμε καλα είναι ακριβως το ανθρώπινο ,και μιλαω εκ μερους όλων,και ότι ψάχνουμε έιναι η ψυχη μας,όπως κι εσυ αυτην ψάχνεις με τον τρόπο που εχεις εσύ υιοθετήσει μεσω της εξέλιξής σου.

Λες ότι «εισαι σίγουρος πως δεν θα καταλαβουμε…και δεν ειμαστε έτοιμοι..»
Ναι ,εγω δεν καταλαβαινω αλλα ειμαι ετοιμη να μαθω,όπως και άλλοι είμαι σίγουρη, γιατι λοιπον μας υποτιμάς?
Ποιος είναι ο ρόλος ενός καλου δάσκαλου ?
Να μενει,να μην θυμώνει,να μην αποχωρει και να εχει κουραγιο να μεταφερει τα οσα ξερει,κι ο καθένας λαμβανει όσα μπορει, όσα θελει,οσα του κανουν.

Ναι σε μαλώνω Γιάννη,γιατι η ηλικία μας ,και είναι η πρωτη φορα που κυριολεκτω ,δεν μας επιτρεπει να θυμώνουμε και να αποχωρουμε,ουτε και τα παθηματα μας αν θελουμε να λεμε ότι γιναν μαθήματα!

ΑΑΑΑΑ ξέχασα και κάτι ακόμη …δεν εννόησα με τιποτα αυτό το «ο νοών νοήτω»είναι αόριστο και θελω να με το κανεις συγκεκριμενο,μην παραπονιέσαι για ασαφειες!

Θες να σου πω ειλικρινά τι πιστεύω,νοιώθοντας το τι συμβαινει αυτές τις μερες ενργειακά,πως εχεις αναλαβει να δοκιμαζεις την ομαδα,εισαι φαινομενικα το μπαχαλοποιον στοιχειον,δοκιμάζονται μεσω εσου τα όριά μας ,οι αντιστασεις μας,και συ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Και μην τολμήσεις και θυμώσεις σε έφαγα!!!!!!!!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

galazia_sfairaΜέλος
19/01/2006, 10:58:04
Δεν ξερω τι συμβαινει αποτα χθες...
μονο το συγκεκριμενο site μου το βγαζει κινεζικα,απαντω και χάνονται...
Καλημερα σε όλους σας με αγάπη και δύναμη.
Αγαπημενη μου vallon,αν μεσα στην πορεια του θεματος συμπεριφέρθηκα εστω και χωρις να το θελω με τετοιον τρόπο που σε έκανα να νοιωσεις "Εσυ κι εμεις"σου ζητώ συγνώμη,εγω όμως σου μιλω με απολυτη ειλικρινεια δεν ενοιωσα ουτε μια στιγμη με αυτον τον τρόπο,αντίθετα,σε παρακολουθώ και σε αλλα θέματα και κυριως ειδα το ενδιαφερον σου για την Ιωχρουν Φλογα κα με συγκινησες.Να εισαι καλα!

19/01/2006, 11:01:17
quote:
Να μενει,να μην θυμώνει,να μην αποχωρει και να εχει κουραγιο να μεταφερει τα οσα ξερει,κι ο καθένας λαμβανει όσα μπορει, όσα θελει,οσα του κανουν.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ

Καλημέρα Γαλάζια σφαίρα.

quote:
Και μην τολμήσεις και θυμώσεις σε έφαγα!!!!!!!!

Θα του επιτεθούμε όλοι μαζί με χαμόγελα αν θυμώσει και σε περίπτωση που δεν παραδοθεί θα αρχίσει τοοοοο γαργαλητόοοοοοοοοοοο.

galazia_sfairaΜέλος
19/01/2006, 11:19:07
Kαλημερα ΝΣΤούλα
πες τα παιδι μου ,που νομίζει ότι θα την γλυτώσει!

Και κοίτα μην διαβζεις και δεν μιλας ....εδω σε περιμενω!

ΜορφέαςΜέλος
19/01/2006, 12:40:21
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΦΩΣ, ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ....

Τι κάνετε κυρίες μου;

Γαλάζια Σφαίρα, περιμένω τον Κούριερ άπό στιγμή σε στιγμή.

Λοιπόν άρα έκλεισε Κυριακή στις 10.30 το πρωί στο σπίτι της Ανσίν. Το μόνο που μας λείπει είναι οι οδηγίες πως να πάμε.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

aries0Μέλος
19/01/2006, 13:14:00
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....

Ηθελα να πω πολλα ....αλλα προτιμησα την σιωπη ...ειναι ανωδυνη....!!!!
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ....

Μορφεα ...ενταξει ...δεν με καταλαβαινεις...!!!!! αλλα και ολοι οι αλλοι ....δεν ειναι γριφοι αυτα που λεω ...αλλα ειναι οσα μπορω να πω...ειναι κατι σαν τα mp3 συμπυκνωμενα ....αλλα τελος παντων...

ΕΙΠΑ οτι δεν θα ξαναμπω....και επειδη το "πατησα".....!!

Και να πω γιατι μπηκα !!!!!

1) γιατι η amalia μου ειπε οτι δεν μπορει να γινει διαγραφη....!!!

2) γιατι ηθελα να επαληθευσω αυτο που ηδη ηξερα...!!!! οτι τελικα δεν θα ειμαι στην συναντηση....!!!!

Αλλά .....δεν λεω άλλα ....!!!!

ΣΑΣ ευχαριστω ...ολους σας ...

Συνεχιστε ...μην σας χαλαω το topic ...με δικους τους γριφους μου !!και ας μεινουμε εδω ...οχι αλλα λογια ...πες.. ο ενας... πες ο αλλος ...αστο καλυτερα .....συνεχιστε ....

ΣΑΣ χαιρετω.....

Sunrise zero

Edited by - aries0 on 19/01/2006 13:15:13

ΜορφέαςΜέλος
19/01/2006, 14:01:39
ΤΕΧΝΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΑΝΑΠΝΟΩΝ

Κάθομαι κάπου άνετα, κατά προτίμηση όχι ξαπλωμένος.

Βάζω μια χαλαρωτική μουσική, κλείνω τα πολλά φώτα εάν με ενοχλούν.

Αρχίζω λοιπόν και απλά παρακολουθώ την αναπνοή μου. Παρακολουθώ τον αέρα πως εισέρχεται μέσα στους πνεύμονές μου, πάει σε όλο μου το σώμα και μετά βγαίνει.

Μισή ώρα είναι αρκετή για να χαλαρώσουμε ολοκληρωτικά ολόκληρο το νευρικό μας σύστημα και να αναεωθούμε. Εάν θέλουμε την τεχνική αυτή μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και θεραπευτικά. Απλά όταν παρακολουθούμε τον αέρα να εισέρχεται τον φανταζόμαστε χρυσό. Έτσι ποτίζει όλα μας τα κύτταρα και όλο μας το σώμα. Ότανεκπνέουμε τότε τον φανταζόμαστε να είναι γκρι στάχτη που βγαίνει από μέσα μας.

Να είστε καλά

ΜορφέαςΜέλος
19/01/2006, 14:08:59
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

Αυτή η τεχνική είναι πολύ υψηλή τεχνική και θα εκπλαγείτε ιδιαίτερα με την δύναμή της. Χρειάζεται απλά προσοχή. Με αυτήν την τεχνική όταν κρυώνεται τον χειμώνα ή όταν είναι κρύα μόνο κάποια σημεία του σώματός σας και θέλετε να τα ζεστάνετε, τότε αυτό απλώνει ομοιόμορφα την ίδια θερμοκρασία παντού και βέβαια δεν κρυώνετε πια.

Κάνω αργή βαθιά εισπνοή, ας ορίσει ο καθένας τον χρόνο της εισπνοής του. Παράδειγμα 5 δευτερόλεπτα. 5 δευτερόλεπτα λοιπόν εισπνέουμε, μόλιες εισπνεύσουμε βαθιά, τότε κατεβάζουμε τον αέρα στην κοιλιακή μας χώρα φουσκώνοντας την κοιλιά μας και κρατάμε τον αέρα εκεί άλλα ΄5 δευτερόλεπτα. Αφού το κάνουμε αυτό τότε αρχίζουμε να εκπνέουμε για άλλα 5 δευτερόλεπτα, αλλά πλέον μέσα από την κοιλιά. Δηλαδή όσο θα αδειάζουμε τον αέρα θα τραβάμε και την κοιλιά μας προς τα μέσα.

Στόχος είναι ειδικά στην εκπνοή να ζορίσουμε λίγο τον εαυτόν μας, μέχρι να νιώσει ότι πρέπει οπωςδήποτε να εισπνεύσει, και έτσι μπορούμε να εναρμονίσουμε τους ίσους αυτούς χρόνους ανάλογα.

Εςάν το κάνετε αυτό 9 φορές τότε θα ζεματάτε κι ας είστε και στον Βόρειο Πόλο

Ευχαριστώ πολύ

SEHRAZADΝέο Μέλος
19/01/2006, 15:49:25
Μορφέα, Unseen σας ευχαριστώ για την απάντηση.
Θα ήθελα αν είναι δυνατόν κάποια στιγμή να αναφερθούμε και σε αυτό το κομμάτι γιατί έχω πολλές απορίες.
Παιδιά θα ήθελα κι εγώ πολύ να είμαι σε αυτήν την ομάδα αλλά αντικειμενικοί λόγοι που προέκυψαν ξαφνικά (για ενεργειακά εμπόδια λέγατε;) μου το απαγορεύουν.
Επειδή βρίσκομαι σε μια κρίσιμη φάση θα σας ζητούσα να δοκιμάσετε να με απαλλάξετε από το αγχος μου.
Δεδομένου αυτών δεν νιώθω πως έχω την απαραίτητη ψυχική ηρεμία να καταπιαστώ με τέτοια σοβαρά έργα. Δίνω τον δικό μου πόλεμο και θα κάνω συντήρηση δυνάμεων.
Η φάση αυτή τελειώνει (ελπίζω χωρίς απώλειες) τέλος Φλεβάρη.
Εαν τότε μπορώ να σας προλάβω και δεν έχετε φύγει πολύ μπροστά και συν τοις άλλοις με θέλετε στην ομάδα σας θα χαρώ πολύ.
Πάντως θα προσπαθήσω να σας διαβάζω και θα κρατήσω επαφή.

Εύχομαι να περάσετε καλά γιατί η επιτυχία είναι βέβαιη !

UnseenΜέλος
19/01/2006, 17:46:50
Kalispera apo mia Frankfurti... brrrrr... me poli krio kai omihli!
(Morfea, kouti mou irthe i tehniki exisorropisis tis thermokrasias!)

Sygnomi gia ta greeklish alla eimai evgnomon pou mporo na diavazo osa grafete toulahiston! Loipon, einai adinaton na steilo e-mail (ola fainontai alabournezika sto mailbox mou sto in.gr), simeiosa omos ta tilefona oson mou esteilan (eftyhos pou fainontai ta noumera diladi) kai nomizo oti mou leipei mono tis pyramid.

Tha epikoinoniso to Savato me SMS i tilefonika me olous tous endiaferomenous (elpizo sto metaxy i pyramid na ehei dosei to tilefono tis se kapoion) na sas po pou akrivos tha synantithoume gia na ertho na sas paro mi sas prizo me odigies!

Den xero ti prepei na ginei me ton aries0, eho tin entiposi oti den thelei eilikrina na erthei, mallon tou aresei na paraponietai mono, allios den dikaiologeitai to teleftaio tou minima, ti na po! As mas pei epitelous ti pragmatika thelei, ki an thelei, as mou steilei to tilefono tou na ton enimeroso ki afton.

SEHRAZAD emeis edo tha eimaste genikos kai eidikos, vlepeis pos pane ta pragmata kai ta leme xana otan nioseis etimi. Sou efhomai omos na vgeis an ohi aloviti toulahiston sofoteri apo afti tin krisimi fasi. I skepsi mou einai mazi sou.

Tin agapi mou se olous,
Unseen

******* By Art we live *******

ΜορφέαςΜέλος
19/01/2006, 18:10:42
Καλώς την Γερμανίδα μας, χαίρομαι που σου φάνηκε χρήσιμη η τεχνική αυτή. Πιες μια μεγάλη γερμανική μπύρα αν δεν κατορθώσεις την τεχνική, και είναι το ίδιο

toxotisΜέλος
20/01/2006, 05:03:43
Καλά να μην τρελαθούμε τελείως το ίδιο είναι να πει μια παγωμένη μπύρα για να ζεσταθεί η κοπέλα?!!!

Αν ήταν χριστούγεννα ακόμη θα της έλεγα να πιει ένα Gluewein
(Γκλουβαιν=κρασί που πίνεται ζεστό)
αλλά μιας και πέρασαν καλά είναι να δοκιμάσει την τεχνική σου...

Ανσσινούλα, ελπίζω να περάσεις καλά στο ταξίδι σου-αν και επαγγελματικό απ' ότι κατάλαβα.

Σήμερα (δηλ. χθες) σας διάβαζα αλλά είχα τόση πολύ δουλειά που δεν έβρισκα χρόνο να σας γράψω-μου λείψατε

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα σας ακούσω την Κυριακή

Α! και δεν θα ήσουν ο τελευταίος χθες Μορφέα μου αν έμπαινα στο φορουμ, γιατί ξημέρωσε πριν πάω για ύπνο....
...ξαχάστηκα τελείως δουλεύοντας στον υπολογιστή μέχρι το πρωί στις 7:30!

Να κάνω μια ερώτηση, αν και πολύ νωρίς....

η "κολλητή" μου υποφέρει από τενοντίτιδα στο αριστερό της χέρι
-λίγο πιο πάνω από τον καρπό-
εδώ και πολλά χρόνια, έχει δοκιμάσει τα πάντα από φάρμακα
-πολύ δυνατά σε βαθμό που πρέπει να παίρνει και φάρμακα για το στομάχι για να αντέχει-
ο γιατρός της της είπε πως δεν είναι ακόμη για εγχείρηση μιας και είναι πολύ νέα,
επίσης έκανε θεραπείες με λεϊζερ.
Σε ανύποπτο χρόνο μάλιστα-ίσως από μεταβολές του καιρού- πονάει φρικτά.

πιστεύετε πως θα μπορούσαμε, όταν έρθει η ώρα εννοείται, να τη βοηθίσουμε?

Την δική της συγκατάθεση πάντως την έχουμε ήδη.

Φιλιά πολλά
Και...καληνύχτα

20/01/2006, 08:33:24
Καλημέρα σας, φίλοι μου!
Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη κι εποικοδομητική συνάντηση την Κυριακή!
Διαβάζω το topic αυτό από την 9η σελίδα του και παρακολουθώ το πως εξελίσσεται.
Σκοπεύω πάντως να διαβάσω και τις προηγούμενες σελίδες του όταν βρώ τον χρόνο γιατί μου δίνει την εντύπωση οτι έχει αρκετό ενδιαφέρον.
Θα ήθελα λοιπόν σε αυτό το σημείο να ρωτήσω κάτι τον αγαπητό Μορφέα...

Φίλε μου, εχθές μας γνωστοποίησες 2 τεχνικές.
Μία για την χαλάρωση μέσω των αναπνοών και μια για την εξισορρόπηση της θερμοκρασίας του σώματος μας.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι όσον αφορά την δεύτερη...
Θα ήταν αποτελεσματική σε ένα άτομο το οποίο, αν και τον χειμώνα δε νιώθει το σώμα του να κρυώνει καθόλου εύκολα, τα χέρια του από τα μέσα του φθινοπώρου ως τα μέσα της άνοιξης είναι σχεδόν πάντα κρύα?

In anticipation of my resurrection...