ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΙΛΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΦΙΛΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

kapodistria31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
04/09/2003, 22:43:59
Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΙΩΣΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ,ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΝΗ,ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ,ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ή ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΣΗ...
ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...
ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟΙ,ΓΛΥΚΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΗΡΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ,ΠΡΑΟΙ,ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΈΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ...
ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ,ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ...ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ...ΑΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ Μ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ(ΛΕΩ ΕΓΩ)ΚΑΘΕ ΠΝΟΗ ,ΤΗΝ ΦΥΣΗ,ΤΟ ΠΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

cubeΜέλος
04/09/2003, 22:57:26
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Ο ΦΙΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ.
ΚΑΘΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΝΕΕΙ.
ΚΑΘΕ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

ΕΓΩ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ.
ΑΥΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΛΠΙΖΩ.
Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

ΦΙΛΙΚΑ Ο ΚΥΒΟΣ.

_
|_|

FlawlessΜέλος
05/09/2003, 13:53:48
Καλησπέρα Καποδίστρια και μπράβο για το θέμα σου (να ομολογήσω ότι με πρόλαβες !)
Για εμένα φίλια σημαίνει να μοιράζεσαι, να εμπιστεύεσαι, να συμπαραστέκεσαι και πάνω απ’ όλα Φιλία σημαίνει να θυσιάζεις και να θυσιάζεσαι.
Να είσαι καλά για τα θέματα που ανοίγεις !

Φιλικά Γιάννης !

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

05/09/2003, 14:19:41
καλησπερα:))))))))))

φιλια ,για'μενα εστι γαληνη,σιγουρια,ηρεμια,ασφαλεια και αντιθετα ,μπορω να πω αντιφατικα-παραλληλα υπευθυνοτητα(που σημαινει εκγρηγορση),εγνοια(με την υπεροχη μορφη της),επικεντρωση στο να διατηρησεις ολα εκεινα τα θαυμασια συναισθηματα (που θαυμασια εχετε αναφερει).

φιλια μια τοσο μικρουλα λεξουλα,που ομως περικλειει τα παντα.

φιλια,απλη μα συναμμα περιπλοκη-πολυπλοκη λεξουλα.

ειναι τοσα πολλα που θελω να πω για την φιλια,που φοβαμαι πως δεν μπορω να πω τιποτε αλλο,οχι γιατι δεν θελω,μα γιατι δεν χωρανε στην καρδια ,στο μυαλο και ισως στο server του esoterica

καποδιστρια σε ευχαριστουμε για το θεμα που ξεκινησες ,θα τα πουμε ξανα στην πορεια

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

T-SEEKERΜέλος
05/09/2003, 16:53:11
φιλία...

είναι τοσο ωραίο να αισθανεσαι ότι υπάρχει ενας άνθρωπος ο οποίος θα είναι εκεί για σενα όποτε τον χρειαστείς
...

δεν είναι και πολύ δύσκολο για τους απλους "φίλους" να λυπηθουν με μία αποτυχία σου και να λυπούνται όταν εσύ λυπασαι αλλα το πραγματικά δυσκολο είναι να χαίρονται μαζί σου όταν εσύ έχεις μία επιτυχία... αν βρεις ένα τετοιο άτομο έχεις βρει έναν Φίλο με "Φ" κεφαλαίο

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
05/09/2003, 18:08:19
quote:
ΕΓΩ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ.
ΑΥΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ(ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...)ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΚΥΒΕ,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΣ ΑΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ...ΠΑΝΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ...

05/09/2003, 18:10:24
quote:
Για εμένα φίλια σημαίνει να μοιράζεσαι, να εμπιστεύεσαι, να συμπαραστέκεσαι και πάνω απ’ όλα Φιλία σημαίνει να θυσιάζεις και να θυσιάζεσαι.

ΦΙΛΕ FLAWLESS,
ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

05/09/2003, 18:17:01
quote:
φιλια μια τοσο μικρουλα λεξουλα,που ομως περικλειει τα παντα.

φιλια,απλη μα συναμμα περιπλοκη-πολυπλοκη λεξουλα.

ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΝΑΙ Η ΦΙΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΑ ...ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ!!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ!!!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ-ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ..."ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ",ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!!!

05/09/2003, 18:19:20
quote:
αλλα το πραγματικά δυσκολο είναι να χαίρονται μαζί σου όταν εσύ έχεις μία επιτυχία... αν βρεις ένα τετοιο άτομο έχεις βρει έναν Φίλο με "Φ" κεφαλαίο

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ Τ-SEEKER,
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ...ΑΛΗΘΙΝΗ!!!

SilverwolfΜέλος
06/09/2003, 00:38:20
Φίλος είναι αυτός που γνωρίζει τα πάντα για μένα, κι όμως με αγαπάει.

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

ΓιώργοςΜέλος
06/09/2003, 01:16:10
Φιλία ….για μένα… χμ…

Η ποιότητα , (το προσόν αν θέλετε), οπού το άτομο είναι αφοσιωμένος ,έμπιστος, καθεστωτικός (πάντα μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την λέξη) – σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν προκύψει (καλή , κακή η βλακώδεις)
Δεν ζητάω τόσο την αγάπη ενός ατόμου (η καρδία μπορεί να σε οδηγήσει και σε βλακώδεις καταστάσεις του στιλ μα το …έκανα γιατί σε αγαπούσα….) , όσο την απόλυτη αφοσίωση και συγκέντρωση (νους) στο τι λέω και κάνω….(που μπορεί να είναι ακόμα και η απόκτηση της παγκόσμια κυριαρχίας )

…από φιλαράκι για καφέ και μάσα….μεχρι Ασσασινός (με μια μονο κουβέντα και η ιστοσελίδα είναι παρελθόν)

Γιώργος
….πάντα καθεστωτικός

Edited by - Γιώργος on 06/09/2003 01:38:04

MaraΜέλος
06/09/2003, 01:23:05
Ειχα μια κουβεντα σημερα και ακουσα την εξης φραση: "Ανακαλυψα πως τελικα ειμαι μονος - δεν εχω ενα φιλο να του ανοιξω την καρδια μου"
Προσπαθησα να φανταστω το συναισθημα... ουτε ενα ατομο στο οποιο να πιστευεις οτι θα μπορεις να ακουμπησεις πανω του, να γελασεις μαζι του!
Μοναξια...ποσο θλιβερο!

Οπως σωστα γραφτηκε - μια πολυπλοκη λεξουλα! Όχι ομως μονο πολυπλοκη μα και πολυτιμη! Περικλειει μεσα της την αγνή έννοια της αγαπης, του ενδιαφεροντος, της ζεστασιας, της επικοινωνιας, της συντροφιας!
Ακομα και μια σχεση μας - ποσο μπορει να στεριωση αν δεν εμπεριεχει μεσα στα συστατικα της την φιλία?

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

SatanistΜέλος
06/09/2003, 02:51:54
Δεν υπάρχουν φίλοι πια.

Where There Is Light..... There is Darkness....

06/09/2003, 10:09:50
καλημερα:))))))))

θα μου επιρεψεις να μην συμφωνησω με το οτι δεν υπαρχουν φιλοι:)

απλα δεν υπαρχει χωρος για αλλον πονο,ειναι στιγμες που στερευουν τα δακρυα μιας μακροχρονης μοναξιας-ειναι στιγμες που ξυπνας με κλαμματα,ειναι στιγμες που σκεφτεσαι ποσες φορες δεν ηθελες να κλαιει κανεις δικος σου φιλος-αγαπημενη/ος εξ αιτιας "σου",γι'αυτο υπαρχει η στιγμη που παιρνεις την αποφαση να εισαι μονος.

Edited by - manos on 06/09/2003 10:10:52

MaraΜέλος
06/09/2003, 16:50:36
Μανο,

Περνεις την αποφαση να εισαι μονος για να μην μεταφερεις δηλαδη τον πονο σου, το προβλημα σου στον αλλο? Αυτο απο μονο του δειχνει μια κινηση απολυτης φιλιας... δεν νομιζεις?
Ο αλλος λοιπον ας αποφασισει - και αν σε ξερει καλα θα καταλαβει την αποφαση - για το αν θα θελει να μεινει διπλα σου η οχι και να σε στηριξει σαν φιλος/η

Μηπως ομως πλεον περνουμε την αποφαση να ειμαστε μονοι μας γιατι πιστευουμε οτι ο φιλος/η, δεν θα νοιωσει τον πονο μας, γιατι δεν θα ασχοληθει με το προβλημα μας...γιατι καταβαθος θεωρουμε οτι ειμαστε μονοι μας?

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

06/09/2003, 17:13:13
quote:

Φιλία ….για μένα… χμ…
Η ποιότητα , (το προσόν αν θέλετε), οπού το άτομο είναι αφοσιωμένος ,έμπιστος, καθεστωτικός (πάντα μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την λέξη) – σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν προκύψει (καλή , κακή η βλακώδης)
Δεν ζητάω τόσο την αγάπη ενός ατόμου (η καρδιά μπορεί να σε οδηγήσει και σε βλακώδεις καταστάσεις του στιλ μα το …έκανα γιατί σε αγαπούσα….) , όσο την απόλυτη αφοσίωση και συγκέντρωση (νους) στο τι λέω και κάνω….(που μπορεί να είναι ακόμα και η απόκτηση της παγκόσμια κυριαρχίας )

…από φιλαράκι για καφέ και μάσα….μεχρι Ασσασίνος (με μια μονο κουβέντα και η ιστοσελίδα είναι παρελθόν)
Γιώργος
….πάντα καθεστωτικός

ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΕ,
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ!!
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!ΠΟΣΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ Η ΦΙΛΙΑ!!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ...ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΔΗΛΑΔΗ...
ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ,ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ.ΣΩΣΤΟ.
ΜΕΤΑ ΛΕΣ "ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ..." ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ( ΕΡΩΤΙΚΗ,ΦΙΛΙΚΗ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ Κ.Λ.Π.)
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ,ΕΦ'ΟΣΟΝ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!
ΚΙ'ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ" ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,Ε,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΣΣΑΣΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΙΩΝΕΣ...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΛΜΑΡΕΙΣ" ΛΙΓΟ,ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ-ΠΑΥΣΙΠΟΝΗ...

FlawlessΜέλος
06/09/2003, 17:14:44
Εγώ έχω φίλους, εκείνοι όμως δεν το γνωρίζουν .........!!

Φιλικά Γιάννης !

06/09/2003, 17:22:10
quote:

Ειχα μια κουβεντα σημερα και ακουσα την εξης φραση: "Ανακαλυψα πως τελικα ειμαι μονος - δεν εχω ενα φιλο να του ανοιξω την καρδια μου"
Προσπαθησα να φανταστω το συναισθημα... ουτε ενα ατομο στο οποιο να πιστευεις οτι θα μπορεις να ακουμπησεις πανω του, να γελασεις μαζι του!
Μοναξια...ποσο θλιβερο!

ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΑ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΚΑΙ ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ...ΜΟΝΟΣ...
(ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 5-6 ΤΗΛΕΦΩΝΑ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ,ΑΛΛΑ...)

quote:
Φίλος είναι αυτός που γνωρίζει τα πάντα για μένα, κι όμως με αγαπάει.

SILVERWOLF ΦΙΛΕ,
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ!!!

06/09/2003, 17:30:39
quote:

Εγώ έχω φίλους, εκείνοι όμως δεν το γνωρίζουν .........!!

Φιλικά Γιάννης !

ΑΧ,FLAWLESS,FLAWLESS
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ...ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!(ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΛΕΞΟΥΛΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Σ'ΕΝΑ ΦΙΛΟ...ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ...)

Edited by - kapodistria on 06/09/2003 17:35:15

06/09/2003, 17:42:17
quote:

καλημερα:))))))))

θα μου επιρεψεις να μην συμφωνησω με το οτι δεν υπαρχουν φιλοι:)

απλα δεν υπαρχει χωρος για αλλον πονο,ειναι στιγμες που στερευουν τα δακρυα μιας μακροχρονης μοναξιας-ειναι στιγμες που ξυπνας με κλαμματα,ειναι στιγμες που σκεφτεσαι ποσες φορες δεν ηθελες να κλαιει κανεις δικος σου φιλος-αγαπημενη/ος εξ αιτιας "σου",γι'αυτο υπαρχει η στιγμη που παιρνεις την αποφαση να εισαι μονος.

ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΕΣ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΗΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΩΔΙΑ ΖΩΗΣ...
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΟ...ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ...ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΩΡΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ!!!ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!