ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΙΛΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΦΙΛΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

kapodistria31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
FlawlessΜέλος
06/09/2003, 17:55:16
Κάπως αλλιώς το εννοούσα !
Αποδέχομαι τον άλλο όπως είναι, ποτέ δεν απορρίπτω.(Χωρίς να σημαίνει ότι δέχομαι τους πάντες και τα πάντα)
Δεν ζητάω αφοσίωση, ζητάω προσοχή .
Ζητάω ειλικρίνεια ......
Λίγα πράγματα, και όμως .........
Όπως ειπώθηκε διαφέρει η Φίλια από την φίλια .

Γιάννης .(δεν γράφω φιλικά γιατί πήξαμε στα Φι !)[η μάλλον φι ?!]

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

ΓιώργοςΜέλος
06/09/2003, 18:19:28
quote:

ΓΙΩΡΓΟ ΦΙΛΕ,
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ!!
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!ΠΟΣΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ Η ΦΙΛΙΑ!!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ...ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΔΗΛΑΔΗ...
ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ,ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ.ΣΩΣΤΟ.
ΜΕΤΑ ΛΕΣ "ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ..." ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ( ΕΡΩΤΙΚΗ,ΦΙΛΙΚΗ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ Κ.Λ.Π.)
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ,ΕΦ'ΟΣΟΝ ΟΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ!!!
ΚΙ'ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ" ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ,Ε,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΣΣΑΣΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΙΩΝΕΣ...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΛΜΑΡΕΙΣ" ΛΙΓΟ,ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ-ΠΑΥΣΙΠΟΝΗ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Χμ.. έχω αρχίσει και το βαριέμαι το «τα έχεις μπερδέψει φίλε Γιώργο»…

… δες τι σημαίνει το Καθέκαστα… και θα το καταλάβεις….

δεν ζητάω να με αγαπούν τόσο οι φίλοι μου όσο ζητάω την συμπαράσταση τους την υπακοή και την προσοχή τους (ακόμα και αν τους πω ότι σκοπεύω να κατακτήσω τον κόσμο – εδώ κάνω πλάκα…) .. αυτό απαιτώ και αυτό προσφέρω…

τώρα αν το βρίσκεις άσχημο η όχι ….λυπάμαι αλλά αυτό είναι και σε οποίον του αρέσει… μέχρι στιγμής έχω τρία άτομα όπου μπορώ να τους αποκαλώ φίλους και θα έκανα οτιδήποτε για αυτούς όπως και αυτοί για μένα….

Δεν περιμένω να το καταλάβεις αλλα δεν μου αρέσει το «εχεις σοβαρό μπέρδεμα»

Τωρα ποιος καταφέρνει και τα μπερδέδει στο τέλος ….το βλέπεις και βλέπουμε και το ξέρουμε - αγάπη , φιλία, ερωτισμός,,κλπ..κλπ…. ( τα διχνει και ο φώσκολος ξέρεις)

Ευχαριστώ για την φωτογραφία ..

Γιώργος
…. Μοναξιά…ποια μοναξιά..?

06/09/2003, 19:12:18
καλησπερα παιδια:)))))))))))))

μαρα ,απλα οταν εχει ενας ανθρωπος πολλα ελαττωματα μικρα-μεγαλα και προσπαθει να διορθωσει οσο το δυνατον περισσοτερα και σε αλλα τα καταφερνει ,ενω σε αλλα οχι με αποτελεσμα να σκορπα στου ανθρωπους που αγαπα μοναχα το αντιθετο αποτελεσμα απο την χαρα,απο εκει και περα ειναι δυσκολα για ολους.

καποδιστρια δεν πονανε τοσο οι πονοκεφαλοι που εχω κατα διαστηματα,οσο το οτι δεν μπορω να προστατευω ολους οσους αγαπω.

εχω μεινει πολυ καιρο μονος ,προσπαθωντας να κανω και να βλεπω τον πονο ως φιλο και οχι ως εχθρο.

οι πληγες παντα θα ειναι νωπες,οσο η καρδια και το μυαλο ειναι ζωηρα και ζωντανα,παλευοντας με τις μνημες,τις αναμνησεις και τα συναισθηματα.

το θεμα επιλογης ειναι πολυ λεπτο και πολλες φορες ειναι ελαχιστα κοντα σε σημειο σχεδον να συμβαδιζει με την εκαστοτε πραγματικοτητα.

δεν μπορω να εκφρασω καλυτερα αυτα που νιωθω ,σας ευχαριστω για την κατανοηση και για τα ομορφα που γραφετε και που συντροφευουν ολους μας,

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

06/09/2003, 19:21:28
ryche χαιρετα kapodistria
Αγαπητη...
φιλια ειναι ΚΑΙ να γνωριζεις
ποτε πρεπει να φυγεις
απο τον αλλο για να μην
του κανεις κακο...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ

06/09/2003, 20:05:08

[/quote]
Χμ.. έχω αρχίσει και το βαριέμαι το «τα έχεις μπερδέψει φίλε Γιώργο»…

… δες τι σημαίνει το Καθέκαστα… και θα το καταλάβεις….

δεν ζητάω να με αγαπούν τόσο οι φίλοι μου όσο ζητάω την συμπαράσταση τους την υπακοή και την προσοχή τους (ακόμα και αν τους πω ότι σκοπεύω να κατακτήσω τον κόσμο – εδώ κάνω πλάκα…) .. αυτό απαιτώ και αυτό προσφέρω…

τώρα αν το βρίσκεις άσχημο η όχι ….λυπάμαι αλλά αυτό είναι και σε οποίον του αρέσει… μέχρι στιγμής έχω τρία άτομα όπου μπορώ να τους αποκαλώ φίλους και θα έκανα οτιδήποτε για αυτούς όπως και αυτοί για μένα….

Δεν περιμένω να το καταλάβεις αλλα δεν μου αρέσει το «εχεις σοβαρό μπέρδεμα»

Τωρα ποιος καταφέρνει και τα μπερδέδει στο τέλος ….το βλέπεις και βλέπουμε και το ξέρουμε - αγάπη , φιλία, ερωτισμός,,κλπ..κλπ…. ( τα διχνει και ο φώσκολος ξέρεις)

Ευχαριστώ για την φωτογραφία ..

Γιώργος
…. Μοναξιά…ποια μοναξιά..?
[/quote]

KAT'ΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ,
ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ.
ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ!!!ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΒΑΡΥ" ΝΑ ΛΕΣ "ΘΕΛΩ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ"!!!ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ "ΒΑΡΥ"...
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΚΟΛΟ!!!ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ;ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ...
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΩ...ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΗΓΑΖΟΥΝ...ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ...ΔΕΝ ΛΕΜΕ "ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ;" Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ...ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ - ΦΥΣΗ....ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ...
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΦΩΤΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ...

06/09/2003, 20:10:41
quote:

ryche χαιρετα kapodistria
Αγαπητη...
φιλια ειναι ΚΑΙ να γνωριζεις
ποτε πρεπει να φυγεις
απο τον αλλο για να μην
του κανεις κακο...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ

RYCHE,ΦΙΛΕ
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ...ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΣ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΑΚΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

06/09/2003, 20:19:00
quote:

καποδιστρια δεν πονανε τοσο οι πονοκεφαλοι που εχω κατα διαστηματα,οσο το οτι δεν μπορω να προστατευω ολους οσους αγαπω.

εχω μεινει πολυ καιρο μονος ,προσπαθωντας να κανω και να βλεπω τον πονο ως φιλο και οχι ως εχθρο.

οι πληγες παντα θα ειναι νωπες,οσο η καρδια και το μυαλο ειναι ζωηρα και ζωντανα,παλευοντας με τις μνημες,τις αναμνησεις και τα συναισθηματα.

το θεμα επιλογης ειναι πολυ λεπτο και πολλες φορες ειναι ελαχιστα κοντα σε σημειο σχεδον να συμβαδιζει με την εκαστοτε πραγματικοτητα.

δεν μπορω να εκφρασω καλυτερα αυτα που νιωθω ,σας ευχαριστω για την κατανοηση και για τα ομορφα που γραφετε και που συντροφευουν ολους μας,

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

ΜΑΝΟ ΜΑΣ,ΦΙΛΕ ΜΑΣ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΒΟΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ...ΙΣΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ...ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΠΟΤΕ!!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ...ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ...ΤΑΠΕΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...

06/09/2003, 20:28:30
quote:

Δεν ζητάω αφοσίωση, ζητάω προσοχή .
Ζητάω ειλικρίνεια ......
Λίγα πράγματα, και όμως .........
Όπως ειπώθηκε διαφέρει η Φίλια από την φίλια .

Γιάννης .(δεν γράφω φιλικά γιατί πήξαμε στα Φι !)[η μάλλον φι ?!]

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

ΕΝΤΑΞΕΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΑΣΑ...
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΛΛΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ,ΑΠΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ...ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΙΛΙΑ"...

ΜΩΡΕ FLAWLESS,ΦΙΛΕ
ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΙΞΑΜΕ ΣΤΑ ΦΙ"
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΑ...ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!!!

SilverwolfΜέλος
06/09/2003, 22:30:32
quote:

quote:
Ειχα μια κουβεντα σημερα και ακουσα την εξης φραση: "Ανακαλυψα πως τελικα ειμαι μονος - δεν εχω ενα φιλο να του ανοιξω την καρδια μου"
Προσπαθησα να φανταστω το συναισθημα... ουτε ενα ατομο στο οποιο να πιστευεις οτι θα μπορεις να ακουμπησεις πανω του, να γελασεις μαζι του!
Μοναξια...ποσο θλιβερο!

ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΡΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΑ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Επέτρεψέ μου να διαφωνίσω εν μέρη φίλη Καποδίστρια.
Πολλές φορές οι καταστάσεις και οι επιλογές άλλων σε φέρνουν στο σημείο να νοιώθεις και να είσαι εντελώς μόνος.
Το λέω από πείρα.
Μετά επιλογή του κάθε ένα που βρέθηκε εκεί είναι να φροντίσει/επουλώσει τις πληγές του και να απλώσει ξανά το χέρι του στον κόσμο για προχωρήσει ή να μείνει στην μοναξιά του σκαλίζοντας τις παλιές πληγές.
Ίσως ανοίγει τις μεγαλύτερες πληγές ο «λάθος» φίλος στον οποίο δώσαμε μια θέση στην καρδιά μας αλλά επιλογή του καθένα είναι αν θα γίνει σακάτης ή απλώς τραυματίας.

Τους τελευταίους μήνες ανοίχτηκαν αρκετά τόπικ που συζητάνε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την φιλία. Αυτό κάτι μας λέει για την σημασία της φιλίας στην ζωή των ανθρώπων.
Ζωή χωρίς φιλία δεν είναι ζωή, κατά την γνώμη μου, είναι σκιά της πραγματικής ζωής. Χωρίς υπόσταση και νόημα.
Δεν έχω τίποτα πιο πολύτιμο στον κόσμο από τους φίλους μου.

Αυτές οι λέξεις για τον ΦΙΛΟ/Η μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά μου όταν τις είχα διαβάσει και γιαυτό τις «κλέβω» και σας τις επαναλαμβάνω.

quote:
ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ
ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑ
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ…

Alati13 – Το ελιξίριο της θλίψης

Υ.Γ. Είμαι φίλη φίλτατη Καποδίστρια.

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

07/09/2003, 17:37:30
quote:

Ίσως ανοίγει τις μεγαλύτερες πληγές ο «λάθος» φίλος στον οποίο δώσαμε μια θέση στην καρδιά μας αλλά επιλογή του καθένα είναι αν θα γίνει σακάτης ή απλώς τραυματίας.

Τους τελευταίους μήνες ανοίχτηκαν αρκετά τόπικ που συζητάνε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την φιλία. Αυτό κάτι μας λέει για την σημασία της φιλίας στην ζωή των ανθρώπων.
Ζωή χωρίς φιλία δεν είναι ζωή, κατά την γνώμη μου, είναι σκιά της πραγματικής ζωής. Χωρίς υπόσταση και νόημα.
Δεν έχω τίποτα πιο πολύτιμο στον κόσμο από τους φίλους μου.

Αυτές οι λέξεις για τον ΦΙΛΟ/Η μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά μου όταν τις είχα διαβάσει και γιαυτό τις «κλέβω» και σας τις επαναλαμβάνω.

quote:
ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ
ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑ
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ…

Alati13 – Το ελιξίριο της θλίψης

Υ.Γ. Είμαι φίλη φίλτατη Καποδίστρια.

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"

ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗ ΦΙΛΗΑΣΗΜΟΛΥΚΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ,"ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ..."

ΓιώργοςΜέλος
07/09/2003, 19:15:37
quote:
KAT'ΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ,
ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ.
ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ!!!ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΒΑΡΥ" ΝΑ ΛΕΣ "ΘΕΛΩ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ"!!!ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ "ΒΑΡΥ"...

αγαπητή μου kapodistria
την φιλία την παίρνω πολύ σοβαρά...και είμαι απόλυτος...
.. είναι εύκολο και σε γλιτώνει από πολλούς μπελάδες….

Γιώργος
..always the easy way....