- ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
ΔΙΑΒΑΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ.ΙΣΩΣ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΧΑΣΑ , ΙΣΩΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.
ΦΙΛΗ MALVA ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΔΥΧΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.
ΩΣ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟ.
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΥΠΑΡΧΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=712
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ *** AΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ ***
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΣΥ Η ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
1] με επεμβαση στον γενετικο μας κωδικα
2]-διαβασε την απαντηση μου στην καποδιστρια.Αν ρωτας κατι διαφορετικο μπορεις να επανελθεις.
Δυο παρατηρήσεις-
α]πιστεύω πως δεν είμαστε σε θέση να ορίζουμε συμπαντικούς νόμους αφού είμαστε, «ο τελευταίος τροχός της αμάξης», στη γαλαξιακή κοινοτητα.
Β]-σε ότι αφορά την χρήση και ερμηνεία της λέξης [μύθος =719
= θυμός] η σωστή ερμηνεία της είναι –λόγος- και μαζί με τον έσο λεξαριθμο της –θυμό- εχουμε,τον λόγο που απορρέει από το μυαλό σου κατόπιν σκέψης.
[Ότι έχει μια αρχή έχει και ένα τέλος]- μόνο που «εγώ» που κατέχω την απαραίτητη τεχνολογία ρυθμίζω τον γενετικό μου κώδικα έτσι ώστε, η το τέλος να μην έρθει ποτέ, η όταν πλησιάζει το τέλος, σε [1000] χρόνια, να αλλάζω «όχημα» κατά βούληση για ακόμη [1000] χρόνια κ.ο.κ.
Αντίθετα «εσύ» που μόλις τώρα αρχίζεις να μαθαίνεις πως υπάρχει και γονίδιο π.χ. αισιοδοξίας , πιστεύεις πως στην καλύτερη περίπτωση το τέλος θα έρθει εκεί γύρω στα [120] χρόνια.
Δεν μίλησα ποτέ για μαγικά χαπάκια και μαγικούς χυμους.Η ΑΘΗΝΑ μιλά για επέμβαση στον γενετικό μας κώδικα ώστε να αντικαταστήσουμε το γονίδιο της γήρανσης με αυτό της μη γήρανσης.
Αθάνατοι σημαίνει να ζούμε αιωνια.Ο θάνατος από βαθειά γηρατειά η αρρώστια αποκλείεται δηλαδη.Θα πεθαίναμε όμως αν κάποιος μας σκότωνε.
Οι Έλληνες «θεοί» μας ενημέρωσαν πως τρώνε πίνουν πονούν κάνουν έρωτα κ.ο.κ. γιατί όχι, τι ακριβώς βρίσκεις περίεργο σ’αυτό;;;
Είναι οι δημιουργοί της ζωής όπως την γνωρίζουμε ,κατέχουν την ύψιστη τεχνολογία στο γνωστό σύμπαν είναι επόμενο να έχουν ότι επιθυμουν,απλως προσθέτουν η αφαιρούν γονίδια από τον γενετικό τους κώδικα .
Καλή και δημιουργική εποχή του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.
Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει.
Το «ύψιστο αγαθό» της Αθανασίας υφίσταται ούτως ή άλλως για τον Άνθρωπο, για όποιον βέβαια πιστεύει στην ύπαρξη, μετάβαση και μετενσάρκωση της Ψυχής.
Από εκεί και πέρα, η αθανασία του σώματος δεν ξέρω αν αποτελεί όντως «ύψιστο αγαθό», ούτε και αν θα μας έκανε καλύτερους ανθρώπους. Η παροιμία λέει «πρόσεχε τι εύχεσαι, μπορεί και να σου συμβεί» και πραγματικά πίσω από το φαινομενικά ονειρικό στοιχείο της «αθανασίας» υπάρχει και το εφιαλτικό…κακά τα ψέματα, η μισή μαγεία της ζωής έγκειται στο ότι κάποια στιγμή τελειώνει…διότι αλλιώς αντιλαμβανόμαστε και εκτιμούμε το μέρος στο οποίο ξέρουμε ότι θα μείνουμε για ένα πεπερασμένο διάστημα και όχι παντοτινά…θέλω να πω υπάρχει και μία σοφία, μία «χρυσή τομή» στη διάρκεια μίας μέσης ζωής, ούτε πολύ μικρή ούτε και ατελείωτη…
Πολύ διδακτικός -και «μυητικού» χαρακτήρα- επί τούτου είναι ο ενδέκατος σταθμός του Οδυσσέα (που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Υδροχόου) και η άρνησή του στην πρόταση της Καλυψούς που του προσφέρει απλόχερα αιώνια νεότητα και αθανασία αρκεί να έμενε κοντά της…διότι κάποια πράγματα τελικά είναι πολύ πιο σημαντικά από το να γίνουμε αθάνατοι…
Επίσης στο θέμα της επιστήμης μου έρχεται στο μυαλό ο σοφός Μύθος που λέει πως όταν ο Ασκληπιός (η ιατρική επιστήμη) βρήκε τον τρόπο να κάνει το ανθρώπινο είδος αθάνατο ο θεός του Κάτω Κόσμου ανέβηκε ενοχλημένος στον Όλυμπο παραπονούμενος στο Δία ότι καμία ψυχή πλέον δεν μετέβαινε στον Άδη! Ο Ζευς κατάλαβε ότι έτσι προκαλούνταν μία «κοσμική ανισορροπία» και γι’αυτό κατακεραύνωσε τον Ασκληπιό (θέτοντάς τον στον ουρανό ως τον αστερισμό του Οφιούχου).
Επί του θέματος, πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουν βρεθεί οι τρόποι που κάνουν τον ανθρώπινο οργανισμό αθάνατο. Αυτό όμως δεν νομίζω πως πρόκειται ποτέ να κοινοποιηθεί, για διάφορους λόγους.
Το πρόβλημα του υπερπληθυσμού του πλανήτη και μόνο θα αποτρέψει τυχόν κοινοποίηση και εφαρμογή των παραπάνω ανακαλύψεων. Και με δεδομένο ότι σε μερικούς αιώνες, για να μην πω δεκαετίες, το εν λόγω πρόβλημα θα είναι πολύ μεγάλο (διότι συν τοις άλλοις ο μέσος όρος ζωής διαρκώς μεγαλώνει) μου φαίνεται πολύ πιθανή η επιλογή της «αποσύνδεσης» υπέργηρων ανθρώπων ως λύση…στην εποχή του Υδροχόου φαίνεται ότι οι πιο σημαντικές αποφάσεις θα εκτελούνται με το απλό πάτημα ενός κουμπιού…εξ’αποστάσεως.
Φυσικά πάντως κάποιοι «ξεχωριστοί» άνθρωποι θα λαμβάνουν όντως το δώρο της αθανασίας…αλλά θα πρόκειται μάλλον για μία πολύ μικρή μειψηφία της οποίας η διαιώνιση θα κρίνεται ιδιαίτερα ωφέλιμη για το είδος μας...τι ειρωνία...
quote:Απ' τον Κανένα. Αλλά το μάτι αιμορραγεί.
Αλήθεια θεωρείς ότι είμαστε σε διατεταγμένη υπηρεσία και απο ποιόν φίλε Άμοθεν..??
quote:
Η ΑΘΗΝΑ μας διαβεβαιωνει μεσα από την ΟΔΥΣΣΕΙΑ πως το πρωτο που πρεπει να κανουμε είναι να ανακαλυψουμε τον τροπο να γινουμε αθανατοι.Το μυστικο ειναι καλα φυλαγμενο μεσα στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ μας
Φίλε αμοθεν,οταν λές "ελληνικό γενετικό κώδικα" τί ακριβώς εννοείς?Τι διαφορά έχει απο τα άλλα dna? το έχουν μόνο οι έλληνες ή το έχουν όλοι οι άνθρωποι?
διαβασε την απαντηση μου στο φιλο κηφεα στο ιδιο θεμα στις 18/01/2011