- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟΣ... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Έχεις δικιό ετσι όπως τοποθετήθηκα μοίαζει λανθασμένο.Θεωρώ όμως οτι το να γνωρίζουμε τα όπλα που χρησιμοποιεί κάποιος και το κακό που αυτά προκαλούν ειδικά σε θέματα που αφορούν λεπτότερες ενέργειες είναι απαραίτητο για μια ολοκληρωμένη άποψη.

quote:
Ειναι ομως και καποιες συγνωμες που ειναι τοσο "λιγες"μπροστα στο κακο που εγινε, που αποτελουν υβρη
H παραπάνω μου δήλωση δε νομίζω να αποκλείει τη συγχώρεση ακόμη και σε αυτή την περίπτωση... της "ύβρης"
Εν αρχή θα ήθελα να συμφωνήσω με τον Jonniebegood,Avatargr και filosofo3 ότι ο δρόμος είναι ένας και όχι δύο.Θεωρω ότι αν πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργήσουμε έναν διαχωρισμό στην Ενέργεια αυτό μπορεί να γίνει μονάχα δηλώνοντας την Πρόθεση.Δεξιά και Αριστερή Ατραπός,καλό και κακό,Μαυρη μαγεία και Λευκή θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα Πρόθεσης.

Παρεμβαίνω στο θέμα ειδικά για να ξεκαθαρίσω ότι-όπως πολύ σωστά επισήμανε και ο Jonniebegood-δεν υπάρχει Λευκό και Μαύρο Τάντρα.Αυτοί οι διαχωρισμοί δημιουργήθηκαν από έλλειψη επαρκούς γνώσης από την δυτική σκέψη και επιπλέον είναι αποτέλεσμα του δυιστικου υποβάθρου που αυτή έφερε όταν ο δυτικός μυστικισμός ήρθε σε επαφή με την Ανατολική πρακτική.
Το Τάντρα δεν είναι μόνο η τέχνη της μετατροπής της σεξουαλικής ενέργειας σε πνευματική αλλά κυρίως είναι ένα γιόγκικο ασκητικό μονοπάτι που ενσωματώνει όπως πάρα πολλά δόγματα ή και σχολές και την τέχνη του σεξ.Το Τάντρα μας παρέδωσε την επιστήμη των Ενεργειακών Κέντρων του Ανθρώπου κάτι πολύ σημαντικό για την εσωτερική μελέτη του ανθρωπου,γεγονός που θα ήταν άδικο να πούμε ότι το Ταντρα είναι Μαύρο ή και Λευκό.Ο Ταοϊσμός ας πούμε είναι μια Διδασκαλία αλλά το ότι έχουν μέσα του αφομοιωθεί κινέζικες μυστικές σεξουαλικές πρακτικές αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε μια διδασκαλία Μαύρη ή Αριστερής χειρός.
Το Ταντρα στην Ανατολή χωρίζεται σε δύο μονοπάτια και εξαρτάται Κυρίως από τους τύπους των ανθρώπων.Υπαρχουν δύο τύποι ανθρώπων ο Ντιβυα δηλαδή ο Πνευματικός και ο Βυρια δηλαδή ο Ηρωικός.Ο πρώτος δεν περιλαμβάνει την Γυναικεία παρουσία όπως ο δεύτερος.Και οι δυο δρόμοι ακολουθούν τον δρόμο του Σίβα και η επιλογή γίνεται καθαρά βάση της φύσεως του ασκητή.
Το κύριο πνεύμα της Ταντρα υποστηρίζει το ρητό που λέει:τι να την κάνω την εξωτερική γυναίκα;Aφού έχω μια γυναίκα μέσα μου.Ειτε τελικά κάποιος επιλέξει να πραγματωθεί μέσα από την γυναίκα ή χωρίς αυτήν στην Ανατολή δεν τον Χρίζουν Μαύρο ή Λευκό Ταντριστη!Είναι γελοίο για έναν Ινδό να ακούσει κάτι τέτοιο.Αυτοί οι διαχωρισμοί δημιουργούνται καθαρά από εμάς τους δυτικούς και αποτελούν παράγωγα της αριστοτελικού τρόπου σκέψης και δράσης μας.
Το Τάντρα για να τελειώνω είναι η Τέχνη ή η Επιστήμη του Αποπρογραμματισμού και Επαναπρογραμματισμού του εγκεφαλικού φλοιού και του συμπλέγματος R με μεθόδους που είτε σταματούν εντελώς την δραστηριότητα της Πράνα είτε την ισορροπούν με τα ιόντα της Απάνα.
Αυτοί που διάλεξαν να κάνουν αυτόν τον προγραμματισμό με την συμμετοχή της γυναικείας παρουσίας στην Ανατολή πρέπει να διαλέξουν και τις κατάλληλες γυναίκες για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν το έργο τους.Υπάρχουν τριών ειδών γυναίκες για τον ανατολικό τρόπο σκέψης.Αυτες που θέλουν να ικανοποιηθούν κυρίως για αυτές,αυτές που θέλουν να ικανοποιήσουν και τον άντρα τους και αυτές που θέλουν μόνο να ικανοποιήσουν τον άντρα τους.Σαφως και αυτός ο τρόπος σκέψης είναι πολύ άσχημος σύμφωνα με τις δικές μας παραδοσεις.Αλλα εκεί τα ήθη και τα εθιμά είναι διαφορετικά.Ο τρίτος τύπος γυναίκας είναι ο κατάλληλος για τον γιόγκι.Γι αυτό τον λόγο θεωρώ αστείο να ακούω ότι ένας Μαύρος Ταντριστής είναι πολυγαμικός και ένας Λευκός είναι μονογαμικός.Αφου στην Ανατολή το να έχει πολλές συζύγους ένας άντρας είναι τόσο κοινότυπο και συνηθισμένο που θα ήταν εντελώς τρελό να τους χαρακτηρίσουμε Μαύρους ταντριστες!!!Εκει μια γυναίκα ή και κορίτσι πηγαίνει με κάποιον γιόγκι γνωρίζει την αποστολή της,αν και δεν είναι λίγες οι φορές που διάφοροι που θεωρούνται γιόγκι εκμεταλλεύονται το σεξ που μπορεί να τους προσφέρει καποια,κατι τέτοιο όμως συμβαίνει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Οποίος είναι πραγματικός ασκητής του Ταντρα πριν φτάσει στην ένωση με την γυναίκα έχει κάνει μακροχρόνια κάθαρση σώματος και πνεύματος που αν κάτσω και σας παραθέσω το τι περιλαμβάνει αυτός ο κατάλογος που πρέπει να προηγηθεί της ενώσεως θα θέλω όσες σελίδες έχουν γραφτεί μέχρι τώρα στο θέμα.Δεν είναι απλά τα πράγματα,ουτε τόσο ευκολα.Θεωρω απίθανο να βρεθούν τέτοιοι άνθρωποι ανάμεσα μας με τόσο μακροχρόνια εργασία.

Τώρα για όσα γράφτηκαν για την συγκράτηση της σεξουαλικής ορμής θα ήθελα να πω τα εξής:
Το να συγκρατήσουμε την εκσπερμάτωση δεν σημαίνει ότι καταφέρνουμε να αφυπνίσουμε το Κουνταμπαφερ μας ούτε ότι είναι τόσο εύκολο να ανεβάσουμε την ενέργεια αυτήν από το φυσικό σώμα στο αιθέριο και στα υπόλοιπα και κυρίως να την διατηρήσουμε σε συνεχή Ανοδική πορεία.Αν είναι έτσι τότε ο Κατσούλας έπρεπε να είχε φτάσει στην φώτιση.
Για να μπορέσει να παραχθεί η Βυρια δηλαδή η Πραγματική Αρρενωπότητα με την οποία ο Ασκητής θα καταφέρει να έλξη την Σακτι ώστε να την αφυπνίσει θα πρέπει να έχει κάνει βαθιά κάθαρση και βεβαίως να προσελκύσει με Μαντραμς ή με Οραματισμό την Εκδήλωση των αρχετυπικών εκείνων αρσενικών θεοτήτων που μπορούν να λάβουν υπόσταση μέσα τους και να αναπτύξουν την βυρια.
Η παρατεταμένη σεξουαλική πράξη δεν είναι απαραίτητο ότι θα οδηγήσει στην θεωση.Υπαρχουν περιγραφές για γιόγκι που αν και έκαναν μέσα σε μια νύχτα ερωτά σε 30 γυναίκες δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την συνείδηση τους στα υψηλότερα σώματα τους.
Αυτά για τους Πραγματικούς Ασκητές της Ταντρα όπως εφαρμόζεται στην Ανατολή και εδώ έχει φτάσει πολύ παραμορφωμένη.
Σαφώς και υπάρχει τρόπος για ένα ζευγάρι να βουτήξει στην μυστικιστική εμπειρία που προσφέρει ο Έρωτας και να εξελιχθεί πνευματικά και κυρίως να προκαλέσει ρήξη του συνειδησιακό του πεδίου κοινώς να δημιουργήσει το Ιερό Δισκοπότηρο,αλλα θεωρώ ότι δεν είναι του παρόντος και ειδικά σε αυτό το τοπίκ.

Ryche..
Fade in Black
quote:Οι συγγνώμες και οι συγχωρέσεις είναι ΠΕΡΙΤΤΕΣ...
![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Αγαπητέ Jonniequote:= ΦΡΟΞΥΛΙΑ
Κι εγώ μέσα στις αλλεργίες είμαι! Υπα΄ρχει ένα βότανο... εχθές το συζητάγαμε με την Κατερίνα, ειδικά για αλλεργίες. Επειδή δεν το θυμάμαι, θα την ρωτήσω και θα σου πούμε :)))) (τις υποβόσκουσες παρενέργειες του βοτάνου, που είναι η πλήρης και ασυνείδητη υποταγή στις μεθόδους υπνωτισμού της σχολης της Γνώσης, θα τις κρύψουμε καλά!) Μόλις το πάρεις θα γίνεις περδίκι ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ!!!!! :))))
(ναι ναι τις υποβοσκουσες παρενεργειες θα τις κρύψουμε!!!!!!!)Και στα σοβαρά τώρα, το ότι εσύ ή κάποιοι άλλοι βγάζουν σπυριά με τις σχολές είναι σεβαστό. Το ότι εγώ ποτέ δεν προσπάθησα να διαφημίσω τίποτα όμως, πρώτα απ 'όλα γιατί δεν υπάρχει κέρδος και δεύτερον το μόνο που έκανα είναι να δώσω μια πληροφορία για νέο κύκλο διαλέξεων ΜΟΝΟ σαν πληροφορία. Τίποτα παραπάνω. Και μετά γιατί θα πρέπει να κρύψω αυτό που κάνω??? Αυτό δεν θα ήταν "πονηρό???" Ενοχλεί το ότι το λέω φανερά??? Δεν πειράζει, ας ενοχλεί. Αυτή είμαι, ξεκάθαρη και ειλικρινής και σε όποιον αρέσω...........
βρε Κατερινακι, γιατι δεν κανεις μια παραθεση των οσων διδαχθηκες ή βιωσες ωστε να τα συζητησουμε ολοι μαζι, εδω δημοσια?
αν δεν ερθω στα σεμιναρια δηλαδη, πρεπει να παραμεινω στην αγνοια?
.
quote:Α, γειά σου βρε Κατερίνα!!! η Φροξυλιά!!! :)))
Βρε, την Φροξυλιά, να μην την θυμάμαι με τίποτα :)))))
να κερασω και εγω ενα τσαγακι βρε κοριτσια? ![]()
.
παγωνα αυτο για σενα!
κοιτα πισω απ την εικονα...
.
quote:Που το ξέρεις ότι είμαι ΑΕΚ ατιμο? Σε κάποιο τάγμα θα ανήκεις που παρακολουθεί τη ζωή των εσω-τερικάδων.
στο Ταγμα του Εχτενσιον με τις Κοκκινες Ανταυγειες, αλλα τις πληροφοριες τις παιρνω απο Την Υπηρεσια... ![]()
.
quote::))))) Μην μου αγχώνεσαι λοιπόν, κάποτε θα πίνουμε μαζί απο το ποτήρι της Αλήθειας, είτε δείς εσύ αυτή που βλέπω εγω, είτε δω εγώ αυτή που βλέπεις εσύ...
εγω? ![]()
quote:
Ο θετικός δάσκαλος που αναφέρω (που τον είδα σε δράση) ΕΙΝΑΙ στοιχείο της φύσης (εκτός αν εννοείς κάτι άλλο με το 'στοιχείο'...
δεν θα μπορουσε να ειναι θετικος ή αρνητικος εφοσον ρεει με το Ταο - αυτο ειναι το χαρακτηριστικο καθε στοιχειου της φυσης, η ουδετεροτητα - δεν υπαρχουν θετικα και αρνητικα στοιχεια - ρωτα τον λοιπον, αυτον ή τον ανεμο (την ιδια απαντηση θα παρεις) αν υπαρχουν δυο δρομοι, ενας ή κανενας...
quote:Είσαι και 'στοιχειασμένος' και δεν σε πιάνω πάντα!!!
με πιανεις, με πιανεις... ![]()
quote:
Ξέρεις αλήθεια οτι μπορεί και να έχουμε κάποιες κοινές εμπειρίες???
τι κοινο μαθαμε αδελφουλα?
γιατι κατι μαθαμε... ![]()
quote:Οσο για τις εμπειρίες που δεν λέγονται ξεκάθαρα, δηλαδή τί περιμένεις? Να μπεί κάποιος και να αρχίσει να λέει είδα εκείνο, έκανα το άλλο? Εσύ γιατί δεν λές τί έχεις δεί, αφού προφανώς έχεις εμπειρίες οι οποίες σε οδήγησαν στην αλήθεια?
εμαθα βιωματικα και γνωριζω οτι οι λεξεις δεν μεταδιδουν βιωματα.
(αυτος ειναι και λογος που δεν γραφω πια στο κλαμπακι που πρωτογνωριστηκαμε.)
αυτο που ρωτησα ευθεως ηταν αν αυτα που γραφουν τα βιωσαν ή τα διαβασαν. δεν ζητησα περιγραφες!
γιατι αν τα βιωσαν, τι καθονται και γραφουν καλη μου? ![]()
για ξαναπαρτα απ την αρχη τα ποστ και κοιτα τα ολιστικα...
quote:
quote:
tha nomisoun oti den me gnorizeis...
Κι επειδή θα μου βγεί το όνομα! ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ (δακτυλοδείχνω τον κο Τζώνυ τώρα) ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ!!!! Φτού κακά!!! :ppp
λεει φυσικα ψεματα!
μια φορα την συναντησα και επεμενε να πιω αφεψημα Φροξυλιας!
απο τοτε την αποφευγω! ![]()
quote:Αντε βρε, δεν το κρύβω, σε ξέρω όσο χρειάζεται για να σε εκτιμώ, κι ακόμα και το οτι δεν ανέχεσαι τίποτα πέρα απο αυτό που 'νομίζεις' (μου επιτρέπεις) οτι ξέρεις με κάνει να σε συμπαθώ ακόμα περισσότερο!
αυτο ειναι κοαν για λυσιμο ρε συ!
χαχαχα!
νασαι καλα!
![]()
.
quote:Το μόνο που βλέπω Τζωνάκο, είναι ανθρώπους που φοβούνται τα ύψη, και βρίσκουν κάθε είδους δικαιολογία για να μείνουν εκεί που είναι, και τελικά να κάνουν και πηγαδάκια (ανάλογα με την 'περιοχή' απο όπου ξεκίνησαν μεσα στην πόλη), για να επιστρέψουν όλοι μαζί σπίτια τους!
καλα ειδες...
.
Για πες,τι σου θυμίζει αυτή η σελίδα master μου;
http://www.dragonrouge.net/greek/gr_general.htm#6
Ποιος αραγε να είναι ο ιδρυτής της;
Αυτός πρέπει...οπωσδήποτε με το Αριστερό![]()

8. Σατάριελ (Satariel 8.0°). Το άνοιγμα του ματιού του Εωσφόρου, Σίβα, Όντιν. Η "αρχή" του Δράκου..![]()
quote:
Δεν υπάρχει λοιπόν καμμιά ατραπός αριστερή ή δεξιά πέρα από τις ομάδες που θέλουν να αυτοπροδιορίζονται ως τέτοιες, και που εκτιμούν το καλό ή το κακό με βάση τη δική τους αντίληψη.
Aξιος!!!Αξιος!!!

Θέλω να πω έπεσες τυχαία πάνω του ή πως αλλιώς το βρήκες?
Πολύ ενδιαφέρον!
Μένω Κεντρώα λοιπόν!!
Μια ερώτηση μόνο: Aφού δεν υπάρχει παράρτημα στην Ελλάδα προς τι η υπάρξη των Ελληνικών? Η μήπως προετοιμάζεται το έδαφος?
quote:
Jonnie χαίρε!Για πες,τι σου θυμίζει αυτή η σελίδα master μου;
http://www.dragonrouge.net/greek/gr_general.htm#6
Ποιος αραγε να είναι ο ιδρυτής της;
Αυτός πρέπει...οπωσδήποτε με το Αριστερό![]()
καλημερα αδελφε!
απ ο,τι παρατηρησα εκει πληρωνουν οι γυμνες μαστουρωμενες παρθενες για να τις θυσιασουν... ![]()
να δεις που το χρημα θα αντικαταστησει και το Ταο και την κουνταλινι τελικα! ![]()
.
quote:Μένω Κεντρώα λοιπόν!!
τη μεση οδο προτεινε και ο Βουδας καλη μου - αυτο ηταν το σατορακι που εφαγε πρωτο!
.
quote:
τη μεση οδο προτεινε και ο Βουδας καλη μου - αυτο ηταν το σατορακι που εφαγε πρωτο!
Bρε κόλλημα με τους Ανατολικούς...
Οι δικοί μας δε σου κάνουν?
"Μέτρον Αριστον" είπαν οι Ανθρωποι και τα κάλυψαν ΟΛΑ...
Τελικά είναι η πρόθεση που «χρωματίζει» το μονοπάτι ή η «τεχνική»![]()
Edited by - Avallon on 14/01/2006 18:14:53
quote:
Bρε κόλλημα με τους Ανατολικούς...
Οι δικοί μας δε σου κάνουν?
"Μέτρον Αριστον" είπαν οι Ανθρωποι και τα κάλυψαν ΟΛΑ...
Θα συμφωνήσω, και θα πώ: αφού χρησιμοποιούμε λοιπόν 'ανατολικούς' όρους, μήπως να ψάξουμε πώς τους χρησιμοποιούσαν κι όλας???
Που, χου: μήπως ο Βούδας έβλεπε ως δεξί μονοπάτι τον μοναστικό τρόπο ζωής (κάτι που έχει παραχρησιμοποιηθεί στον βουδισμό), ως αριστερό τον έκλυτο βίο, και ως μέσο το να ζείς μέσα στον κόσμο και να μην απαρνείσαι την σεξουαλική επαφή αλλά να έχεις σύντροφο ερωτικό (το πώς είναι το θέμα μας)?
Δεν φαντάζομαι να διαφωνεί κανείς με τα παραπάνω? Ας πάμε λοιπόν στα παρακάτω:
Απ'αυτή την άποψη, ήταν είναι και θα είναι μεγίστως και πρωτίστως ΓΝΩΣΤΙΚΗ η διδασκαλία του, γιατί αυτό ακριβώς διδάσκει η Γνώση. Δεν μπορείς να πλησιάσεις τον Θεό απαρνούμενος τον κόσμο και τους ανθρώπους (γιατί μας έστειλε εδώ άλλωστε? επειδή δεν είχε πού να μας πετάξει? Μπα, νομίζω μας αγαπά πολύ για να ψάχνει για... 'χωματερές'), αν και πιθανά θα κρύψεις πολύ καλά τον κακό εαυτό σου, κι έτσι ίσως έχεις κάποια εμπειρία του Θείου, αλλά μέχρι εκεί (υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις, σε αυτόν τον κανόνα, όπως γίνεται με όλους τους κανόνες)αν και τις περισσότερες φορές οι εμπειρίες αυτού του τύπου είναι περισσότερο φαντασίες και φαντασιώσεις. Απο την άλλη σίγουρα θα απομακρυνθείς τα μάλα απο τον Θεό, εάν ακολουθήσεις έκλυτο βίο, αφού έτσι κι αλλιώς άλλα θα σε απασχολούν κι όχι η βίωση του Θεού! Με τον μέσο δρόμο, μέσα δηλαδή απο την επαφή με τον κόσμο μπορείς να ανακαλύψεις τον εαυτό σου (γνώθι σ'αυτόν), κι άρα να ξέρεις τί χρειάζεται να αλλάξεις (εάν σε ενδιαφέρει βέβαια να αλλάξεις το οτιδήποτε). Ταυτόχρονα μέσω της σεξουαλικής επαφής με την/τον σύντροφό σου και με συγκεκριμένη πρόθεση αλλά και τρόπο (ελπίζω να απαντώ στην ερώτησή σου Avallon) μπορείς ν'αγγίξεις το Θείο!
Αυτό είναι και το πάν μέτρον άριστον! Στην δυτική φιλοσοφία όμως, ο μέσος δρόμος του εσωτεριστή έχασε το νόημά του, κι επειδή ο δυτικός δεν έχει επιδείξει τις τελευταίες χιλιετηρίδες την ικανότητα ν'ακολουθεί το μέτρο, έπρεπε να γίνει ένας διαχωρισμός πιο αυστηρός, για να είναι και πιο κατανοητός! Για την Γνώση λοιπον, για να το θέσω παραστατικά, ο μοναστικός τρόπος ζωής θεωρείται ως άκρα δεξιά, και ο έκλυτος βίος ως άκρα αριστερά. Τα άκρα ποτέ δεν οδήγησαν στην φώτιση (εκτός ορισμένων εξαιρέσεων όπως είπα, οι οποίες δεν είναι της ώρας). Στο αριστερό μονοπάτι βρίσκονται όλοι όσοι ασυνείδητα και μέσα απο άγνοια ακολουθούν την 'πεπατημένη' χωρίς να ενδιαφέρονται να δούν παραπέρα, ενώ στην δεξιά βρίσκονται όσοι συνειδητά περπατούν το δύσκολο μονοπάτι προς την ένωση με τον Θεό...
Πάμε τώρα στα περι κόκκινου δράκου!!! Κάτι δεν καταλάβαμε απο όσα έχουν ειπωθεί σε αυτό το τόπικ. Ας προσπαθήσω λοιπόν να το ξεκαθαρίσω!!! Και οι (άκρως = συνειδητοί) αριστεροί και οι δεξιοί περιπατητές ακολουθούν τον δρόμο της σεξουαλικής αλχημείας, χρησιμοποιώντας όμως διαφορετικές τεχνικές. Οπως προείπαμε, η Κουνταλίνι μπορεί να ανέβει ή να κατέβει, και απο ό,τι είδα μέσα στο site, λένε ξεκάθαρα οτι θέλουν να την ανεβάσουν πάνω απο το ας πούμε ενδεδειγμένο σημείο της. Το ονομάζουν άνοδο της Κουνταλίνι, υπονοώντας απο την μία την ενεργοποίησή της (και στις δύο περιπτώσεις ενεργοποιείται), αλλά και εσκεμμένως παρουσιάζοντάς το ως μονόδρομο για την Κουνταλίνι, ακριβώς για να πλανέψουν τους αγνοούντες. Η κουνταλίνι δεν έχει έναν δρόμο, έχει δύο, έναν πάνω, κι έναν κάτω!!!! Αφού τουλάχιστον έχουν την ευθιξία να μήν κρύβονται πίσω απο το δάχτυλό τους, και να παρουσιάζονται γι'αυτό που είναι (αριστεροί), ας μήν τους αφήνουμε να υποβιβάζουν την νοημοσύνη μας, πως ό,τι λένε είναι ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!!! Και κυρίως ας μήν τους αφήνουμε να μας θαμπώνουν με τις δήθεν θεωρίες τους (τί είναι αυτά τα νούμερα που χρησιμοποιούν? μοίρες????? να πέσω κάτω να πεθάνω δηλαδή!!!) Καλά κάνανε και καίγανε τους Αλχημιστές στον μεσαίωνα... τους δρακόφιλους!!! (έλεος δηλαδή, τίποτα δεν σας κάνει εντύπωση? ούτε οτι μιλάνε για την κατασκευή της ΜΑΥΡΗΣ φιλοσοφικής λίθου?)
Και μιά και ήρθαμε και στους δρόμους, πάμε και στους στοιχειακούς δασκάλους. Θα σου πώ Τζώνυ μου τί κατάλαβα εγώ, και πές μου αν κατάλαβες εσύ κάτι διαφορετικό:
Οταν ένας άνθρωπος έρχεται σ'επαφή με έναν στοιχειακό δάσκαλο, ο δάσκαλος θα του δείξει αυτό που ο άνθρωπος είναι, και όσο ο άνθρωπος θα γίνεται μέσα απο την επαφή του με τον δάσκαλο, τόσο ο δάσκαλος θα αποκαλύπτεται/γίνεται μαζί του. Αν δηλαδή είναι λάγνος, θα λάβει λαγνεία απο την επαφή μαζί του, και μέσα απο μεγάλες δόσεις λαγνείας θα πάρει και πόνο (αυτό ειδικά δεν είναι τυχαίο). Αυτό είναι ένας μπούσουλας για να καταλαβαινόμαστε: ό,τι κουβαλάς θα το πάρεις πίσω σε μεγάλες δόσεις, μέχρι να γίνει εσωτερική κάθαρση, και να μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο! Ο ίδιος δάσκαλος στα επόμενα επίπεδα, τα μετά της κάθαρσης, θα σε διδάξει, θα σε αφήσει μάλλον να μάθεις απο τον δικό σου εσωτερικό δάσκαλο αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει πιο κοντά στην Πηγή, στον Θεό. Στα ανώτατα επίπεδα, ο δάσκαλος αυτός είναι ΓΝΩΣΤΙΚΟΣ, όχι με την έννοια του 'πιστού' της διδασκαλίς του Σαμαέλ, αλλά με την έννοια της βασικής εσωτερικής διδασκαλίας, και κλειδιών, όπως εφαρμόζονται στις δικές σου πόρτες. Στο τέλος του δρόμου σου, θα πάρεις τα ίδια κλειδιά που δίνονται απο τον Σαμαέλ.
Και θα ρωτήσει κάποιος, αν είναι έτσι γιατί να ξεκινήσει με τα κλειδιά που δίνει ο σαμαέλ, και να μήν προσπαθήσει να βρεί τα κλειδιά σιγά σιγά! Βασικά, γιατί δεν αντέχουν όλοι την επαφή με τέτοιους δασκάλους, ειδικά εάν έχουν πολλά που πρέπει να 'καθαρίσουν', αλλά κι επειδή μπλέκοντας σε τέτοιες διαδικασίες, το ίδιο το εγώ (προκειμένου να γλυτώσει), και ανάλογα πόσο ισχυρό ει΄ναι (συνήθως πανίσχυρο) θα τους 'στείλει' ύπουλα και έξυπνα σε άλλους στοιχειακούς δασκάλους της αρνητικότητας (υπάρχουν και τέτοιοι). Η διαφορά τους είναι οτι οι αρνητικοί θα σε μάθουν να εκλεπτύνεις τα διάφορα ελαττώματά σου, δηλαδή να τα χειρίζεσαι κατά βούληση και να τα χρησιμοποιείς, για να γίνεις αστρικός μάγος (να κερδίζεις δηλαδή την παραμονή σου στο αστρικό κλέβοντας τις ενέργειες των άλλων - βλέπε σαμανισμός του Καστανέντα), ενώ οι θετικοί θα σε μάθουν πώς να τα απαλείψεις για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικός κάτοικος όχι του αστρικού (μόνο) αλλά όλων των ανώτατων επιπέδων, μέχρι να φτάσεις να γίνεις συνειδητός κάτοικος του Απόλυτου...
Λαμβάνοντας τα κλειδιά απευθείας (αλλά όχι ανεξέλεγκτα) μπορεί κάποιος να δουλέψει σε όλα τα επίπεδα χωρίς να εξαρτάται συναισθηματικά απο κανέναν δάσκαλο (η όποια επαφή με δασκάλους σε επίπεδα εκτός του φυσικού επιφέρει μία συγχιση συναισθηματική και συνειδησιακή, δεν είναι όλοι έτοιμοι για τέτοιες επαφές...τρίτου τύπου!) ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, και πιο ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ!
Επίσης, ασφαλώς εννοείται ΞΑΝΑ οτι μόνο με την αλχημεία δεν κάνει κανείς τίποτα! Ας μήν επαναλαμβανόμαστε. Πρέπει να δουλέψει με ένα σύνολο, συνδυασμό κλειδιών. Πρέπει να γεννιέται και να πεθαίνει μαζί, δεν μπορεί να κάνει μόνο το ένα απο τα δύο!
Και κάτι τελευταίο, αν δεν μπορουμε να εξηγήσουμε κάτι με λόγια, Τζώνυ, σημαίνει οτι απλά δεν το έχουμε κατανοήσει :)
Πήρε η Γνώση αγκαζέ την Θέληση, κι αυτή την Υπομονή, κι έφτιαξαν έναν Άγγελο...
quote:
αυτο που ρωτησα ευθεως ηταν αν αυτα που γραφουν τα βιωσαν ή τα διαβασαν. δεν ζητησα περιγραφες!
Τα βιώματα μπορεί να είναι και έμμεσα και άμεσα! Αν με ξέρεις (που δεν με ξέρεις, ψέμματα λές, θα σου κάνω και μήνυση για δυσφήμιση!!!!) τότε θα ξέρεις πως ό,τι λέω προέρχεται κατά ένα 80% απο προσωπικές εμπειρίες, γιατί το μικρό μου μυαλό μπορεί να κατανοεί καλύτερα αυτά που βιώνει, κι όσο και να μιλάει για πράγματα που απλά εχει διαβάσει, εάν δεν τα βιώσει κιόλας τα γραπτά, δεν θα μπορέσει ποτέ να μιλήσει γι'αυτά! :)))) Ασφαλώς, όταν μιλάς κυρίως μέσα απο προσωπικά βιώματα μπορεί να κάνεις και ΤΕΡΑΣΤΙΑ λάθη...αλλά έχω αποκτήσει και έμμεσες εμπειρίες μέσα απο την Γνώση, οι οποίες απλά επιβεβαιώνουν τις δικές μου... ΑΥτό είναι το ωραίο, όταν προχωράς με έναν φίλο ή μία ομάδα (στην αρχή προχωρούσα με μία φίλη, αλλά αποφάσισε να μείνει κάτω απο την μπάρα...εμ σκάλα εννοούσα): δεν πάς στα πάν-τυφλα!!!
Σε κάλυψα?
Θα την πιείς τελικά αυτή την αναθεματισμένη Φροξυλιά???!!!!! Μα τί πρέπει να κάνω πιά?!!! Θα σου φέρω έναν δράκο ΝΑΑΑΑΑΑ (είναι πουά, δεν σε πειράζει?), και τότε θα τρώς και όλο το φαί σου, θα πίνεις και όλη την φροξυλιά σου!! Στοιχειασμένε!!!!
quote:
Bρε συ άτιμο... που το ξέθαψες αυτό το σάϊτ?
Θέλω να πω έπεσες τυχαία πάνω του ή πως αλλιώς το βρήκες?
Αν δώσεις στο google αριστερή ατραπός θα σου βγάλει αυτο το site πρώτο και μετά το δικό σου.

δεν έχω καταλάβει τον λόγο που ο TheChosenNone έδωσε αυτό το site που είναι καθαρά πρόσκληση να ασχοληθείς με την μαύρη μαγεία και την αριστερή ατραπό. Ολα όσα γράφει μέσα είναι άκρως ανατριχιαστικά έως σοκαριστικά. Τόσο ξεκάθαρα πρόσκληση για το κακό. Να πληρώσουμε κι όλας για να γίνουμε μέλη!!!!!
Θα συμφωνήσω με την Πέγκυ, βασίζεστε σε αυτά που λένε αυτοί οι "άνθρωποι" για να βρείτε πληροφορίες???
Πρώτα απ' όλα μας επιβεβαιώνουν την σχέση ταντρισμού-σεξ με την αριστερή οδό. Παραπλανούν έντεχνα τους αδαείς, με τι??? Με την άυξηση του εγώ της Υπερηφάνειας και της Αλαζονείας!!! Θα γίνεις Θεός, δεν θα υπάρχει κανείς πάνω από σένα, θα ελέγχεις τα πάντα!! Τι ωραία πράγματα έ???
Χρησιμοποιούν το όνομα του Σαμαέλ, (Σάμαελ τον λένε). Αυτό ήθελες να μας πεις αγαπητέ φίλε??? Σιγά!! Εδώ χρησιμοποιούν το όνομα του Θεού, δεν θα χρησιμοποιήσουν του Σαμαέλ. Πάντως, ως γνωστική και Σαμαελική που ποτέ δεν το έκρυψα άλλοστε, δεν έχω συναντήσει ΠΟΤΕ στα τόσα χρόνια καμιά φιλοσοφία των Γιεζίντι, ούτε καμιά σοφία της παράνοιας, ούτε καμιά σκοτεινή πλευρά των τσάκρα!!!!! Ορε τι είναι τούτα?????![]()
![]()
Μην μου πείτε λοιπόν ότι πιστεύετε αυτά που διαβάσατε εκεί μέσα. Το λένε ξεκάθαρα οι δαίμονες, ότι εκεί θα πας για να γίνεις δαίμονας!!!! Πω πω, που είναι ο filosofos3 και ο formergnostic! Παιδιά το πήρατε χαμπάρι αυτό το site??? ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ και εγώ θα ανάψω τον αναπτήρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε απάντηση του φίλου jonniebegood
quote:
βρε Κατερινακι, γιατι δεν κανεις μια παραθεση των οσων διδαχθηκες ή βιωσες ωστε να τα συζητησουμε ολοι μαζι, εδω δημοσια?
δεν είμαι εκπαιδεύτρια για να μπορώ να παραθέσω καμιά διδασκαλία. Φαντάζεσαι τι θα χρειαζόταν να αρχίσω να λέω εδώ την διδασκαλία της Γνώσης??? Ισως όλες οι σελίδες του Εσωτέρικα. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει αυτός ο χρόνος. Τμήματα της διδασκαλίας έχουν παρατεθεί πολλές φορές όμως και εδώ και το τόπικ Σαμαέλ. Οσο για αυτά που βιώνω, είναι αρκετά για να με κρατούν σταθερή στον δρόμο που επέλεξα και αυτό αρκεί σε μένα.
Να τους στείλουμε ένα σακουλάκι με αποξηραμένη φροξυλιά!!! Να το βάλουν στο μαξιλάρι τους, για να μην πάθουν κανένα αλλεργικό σόκ στον ύπνο τους... (ταύτιση έχω πάθει μ'αυτή την φροξυλιά)