ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟΣ... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΤΡΑΠΟΣ... - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

TheChosenNone68 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
TheChosenNoneΜέλος
16/01/2006, 15:12:59
Νόμιζα οτι θα είχες καταλάβει την πρόθεση αλλά και τον σκοπό με τον οποίο κατάθεσα την παραπάνω ιστοσελίδα katerinagnosis.
Ο χλευασμός μου είναι πασιφανής.

Αυτό που θέλησα να δείξω είναι οτι οι ανακρίβειες απο τις ομάδες που πιστέυουν στην υπαρξη της αριστερής ατραπού(και κατ επέκταση την δημιουργούν) είναι πάρα πολλές.Έβαλα ως παραδείγματα τον Σαμαελ και τον Shiva που τον δείχνουν ως Εωσφόρο-Σατανά!Τι ποιό ξεκάθαρο;

quote:
Πρώτα απ' όλα μας επιβεβαιώνουν την σχέση ταντρισμού-σεξ με την αριστερή οδό.

Κaterinagnosis
Παρακολούθησε λίγο το σκεπτικό σου σε παρακαλώ πολύ.
Απο την μία δέχεσαι-και γω μαζι σου-οτι αυτά που γράφονται για τον Σαμαελ ειναι ανακρίβειες και απο την άλλη δέχεσαι οτι Επιβεβαιώνεται η σχέση ταντρισμού-σέξ.Με λίγα λόγια αν εγω ανοιγα ενα τοπικ και έλεγα οτι ο Σαμαέλ είναι σατανιστής και κάποιος μου έδειχνε την σελίδα αυτή,αμέσως εγώ θα επιβεβαίωνα την αρχική μου τοποθέτηση;
Για τον λόγο αυτό,πιστέυω οτι οσες προσπάθειες διαστρέβλωσης υπάρχουν για τον Σαμαέλ αλλες τόσες υπάρχουν για το Ταντρα για το Σίβα και για τα τσάκρας.Αυτοί οι άνθρωποι στοχέυουν στην αγνοιά μας παρερμηνευοντας και διαστρεβλώνοντας τα Πάντα.Καταλαβαίνεις οτι δεν κάνουν διακρίσεις.
Αν κατι δημιουργεί την αριστερή ατραπό είναι αυτή ακριβως η μεθοδολογία που υοθετειται απο ορισμένες ομάδες!

γι αυτό δικαίωσα τον filosofo3 που είπε οτι δεν υπάρχει αριστερη και δεξιά!Ήξερε ο ανθρωπος τι έλεγε.

Εσύ ομως που γνωρίζεις την διδασκαλία π.χ του Σαμαελ μας λές οτι ολα αυτά που διάβασες είναι βλακείες.Το ιδιο σου ΄λέω και γω για το Τάντρα και την σεξουαλικότητα.

Αυτοί που αυτοαποκαλούνται μαύροι απλά εκμεταλέυονται την Ταντρα για να έχουν σεξ.Δεν πιστευω στην σκοτεινή πλευρά των τσακρας!Αυτά ειναι βλακείες.

Οι ομάδες αυτές ειναι προιοντα του δυισμού ειτε πρόκειται για δεξιές είτε για αριστερές.
Εγω δεν πιστέυω στην Αριστερη και Δεξιά Ατραπό.Για άλλους είμαι σίγουρος οτι υπάρχει.Όπως για παρα πολλους υπάρχει ο Σατανάς.Η πιστη και μόνο οτι υπάρχει κακό το δημιουργεί.Και γω δεν θέλησα ποτέ να συνεισφέρω πιστη σε αυτό το συλλογικό ασυνείδητο που δημιουργεί τεχνητούς Στοιχειακούς θεούς εδω και παρα πολλους αιώνες.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

16/01/2006, 17:09:50
Pagwna τα νούμερα που χρησιμοποιούν είναι κάτι σαν βαθμοί. Ξεκινάς από το πρώτο σου δίνουν ανάλογο υλικό και εξετάζεσαι σ΄αυτό για να περάσεις στο δεύτερο, κ.λ.π.
Αυτό με το αστρικό που αναφέρεις δεν το κατάλαβα. Λες ότι θα σε μάθουν πως να γίνεις αστρικός μάγος, δηλαδή πως να κερδίζεις την παραμονή σου στο αστρικό κλέβοντας ενέργειες άλλων. Όταν θέλεις να παραμείνεις στο αστρικό και δεν έχεις αφήσει το φυσικό σου σώμα πρέπει να κλέβεις ενέργεια γι΄αυτό το σκοπό?

Katerinagnosis νομίζω ότι κανένας δεν γίνεται δαίμονας δια αλληλογραφίας. Ότι μπορεί κάποιος να παραπλανηθεί και να αρχίσει να πληρώνει συνεχώς, δεν πιστεύω ότι είναι μόνο τα 30 ή 35€, ναι μπορεί να γίνει, άντε το πολύ να φαντάζεται ότι έχει και κάποια δύναμη.
Σκέψου βέβαια ότι κανένας έξυπνος δεν θα σου πει θα σε κάνω Θεό σε 11 μαθήματα.

Συμφωνώ μαζί σου στο θέμα αύξησης περηφάνειας και αλαζονείας.

16/01/2006, 18:48:21
quote:
Και γω δεν θέλησα ποτέ να συνεισφέρω πιστη σε αυτό το συλλογικό ασυνείδητο που δημιουργεί τεχνητούς Στοιχειακούς θεούς εδω και παρα πολλους αιώνες.

Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ!
Ας μην ξεχνάμε... η σκέψη ... ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...

Το σάϊτ που παρατέθηκε είναι κατα τη γνώμη μου ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ!
Και είναι ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ γιατί είναι αηδιαστικό, ανατριχιαστικό αλλά και πολύ ενδιαφέρον... Μάλιστα μου προκαλεί πολύ εντύπωση πως στο google στην ελληνική γλώσσα υπάρχουν μόνο αυτά τα 2 λινκς.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
17/01/2006, 09:18:55

quote:

Τελικά είναι η πρόθεση που «χρωματίζει» το μονοπάτι ή η «τεχνική»

Avallon

η προθεση καλη μου.

εμεις δημιουργουμε την πραγματικοτητα μας.

κατα τα αλλα ενα ειναι το μονοπατι, αυτο που βαδιζει ο καθενας μας...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

17/01/2006, 09:23:32
quote:

Pagwna

Που, χου: μήπως ο Βούδας έβλεπε ως δεξί μονοπάτι τον μοναστικό τρόπο ζωής (κάτι που έχει παραχρησιμοποιηθεί στον βουδισμό), ως αριστερό τον έκλυτο βίο, και ως μέσο το να ζείς μέσα στον κόσμο και να μην απαρνείσαι την σεξουαλική επαφή αλλά να έχεις σύντροφο ερωτικό (το πώς είναι το θέμα μας)?

δε μιλησε ποτε ο Βουδας για αριστερο ή δεξι μονοπατι!

(για οκταπλο μιλησε )

το σατορακι τοφαγε ενω εκανε ασκητικη ζωη και ακουσε εναν βαρκαρη με σχεδια να δινει οδηγιες στους συντροφους του για να διασχισουν το ποταμι: "οχι κοντα στην οχθη για να μην κολλησει η σχεδια στα ρηχα, ουτε στο κεντρο του ποταμου που το ρευμα ειναι ισχυρο."

αρα ουτε προσκολληση στην καθημερινοτητα, ουτε προσκολληση στον ασκητισμο - η μεση οδος.

"η επιθυμια ειναι πονος"

quote:

Απο την άλλη σίγουρα θα απομακρυνθείς τα μάλα απο τον Θεό, εάν ακολουθήσεις έκλυτο βίο, αφού έτσι κι αλλιώς άλλα θα σε απασχολούν κι όχι η βίωση του Θεού!

"αν δεν γνωρισεις την "αμαρτια" δεν αγιαζεις"

quote:

Στο αριστερό μονοπάτι βρίσκονται όλοι όσοι ασυνείδητα και μέσα απο άγνοια ακολουθούν την 'πεπατημένη' χωρίς να ενδιαφέρονται να δούν παραπέρα, ενώ στην δεξιά βρίσκονται όσοι συνειδητά περπατούν το δύσκολο μονοπάτι προς την ένωση με τον Θεό...

γιατι δυσκολο?

το Θειον ειναι μεσα μας και εξω μας, ειναι παντου αφου απο Αυτο αποτελουνται ολα, στραβωμαρα εχουμε και δεν το βλεπουμε?

quote:

Οπως προείπαμε, η Κουνταλίνι μπορεί να ανέβει ή να κατέβει, και απο ό,τι είδα μέσα στο site, λένε ξεκάθαρα οτι θέλουν να την ανεβάσουν πάνω απο το ας πούμε ενδεδειγμένο σημείο της.

Η κουνταλίνι δεν έχει έναν δρόμο, έχει δύο, έναν πάνω, κι έναν κάτω!!!!

να κατεβει να παει που?

στην βαση της σπονδυλικης στηλης, στην λεκανη μας εδραζεται.

εξ ου και το "ανεβασμα" της...

quote:

Και μιά και ήρθαμε και στους δρόμους, πάμε και στους στοιχειακούς δασκάλους. Θα σου πώ Τζώνυ μου τί κατάλαβα εγώ, και πές μου αν κατάλαβες εσύ κάτι διαφορετικό:

Οταν ένας άνθρωπος έρχεται σ'επαφή με έναν στοιχειακό δάσκαλο, ο δάσκαλος θα του δείξει αυτό που ο άνθρωπος είναι, και όσο ο άνθρωπος θα γίνεται μέσα απο την επαφή του με τον δάσκαλο, τόσο ο δάσκαλος θα αποκαλύπτεται/γίνεται μαζί του. Αν δηλαδή είναι λάγνος, θα λάβει λαγνεία απο την επαφή μαζί του, και μέσα απο μεγάλες δόσεις λαγνείας θα πάρει και πόνο (αυτό ειδικά δεν είναι τυχαίο). Αυτό είναι ένας μπούσουλας για να καταλαβαινόμαστε: ό,τι κουβαλάς θα το πάρεις πίσω σε μεγάλες δόσεις, μέχρι να γίνει εσωτερική κάθαρση, και να μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο επίπεδο! Ο ίδιος δάσκαλος στα επόμενα επίπεδα, τα μετά της κάθαρσης, θα σε διδάξει, θα σε αφήσει μάλλον να μάθεις απο τον δικό σου εσωτερικό δάσκαλο αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει πιο κοντά στην Πηγή, στον Θεό.

μιλαμε για εντελως διαφορετικο πραγμα τελικα...

το "στοιχειο της φυσης" δεν ειναι δασκαλος, ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΕΕΙ.

ο "μαθητης" τον βλεπει ως δασκαλο, μεχρι να καταλαβει...

quote:

Βασικά, γιατί δεν αντέχουν όλοι την επαφή με τέτοιους δασκάλους, ειδικά εάν έχουν πολλά που πρέπει να 'καθαρίσουν', αλλά κι επειδή μπλέκοντας σε τέτοιες διαδικασίες, το ίδιο το εγώ (προκειμένου να γλυτώσει), και ανάλογα πόσο ισχυρό ει΄ναι (συνήθως πανίσχυρο) θα τους 'στείλει' ύπουλα και έξυπνα σε άλλους στοιχειακούς δασκάλους της αρνητικότητας (υπάρχουν και τέτοιοι). Η διαφορά τους είναι οτι οι αρνητικοί θα σε μάθουν να εκλεπτύνεις τα διάφορα ελαττώματά σου, δηλαδή να τα χειρίζεσαι κατά βούληση και να τα χρησιμοποιείς, για να γίνεις αστρικός μάγος (να κερδίζεις δηλαδή την παραμονή σου στο αστρικό κλέβοντας τις ενέργειες των άλλων - βλέπε σαμανισμός του Καστανέντα), ενώ οι θετικοί θα σε μάθουν πώς να τα απαλείψεις για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικός κάτοικος όχι του αστρικού (μόνο) αλλά όλων των ανώτατων επιπέδων, μέχρι να φτάσεις να γίνεις συνειδητός κάτοικος του Απόλυτου...

που αναφερει ο (λαογραφος κατ εμε) Καστανεντα οτι πρεπει να κλεβεις την ενεργεια των αλλων για να εισαι σαμανος?

μηπως απο το τεταρτο βιβλιο και μετα που την ειδε να βγαλει κανα φραγκο?

quote:

Και κάτι τελευταίο, αν δεν μπορουμε να εξηγήσουμε κάτι με λόγια, Τζώνυ, σημαίνει οτι απλά δεν το έχουμε κατανοήσει :)

"παραμενει ευκολοτερο να πουμε τι δεν ειναι το ζεν παρα να το ορισουμε με ακριβεια, εφοσον δεν προκειται ουτε για θρησκεια, ουτε για φιλοσοφια, ουτε για ψυχολογια, ουτε για επιστημη

ισως ο καλυτερος ορισμος του να ειναι αυτος που χρησιμοποιουν στην Ινδια και στην Κινα: το ζεν ειναι "ενας δρομος για τη λυτρωση"

απλουστατο στην αμεσοτητα του, φαινεται οτι προσφερει στους αφοσιωμενους μαθητες του μια κατασταση ολοκληρωτικης ενταξης στο συμπαν, διαμεσου της χαρας της ζωης και της αποδοχης του θανατου

αλλα απο εδω και εμπρος οι λεξεις δεν μπορουν να περιγραψουν μια εμπειρια που ξεφευγει απο τις δυνατοτητες τους"

"η ιδιαιτερη αξια του ζεν, εγκειται στον εκπληκτικο τροπο που διαθετει για να εκφραζει το Ασυλληπτο, τοσο στον διανοουμενο οσο και στον αγραμματο, προσφεροντας ετσι ανεξερευνητες δυνατοτητες επικοινωνιας.

διαθετει ακομη αμεσοτητα, οιστρο και χιουμορ, και συναμα ενα αισθημα ομορφιας αλλα και γελοιου, που εκνευριζουν αλλα και ενθουσιαζουν.

αλλα πανω απ ολα, το ζεν ειναι ενας θαυμασιος τροπος για να γυρισει κανεις τον νου του "τα μεσα εξω" και να βρισκει ικανοποιητικες απαντησεις στα πιο βασανιστικα ανθρωπινα ερωτηματα, οπως: οταν περιδινιζεται ενας ποντικος, γιατι εξακολουθει να ειναι ποντικος?

στο βαθος το ζεν περιεχει μια απεριοριστη, αλλα εντελως απαλλαγμενη απο συναισθηματισμους, συμπονοια για τα ανθρωπινα πλασματα, που υποφερουν και χανονται στις διαφορες προσπαθειες τους να σωσουν τον εαυτο τους."

αυτοι που ξερουν, δεν μιλουν

αυτοι που μιλουν, δεν ξερουν

.

17/01/2006, 09:27:35
quote:

Σε απάντηση του φίλου jonniebegood

quote:
βρε Κατερινακι, γιατι δεν κανεις μια παραθεση των οσων διδαχθηκες ή βιωσες ωστε να τα συζητησουμε ολοι μαζι, εδω δημοσια?

δεν είμαι εκπαιδεύτρια για να μπορώ να παραθέσω καμιά διδασκαλία.

Οσο για αυτά που βιώνω, είναι αρκετά για να με κρατούν σταθερή στον δρόμο που επέλεξα και αυτό αρκεί σε μένα.

συζητηση ζητησα γλυκεια μου, οχι διδασκαλια...

.

17/01/2006, 09:29:15
quote:

Ας μην ξεχνάμε... η σκέψη ... ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ...

...την πραγματικοτητα που βιωνουμε

.

17/01/2006, 09:32:28
quote:

TheChosenNone

Αυτοί που αυτοαποκαλούνται μαύροι απλά εκμεταλέυονται την Ταντρα για να έχουν σεξ.Δεν πιστευω στην σκοτεινή πλευρά των τσακρας!Αυτά ειναι βλακείες.

Οι ομάδες αυτές ειναι προιοντα του δυισμού ειτε πρόκειται για δεξιές είτε για αριστερές.

Εγω δεν πιστέυω στην Αριστερη και Δεξιά Ατραπό.Για άλλους είμαι σίγουρος οτι υπάρχει.Όπως για παρα πολλους υπάρχει ο Σατανάς.Η πιστη και μόνο οτι υπάρχει κακό το δημιουργεί.Και γω δεν θέλησα ποτέ να συνεισφέρω πιστη σε αυτό το συλλογικό ασυνείδητο που δημιουργεί τεχνητούς Στοιχειακούς θεούς εδω και παρα πολλους αιώνες.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

.

17/01/2006, 10:52:52
quote:
η κονταλίνι να κατεβει να παει που?στην βαση της σπονδυλικης στηλης, στην λεκανη μας εδραζεται.

Μη το λές... ενίοτε πηγαίνει και μια βόλτα στην πτέρνα... εξού και αχίλλειος πτέρνα...και άμα πάει εκεί άντε να την ξανανεβάσεις

Πάντως αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στα όσα διάβασα εδώ μέσα είναι το μεγάλο ποσοστό Γνωστικών που μετά κατέληξαν στην εκκλησία ή την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια σβήνοντας τα ίχνη τους.... Ελπίζω τα κορίτσια να μη παρεξηγηθούν... συζήτηση κάνουμε.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
katerinagnosisΜέλος
17/01/2006, 14:16:13
Αγαπητέ TheChosenNone ομολογώ ότι δεν είχα καταλάβει ακριβώς αν χλεύαζες ή αν υποστήριζες την εν λόγω σελίδα!! Ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση...........
Πάντως, θα ήθελα να πω ότι δεν συμφωνώ μαζί σου για το θέμα της σχέσης αριστερού/δεξιού με σεξ. Εχει τρομερή σχέση το πως χρησιμοποιείς την σεξουαλική σου ενέργεια και το σεξ γενικά, το έχουμε άλλοστε πει σε αυτό το τόπιλ λεπτομερώς.
Οσο για τους ανατολίτες που μπορούν νόμιμα να έχουν 30 γυναίκες, θα μου επιτρέψεις να πιστεύω ότι κανείς από αυτούς δεν άγιασε, το μόνο που έκανε ήταν να θρέφει όλο και περισσότερο το εγώ της λαγνείας του.

quote:
Πάντως αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στα όσα διάβασα εδώ μέσα είναι το μεγάλο ποσοστό Γνωστικών που μετά κατέληξαν στην εκκλησία ή την κάνανε με ελαφρά πηδηματάκια σβήνοντας τα ίχνη τους.... Ελπίζω τα κορίτσια να μη παρεξηγηθούν... συζήτηση κάνουμε.

Κι εμένα το ίδιο εντύπωση μου έχει κάνει!!! Δεν είναι βέβαια τόσοι πολλοί (ευτυχώς) αυτοί που έχουν πάει στην εκκλησία, απλά έτυχε να μας δώσει ο formergnostic αυτές τις πληροφορίες, όσο για τον Trencavel, δεν μπορώ να πω κάτι εκ μέρους του, πιστεύω ότι απογοητεύτηκε μάλλον. Εμείς τα κορίτσια εδώ είμαστε, αν και μάλλον θα μας ........... βλέπετε πιο αραιά, λόγω φόρτου δουλειάς. Εμένα προσωπικά μου τρώει πολύ ώρα το ιντερνετ και μένει η δουλειά πίσω.

quote:
Μη το λές... ενίοτε πηγαίνει και μια βόλτα στην πτέρνα... εξού και αχίλλειος πτέρνα...και άμα πάει εκεί άντε να την ξανανεβάσεις

Κάτι άλλο που θέλω να πω είναι ότι η Κουνταλίνι σίγουρα κατεβαίνει, και δεν πάει μόνο στην πτέρνα αλλά και στις υποδιαστάσεις...... είναι αυτό που λέμε η ουρά του Σατανά, και δημιουργείται όταν χάνεις τις δημιουργικές σου ενέργειες............

Βλέπεις Jonnie ότι συζητάμε πολύ αυτά που διδασκόμαστε. Τοσα που έχουμε γράψει δεν είναι θέματα συζήτησης από την διδασκαλία??? Το ότι δεν συμφωνείτε είναι άλλο θέμα, εμείς πάντως τα συζητάμε.

Ενα τελευταίο για τον ChosenNone κάνεις μεγάλο λάθος να αποκαλείς την Κουνταλίνι Κουνταμπάφερ. Το Κουνταμπάφερ είναι η ουρά του Σατανά, η αρνητικά πολωμένη δηλαδή Κουνταλίνι.

Καλημέρα σε όλους

AZΩΕΛΜέλος
17/05/2004, 13:36:11
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑ ΒΡΙΣΚΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ!

ΦΟΒΟΣ...
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ!
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΥΧΟΦΑΓΟΣ!
Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΠΛΑΝΕΥΤΗΣ!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ, "ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ"!
ΑΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ, ΠΩΣ "Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ"!
ΜΕΡΙΚΟΙ, ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ (ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΦΟΒΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ.

ΕΣΕΙΣ... ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ...
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ... ΑΡΚΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ;

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

AZΩΕΛΜέλος
17/05/2004, 13:40:06
Ο "ΠΛΑΝΕΥΤΗΣ"... ΠΗΓΑΙΝΟ-ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΓΕΦΥΡΑ".
ΑΛΛΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΒΛΕΜΜΑ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ "ΕΞΩ".
ΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο "ΠΛΑΝΕΥΤΗΣ", ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ: ΤΟ Ν Ε Ο !!
ΜΟΝΟ ΣΤΟ "ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ" ΝΤΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ!

ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ...

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

spiritΜέλος
18/05/2004, 01:43:29
Ψυχανεμιζομαι..
Γεια σου φιλη ΑΖ Ω ΕΛ
τΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥς αιωνες της ψυχικης μου υποστασης;
δεν εχω φοβους..
ουσιαστικα ειμαι ελευθερη εως το σημειο που μου επιτρεπουν οι συνθηκες.
Αλλα ισως ενας μικρος φοβος,ειναι αυτος της ΛΗΘΗΣ
ο ασθενης εχει ΛΗΘΑΡΓΗΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΑ
στην δικη μου γλωσσα και αυτο γιατι χρειαζεται ενα πεπλο για να κρυπτονται τα τραυματα.
Ενας αλλος φοβος,ειναι αυτος της ανοησιας των ανθρωπων,η αυτων τελος παντων των ανθρωποειδων πιθικων(μαιμουδες)κοινως.

Ε σε καθημερινη βαση φοβαμαι,της Κατινες τους Κατινους,της χαμηλες πτησεις,την ανορθογραφια,τα χρυσοψαρα..
τα τοξικα,την απειλη ενος πυρινικου πολεμου,τον ρατσισμο,την καθε λογης βια,τους παχυλους κυριους_ιες,της διαβρωμενες συνειδησεις,τα χοντρα πορτοφολια.
ΜΗΠΩΣ φυγω απο εδω,χωρις να αφησω καποιο Α _ΧΝΑΡΙ πισω μου,αυτο ειναι η αγωνια μου,δεν ειναι φοβος.

Το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ φυγειν ΑΔΥΝΑΤΟΝ;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ

18/05/2004, 09:58:48
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ AZΩΕΛ ΛΕΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΧΘΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΥΤΗ....

ΠΛΑΝΕΥΤΗ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ..
ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΟΥΤΕΣ...
ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ...

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ?????

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ (ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΙΣΟΥΝ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΛΑΘΗ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΝ ΣΥΜMΑΧΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

ΑΛΕΣΑΝΔΡΟΣΝέο Μέλος
20/05/2004, 17:09:47
ΑVATARGR, συμφωνω ως ενα σημειο μαζι σου.
Αλλα νομιζω πως η καλη μας φιλη ΑΖΩΕΛ, μιλαει για τους φοβους εκεινους, που εχουν παγιδευουν τον ανθρωπο στην δυναμη καποιων. Καποιων που γνωριζουν πως ο καλητερος τροπος για να κυβερνησεις και ελενξεις τους ανθρωπους, ειναι ο φοβος.
Εγω προσωπικα, δεν μπορω να δω το φοβο ως δασκαλο. Λυπαμαι αλλα δεν μπορω! Ο φοβος, οπως ειπε και η ΑΖΩΕΛ, ειναι διχασμος. Ενας διχασμος, που σε διαχωριζει απο τον ιδιο σου τον εαυτο, τα θελω του, την ουσια του και την ροη του συμπαντος.
spirit εχεις δικιο σε πολλα. Βλεπεις πολλα, που αλλοι ουτε καν εχουν υποψιαστει. Η ισως, απλα να αποφευγουν. Προτιμουν την ψευτικη ασφαλεια.
Καταλαβενω γιατι η ΑΖΩΕΛ, ειδε κατι διαφορετικο σ εσενα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΝΕΜΕΣΙΣ

21/05/2004, 09:08:05
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΕΣΑΝΔΡΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ....

ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ/KANOYME ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΟΥ/MAΣ....

ΜΠΟΡΕΙΣ ????? ΜΠΟΥΡΟΥΜΕ ??????

ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟN ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ...

ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

spiritΜέλος
21/05/2004, 09:35:03
Καλημερα,γραφεις αγαπητε ΑΒΑΤΑΡ:
quote:

ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

quote:

o πλανευτης θα μπορουσε να εχει διαφορες μορφες.
χρειαζεται ορθη κριση και λογικη για να μην πεφτουμε σε οδυνηρες παγιδες που καποιες φορες ειναι μονο νοητικα κατασκευασματα,καποιων που τσαλαβουτουν στον εσωτερισμο,οι αποκρυφιστικες παραβασεις ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ με αποκρυφιστκα μεσα,υπαρχουν κι αλλοι τροποι εκτος απο την κρεμαλα να τιμωρησεις τον (εγκληματια),ισως σε αυτον τον πλανευτη θα πρεπει να κοιταξουμε.
ΑΞΙΖΕΙ να επανεξετασουμε ολοι μας το πολυ αξιολογο θεμα που ειχες:ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ

elpidaΜέλος
21/05/2004, 11:47:41
O φόβος είναι κάτι που πηγάζει από το άγνωστο.
Άγνωστο για το μετά, για το αν θα υπάρχει μετά, άγνοια….

Ο φόβος σε γεμίζει ερωτηματικά και αισθήματα ποικίλα.
Αυτά τα ερωτηματικά μπορούν ίσως να απαντηθούν ίσως βιώνοντας
την αντίδραση μίας πράξης.

Θεωρίες διάφορες αναπτύσσονται σε κάθε θέμα που προκαλεί ο φόβος, από τους διάφορους φιλοσόφους και ερευνητές.
Η απάντηση όμως δεν μπορεί να δοθεί γιατί είναι κάτι που λειτουργεί υποκειμενικά.

Πολλές φορές ο φόβος συσχετίζεται και με το θάνατο και εδώ πολλές φορές εμπλέκονται οι εκάστοτε θρησκείες.
Δίνουν δογματικές απαντήσεις προκειμένου να καθησυχάσουν τους πιστούς τους. Αυτές όμως πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, μιας και δεν μπορεί ο καθένας να την δεχτεί έτσι απλά.

AZΩΕΛΜέλος
21/05/2004, 14:49:04
ELPIDA... SPIRIT... ΑΛΕΣΑΝΔΡΕ...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΚΑΛΕ, AVATARGR, ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ.
Ο ΦΟΒΟΣ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΨΕΙΣ.
ΤΟΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΥΛΟΓΙΣΤΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΔΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΡΑ.
ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ... ΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΜΥΝΑΣ.
ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ... ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΕΙΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΔΑΙΜΟΝΕΣ".
ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ... ΣΤΑ ΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΙΚΑ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ "ΕΝ-ΛΟΓΩΝ" ΘΗΡΙΩΝ.
ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ.
ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΠΟΥΣ "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥΣ" (?)(!). ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ "ΜΗ" ΓΙΑΤΙΙΙ... Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ, Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΛΥΚΟΣ, Ο ΣΚΥΛΟΣ, ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, Ο ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ.. ΚΑΙ.. ΚΑΙ...
ΜΑΣ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ (?). ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΚΑΛΕΙΤΕ Ο ΗΡΩΑΣ... Η ΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ" (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΓΝΩΜΙΚΟ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΤΟ!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ. ΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ. Η ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ ΣΩΣΤΑ. Η ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΛΙΚΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ.
Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙΑ. ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ "ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ". ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΤΥΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΟ.
ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΝΔΙΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ Η ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ Ε Π Ι Λ Ο Γ Η ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΗΡΩΑ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΥΣΙΑ). ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΚΥΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ "ΦΟΒΑΜΑΙ" ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΤΟ ΤΟΛΜΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΟΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΡΩΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ "ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΩ".
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ!
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΠΩΣ ΣΥΧΝΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΝΕΒΑΛΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΩ, ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ". ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ (?) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!) ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ.. ΚΑΙ.. ΚΑΙ!
ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ( ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΣΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΩΚΟΥΝ, ΝΑ "ΣΩΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ... ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ...
ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ... ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΧΑ!
ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΥΧΗ! ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
ΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΨΕΜΑ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ.
ΑΑΧ ΦΙΛΕ AVATARGR... EINAI ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΟΥΦΗ, ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ! Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ...<< ΚΟΡΗ ΜΟΥ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ, ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ. ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΔΗ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.>>
ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ. ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΙ ΣΥΜΒΕΝΕΙ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΤΑ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ, ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΚΟΜΑ. ΙΣΩΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΕΥΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ. ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ.

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

x-filesΜέλος
21/05/2004, 15:31:33
Θα συμφωνησω απολυτα με κατι που διαβασα σε ενα ξενο κειμενο.
Τα συναισθηματα ουσιαστικα ειναι μονο δυο, η αγαπη (εννοωντας ολες τις εκδηλωσεις της) και ο φοβος(επισης σαν ολα τα συναισθηματα πισω απο τα οποια βρισκεται σαν αιτια).
Οπου δεν υπαρχει αγαπη υπαρχει φοβος και σαν επακολουθο συμπερασμα
ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΠΗΣ.

LOVE IS THE ONLY TRUTH