- Βουητο στο κεφαλι - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
Και να σκεφτήται ότι εμείς δεν έχουμε δεν έχουμε ούτε ένα αξιοπρεπή διαστημικό σταθμό στο διάστημα.
Αλλά είπαμε: εμείς στην γη είμαστε φοβεροί επιστήμονες και μηχανολόγοι - μια στιγμή να φηλίσω τα χέρια μου - και κατασκευάζουμε θαύματα. ΟΙ "έξω" μόνο σαπάκια έχουν που τσακίζονται στην γη...
Τς, τς, τους καημένους - για αυτό και θέλουν να μας ξεκάνουν...
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ξεπεραστηκαν και τα UAV UCAV (αυτα θα ειναι για τους "φτωχους", οι μελισσουλες για τους πλουσιους)
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
quote:
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΣΤΩ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
Βρες μου εσύ μια πιό λογικοφανή απάντηση. Ας δεχτούμε ότι τα πειράματα άρχισαν εντατικά μετά τον WWII χρησιμοποιώντας κάποια σχέδια και πρωτότυπα μοντέλα που βρήκαν από τους γερμανούς (αλλά πιθανόν να ασχολούντο και άλλοι το ίδιο διάστημα).
Από το 1950 μέχρι το 2006, φαίνεται ότι δεν έχουμε μαζική παραγωγή κάποιου συγκεκριμένου μοντέλου -μιας και κυκλοφορούν αρκετά που διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το σχήμα τουλάχιστον-. Αν η νέα αυτή τεχνολογία είναι επιτυχής και ασφαλής και δίνει στην αεροπορία (την αμερικάνικη βασικά) δυνατότητες που δεν τις έχει μέχρι στιγμής, ποιός ο λόγος να μην χρησιμοποιείται ανοιχτά;
quote:
THE BRANDON COREY STORY
Πάνο μου θυμίζει λίγο το Blair Witch Project. Δηλ. μία δραματοποιημένη conspiracy story που προσπαθεί να πείσει για την αληθοφάνειά της.
quote:
Το Ισραήλ με τη χρήση της νανοτεχνολογίας προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ρομπότ όχι μεγαλύτερο από μια σφήγκα που θα έχει όμως τη δυνατότητα να καταδιώκει, να φωτογραφίζει και να εξοντώνει το στόχο του, γράφει σήμερα ισραηλινή εφημερίδα.
Νομίζω ότι έχω διαβάσει κάτι παρόμοιο και παλιότερα.
Πάντως, ψάξτε λίγο και για τα ufo που παρουσιάζονται στο Ισραήλ. Είναι αρκετά διαφορετικά από τα συνηθισμένα που έχουμε από άλλες χώρες.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
quote:
Βρες μου εσύ μια πιό λογικοφανή απάντηση. Ας δεχτούμε ότι τα πειράματα άρχισαν εντατικά μετά τον WWII χρησιμοποιώντας κάποια σχέδια και πρωτότυπα μοντέλα που βρήκαν από τους γερμανούς (αλλά πιθανόν να ασχολούντο και άλλοι το ίδιο διάστημα).
Από το 1950 μέχρι το 2006, φαίνεται ότι δεν έχουμε μαζική παραγωγή κάποιου συγκεκριμένου μοντέλου -μιας και κυκλοφορούν αρκετά που διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το σχήμα τουλάχιστον-. Αν η νέα αυτή τεχνολογία είναι επιτυχής και ασφαλής και δίνει στην αεροπορία (την αμερικάνικη βασικά) δυνατότητες που δεν τις έχει μέχρι στιγμής, ποιός ο λόγος να μην χρησιμοποιείται ανοιχτά;
ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ OANNHSEA ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ
ΣΕΛΙΔΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Η ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ
ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΛΛΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ.
quote:
Το Ισραηλ, εχει αποδεδειγμενα, μυστικη τεχνολογια, ισως ανωτερη και των ΗΠΑ (για ποιο λογο αραγε???? )
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ
ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?