ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το άγνωστο δίλλημα της Γηινης ανθρωπότητας - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Το άγνωστο δίλλημα της Γηινης ανθρωπότητας - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

αμοθεν31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
αμοθενΜέλος
22/05/2012, 11:20:11
Νικομαχε καλημερα

"Αμοθενια" ;;;;;;;;;;;;;;;;; λυπησου με.

22/05/2012, 14:41:15
quote:
Ντοτόρο

Κοιταξε, υπάρχουν τρόποι να το ερευνήσεις, χωρίς καν να βγεις απ' το δωμάτιό σου. Με πιάνεις;
Ε λοιπόν αντί να μελετάς άπειρες θεωρίες, εξέλιξε τους τρόπους και τα μέσα με τα οποία θα μπορέσεις να επαληθεύσεις όλα όσα πιστεύεις ή σου λένε. Αυτό δεν είναι απείρως πιο χρήσιμο;

Αγαπητέ Ντοτόρο,κι αν το ερεύνησα και άν είναι αλήθεια?

Μπορώ να βγώ στο φόρουμ και να ισχυρισθώ,οτι έκανα αυτο "πέταγμα" στη γνώση,χωρίς να γίνω στόχος σκεπτικιστών?Χωρίς να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι?

Δηλαδή ποιός τρόπος υπάρχει κατα την γνώμη σου,να πεί κάποιος ότι:

<< Κάτω απο την Μεγάλη πυραμίδα και σε βάθος 150-200 μέτρων,υπάρχει αστρόπλοιο,παρελθόντος πολιτισμού,σε πλήρη ετοιμότητα? >>

Οτι:

<< Κάπου στα Ιμαλαϊα,υπάρχει μια σπηλιά τεραστίων διαστάσεων,με απίστευτα προηγμένα μηχανήματα,υπερτεχνολογίας?>>

Οτι:

<< Υπάρχουν εξωγήϊνοι στην Σελήνη,η οποία είναι τεχνητή?>>

πώς θα τα έλεγες εσυ αυτά Ντοτόρο?
Θα μπορούσες απλά να σιωπήσεις.
Θα μπορούσες όμως να κάνεις και αυτο που κάνω εγώ.

Τα ερευνώ,επειδή ίσως υπάρχουν αποδείξεις και εμείς δεν τις βλέπουμε,ή δεν μας αφήνουν να τις δούμε.

Το τι όμως πιστεύω για όλα αυτά,είναι προσωπικό και μάλλον θα το πάρω μαζί μου,όταν φύγω απο αυτο το σώμα...οριστικά!! Με πιάνεις?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

NotirkΜέλος
22/05/2012, 16:36:00
-Και η πιο τολμηρή επιστημονική φαντασία ωχριά μπροστά στη φαντασία της φύσης.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ.
- Ο αδόκιμος και επιπόλαια αποδεκτός όρος ‘’μεταφυσικά’’ , βασιζόμενος στην άγνοια μας , στην ΕΓΓΕΝΗ έλλειψη της αντίληψη μας και στον εγωιστικό ανθρωποκεντρισμό μας, εγκλωβίζει την σκέψη μας στα ασφυκτικά όρια ενός στείρου ορθολογισμού που οδηγεί την ανθρωπότητα στον δρόμο που καταλήγει στην καταστροφή.
-Οι σκεπτόμενοι, οι ανήσυχοι, οι αγωνιούντες για την πορεία της ανθρωπότητας, πρέπει τουλάχιστον να κρατάνε μια ‘’πισινή’’ γι’αυτά που τους φαντάζουν περίεργα και ανορθόδοξα.
-Αυτό θα είναι μια καλή και ελπιδοφόρα αρχή.

22/05/2012, 16:40:16
αμοθεν,

-------------------------------------------------
Λυπαμε όμως η αποψη μου για το γνωμικο είναι πως δεν απευθυνεται σε πνευματικους ανθρωπους .

Εξηγει πως λειτουργει η σωστη συναλλαγη.Θυσιασε ακομη και το βραδυνο σου προκειμενου να ευχαριστησεις τον καλυτερο σου[οικονομικα] διοτι αυτή σου η θυσια θα σε βοηθησει να εχεις οικονομικα οφελη από τον καλυτερο συνανθρωπο σου.[π.χ. βουλευτης και η πελατεια του]
---------------------------------------------------

Το ρητό απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν ποιοτική βελτίωση του εαυτού τους,όχι σε υλιστές.Αυτοί δεν χρειάζονται προτρεπτικά γνωμικά για να γλύφουν τους οικονομικά ισχυρότερους, γλύφουν από μόνοι τους.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα,νομίζω το εξαντλήσαμε το θέμα της επίκλησής μου για λιγότερο απόλυτες θέσεις σε θέματα που δεν είναι απτά και ξεκάθαρα,όπως η ομηρική μελέτη, ή η παρεμβατική θεωρία.Απορρίπτεις την επίκληση-είναι δικαίωμά σου άλλωστε- μη χάνουμε και οι δυο άλλο χρόνο.
Για όποιο άλλο θέμα,εντός ή εκτός του topic,τα ξαναλέμε πάλι.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

αμοθενΜέλος
23/05/2012, 08:23:49
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ καλημερα.

Μιλησες σωστα και δικαια.

Ευχαριστω για την συμμετοχη σου και χαιρομαι για την γνωριμια.

αμοθενΜέλος
23/05/2012, 08:56:41
Νικομαχε καλημερα
==============================================
Νικομαχος
Μπορώ να βγώ στο φόρουμ και να ισχυρισθώ,οτι έκανα αυτο "πέταγμα" στη γνώση,χωρίς να γίνω στόχος σκεπτικιστών?Χωρίς να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι?
================================================

Ταπεινη μου αποψη είναι πως ,αν οσοι ειχαν να πουν κατι διαφορετικο σιωπουσαν ,για τους ιδιους λογους που επικαλείσαι Νικομαχε, θα ειμασταν ακομη στους σκοτεινους αιωνες της Ελληνικης ιστοριας

===========================================
Νικομαχος
<< Υπάρχουν εξωγήϊνοι στην Σελήνη,η οποία είναι τεχνητή?>>
===============================================

Να σου δωσω και πληροφορια που προκυπτει στην [δ] ραψωδια.
Υπηρχαν,δεν υπαρχουν πια,δυο[2] βασεις των Αχαιων στη Σεληνη την εποχη της παντοδυναμιας τους στην περιοχη.
Το δικαιωμα τους,υφαρπαγης πρωτων υλων από το αστρικο μας συστημα εξακολουθουν να το εχουν.Οπως και να κανουν χρηση της αστρικης πυλης του Αρη και του ουρανιου ποταμου που μας συνδεει με την σπειρα του Ωριωνα.

============================================
Νικομαχος
Το τι όμως πιστεύω για όλα αυτά,είναι προσωπικό και μάλλον θα το πάρω μαζί μου,όταν φύγω απο αυτο το σώμα...οριστικά!!
=============================================

Μα η λυση θα γινει εφικτη ΜΟΝΟ μεσα από συνεργασιες,τιποτε δεν είναι προσωπικο πια, η θα σωθουμε ολοι μαζι η θα χαθουμε για παντα.

αμοθενΜέλος
23/05/2012, 09:06:41
Notirk καλημερα.

===================================
Notirk
-Οι σκεπτόμενοι, οι ανήσυχοι, οι αγωνιούντες για την πορεία της ανθρωπότητας, πρέπει τουλάχιστον να κρατάνε μια ‘’πισινή’’ γι’αυτά που τους φαντάζουν περίεργα και ανορθόδοξα.
-Αυτό θα είναι μια καλή και ελπιδοφόρα αρχή.
========================

« συν Αθηνα και χειρα κινει »

23/05/2012, 17:26:17
Αμοθεν

Θα μπορούσαν αυτές οι βάσεις να είναι υποσελήνιες?

Θα μπορούσαν.

Συνεπώς θα μπορούσαν να υπάρχουν ακόμη.Και αν δεχθούμε τα μισόλογα των αστροναυτών του Απόλλων,τότε υπάρχουν σίγουρα!

Οσο για την πύλη στον Αρη,δεν νομίζω να ήταν η μοναδική.
Υπάρχει κάτι στις ραψωδίες σχετικά με άλλη μια πύλη του ηλιακού μας συστήματος,με σύνδεση τον Ε του Βοώτη και τον Α του Κύκνου?

Στο τόπικ χωρίς τεκμηρίωση,μεταξύ αστείου και σοβαρου,λέμε με τον γιαπετ,κάποια πράγματα.Αυτο για την επισήμανσή σου [και πολυ σωστά]:

quote:

Ταπεινη μου αποψη είναι πως ,αν οσοι ειχαν να πουν κατι διαφορετικο σιωπουσαν ,για τους ιδιους λογους που επικαλείσαι Νικομαχε, θα ειμασταν ακομη στους σκοτεινους αιωνες της Ελληνικης ιστοριας

Θα πουμε κι άλλα σε εκείνο το τόπικ.
Ξέρεις όταν μπαίνω εκεί να γράψω κάτι,κοιτάω γύρω μου,μήπως έρχονται οι τύποι με τα άσπρα και εκείνον τον ειδικό "μανδύα"!
Υπάρχει τεράστια σύγκρουση λογικής και απόκρυφης γνώσης.Μια σύγκρουση που,μπορείς να πολεμήσεις,μόνο άν αναγκάσεις την λογική,να αφήσει ένα χώρο για το << αν είναι έτσι?>>.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

αμοθενΜέλος
24/05/2012, 09:12:52
Νικομαχε καλημερα

===================
Νικομαχος

Θα μπορούσαν αυτές οι βάσεις να είναι υποσελήνιες?
Θα μπορούσαν.
Συνεπώς θα μπορούσαν να υπάρχουν ακόμη.Και αν δεχθούμε τα μισόλογα των αστροναυτών του Απόλλων,τότε υπάρχουν σίγουρα!
=======================================
Η πρωτη λεξαριθμικη αναγνωση δινει τα εξης στοιχεια,οι βασεις είναι δυο και είναι αμφιδρομες.
Ερμηνευοντας το [αμφιδρομος ] καταλαβαινω πως είναι κατι σαν υπογειο τουνελ με δυο εισοδους- εξοδους.
Οι βασεις δεν εχουν καταστραφει απλα εχουν εγκαταλειφθει.

=============================
Νικομαχος

Οσο για την πύλη στον Αρη,δεν νομίζω να ήταν η μοναδική.
Υπάρχει κάτι στις ραψωδίες σχετικά με άλλη μια πύλη του ηλιακού μας συστήματος,με σύνδεση τον Ε του Βοώτη και τον Α του Κύκνου?
==================================
Σε ποια ραψωδια;;;

==============================
Νικομαχος

Θα πουμε κι άλλα σε εκείνο το τόπικ.
Ξέρεις όταν μπαίνω εκεί να γράψω κάτι,κοιτάω γύρω μου,μήπως έρχονται οι τύποι με τα άσπρα και εκείνον τον ειδικό "μανδύα"!
Υπάρχει τεράστια σύγκρουση λογικής και απόκρυφης γνώσης.Μια σύγκρουση που,μπορείς να πολεμήσεις,μόνο άν αναγκάσεις την λογική,να αφήσει ένα χώρο για το << αν είναι έτσι?>>.
===================================

Το τοπικ είναι πολύ καλο,σημερα εριξα μια ματια στην σελιδα [27] .
Ένα είναι σιγουρο πως μονο μεσα από τετοιες συζητησεις θα βγει αποτελεσμα ικανο να ανατρεψει τις κρατουσες «αραχνιασμενες» θεσεις.
Η ροη των πληροφοριων που κανουν την διαφορα δεν πρεπει να σταματησει ποτε.Γιάυτο ειμαστε ιδανικοι εμεις οι Ελληνες λογω ειδικων γενετικων προδιαγραφων.

NotirkΜέλος
24/05/2012, 10:52:12
-Κάνει να ξέρουμε σε ποιο τόπικ αναφέρεστε;

24/05/2012, 13:35:00
quote:
Αμοθεν
σε ποιά ραψωδία?

Δεν ξέρω,εσένα ρώτησα.Δεν πρόσεξες το ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης?

Νotirk

Το θέμα είναι στην γνώση με τίτλο << Ενα διάλειμα στην τεκμηριωμένη γνώση>>.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.