- Σχετικα με το 666... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αν εχεις κατι να πεις σταματα να προσβαλεις.
Ασε τα παιδια να παιξουν ρε φιλε και κοιτα την φατσα πρωτου τρεξεις να προσβαλεις τους αλλους.
quote:
Μηπως ρε κοιμισμενε και αδαη "φιλε" νομιζεις οτι μπορεις να χλευασεις και αυτους που κυβερνουν τον κοσμο, γιατι εχεις εσυ καποιο κολλημα στο κεφαλακι σου;Ασε τα παιδια να παιξουν ρε φιλε και κοιτα την φατσα πρωτου τρεξεις να προσβαλεις τους αλλους.
Όπα!!! Εκτός από γίγας σοφίας και κοσμικός κυβερνήτης?
Εγώ σε προσβάλω ρε φίλε, η τα λεγόμενά σου.
Εγώ είμαι εριστικός? Έχεις καθρέπτη?
Επί της ουσίας!!
Μας πλασάρεις ένα κατεβατό λέξεων-αριθμών σε μια προσπάθεια να περάσεις την αντίληψη κάποιας δήθεν μυστικιστικής σχέσης εκατέρωθεν.
Ο φίλος «άθεος» με πολύ χιουμορ σου ….. αντιποστάρει τυχαίους και άσχετους συσχετισμούς, σε μια προσπάθεια να σου δείξει το άτοπο του συλλογισμό σου.
ΔΕΝ καταλαβαίνεις?
ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ μυστικιστική σχέση, ή και όποια άλλη σχέση μεταξύ λέξεων και αριθμών.
Όλα είναι τυχαία….
quote:
Ο φίλος «άθεος» με πολύ χιουμορ σου ….. αντιποστάρει τυχαίους και άσχετους συσχετισμούς, σε μια προσπάθεια να σου δείξει το άτοπο του συλλογισμό σου.
ΔΕΝ καταλαβαίνεις?
δυστυχώς δεν πρόκειται να καταλάβει ποτέ
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Διαβασα παλι την πρωτη γραμμη. Που ειπα ρε προκλητικε ΒΛΑΚΑ οτι ειμαι κοσμικος κυβερνητης; Τραβα ρε ΒΛΑΚΑ να πουμε αλλου να παιξεις τον εξυπνο.
Edited by - Krishna on 23/03/2011 21:07:54
Δεν σου ειπα εγω να μπλεχτεις στα @@ μου, οι δαιμονες-ασουρας που σε κατευθυνουν σου το υποβαλλουν και ναι, για μενα υπαρχει ο διαβολος και ο αριμαν και οι δαιμονες, οπως υπαρχει και ο αχουρα μαζντα και εσυ εισαι ο αφελης και δεν προκειται να δωσω σε σενα λογαριασμο για τα πιστευω μου(και την γνωση μου, αλλα αυτο ειναι αλλο). Καταλαβες;
Ψαξε να τα βρεις με τους δαιμονες σου και με τους ομοιους σου, οχι μαζι μου.
Λοιπον, οι γλωσσες ειναι ενας ζωντανος οργανισμος και οπως και ο ανθρωπος εχει τριαδικη υποσταση.
Εχει λογικη, παραλογη και υπερλογη υποσταση.
Αυτο που προσπαθει να προσεγγισει η γεματρια, ειναι την υπερλογη υποσταση και τις συλλογικες προβολες και οχι τους συσχετισμους της ηλιθιοτητας, που καλως ειναι το μονο που σας αφορα.
>
Γεματρία ή Ισοψηφία ονομάζεται η αριθμολογία με χρήση της εβραϊκής γλώσσας και αλφαβήτου. Ο όρος προέρχεται από την ελληνική λέξη «γεωμετρία».
Υπάρχουν διάφοροι τύποι γεματρίας, όπως ο "αποκαλυπτικός" που εμφανίζεται σε μορφές του ραβιννικού Ιουδαϊσμού και ο "μυστικιστικός" που αποτελεί κατά κύριο λόγο καμπαλιστική πρακτική. Όπως και στα Ελληνικά, στα Εβραϊκά κάθε γράμμα του αλφαβήτου έχει τη δική του αριθμητική αξία. Η Γεματρία αφορά στον υπολογισμό της αριθμητικής ισοδυναμίας των γραμμάτων, των λέξεων ή των φράσεων με απώτερο σκοπό την κατανόηση του αλληλοσυσχετισμού των γραμμάτων και την αποκωδικοποίηση κρυμμένων ιδεών. Αυτή η αντίληψη προέρχεται από την άποψη ότι εφόσον —σύμφωνα με τις Εβραϊκές Γραφές— όλος ο κόσμος δημιουργήθηκε με το «λόγο» του Θεού, θα πρέπει αντίστοιχα το κάθε γράμμα να αναπαριστά μια διαφορετική δημιουργική δύναμη. Κατ' αυτό τον τρόπο, τα αριθμητικά ισοδύναμα των λέξεων συνδέονται με τη δημιουργική δυναμική που πιστεύεται ότι κατέχουν.
Οι Πυθαγόριοι, επίσης, έκανα χρήση των γραμμάτων της Ελληνικής για να καταγράψουν γεωμετρικούς συμβολισμούς, ήχους και αριθμούς.
>
Οι Πυθαγόρειοι ορκίζονταν στο 4(13=1+3=4 κλεισιμο του κυκλου και επιστροφη στην κοσμικη αρχη) και το 10 αλλά και στο 36, ίσως γιατί:
Το 3 είναι το σύμβολο του Γιανγκ-άσπρου-αρσενικού και είναι ο δεύτερος μονός-αρσενικός αριθμός και ειναι αποτέλεσμα της πρόσθεσης του πρώτου μονού-αρσενικού 1 και του πρώτου ζυγού-θηλυκού 2.
Είναι η πρώτη φυσική ένωση των αντιθέσεων.
Θέση + Αντίθεση = Σύνθεση
Άρρεν = 255 = 12 = 3
Φαλλός = 831 = 12 = 3
Το 6 είναι ο τρίτος θηλυκός αριθμός και ο πρώτος τέλειος και ειναι το αποτέλεσμα της πρόσθεσης τον δύο πρώτων θηλυκών αριθμών 2+4 και του πρώτου αρσενικού με τον τρίτο αρσενικό 1+5. Είναι ο πρώτος αριθμός που ενώνει τα όμοια (2+2+2 3+3).
θήλυ = 447 = 15 = 6
Αιδοία = 96 = 15 = 6
Ουρανός = 891 = 9 = Άρρεν(3) + θήλυ(6)
Γαία = 15 = 6 = Θήλυ
Πομπός = 540 = 9
Δέκτης = 537 = 6
Θείον = 144 = 9
Δίνη = 72 = 9
Πομπός = Διδάσκαλος = 540 = 9
Αθηνά = 69

Καταγεγραμμενες αντιπαραθεσεις εναρμονισμενων
ομοιδεατων αντιπαλων!
Αθεε
μηπως πρεπει να αρχισεις και την προσθετικη???
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εχει πλακα η υποθεση!!
Καταγεγραμμενες αντιπαραθεσεις εναρμονισμενων
ομοιδεατων αντιπαλων!
Αθεε
μηπως πρεπει να αρχισεις και την προσθετικη???ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
μέχρι και προσθοαφαιρεσοπολλαπλασιασμοδιαιρεση μπορώ να κάνω
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

http://www.youtube.com/watch?v=W9XC7xBFekE&feature=player_embedded#at=186
Murder Murder Jesus 666
http://www.youtube.com/watch?v=sRNnH9p8WmA&feature=player_embedded
Hip Hop and the Occult:Secret cult messages Rihanna umbrella part 17
http://www.youtube.com/watch?v=unDo-Hgjxe0&feature=player_embedded#at=457
Ενδιαφέρον έχει το θέμα του Tupac, που όπως λέει, αρχικά πούλησε την ψυχή του σε δαιμονες και μετά μετανόησε. Σαλτάρισε εντελώς και άρχισε να προκαλεί ανοικτά τους πεφωτισμένους σε πόλεμο και να περνά τα δικά του υπο-μηνύματα(κάποια απο τα τραγούδια του παίζονται ανάποδα, όπως και άλλων) έλεγε στα τραγούδια του, οτι ξέρει πως γίνεται ο πόλεμος και οτι θα τους γαμ. και μετά ακολούθησε η δολοφονία του, ίσως γιατί δημιούργησε ένα επικίνδυνο για αυτούς ρεύμα ανάμεσα στους Αφροαμερικάνους και όχι μόνο.
Tupac Illuminati-Breaking The Oath Pt.1
http://www.youtube.com/watch?v=j51T4a3WjB8
Tupac Illuminati-Breaking The Oath Pt.2
http://www.youtube.com/watch?v=suJVhSSO0ig
quote:
Ενδιαφέρον έχει το θέμα του Tupac, που όπως λέει, αρχικά πούλησε την ψυχή του σε δαιμονες και μετά μετανόησε. Σαλτάρισε εντελώς και άρχισε να προκαλεί ανοικτά τους πεφωτισμένους σε πόλεμο και να περνά τα δικά του υπο-μηνύματα(κάποια απο τα τραγούδια του παίζονται ανάποδα, όπως και άλλων) έλεγε στα τραγούδια του, οτι ξέρει πως γίνεται ο πόλεμος και οτι θα τους γαμ.
πρώτο πράμα το καλαματιανό
Φρίντριχ φον Σίλλερ

quote:
Αυτοκτονα, καλυτερα θα ειναι για σενα. Επειδη ξερω που το πας. Δηλωνω απο τωρα οτι δεν προκειτε να απαντησω.
------------------------------------------------------
Αν απανταμε σε μελη 1ης βαθμιδας κινδυνευουμε να μας
κατηγορησουν ως τρολοταιστες???![]()
![]()
Το κρητικο <πεντοζαλι> ειναι καλυτερο απο το καλαματιανο!![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:quote:
Αυτοκτονα, καλυτερα θα ειναι για σενα. Επειδη ξερω που το πας. Δηλωνω απο τωρα οτι δεν προκειτε να απαντησω.
------------------------------------------------------Αν απανταμε σε μελη 1ης βαθμιδας κινδυνευουμε να μας
κατηγορησουν ως τρολοταιστες???Το κρητικο <πεντοζαλι> ειναι καλυτερο απο το καλαματιανο!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
ο λούπους είναι βρε δεν το κατάλαβες;
Φρίντριχ φον Σίλλερ

Και εδώ συμφωνώ με αυτά που λέει ο μασόνος για την καταστροφική άγνοια της μάζας και για αριστοκρατία η οποία μπορεί να βγάλει τον κόσμο απο το αδιέξοδο.
Όλα σχετικά είναι.
Ειναι δυνατον να μην το καταλαβα??
Κατι μερες πισω το εχω επισημανει.
Και οχι μονον αυτος...
Παντως οπως ειπες και εσυ,αυτη τη φορα τα φαρμακα ηταν
πολυ καλυτερα!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.