- AΔΙΚΙΑ (Έκφραση δυσαρέσκειας μέλους) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
...and the Predators will prevail...
urbis et orbis
πάντως το θέμα είναι πολύ πιο σοβαρό(και κρύβει μυστήριο)απο τις τράπουλες ταρό... ![]()

Never Leave Me...

urbis et orbis
urbis et orbis
Μήπως να χαλαρώναμε λίγο;
Το θέμα των Ιμίων είναι πράγματι ένα πολύ ενδιαφέρον και "καυτό" θέμα ΑΛΛΑ, κακά τα ψέμματα, δεν ανήκει στη θεματολογία του χώρου! Το Esoterica δεν είναι φόρουμ προσανατολισμένο σε συζητήσεις περί διεθνών σχέσεων και γεωπολιτικής και η όποια αναφορά στα εθνικά μας θέματα καλό είναι να γίνεται αλλά με μέτρο! Που είδατε εσείς την ενόχληση δηλαδή; Να το στέλνανε το θέμα στο "μουσείο", να το δεχτώ, αλλά δεν είδα να "ενοχλήθηκε" κανείς...
Αυτά και με κάθε καλή διάθεση φυσικά...

Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε και να συμφωνήσουμε σε πολλά …
Αλλά ρε παιδιά ένα φόρουμ εσωτερισμού είναι κατάλληλο για αυτήν την θεματολογία ;
Ο durden_alie με κάλυψε , απλά ήθελα να πω και εγώ συμφωνώ στο να χαλαρώσουμε λίγο.
φιλικά

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε
όμως,με την ίδια λογική,οι τράπουλες και οι καφετζούδες τι σχέση έχουν με τον εσωτερισμό?

Never Leave Me...
quote:
όμως,με την ίδια λογική,οι τράπουλες και οι καφετζούδες τι σχέση έχουν με τον εσωτερισμό?
Ως παραδείγματα του κακώς εννοούμενου εσωτερισμού ίσως; ![]()

Οπότε θα συμφωνήσω με τους φίλους rizitis & durden_alie.
Η κατηγορία αυτή (το Παράξενο) μπορεί να φιλοξενήσει διάφορα θέματα παράξενα, μεταφυσική κτλ.
Οι τράπουλες που λές κτλ νομίζω οτι έχουν λόγο ύπαρξης στο Παράξενο κι όπως βλέπεις (αν έχεις παρακολουθήσει της συζητήσεις εκείνες) δε νομίζω να αναφέρεται κάτι λάθος παρά μια συζήτηση σε πολύ ήρεμο επίπεδο.
Το θέμα όμως που άνοιξες, αν κι έθιγε ένα φλέγον θέμα όπως τα Ίμια, έχει να κάνει με θέματα διεθνών σχέσεων, πολιτικής κτλ.
Κάτι το οποίο δεν πιστεύω οτι έχει σχέση με το esoterica.
Άλλωστε κι η διαχειρίστρια υπήρξε σαφέστατη το post της όταν κλείδωσε και μετέφερε το topic σου.
Μην δίνουμε λοιπόν τόση βαρύτητα σε αυτό.
Καλή σου μέρα!

In anticipation of my resurrection...
Μιλάμε για ...ufo που αφορά... διεθνές!!! συμπαντικές!!! σχέσεις!!! και κατηγορούμε αμερικανούς και εβραίους (!!!!!!!!!!)... Αυτά δεν είναι "πολιτικά" θέματα?
Μπερδέψατε τα μπούτια σας μήπως?
Να επιστρέψει το θέμα των Ιμίων :)

urbis et orbis
urbis et orbis
Σου παραθέτω ξανά, το μήνυμά μου από το θέμα σου που απενεργοποιήθηκε:
quote:
Λυπάμαι PREDATOR,
αλλά πράγματι το θέμα αυτό που άνοιξες, δεν μπορεί να παραμείνει ενεργό.Η θεματολογία του ESOTERICA, επιτρέπει βέβαια την ενασχόληση με τους εσωτερικούς κινητήρες που αφορούν πολιτικά και εθνικά γεγονόντα, επιτρέπει το να αποδοθεί φόρος τιμής σε κάποιους συμπολίτες μας, αλλά η παραπέρα ανάπτυξη του θέματος ξεφέυγει από το θεματικό μας πλαίσιο.
Πολλά θέματα μπορεί να είναι συνομωσιολογικά και να αφορούν μυστικές συμφωνίες για έλεγχο του κόσμου, ερμηνείες που σχετίζονται με άλυτα μυστήρια (όπως οι "απαγωγές από εξωγήινους", τα crop cyrcles, κ.λπ), φοβερές αποκαλύψεις που σχετίζονται με προβλήματα που αποσχολούν την παγκόσμια κοινή γνώμη και άλλα τέτοια. Αν αρχίσουμε όμως με τη συνομωσιολογία, στο τέλος θα τα χωρέσουμε όλα, μικρά και μεγάλα, παγκόσμια και εθνικά, κοινωνικά και στρατιωτικά, πολιτικά και κομματικά και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα.
Το θέμα σου αφορούσε κάποιο εθνικό ζήτημα και ενέπλεκε κάποια κόμματα και πολιτικά πρόσωπα, καθώς και τον στρατό, την αμυντική, την εσωτερική και την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας. Ζητήματα, τα οποία ένα προς ένα δεν είναι άμεσα σχετικά με τη θεματολογία του ESOTERICA και επιπρόσθετα, μπορούν να αποτελέσουν αφορμή - το καθένα από αυτά και όλα μαζί - για συζητήσεις έντονες ή όχι, που θεματικά μπορούν να μας οδηγήσουν ακόμα μακρύτερα από το θεματικό μας πλαίσιο.
Το θέμα αυτό που άνοιξες (ΑΔΙΚΙΑ) θα μεταφερθεί στην ενότητα "Απόψεις, Προτάσεις, κ.α." και θα απενεργοποιηθεί.
Θα περιμένω σύντομα μια τοποθέτησή σου, μέχρι να απενεργοποιηθεί.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Το εριξαν οι τουρκοι?οι εξωγηινοι?Αρα..μπορει να μεινει στα παραξενα..

Τ.Ε.Ν.
To παραθέτω ξανά (μαζί με τον τίτλο), ενώ συνεχίζω να αναρρωτιέμαι, γιατί θα έπρεπε να σχετίζεται με τη θεματολογία του ESOTERICA.
Το παρόν θέμα μεταφέρεται στην ενότητα "Απόψεις, Προτάσεις, κ.α." και απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!