ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ – FIGHT CLUB - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ – FIGHT CLUB - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ramoglou31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
29/06/2004, 14:43:15
ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ – FIGHT CLUB

Κατόπιν μεγάλης σκέψεως, αποφάσισα να ανοίξω το Topic αυτό, το οποίο θα ήθελα να λειτουργήσει ως σωσίβιο στα Topic όπου δημιουργείται ένταση μεταξύ των μελών.

Παράδειγμα εγώ αποφασίζω να τσακωθώ με τον Drumx13 σε ένα θέμα, του γράφω λοιπόν.

«Αφού το παίζεις μάγκας και θέλεις τσαμπουκάδες έλα στο Fight Club να σε κάνω σκόνη παλιοβάζελε»

Έρχεται λοιπόν εδώ ο βαζελάκος και τσακωνόμαστε, το Topic συνεχίζει τη ροή του και όλα πάνε καλά.

Θα ήθελα βέβαια πολύ να ήξερα, αν για κάθε εμπρηστικό post πληρώναμε το συμβολικό ποσό των 10 EURO στο site, αν θα τολμούσε κανείς να τσακωθεί πάνω από 2 φορές.
Χλομό το κόβω, αλλά ας έχει χάρη ο Admin που δεν επιβάλει εισπρακτικά μέσα τα οποία θα βοηθούσαν και περισσότερο στην ανάπτυξη του site και στην δημιουργία εναλλακτικών δραστηριοτήτων.

Λοιπόν Κυρίες και Κύριοι το Topic - Club στη διάθεση σας, στο ρινγκ θα διεξάγονται τα αγωνίσματα Boxing – Kick Box – K9 – Wrestling, στο τατάμι η ελευθέρα πάλη – η ελληνορωμαϊκή – το Σούμο.

Διατίθεται το προπονητήριο για εξάσκηση από τις 6:00 π.μ μέχρι τις 11:00 π.μ., τα όργανα παρακαλώ να επανατοποθετούνται στη θέση τους, οι παραβάτες θα παραδίδονται στον Anounakis για τα περαιτέρω.

Αν κάποιος/α επιθυμεί prive προπόνηση να απευθύνετε στο manos ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γραμματείας.

Αν κάποιος/α επιθυμεί φόρμες, στολές, ή όποια άλλη ενδυματολογική αγορά να απευθύνετε στην oneiric1.

Για τα αντιαθλητικά κτυπήματα η επιτροπή θα προτείνει στον Admin τις ποινές και αυτός θα αποφασίζει τι θα επιβάλει.

Have a nice Fight !!!

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 29/06/2004 14:53:45

29/06/2004, 14:48:02

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

Ο κακός λύκος

29/06/2004, 15:03:49

ΤΟ RING ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕ 18.000 ΘΕΣΕΙΣ ΘΕΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 29/06/2004 15:04:57

29/06/2004, 15:59:43
ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΝΓΚ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
elpidaΜέλος
29/06/2004, 16:21:28
Πολύ ωραίο το ρινγκ δεν λέω, εύχομαι να λειτουργήσει σας σωσίβιο όπως είπες, αν και νομίζω πως είναι περισσότερο μόδα να γίνονται και τα σοβαρά θέματα μπάχαλο.

Εν αναμονή λοιπόν....

29/06/2004, 17:48:18

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ.ΡΑΜΟΓΛΟΥ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΣΑ ΣΤΟ ...ΠΕΡΙΜΕΝΕ...

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ...ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ,ΤΟΤΕ Η ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ...ΞΕΡΩ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΩ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΟΥ...

...ΑΦΟΥ Η ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!!!

...ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ "ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ" ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

29/06/2004, 18:25:43
Αγαπητή gretel όλες οι προτάσεις δεκτές !!!
Ειδικά αν είναι και τόσο ωραίες.

elpida όλοι με την ελπίδα ζούμε .

Αγαπητή kapodistria είπα μιας και πλησιάζουν τα γενέθλια σου, να στο κάνω σα δώρο και να μη σε αφήσω να περιμένεις άλλο, εξ άλλου ελπίζω να επιδράσει η αστροσκόνη και να εκδράμεις εις τας Αθήνας δια την επερχόμενη εκδήλωση, έτσι για να μην ξεροσταλιάζεις και μοναχούλα.

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 29/06/2004 18:27:26

GEORGE DΜέλος
29/06/2004, 23:55:11
quote:
Αν κάποιος/α επιθυμεί prive προπόνηση να απευθύνετε στο manos ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γραμματείας.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΟΤΕ....

ΧΡΕΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ/ΑΛΛΗ

ΠΑΝΤΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ........

ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ

30/06/2004, 04:45:03
Φίλτατε Ramoglou,

πολλές ευχές για ευόδωση του έργου σας!

Επιτελείτε αποστολικόν έργον επί του παρόντος...

Ένα δωράκι για να... τα κρεμάσετε... (ένεκα της ημέρας):

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 30/06/2004 04:49:42

30/06/2004, 10:17:57
Αγαπητή Zadokευχαριστώ τα μάλα !!!

Ο κακός λύκος

ΓιώργοςΜέλος
30/06/2004, 12:15:31
Το μαγαζί δεν έχει ..σνακ μπαρ η restaurant…? πως θα την βγάλουν οι θεατές…?

Γιώργος.
Στο τέλος όλα καταλήγουν στο « το δικό μου κουνφού είναι καλύτερο από το δικό σου» - απο ενα μαγικό ημερολόγιο..

oneiric1Μέλος
30/06/2004, 12:16:44
quote:
Αν κάποιος/α επιθυμεί φόρμες, στολές, ή όποια άλλη ενδυματολογική αγορά να απευθύνετε στην oneiric1.

Επιτέλους! Κάποιος που αναγνώρισε την ... «αξία» μου!

Πάντως, επειδή ο χώρος... "προσφέρεται" πολύ θα ήθελα φίλε Ραμογλου να γίνουμε μαλλιά-κουβάρια!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

_Μέλος
30/06/2004, 12:38:51
Ο Πρώτος που θα φάει το ξύλο είναι ο Ramoglou, Μου την σπάει αφάνταστα το glou που βρίσκεται μέσα στην ονομασία του, αυτός ο συνδυασμός γραμμάτων, είναι πολύ σπαστικό Για αυτό Ramogkloup, ετοιμάσου θα σου σπάσω τα μούτρα, θα σε βάλω κάτω και θα σε πατάω μέχρι να γίνεις ένα με το έδαφος, έτσι, ξεκινάω με ένα ωραίο απερκατ το οποίο στο σκάω με φορά από δυο μέτρα.

ΑΑα, και Admin, μην πας να μας χωρίσεις, μετά θα φας εσύ το ξύλο όλο, αλλά θα μπούνε και οι θεατές να σε κάνουν λιώμα, επειδή μπορεί να γίνεις η αιτία να χάσουν τα χρήματα που θα έχουνε ποντάρει (σε εμένα) φυσικά.

Gretel εσύ μάζευε τα λεφτά, θα πάρεις και ποσοστά όταν τελειώσω.

To Hollywood Έχει Κάψει!

_Μέλος
30/06/2004, 12:42:58
Γιώργο, εσύ θα πουλάς τα ποπ κορν, admin, πιάσε σφουγγαρίστρα, elpida, εσύ θα είσαι ο πορτιέρης, δηλαδή άμα δεις μπάτσους κατεβάζεις στόρια και γυρνάς την ταμπέλα ανάποδα που λέει (Γκαράζ / Συνεργείο )

To Hollywood Έχει Κάψει!

_Μέλος
30/06/2004, 12:45:34
quote:
Πάντως, επειδή ο χώρος... "προσφέρεται" πολύ θα ήθελα φίλε Ραμογλου να γίνουμε μαλλιά-κουβάρια!

Oniric1 Δεν βαράμε γυνέκες.

To Hollywood Έχει Κάψει!

30/06/2004, 17:55:04
Αγαπητέ Μικρή Κάτω Παύλα ποιος σου είπε πως καθορίζεις εσύ το ποιος θα κάνει τι ;
Χμμμ !

Λοιπόν συμμαζέψου, ανασκουμπώσου, κανόνισε με τον anounaki τις ώρες που θα προπονηθείς κάνε 100 αγώνες και με άλλα μέλη και μετά έλα να σε παλέψω.

Όσο για την oneiric1 πάρε ένα παράδειγμα της τέχνης της για να μην προτρέχεις !!!!!!

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 30/06/2004 17:57:58

30/06/2004, 17:59:08
quote:
Αγαπητή kapodistria είπα μιας και πλησιάζουν τα γενέθλια σου, να στο κάνω σα δώρο και να μη σε αφήσω να περιμένεις άλλο, εξ άλλου ελπίζω να επιδράσει η αστροσκόνη και να εκδράμεις εις τας Αθήνας δια την επερχόμενη εκδήλωση, έτσι για να μην ξεροσταλιάζεις και μοναχούλα.

ΚΥΡΙΕ ΡΑΜΟΓΛΟΥ,
ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΗ...
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΗ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ,ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ .... ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ"!!! (ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ,ΟΥΔΟΛΩΣ, ΤΟ "ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ",Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...)
ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΡΑΜΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ...
ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ: "ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ" ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ...
ΚΑΘΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΗΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ(ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ;)...

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!!!

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

30/06/2004, 18:01:48
Αγαπητή oneiric1 ιδού η παλέστρα ιδού και η πάλη !!!
Όποτε νιώθεις έτοιμη ν' αγωνιστείς σε περιμένω.

Ο κακός λύκος

30/06/2004, 18:10:38
Γιώργος μιας και προθυμοποιήθηκες από σήμερα αναλαμβάνεις τον πολυτελή χώρο του Snack – Restaurant.

Ο κακός λύκος

30/06/2004, 19:02:12
Αγαπητή Kapodistria

Θυμάμαι 8 κούπες στις 14 έναντι 0 στις 14, θυμάμαι ένα σκόρ 1 – 4, θυμάμαι ένα σκόρ 3 – 0, θυμάμαι κι άλλα αλλά δε θέλω να σε πικράνω, αν βέβαια το επιθυμείς μπορώ να σου φρεσκάρω τη μνήμη ΚΑΙ με φωτογραφικό υλικό !!!!

Ο κακός λύκος