- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
dominic976
δε με καλυπτεις Πανο
Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο σε γενικεύσεις αυτού του τύπου.
Γίνε πιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ αν θες.
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:quote:
dominic976
εσυ τι εχεις να με ρωτησεις,ακομα περιμενω.Την επαναλαμβάνω λοιπόν.
Γιατί ως ξεμάντρωτος πλέον τριγυρνάς ακόμα έξω από το μαντρί αντί να τρέξεις και να ανακαλύψεις όοοολο τον υπόλοιπο κόσμο για όσο χρόνο είσαι πάνω στη Γη
quote:
το οτι ολη η ιστορια της ανθρωποτητας ειναι διεστρεβλωμενη πληρως δε σου λεει τιποτα?Πάααααρα πολλά, αλλά κατ'εμέ ο Χριστιανισμός είναι αυτό ακριβώς.
Η Ενσάρκωση της Αλήθειας!
quote:
εγω παντως ετσι για να ξερεις,προτιμω να γνωριζω παρα να πιστευω.Μεγάλη κουβέντα, την είπαν και άλλοι και μετά απλά χάθηκαν στην εκκωφαντική σιωπή τους
Ξεκίνα από εδώ (συγκεκριμένα από το ποστ του macedon με τίτλο Η αναλυτική σκέψη προάγει σκεπτικισμό & αθεΐα) και όσο αντέξεις.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=8&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=11379
Θα χαρώ πολύ να ακούσω τη γνώμη σου καθότι ο macedon αν και ξεκίνησε την όλη κουβέντα, όπως εσύ καλή ώρα, δεν τον ξαναείδαμε στις επόμενες πολλές σελίδες καθώς προτίμησε την εκκωφαντική σιωπή...
Θα αποτελέσει ένα πρώτης τάξεως test-bench για τη θέση σου ότι θες να "ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ"...
Ερευνάτε τας Γραφάς
πρωτον.
δεν μπορεις να γνωριζεις τι ακριβως κανω εγω κ τι επιθυμιες εχω.
η προτροπη σου να γυρισω ολο τον κοσμο την βρισκω αστοχη.
δευτερον.
η ενσαρκωση της αληθειας ειναι πολυ μακρια απο τις δυνατοτητες σου,μη το ψαχνεις,κατσε καλυτερα στα αβγα σου.
τριτον.
αν υπαρξει η περιπτωση να χαθω στην εκκωφαντικη μου σιωπη,θα ειναι γιατι δεν θα αντεξω να διαβαζω ιστοριες για αγριους.
quote:
[quote]dominic976
πανο δεν ξερω να διαβαζω την γραφη την οποια μου παραθετεις.
Δεν φταίω εγώ γι'αυτό.
Ερευνάτε τας Γραφάς
κ ποιος φταιει εγω?εσυ τα εγραψες.δεν ειμαστε ολοι τοσο μορφωμενοι.
αλλα οκ εβγαλα ακρη κ σου λεω οτι τα γνωριζω ηδη αυτα αλλα παραμενουν αναξιοπιστα.
quote:
Συνοδινός 1
Τον κακό σου τον καιρό...
Που θα μου πεις εσύ, εσύ που βλέπεις κακά πνεύματα, ότι δεν ξέρω τι διαβάζω.
Βρε άσε τα κακά πνεύματα που βλέπω εγώ και τα χωρία από τα Ευαγγέλια που είναι για αφελείς και μπες στο thread περί Αθείας που είναι πιο επιπεδάτο και δεν ποστάρω χωρία της Αγίας Γραφής να μας πεις ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ (αν έχεις τέτοια) επί των θεμάτων που έχουν θιγεί.
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
dominic976
πανο το να παραθετεις αποσπασματα απο ενα αναξιοπιστο βιβλιο, οπως λεει κ ο Συνοδινος 1,δε μου λεει τιποτα.
Και αναξιόπιστο και να μη μπορείς να το αντικρούσεις δεν μου φαίνεται λογικό.
quote:
πες μια εμπειρια σου ντε.
Αν ήταν να σου κάνει καλό θα σου τις έλεγα όλες...
Αυτές οι εμπειρίες είναι εντελώς προσωπικές και δεν βγάζουν κανένα νόημα για κανένα άλλον.
Αν είχες έστω και μια όσο ήσουν Χριστιανός δεν θα με ρώταγες καν αλλά για κάποιο λόγο δεν σου δόθηκε.
Πάντως τέτοιου είδους βιωματικές εμπειρίες έχουν κάποια στιγμή ΟΛΟΙ οι άνθρωποι οπότε είτε κάνε υπομονή είτε ψάξε καλύτερα στο παρελθόν σου.
quote:
μπας κ μπουμε στο σωστο δρομο.
Σε μια χαρά δρόμο είσαι τυχεράκια...
Ερευνάτε τας Γραφάς
στις θρησκειες δεν πιστευω που ειναι κατασκευασματα της ανθρωπινης σκεψης.
Και αναξιόπιστο και να μη μπορείς να το αντικρούσεις δεν μου φαίνεται λογικό.
τι να αντικρουσω πανο?μεγαλωσα πια,δεν διαβαζω παραμυθακια.
Αν ήταν να σου κάνει καλό θα σου τις έλεγα όλες...
Αυτές οι εμπειρίες είναι εντελώς προσωπικές και δεν βγάζουν κανένα νόημα για κανένα άλλον.
κανεις λαθος κ ειναι εγωιστικο αυτο που λες.αν θα μου κανει καλο δεν το ξερεις.μπορει κ να μου κανει.
για πες.
quote:
dominic976
πρωτον.
δεν μπορεις να γνωριζεις τι ακριβως κανω εγω κ τι επιθυμιες εχω.
Απλά είδα πως αντέδρασες σε κάποια "Χριστιανικά" ποστς
quote:
η προτροπη σου να γυρισω ολο τον κοσμο την βρισκω αστοχη.
όπως και το "μαντρί" έτσι και ο "κόσμος" είναι συμβολικά. Εννοούσα να ασχοληθείς με άλλα πράγματα στη ζωή σου πέρα πλέον από την Ορθόδοξη Εκκλησία μιας που κατάφερες να ξεφύγεις.
quote:
δευτερον.
η ενσαρκωση της αληθειας ειναι πολυ μακρια απο τις δυνατοτητες σου,μη το ψαχνεις,κατσε καλυτερα στα αβγα σου.
H Ενσάρκωση της Αλήθειας είναι ο Χριστός αλλά αφού δεν ασχολείσαι με το άθλημα πλέον σε δικαιολογώ...
quote:
τριτον.
αν υπαρξει η περιπτωση να χαθω στην εκκωφαντικη μου σιωπη,θα ειναι γιατι δεν θα αντεξω να διαβαζω ιστοριες για αγριους.
Κάνε μια βόλτα και από το "Περί Αθείας..." πρώτα δες αν μπορείς να προσφέρεις κάτι ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ (και άρα ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ και όχι αναξιόπιστο όπως η Αγία Γραφή) και ύστερα σιώπησε και εσύ από το esoterica όπως και έκαναν και τα παλαιότερα μέλη ιδίων πεποιθήσεων πριν από εσένα.
Η Σιωπή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι Χρυσός!
Ερευνάτε τας Γραφάς
quote:
να ξεκαθαρισω φιλε πανο οτι δεν ειμαι αθεος.
στις θρησκειες δεν πιστευω που ειναι κατασκευασματα της ανθρωπινης σκεψης.
Η Ορθοδοξία ΔΕΝ είναι θρησκεία αλλά ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΙΣΤΩΝ.
Τεράστια και ειδοποιός διαφορά και μακάρι να μπορέσεις να το καταλάβεις αυτό κάποτε...
Ερευνάτε τας Γραφάς