ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έχω μια μικρή απορία (Nebula, MITKA) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Έχω μια μικρή απορία (Nebula, MITKA) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

dolphin41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
16/07/2006, 12:28:53

quote:

Dying_Incubus

Καλή μου Nausika317, δε μου ρίχνεις κι εμένα έναν αποσυμβολισμό?

φιλτατε Dying_Incubus, να κανω εγω μια προσπαθεια?

-Ο κύβος είναι γαλάζιος κι η κάθε έδρα του έχει εμβαδό περίπου ένα μέτρο.
Βρίσκεται λίγα εκατοστά πιο ψηλά από την έρημο κι αιωρείται.

* γαλαζιος και αιωρειται, ε?

λοιπον πρεπει να εισαι στην νεολαια της Νου δου - βρισκεσαι στον αερα γιατι ποτέ δεν θα σε διορισουν καπου

- Η σκάλα ξεκινάει από το σημείο που βρίσκεται ο κύκλος μόνο που ξεκινάει από την άμμο.

* η σκαλα ειναι η σταδιοδρομια σου - μηπως εισαι συντονιστης καπου?

- Είναι ξύλινη κι έχει μαύρο χρώμα και καταλήγει στην βάση της.

* μαυρη...

χμμμ...

εκει που εισαι συντονιστης πρεπει να εχουν μαυρο φοντο στις σελιδες

- Τα λουλούδια που σκέφτομαι είναι νάρκισσοι κι εκτείνονται σκόρπια σε όλη την έρημο.

* νομιζω οτι το βρηκα!

εισαι συντονιστης σε φορουμ!

- Το άλογο είναι επίσης μαύρο και βρίσκεται στο βάθος της ερήμου, μακριά από τον κύβο.
Από εκεί κοντά προκαλείται η ανεμοθύελλα η οποία είναι δυνατή και καταστρέφει τόσο την σκάλα όσο και τον κύβο.

* αν το αλογο ειναι η ιδανικη συντροφος σου, τοτε ειναι στριγγλα!

αμα τα παιρνει στο κρανιο, σε παιρνει και σε σηκωνει...

ΥΓ. σορυ αν δεν ειναι σωστα τα αποτελεσματα - ειμαι νεος στο επαγγελμα (τα φυλλα απ τους ντολμαδες λεω καλα!)

ωστοσο δρομο βλεπω, στεφανι βλεπω σε τρια τερμινα, και μεγαλη πορτα θα διαβεις

ασημωσε τωρα - δε δουλευω τζαμπα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

16/07/2006, 12:53:12

Καλά, βρε JBG, πως τα βρήκες όλα αυτά?
Εντύπωση μου κάνει!

Κληρονομικό χάρισμα ή επίκτητο?
Είστε της μαντικής, κύριε μου?

Υ.Γ. Θα σου φέρω τα φύλλα από τους ντολμάδες, αν είναι!
Τώρα που σε βρήκα...

In anticipation of my resurrection...

17/07/2006, 03:58:14

quote:

Dying_Incubus

Καλά, βρε JBG, πως τα βρήκες όλα αυτά?
Εντύπωση μου κάνει!

Κληρονομικό χάρισμα ή επίκτητο?
Είστε της μαντικής, κύριε μου?

κλιρονομηκο ινε αλα σπουδαξα κε στιν εγηφτο κε στις γιφτυσες

ξεχασες να ασιμοσις παλικαρη μου...

quote:

Υ.Γ. Θα σου φέρω τα φύλλα από τους ντολμάδες, αν είναι!
Τώρα που σε βρήκα...

θα φερεις τους ντολμαδες κανονικους, με κιμαδακι χοιρινο, και ενα μπουκαλι κοκκινο κρασι 13 βαθμων (το θελουν τα πνευματα )

επισης μπορεις να φερεις και λιγο τζατζικακι με τους ντολμαδες (με μπολικο σκορδο - σκοτωνει τα μικροβια και διωχνει τον εξαπωδο

ΥΓ. μην φερεις ντολμαδακια με κλιματοφυλλα ή κολοκυθανθους γιατι τα τρωω ολοκληρα και δε μενει τιποτα να διαβασω - στους λαχανοντολμαδες τρωω μονο την γεμιση οπότε εξειδικευτηκα φυλλα τους

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

mariha2912Μέλος
17/07/2006, 05:18:13
ΚΑΛΕ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ...

ΛΟΙΠΟΝ, Η ΕΡΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΣΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΜΟΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΑΜΜΟΛΟΦΟΙ.
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΜΕΤΡΑ Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ.ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΔΙΑΔΟΡΕΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΡΙΦΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΙΔΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ.ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΤΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΥΛΙΝΗ ΣΚΑΛΑ ΜΕ ΦΑΡΔΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ.Η ΣΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΧΡΗΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΓΚΡΙ ΦΕΡΝΕΙ.
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ ΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΛΕΣ ΦΟΥΝΤΩΤΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ, ΚΑΛΟΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΓΙΑΛΙΣΤΕΡΟ ΤΡΙΧΩΜΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΟ ΒΛΕΜΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΧΑΙΤΗ ΠΟΥ ΑΝΕΜΙΖΕΙ.
ΤΟΤΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΕΡΑΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΕΝΤΑΣΗΣ.Ο ΚΥΒΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ, Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ. ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΕΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΓΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ. ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙ,ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΠΗΔΑΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΩ, ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΚΟΝΗΣ (ΑΜΜΟΥ).
ΑΥΤΑ...

ΕΙΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ?

another starΜέλος
17/07/2006, 08:38:59
Τι έγινε βρε παιδιά εδώ μέσα?
μία βδομάδα έλειψα και το μαγαζάκι έγινε "όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω"

για φανταστείτε τον WWalker να κυνηγάει τώρα καμία τουριστριούλα στυλ 11880, την ώρα που αυτή τρώει γιαουρτοσκόρδιον και πίνει μπύρα, και να της λέει "μις, do you want αποσυμβολισμό?"

παιδιά, έπειδή και γω με τους γήινους δεν βλέπω φως, μεγαλώσαν και τα χρέη, υπάρχει κανένας εξωγήινος και για μένα ή όλοι βολευτήκατε?

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
17/07/2006, 09:37:28
Λοιπόν, πέρα από την πλάκα τώρα, όσοι δεν πήραμε απάντηση ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ???]
deboΝέο Μέλος
17/07/2006, 11:32:09
ΚΥΒΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ:ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙ ΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ,ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ,ΕΡΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!
ΣΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ:ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΨΗΛΗ, ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΝΗ(ΠΑΧΟΣ ΓΥΑΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟ), 10 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΥΒΟ.
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ:ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΜΩΒ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!
ΑΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ:ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ,ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΤΡΙΧΩΜΑ,ΜΑΚΡΙΑ ΟΥΡΑ,ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΑΙΤΗ,ΜΥΩΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΔΙΑ,ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΟ!
ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ:ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ!ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ, Ο ΚΥΒΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΜΟ, Η ΣΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΜΜΟ, ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ!

debo

17/07/2006, 13:13:31
Θαύμα !! Θαύμα !!

Αποσυμβολίστηκα.

Λίγο ακόμα και θα πίστευα ότι είμαι αόρατος.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα άνοιγα θέμα στο "ΠΑΡΑΞΕΝΟ" και θα γινόμουν ρόμπα.

Nausika317 σε ευχαριστώ πολύ που αφιέρωσες λίγο απ' το χρόνο σου για την πάρτη μου και με γλίτωσες απ' την ξεφτίλα.

Για να δούμε τώρα...

quote:
1)ΚΥΒΟΣ. Είσαι ιδεαλιστής, ονειροπόλος, ανοιχτός χαρακτήρας, αγνός και ξεκάθαρος. Δεν έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, αλλά θέλεις να σε προσέχουν οι άλλοι. Είσαι σε μεταβατική φάση στη ζωή σου, έτοιμος να ‘στρίψεις’, να δραστηριοποιηθείς, να τολμήσεις. Αυτό μπορεί να σε κάνει αρκετά νευρικό ( τουλαχιστον στη φάση αυτή)

Μπορώ να ομολογήσω ότι έπεσες μέσα.
Ξέχασες μόνο το έξυπνος, όμορφος και όλα τα σχετικά.

quote:
2)ΣΚΑΛΑ. Οι φίλοι και γενικά, τα κοντινά σου άτομα είναι λίγα. Είναι διαφορετικά από σενα, μάλλον πρωτότυπα η πρωτοποριακά άτομα, που δεν ταιριάζουν με κοινωνικές συμβάσεις. Δεν θεωρείς ότι μπορούν να σε στηρίξουν πολύ, η σχέση σας είναι κάπως απόμακρη, αλλά και συ μάλλον δεν αφήνεις τους άλλους να σε πλησιάζουν πολύ κοντά. ( Η σκάλα είναι στον αέρα- αν ερχόταν από΄πιο ψηλά, πιθανόν να πιστευες ότι υπάρχει και μια Ανώτερη Δύναμη στον περίγυρο σου..)

Και εδώ είσαι πολύ κοντά στη πραγματικότητα.
Η σχέση με τους πραγματικούς μου φίλους (2 με το ζόρι 3 άτομα), και όχι με τους φίλους-γνωστούς, είναι "κάπως απόμακρη" αλλά δυστυχώς λόγω συνθηκών (απόσταση). Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να έχουμε μια πραγματική φιλία.
Και είναι γεγονός, ότι ενώ είμαι πάρα πολύ ανοιχτός και κοινωνικός άνθρωπος, στα ΠΟΛΥ προσωπικά μου δεν πλησιάζει κανείς.
Τα κρατάω για την πάρτη μου.

...Η σκάλα είναι στον αέρα- αν ερχόταν από΄πιο ψηλά, πιθανόν να πιστευες ότι υπάρχει και μια Ανώτερη Δύναμη στον περίγυρο σου..

Πόσο πιο ψηλά ρε φιλενάδα.

-Κρέμεται από το πουθενά (χάνεται στον ουρανό) και σταματάει μισό μέτρο πάνω από το έδαφος

Πιάσαμε ταβάνι.

quote:
3)ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. Εχεις πολλά ενδιαφέροντα , χωρίς αυτό να σε ζορίζει, ούτε να τα θεωρείς απόλυτα ‘δικά’ σου – σε περιστοιχίζουν αλλά δεν σε καταπνίγουν, τα βλέπεις με αισιοδοξία και μια ήρεμη ικανοποίηση, και φαίνονται να μπορούν να επιβιώσουν και μόνα τους χωρίς να ασχολείσαι συνέχεια με αυτά.

Δεν έχω λόγια...

quote:
4)ΑΛΟΓΟ. Βλέπεις το σύντροφο σου σαν ένα άτομο μυστηριακό, ρομαντικό, ισχυρό, έντονα ερωτικό, καστανό σκούρο – είναι κοντά σου, είναι σταθερός, αλλά όχι κολλημένος πάνω σου, σίγουρα όμως πιο κοντά σου από όλους τους άλλους .

Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ μου είναι ΓΥΝΑΙΚΑ.
Και δεύτερον είναι κολλημένη πάνω μου γιατί ξέρει να εκτιμά αυτό που της δώρισε ο Θεός.
Στα υπόλοιπα πάλι μέσα έπεσες.

quote:
5)ΘΥΕΛΛΑ. Εχεις πολλές και μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου, αλλά δεν επηρρεάζεσαι απ΄αυτές, τις περνάς ανώδυνα. Ο κοινωνικός σου περίγυρος τις περνάει πιο ζόρικα, αλλά και παλι ανακάμπτει σχετικά γρήγορα. Και ο σύντροφος σου επίσης, δραστηριοποιείται με τις δυσκολίες αλλα δεν το βάζει κάτω!

Μήπως γνωριζόμαστε
Για άλλη μια φορά κάπως έτσι είναι τα πράγματα.

Φίλη Nausika317 σε γενικές γραμμές ήσουν πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

Δεν έχω παρά να σ' ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για τον κόπο σου.

Να 'σαι πάντα καλά.

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

another starΜέλος
17/07/2006, 13:25:02
quote:
Ξέχασες μόνο το έξυπνος, όμορφος και όλα τα σχετικά
quote:
είναι κολλημένη πάνω μου γιατί ξέρει να εκτιμά αυτό που της δώρισε ο Θεός.
Πω πω πω... όλοι οι μετριοφρονες πια.... εδώ μαζευτήκαμε??? τι είναι τούτο.....

17/07/2006, 14:14:15
quote:
another star
Πω πω πω... όλοι οι μετριοφρονες πια.... εδώ μαζευτήκαμε??? τι είναι τούτο.....

Γιατί ρε φιλενάδα να πούμε ψέματα

Μάλλον έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι, όποιος λέει την αλήθεια βρίσκει τον μπελά του.

Έτσι κι' αλλιώς όπως πάλι λένε (οι άλλοι) "η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους".

Και εμείς δεν είμαστε.

Έτσι δεν είναι

Να 'στε όλοι καλά...

Στράτος

17/07/2006, 14:22:22
quote:
Περιμένω απαντήσεις (οι κοπελιές πρώτα πληζ)
Καλέ, τελείωσαν τα κοριτσάκια για να παίρνουμε σειρά;
MercuryΜέλος
17/07/2006, 15:27:59
quote:

Μercury,
να ξέρεις ότι ο λόγος που σε έχω στό μάτι είναι ότι μου κατάστρεψες την φαντασίωση που είχα για τον jonniebegood,και αυτός ο αθεόφοβος ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ!
Ξέρεις, εγώ τον είχα φανταστεί σαν ένα ρομαντικό εξωγήινο ,με εξωτικά πλοκάμια..Ετσι μου είχε πεί ο ίδιος, τουλάχιστον...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ?

Έτσι λέει σε ΟΛΕΣ καλή μου...Λυπάμαι που έτυχε σε μένα ο κλήρος να αποκαλύψω τον πραγματικά αδίστακτο jonniebegood,αλλά κάποιος έπρεπε να σταματήσει αυτόν τον τύπο απο το να συνεχίσει να αποπλανεί αθώες θηλυκές υπάρξεις χρησιμοποιώντας το παραμύθι του ρομαντικού εξωγήινου με τα εξωτικά πλοκάμια!(ρε τον αθεόφοβο!...)

quote:

Ο μόνος τρόπος να επανορθώσεις είναι να μου στείλεις κάτι να γλυκαθώ - π.χ. ένα παγωτό βανίλια-φιστικι-σοκολάτα σε ψηλό ποτήρι, με σιρόπι σοκολάτα και μπισκότο, η μιά τουρτίτσα με κρέμα και φρούτα...Προσοχή όμως, μην μου τα φάει κανείς άλλος πρίν τα προλάβω!!
(Αν βέβαια έχεις και τίποτα άλλο ενδιαφέρον να μου στείλεις, γιά να ξεχάσω τον πόνο μου και να μην έχεις και σύ τύψεις, το βλέπω..)

Μάλλον θα σου στείλω κάτι άλλο γιατί το παγωτό και ή τούρτα ή θα λιώσουν μεχρι να φτάσουν Αθήνα ή θα σου τα φάει καμμιά αεροσυνοδός...

quote:

Ορίστε τώρα και η ανάλυση σου, και αναμένω και παρατηρήσεις, όπως και από όλους:

Αγαπητέ Mercury,
Ακου προσεκτικά:

Είμαι όλος αυτιά...

quote:

1)ΚΥΒΟΣ.( τεράστιος, πράσινος, στο κέντρο). Είσαι ιδιαίτερα εγωκεντρικός, μεγαλοσχήμων,κυριαρχικός, θέλεις όλα και όλοι να περιστρέφονται γύρω σου και να ασχολούνται μαζί σου,έχεις πολλές φιλοδοξίες και είσαι αισιόδοξος, με αγάπη για τη φύση ,αλλά και ματαιόδοξος.

Χμμμ...θα σου πω για ποιό λόγο έπεσες τόσο έξω...

Απο ότι φαίνεται αυτό που σου διέφυγε είναι τα σχόλια μου στις παρενθέσεις με τα οποία δικαιολογώ τις επιλογές μου, και τα οποία δεν είναι καθόλου τυχαία... Πχ διαλέγω στάδιο γιατί μόνο κάτι πολύ μεγάλο όπως είναι ένα στάδιο μπορεί να γίνει αντιληπτό μέσα στην απέραντη έρημο,διαλέγω πράσινο για "σπάσιμο στην μονοτονία του κίτρινου",διαλέγω κέντρο για να βρίσκεται σε "ίση απόσταση απο όλες τις άκρες της ερήμου".

Τι σημαίνουν όλα αυτά?
Διαλέγω τεράστιο κύβο για να φαίνεται μέσα στην απέραντη έρημο = Δυνατότητα προσαρμογής και συντονισμού με διαφορετικά περιβάλλοντα,συνθήκες και ανθρώπους."Ελαστικότητα",μεταβλητότητα,αστάθεια,ασάφεια στόχων και σκοπών.

Διαλέγω πράσινο για "σπάσιμο" στο κίτρινο της απέραντης ερήμου = Δεν αντέχω την ομοιομορφία,γοητευομαι απο την ποικιλία και τη διαφορετικότητα,δεν μπορώ να λειτουργήσω σε "στεγνα" χωρίς συναίσθημα περιβάλλοντα,αντιδρώ στον υπερβολικά πειθαρχημένο και οργανωμένο τρόπο ζωής,προσπαθώ να αλλάξω τις συνθήκες οι οποίες με στεναχωρούν και να τις φερω στα μέτρα μου.

Να είναι στο κέντρο για να ‘απέχει το ίδιο απο όλες τις γωνίες’= Αμεροληψία,μετριοπάθεια,αντικειμενικότητα,έλειψη προκατάληψης.

Απο αυτά που ανέφερες έπεσες μέσα μόνο στο αισιόδοξος (αλλά και έδω όχι πάντα,αμα με πιάσουν οι μαυρες μου...),και στο κυριαρχικός (ούτε και εδώ πάντα,μονο όταν είμαι απολύτα σίγουρος ότι έχω δίκιο).Επεσες τελείως έξω στο ότι θέλω να ασχολούνται όλοι μαζί μου (το ακριβώς αντίθετο) και στο ματαιόδοξος (το μοναδικό ελλάτωμα που δεν μπορώ να αντέξω στους ανθρώπους).

quote:

2)ΣΚΑΛΑ (τεράστια, ξύλινη, παληά, στο ύψος του κύβου, ακουμπάει στον κύβο ).
Εχεις, η επιθυμείς να έχεις ένα τεράστιο κύκλο από άτομα να σε περιστοιχίζουν, ένα ευρύ κοινωνικό κύκλο. Αυτά τα άτομα τα χρησιμοποιείς για να σε βοηθήσουν να φτάσεις το πλήρες δυναμικό σου ,ίσως και βάζοντας τα ενάντια το ένα στο άλλο, και πιστεύεις ότι και σύ κάνεις πολλά γι’ αυτούς, ίσως παραπάνω από ότι κάνουν αυτοί για σένα. Αυτά τα άτομα είναι διαφορετικά από σένα, και μάλλον θεωρείς ότι είναι και κάπως ‘ βαρεμένα’ , η ’χαλασμένα’.

Εδώ δεν έχω εξήγηση γιατί έπεσες τόσο έξω...Βαριέμαι θανάσιμα τα πλήθη,υποφέρω όταν ακούω ελαφρές συζητήσεις,έχω φτιάξει λίστα με διακαιολογίες για να μην πηγαίνω σε πάρτυ,ενοχλούμε όταν γίνομαι το κέντρο της προσοχής. Οι φίλοι μου είναι λίγοι και καλοί (για μενα) και οι περισσότεροι είναι εκτός επαγγελματικού κύκλου.Είναι αρκετά όμοιοι με μενα,και δεν τους θεωρώ σε καμμιά περίπτωση "χαλασμένους".

quote:

3) ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. (Κόκκινα, πολύ μεγάλα, καλύπτουν κορυφή κύβου, βρίσκονται παντου, είναι πάρα πολλά).
Εχεις πάρα πολλά ενδιαφέροντα και χόμπυ και θέλεις να δημιουργείς συνέχεια- παντού βλέπεις κάτι που σε ενδιαφέρει .Αυτά είναι πολύ σημαντικά για σένα, και θέλεις να σε θαυμάζουν γι’αυτά, τα προωθείς και τα καλλιεργείς συνέχεια, αν και κάποιες φορες ειναι τόσα πολλά που μπλέκεσαι τι να πρωτοκάνεις..Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά… αντε, να σε δούμε και πολύτεκνο, με το καλό! ( Η μήπως είσαι ήδη? Μπάαα…με τόσα ενδιαφέροντα, που να βρεθεί χρόνος?)

Εδώ είσαι αρκετά μεσα. Βασικά πρόκειται για ένα συνδυασμό νευρικής ανησυχίας και αδυναμίας να απασχολώ τον εαυτό μου με κάτι πολύ συγκεκριμένο για μεγάλο διάστημα.Ψάχνω συνέχεια για πράγματα που να με κρατάν σε δημιουργική/διανοητική έξαψη.Παιδιά δεν κάνω πριν εξασφαλίσω ότι δεν πρόκειται να τους λείψει τίποτα στη ζωή τους.

quote:

4)ΑΛΟΓΟ.( Αστραφτερό λευκό, στην ταράτσα του κύβου, καλπάζει ανάμεσα στα λουλούδια, ευγενικά αγριάδα κτλ)
Ο σύντροφος σου είναι / η θελεις να είναι, πιστός, αφοσιωμένος, με καλωσύνη, και τον εξιδανικεύεις. Τον βλέπεις περήφανο, ενεργητικό, αξιόλογο, τον τοποθετείς σε ‘βάθρο’, αλλά και θέλεις να κυριαρχείς επάνω του –είναι πιθανόν τώρα, η στο παρελθόν, να είχες συντρόφους που προσπάθησαν να σου επιβληθούν, η να ‘ σε κάνουν ότι θέλουν’. Βρίσκεται ανάμεσα στα λουλούδια, άρα είναι κάτι με το οποίο θα ασχολείσαι, όπως και με τα μύρια όσα άλλα ενδιαφέροντα έχεις.

Αρκετά μεσα.Απο εξιδανικευση άλλο τίποτα πιο νέος,αλλά σιγά-σιγά έβαλα μυαλό και τώρα νομίζω ότι βλέπω πιο καθαρά.Τώρα για τα γούστα μου στις γυναίκες και αυτά περίπλοκα είναι γμτ μου! Μου αρέσουν δύο τύποι γυναικών. Αυτές που ανέφερες δηλ δυναμικές,περήφανες,ενεργητικές,και μέσα στη ζωή αλλά και το ακριβώς αντίθετο τους!Ευαίσθητες,τρωτές,παθητικές και φευγάτες! Το ενδιάμεσο με αφήνει αδιάφορο...Ειμαι καλά γιατρίνα μου?...

Για την επιβολή που είπες να σου πω ότι δεν προσπάθησαν να μου επιβληθούν με την έννοια της εξουσίας,αυτό που προσπάθησαν ήταν να μου επιβάλλουν κάποιες προσωπικές τους μικροαστικές αντιλήψεις για το τι είναι ορθό και τι λάθος. Φυσικά αλλάξαν "στάβλο"

5)ΘΥΕΛΛΑ

quote:

Χμ, βαρβάτη θύελλα! Τα προβλήματα και οι ‘φουρτούνες’ στη ζωή σου δεν σταματούν ποτέ! Αλλά εσύ δεν επηρρεάζεσαι καθόλου. Τα δημιουργήματα σου επηρρεάζονται για λίγο, αλλάζουν, λοξοδρομούν, αλλά πάλι ξαναγυρίζουν στη θέση τους – δηλαδή μπορεί να τα αφήνεις για λίγο, και να τα ξαναπιάνεις αργότερα ,’όπως φυσάει ο άνεμος’. Το κοντινό σου περιβάλλον επηρρεάζεται πολύ, ‘πέφτει κάτω’, αλλάζει, πιθανότατα, σε κάθε γύρισμα του ανέμου, αλλά ο σύντροφος δεν καταβάλλεται, αλλά το διασκεδάζει με τις δυσκολίες.

Αρκετά μέσα γενικά μιλώντας.Δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα πάντως.Εχω περάσει αρκετες φορτούνες τις οποίες δημιουργησαν άλλοι κάτα κάποιο τρόπο.Εγώ ήμουν στο λάθος τόπο,την λάθος εποχή για κακή μου τύχη!Ολα καλά!

Ευχαριστώ για τον αποσυμβολισμό !

"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

MercuryΜέλος
17/07/2006, 15:34:45
quote:

Καλέ, τελείωσαν τα κοριτσάκια για να παίρνουμε σειρά;

Tα κοριτσάκια τελείωσαν...Σειρά τώρα έχουν οι ώριμες κυρίες

another starΜέλος
17/07/2006, 15:35:35
quote:
Μάλλον έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι, όποιος λέει την αλήθεια βρίσκει τον μπελά του.

Έτσι κι' αλλιώς όπως πάλι λένε (οι άλλοι) "η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους".

Και εμείς δεν είμαστε.

Εεεετσι έεεεετσι αγαπητέ μου

17/07/2006, 23:02:57
Και εγώ κοριτσάκι είμαι, αλλά ο αποσυμβολισμός μου μακρύ ακόμα έχει δρόμο ...

τελικά ξεπέρασα ακόμα και τον jbg.. τί εξωγήινος και πράσινα άλογα? εγώ είμαι από άλλη διάσταση, αυτή των αοράτων... αλλά πάντα αυτοί οι εξωγήινοι έχουν το σουξέ...

αχ βρε jbg με τα πλοκάμια σου!!

quote:
Θαύμα !! Θαύμα !!

Αποσυμβολίστηκα.

Λίγο ακόμα και θα πίστευα ότι είμαι αόρατος.

Τί να πώ και εγώ?

Άντε γιατί σε λίγο θα....

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 17/07/2006 23:04:55

Nausika317Μέλος
18/07/2006, 00:20:35
Ηρθε η σειρά του gigenis:

ΚΥΒΟΣ.(Συμπαγής, πέτρα,τεράστιος, αιωρείται,χρώμα ερήμου -γκριζοκίτρινο?- είναι στο κέντρο0
-Είσαι εγωκεντρικός,σίγουρος για τον εαυτό σου,ικανός,. σταθερός,δύσκολα επηρρεάζεσαι,αλλά και αισιόδοξος,ιδεαλιστής, 'υπεράνω',με φαντασία, ανεξάρτητος.

ΣΚΑΛΑ.(Πέτρινη,χάνεται στα σύννεφα,αριστερά κύβου)
-Αισθάνεσαι σχετικά μικρός μ΄ςσα στο κοινωνικό σύνολο ( αν η σκάλα είναι μεγαλύτερη του κύβου),ίσως θεβρέις ότι μιά ανώτερη δύναμη είναι -ανάμεσα σε αυτούς που σε περιβάλλουν,η το περιβάλλον σου έχει μεγάλη ισχύ, και είναι σταθερό και ανεπηρρέαστο, αλλά όχι απόλυτα κοντά σου.

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.(όαση κάτω από κυβο,πληθώρα λουλουδιών με διάφορα χρώματα)
- Τα δημιουργήματα η ενδιαφέροντα σου είναι πολύ σημαντικά για σένα, πολυποίολα και πολυδιάστατα, σου φέρνουν μεγάλη ευχαρίστηση, θέλεις να τα συντηρείς και να τα καλλιεργείς.

ΑΛΟΓΟ (Αγέλη, ο αρχηγός στέκεταιμακριά παρατηρώντας το κοπα΄δι, είναι τρίχρωμο)
-Χμ, εδώ , η έχουμε πολλούς συντρόφους που δεν είναι πολύ σημαντικοί, η έναν που είναι απόμακρός,έχει διττή φύση, ηπολλαπλη προσωπικότητα, η πολύ ανεξαρτητος , η βρισκεται πολύ μακρυά, αλλά ουτως η άλλως, το θέμα του συντρόφου δεν είναι τόσο σημαντικό γιά σένα.

ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ( Μακριά στο βάθος, είναι δυνατή, αλλα΄δεν επηρρεάζει τα αντικείμενα)
Δεν επηρρεάζεσαι από φουρτούνες στη ζωή, η γιατί δεν είχες, η γιατί δεν τις αφήνεις να σε επηρρεάζουν- θεωρείς ότι οι φουρτούνες είναι πα΄ντα κα΄που αλλού και όχι 'διπλα μας'

Nausika317Μέλος
18/07/2006, 01:27:21
quote:
πιθανόν να μπορούσα να συμβάλλω στον αποσυμβολισμό-αποσυντονισμό-κατακερματισμό όσων έχουν ήδη απαντήσει και δεν έχουν αναλυθεί ακόμα.
Αν κάποιος από σας μου το ζητήσει, θα προσπαθήσω να το κάνω - αν δεν υπάρχουν βεβαίως ενστάσεις δεοντολογικές!!

Αγαπητοί φίλοι,

όπως αναφέρω παραπάνω, από το μήνυμα μου στις 13/7, θα έκανα τις αναλυ΄σεις όσων είχαν ήδη απαντήσει και δεν πήραν απάντηση ως την ώρα εκείνη - γιατί δυστυχώς φοβάμαι ότι δεν θα προλάβω να τους αναλύσω όλου ,και με προσοχή! Εχω΄ακόμα την simori,και θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία, και βέβαια τον Dying_Incubus- Ο τελευταίος όμως καλύφτηκε ήδη, και μάλιστα με εξαιρετική διορατικότητα , και διεισδυτική ικανότητα απο τον jonniebegood!

- Αφήστε δε , που μερικοί-μερικοί που τους απάντησα ( βλέπε Mercury), είναι όλο αντιρρήσεις, εξηγήσεις, ερμηνείες των ερμηνειών και κόντρα ερμηνείες, δικαιολογίες κτλ. Αμ, ξέρω εγώ γιατί γίνονται όλα αυτά!

quote:
Μάλλον θα σου στείλω κάτι άλλο γιατί το παγωτό και ή τούρτα ή θα λιώσουν μεχρι να φτάσουν Αθήνα ή θα σου τα φάει καμμιά αεροσυνοδός...

Θέλει να γλυτώσει από το να στείλει το πεσκέσι!!

Λοιπόν, πρόσεξε Mercury,αφού τα παγωτά θα λιώσουν , τις τούρτες θα τις φανε οι αεροσυνοδοί κτλ., θα σου δωσω εγω μιά πολύ απλή λύση:

Θα σου στείλω το τηλ. ενός ζαχαροπλαστείου στην Αχαρνων που υποτίθεται πως φτιάχνει το καλύτερο γαλακτομπούρεκο στην Αθήνα, θα πάρεις τηλ., θα δώσεις αριθμό πιστωτικής, και θα τους πείς πως θα περάσει η Ναυσικά να πάει ένα ταψί! Και μην το καθυστερεις σε παρακαλώ, γιατί θα το χρειαστώ σύντομα για τα γενέθλια μου!
Πάντως, για την ανάλυση σου, και γενικά γιά όλες, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι αναλύσεις τέτοιου τύπου βασίζονται στην αρχή ότι δίνουμε καποιες απαντήσεις αυθόρμητα, οι οποίες δεν περνάνε από την καθαρά αναλυτική διαδικασία της λογικής, άσχετα από το ότι εκ των υστέρων , όλοι μπορούμε να δώσουμε μιά 'λογική 'η 'λογικοφανή' εξήγηση γιατί είπαμε π.χ. 'μεγάλο' κι όχι 'μικρό', ή 'πράσινο' κι όχι 'κίτρινο'. Αυτα τα 'λογικά' όμως , διαφέρουν από τη 'λογική' του καθενός, ακριβώς γιατί έχουμε διαφορετικό χαρακτήρα!!Και από κει προέρχονται και οι απαντήσεις μας!
Για το ερώτημα σου:

quote:
Αρκετά μεσα.Απο εξιδανικευση άλλο τίποτα πιο νέος,αλλά σιγά-σιγά έβαλα μυαλό και τώρα νομίζω ότι βλέπω πιο καθαρά.Τώρα για τα γούστα μου στις γυναίκες και αυτά περίπλοκα είναι γμτ μου! Μου αρέσουν δύο τύποι γυναικών. Αυτές που ανέφερες δηλ δυναμικές,περήφανες,ενεργητικές,και μέσα στη ζωή αλλά και το ακριβώς αντίθετο τους!Ευαίσθητες,τρωτές,παθητικές και φευγάτες! Το ενδιάμεσο με αφήνει αδιάφορο...Ειμαι καλά γιατρίνα μου?...

-Χμμμ!!Το θέμα είναι πολύ σοβαρό! χρειάζεται ειδική παρακολούθηση...

quote:
"Ελαστικότητα",μεταβλητότητα,αστάθεια,ασάφεια στόχων και σκοπών.
,που έγραψες, πιστεύω ότι η κατάσταση σου είναι του επείγοντος...
Πέρασε ένα απόγευμα από το ιατρείο μου, γιατί έτσι που είμαστε εδώ, σαν το ΙΚΑ, δεν μπορώ να το δώ με την ανάλογη προσοχή... Θα σου στοιχίσει κατι παραπάνω, αλλά αξίζει τον κόπο! Σιγά, εδώ και ο jonniebegood έχει αρχίσει ήδη να χρεώνει, με την πρώτη του ανάλυση, άσε δε που μου κλέβει και τους πελάτες!! Μωρέ, καλά κάνει, γιατί, όπως έλεγε κι ένας Εβραίος ψυχίατρος, 'Αμα δεν το πληρώσεις, δεν σου κάνει καλό!

18/07/2006, 09:56:43
quote:
-Είσαι εγωκεντρικός,σίγουρος για τον εαυτό σου,ικανός,. σταθερός,δύσκολα επηρρεάζεσαι,αλλά και αισιόδοξος,ιδεαλιστής, 'υπεράνω',με φαντασία, ανεξάρτητος.

εγωκεντρικοςΕΓΩ;;

quote:
ΑΛΟΓΟ (Αγέλη, ο αρχηγός στέκεταιμακριά παρατηρώντας το κοπα΄δι, είναι τρίχρωμο)
-Χμ, εδώ , η έχουμε πολλούς συντρόφους που δεν είναι πολύ σημαντικοί, η έναν που είναι απόμακρός,έχει διττή φύση, ηπολλαπλη προσωπικότητα, η πολύ ανεξαρτητος , η βρισκεται πολύ μακρυά, αλλά ουτως η άλλως, το θέμα του συντρόφου δεν είναι τόσο σημαντικό γιά σένα.

το νουμερο ενα

quote:
ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ( Μακριά στο βάθος, είναι δυνατή, αλλα΄δεν επηρρεάζει τα αντικείμενα)
Δεν επηρρεάζεσαι από φουρτούνες στη ζωή, η γιατί δεν είχες, η γιατί δεν τις αφήνεις να σε επηρρεάζουν- θεωρείς ότι οι φουρτούνες είναι πα΄ντα κα΄που αλλού και όχι 'διπλα μας'

και εδω το νουμερο δυο

μπορω να πω οτι η αναλυση σου ειναι σωστη
σε ευχαριστω

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

nikosa5Νέο Μέλος
17/10/2010, 20:51:48
παιδια, φοβερή συνέντευξη σε αμερικανικη εφημεριδα - οι ΗΠΑ ειναι τρομοκρατης από τον καθηγητη ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ του ΜΙΤ....
http://sxo-li-ko.blogspot.com/2010/10/blog-post_17.html

20/10/2010, 04:24:02
Γεια σου nikosa5, καλώς ήρθες στα forums και ευχαριστούμε για τη συνέντευξη

Έγιναν κάποιες μικρές αλλαγές στον τίτλο. Συγκεκριμένα,
από:

ο αμερικανός καθηγητής νοαμ τσομσκι οι ηπα ειναι τρομοκρατες

ο τίτλος έγινε:

Ο αμερικανός καθηγητής Noam Chomsky: οι ΗΠΑ είναι τρομοκράτες