ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παγανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Παγανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Νικολακης61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
ΝικολακηςΝέο Μέλος
16/05/2003, 20:29:36
Ειμαι νεω μελοσ, φιάυτο παρακαλω να συγχωρησετε τις ανορθογραφειες. Εχω 30 χρονια στην Αμερικη.
Δεν ξερω σε πια κατηγορια θα με βαλετε με τισ αποψεις μου.
Πιστευω οτι η μονη ανωτερα δυωαμη στον κοσμο ειναι το μυαλο μου η η συνειδηση μου αν προτιματε. Εγω ειμαι υπευθηνος για ολεσ τις αποφασεις μου. Δικη μου ειναι η ερμηνεια καλου και κακου. Δεν εχω να δοσω λογαριασμο σε κανενα θεο η ανθωπο, παρα μονο στον εαυτο μου.

Χαιρετω σας

ΝικολακηςΝέο Μέλος
16/05/2003, 20:31:54
Συγνωμη σε ολους. Το επομενο μηνημα μου θα το βιαβασω προσεχτικα πριν το στειλω.

17/05/2003, 00:08:17
Νικολάκη: Μπορείς πάντα να κάνεις edit στο post σου, πατώντας πάνω στο σκιτσάκι με το μολύβι αντι να γράφεις άλλο μνμ. Αν αφουγκραστείς λίγο της καρδιάς σου τους παλμούς θα αντιληφθείς οτι η καρδιά είναι δυνατότερη και σε πάει εκεί που δεν υπάρχει επιστροφή με υλική υπόσταση. Σε συμβουλεύω να διαλέξεις ενα μονοπάτι με καρδιά και θα διαπίστώσεις ίσως πως το μυαλό τόσο καιρό σε κορό'ι'δευε με τα πισωγυρίσματά του. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ στο esoterica. Κι εγώ σχετικά καινούργιο μέλος είμαι αλλά βλέπω οτι έχω εθιστεί αρκετά υπερβολικά κι επικίνδυνα!
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 17/05/2003 00:09:11

ΝικολακηςΝέο Μέλος
17/05/2003, 21:35:23
Φιλε Γρηγορη σε ευχαριστω για το μηνημα σου. Αποφασεις της καρδιας με καψανε πολες φορες, κυριως οταν ημουν νεος. Οσο μεγαλονω, βασιζομαι ολο και περισοτερω σε αποφασεις που βασιζονται στην λογικη. Κανω κατι γιατι ειναι ΣΩΣΤΟ, οχι γιατι ειναι καλο.

Φιλικοτατα

Νικος

17/05/2003, 21:40:32
Φίλε, το σωστό δεν υπάρχει. Είναι υποκειμενικό. Το σωστό είναι έννοια που δημιούργησε ο άνθρωπος, το Καλό είναι έννοια που δημιούργησε η Ανώτερη Διάνοια και εξαιτίας της υπάρχουμε. Διότι το Καλό δημιουργεί και το Κακό αποδημιουργεί (ας μη πώ καταστρέφει)
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 17/05/2003 21:41:43

wiccan_guyΝέο Μέλος
18/05/2003, 04:26:43
geia sas ime neo melos ke 8a i8ela an i3ere ke boruse kapios na me pliroforisi gia to an iparxun kapies ellinikes organosis paganismu(wicca)stin ellada!!!efxome na ime efprosdektos stin parea sas!!!

wiccan_guy

ΝικολακηςΝέο Μέλος
19/05/2003, 17:41:18
quote:

Φίλε, το σωστό δεν υπάρχει. Είναι υποκειμενικό. Το σωστό είναι έννοια που δημιούργησε ο άνθρωπος, το Καλό είναι έννοια που δημιούργησε η Ανώτερη Διάνοια και εξαιτίας της υπάρχουμε. Διότι το Καλό δημιουργεί και το Κακό αποδημιουργεί (ας μη πώ καταστρέφει)
~Γρηγόρης~

Φιλε Γρηγορη, συμφονω οτι σωστο ειναι δημιουργημα του ανθωπου, αλλα καλο ειναι επισης δημιουργημα του ιδιου. Το σωστο συνεπαγεται απο την συγκριση καλου και κακου ως μεταφραζεται απο καθε ατομο. Οι ισλαμιστες τρομοκρατες πρατουν κατι "σωστο" γιατι η λογικη τους ετσι το βλεπει. Δεν σημαινει οτι συμφονω μαζι τουσ.

Edited by - reptilesalonica on 17/05/2003 21:41:43

wiccan_guyΝέο Μέλος
21/05/2003, 02:55:44
geia sas ke pali diavasa tis apopsis tu nikolaki ke tou reptilesanika, telika vevea den exw parei apadisi sto erotima mu alla de pirazi isws kapios na vre8i ke na me pliroforisi gia to an iparxun kapies organosis paganismu stin ellada ke idikotera stin a8ina!!!
parola afta 8a i8ela na po sto nikolaki na min agxonete gia ta la8i pu kani (ta or8ografika), an8ropina ine ola nikolaki mu mi se niazi tipota apla na 3eris oti aftoi pu de se pare3igun ine giati se dexode me ta ellatwmata su ke edw mesa na se siguros oti se dexode oloi giati oloi ine kala pedia sizitisima!!!oso gia sena repile nomizw oti ise fantastiko atomo an emenes a8ina 8a kaname apisteftes sizitisis na ste oloi kala!!!

21/05/2003, 05:06:08
http://www.jesusportal.org/magazine/20-4.htm

Ένα ενδιαφέρον link σχετικό με τον νεοπαγανισμό στην Ελλάδα. Απλός το παραθέτω, δίχως να υιοθετώ καμία άποψη του συγγραφέα.

21/05/2003, 05:12:05
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

http://www.ysee.gr/

Θα το βρεις ενδιαφέρον φίλε ‘wiccan_guy’ εάν δεν το γνωρίζεις ήδη.
(Αν και είμαι αντίθετος ως προς τα κινήματα η οργανώσεις αυτού του είδους. Απλός πάλι το παραθέτω)

ΝικολακηςΝέο Μέλος
21/05/2003, 21:09:30
8a i8ela na po sto nikolaki na min agxonete gia ta la8i pu kani (ta or8ografika), an8ropina ine ola nikolaki mu mi se niazi tipota apla na 3eris oti aftoi pu de se pare3igun ine giati se dexode me ta ellatwmata su ke edw mesa na se siguros oti se dexode oloi giati oloi ine kala pedia sizitisima!!!oso gia sena repile nomizw oti ise fantastiko atomo an emenes a8ina 8a kaname apisteftes sizitisis na ste oloi kala!!!

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια

wiccan_guyΝέο Μέλος
28/05/2003, 01:41:47
file EXEMBROTE se efxaristw gia tis plirofories itan katatopistikotates an exis ke kati allo ine dekto ke pali efxaristw

21/06/2003, 10:43:56

18/07/2003, 02:14:15
quote:
Posted - 11/05/2003 : 00:55:15
--------------------------------------------------------------------------------
σε 9 μήνες θα έχουμε γεννητούργια...
9 μήνες, τι συμβολικό, αλλά μόνο συμβολικό... ουσιαστικά πολύ πιό γρήγορα! ίσως σε 45, η σε 60... ημέρες.

τα πλάσματα που θα γεννηθούν θα είναι υπέροχα!

το κρεββάτι που ξαπλώσαν οι γονείς τους στη πρώτη τους, πρώτη? συνεύρεση ήταν απέραντο και παραδείσιο...

νεράιδες ύφαιναν το δρόμο του έρωτά τους σαν μικρές, ανεπαίσθητες ίνες από ιστό αόρατης αράχνης...

αυτός την έλουζε με νερό από την μητέρα των υδάτων...
την δάγκωνε και μετά έγλυφε στοργικά τις πληγές της...

ύστερα Αυτή ήρθε και μου μίλησε,
με φίλησε και μου είπε ένα μεγάλο μυστικό...

"Σε αναγνώρισα", μου είπε, "το ξέρεις ποιός είναι ο πατέρας των παιδιών μου...""

λιλιθ -η πρωτη γυνέκα

σήμερα το απόγευμα ήρθε...
τον είδα με έκπληξη να με πλησιάζει, γιά να μου πει το ευχάριστο μαντάτο!
Χρυσόμαλλέ μου φίλε έγινες πατέρας! σε ευχαριστώ...

Γκιβμιεκίς -η πρωτη γυνέκα

click ^

wiccaΜέλος
21/07/2003, 16:30:40
ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΜΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ.

WICCA = ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ

Πέθανε μια άλλη μέρα
21/07/2003, 18:22:21
wicca = νέο-παγανισμός
(γιά να είμαστε πιό ακριβείς, με το συμπάθειο καλέ μου μαγισσούλη!)

click ^

ΗρακλειτοςΝέο Μέλος
21/07/2003, 19:29:11
H wicca ειναι μια παραδοση που περιλαμβανει τις παγανιστικες θρησκειες της Δυτικης Ευρωπης εμπλουτισμενη με αρκετα στοιχεια μαγειας(οχι τελετουργικης)και η οποια εγινε γνωστη απο τον γκαρντνερ και αργοτερα διασπαστηκε σε αρκετες παραδοσεις.μην ξεχναμε οτι παγανιστης σημαινει ανθρωπος της υπαιθρου,ο λατρης της φυσης.

wiccaΜέλος
22/07/2003, 00:46:29
WICCA = ΝΕΟ-ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΙΛΙΘ?
ΑΛΛΟ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΕΟ...
WHY?

Πέθανε μια άλλη μέρα
MasvidalΜέλος
22/07/2003, 00:58:38
- Πως μπορουμε να γινουμε αθανατοι δασκαλε ;
- Απλα,με το να εχουμε καλη καρδια.
- Και τι σημαινει να εχουμε καλη καρδια ;
- ....

22/07/2003, 01:34:06
δεν εχεις άδικο wicca,
αλλά στο έγραψα και γιατί έτσι θεωρείται...

και τα δυό σωστά είναι, αν και γω μαζί σου είμαι!

ο Παγανισμός είναι ένα, και συμφωνω και με την τελευταία φράση του Ηράκλειτου!

click ^