- Παγανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Δεν ξερω σε πια κατηγορια θα με βαλετε με τισ αποψεις μου.
Πιστευω οτι η μονη ανωτερα δυωαμη στον κοσμο ειναι το μυαλο μου η η συνειδηση μου αν προτιματε. Εγω ειμαι υπευθηνος για ολεσ τις αποφασεις μου. Δικη μου ειναι η ερμηνεια καλου και κακου. Δεν εχω να δοσω λογαριασμο σε κανενα θεο η ανθωπο, παρα μονο στον εαυτο μου.
Χαιρετω σας
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 17/05/2003 00:09:11
Φιλικοτατα
Νικος
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 17/05/2003 21:41:43
wiccan_guy
quote:
Φίλε, το σωστό δεν υπάρχει. Είναι υποκειμενικό. Το σωστό είναι έννοια που δημιούργησε ο άνθρωπος, το Καλό είναι έννοια που δημιούργησε η Ανώτερη Διάνοια και εξαιτίας της υπάρχουμε. Διότι το Καλό δημιουργεί και το Κακό αποδημιουργεί (ας μη πώ καταστρέφει)
~Γρηγόρης~Φιλε Γρηγορη, συμφονω οτι σωστο ειναι δημιουργημα του ανθωπου, αλλα καλο ειναι επισης δημιουργημα του ιδιου. Το σωστο συνεπαγεται απο την συγκριση καλου και κακου ως μεταφραζεται απο καθε ατομο. Οι ισλαμιστες τρομοκρατες πρατουν κατι "σωστο" γιατι η λογικη τους ετσι το βλεπει. Δεν σημαινει οτι συμφονω μαζι τουσ.
Edited by - reptilesalonica on 17/05/2003 21:41:43
parola afta 8a i8ela na po sto nikolaki na min agxonete gia ta la8i pu kani (ta or8ografika), an8ropina ine ola nikolaki mu mi se niazi tipota apla na 3eris oti aftoi pu de se pare3igun ine giati se dexode me ta ellatwmata su ke edw mesa na se siguros oti se dexode oloi giati oloi ine kala pedia sizitisima!!!oso gia sena repile nomizw oti ise fantastiko atomo an emenes a8ina 8a kaname apisteftes sizitisis na ste oloi kala!!!
Ένα ενδιαφέρον link σχετικό με τον νεοπαγανισμό στην Ελλάδα. Απλός το παραθέτω, δίχως να υιοθετώ καμία άποψη του συγγραφέα.

Θα το βρεις ενδιαφέρον φίλε ‘wiccan_guy’ εάν δεν το γνωρίζεις ήδη.
(Αν και είμαι αντίθετος ως προς τα κινήματα η οργανώσεις αυτού του είδους. Απλός πάλι το παραθέτω)

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια
quote:
Posted - 11/05/2003 : 00:55:15
--------------------------------------------------------------------------------
σε 9 μήνες θα έχουμε γεννητούργια...
9 μήνες, τι συμβολικό, αλλά μόνο συμβολικό... ουσιαστικά πολύ πιό γρήγορα! ίσως σε 45, η σε 60... ημέρες.τα πλάσματα που θα γεννηθούν θα είναι υπέροχα!
το κρεββάτι που ξαπλώσαν οι γονείς τους στη πρώτη τους, πρώτη? συνεύρεση ήταν απέραντο και παραδείσιο...
νεράιδες ύφαιναν το δρόμο του έρωτά τους σαν μικρές, ανεπαίσθητες ίνες από ιστό αόρατης αράχνης...
αυτός την έλουζε με νερό από την μητέρα των υδάτων...
την δάγκωνε και μετά έγλυφε στοργικά τις πληγές της...ύστερα Αυτή ήρθε και μου μίλησε,
με φίλησε και μου είπε ένα μεγάλο μυστικό..."Σε αναγνώρισα", μου είπε, "το ξέρεις ποιός είναι ο πατέρας των παιδιών μου...""
λιλιθ -η πρωτη γυνέκα
σήμερα το απόγευμα ήρθε...
τον είδα με έκπληξη να με πλησιάζει, γιά να μου πει το ευχάριστο μαντάτο!
Χρυσόμαλλέ μου φίλε έγινες πατέρας! σε ευχαριστώ...
WICCA = ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ

Πέθανε μια άλλη μέρα
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΙΛΙΘ?
ΑΛΛΟ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΕΟ...
WHY?

Πέθανε μια άλλη μέρα
- Απλα,με το να εχουμε καλη καρδια.
- Και τι σημαινει να εχουμε καλη καρδια ;
- ....