- Σκοτεινά Μυστικά - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αιθεροβάμμων με έπιασε βραδυάτικα και καθόμουν και διάβαζα παλαιότερα θέματα, και μου ρθε αυθόρμητα, όχι ότι έχει και καμία σημασία, αλλά συγγνώμη για τον τρόπο φέρθηκα στο τελευταίο μήνυμα που αναφέρθηκα σε σένα. Γενικά έχεις κάνει ότι μπορείς να μαζέψεις τη μπουγάδα εδώ μέσα, κανείς δεν είναι αλάθητος , και σίγουρα όχι εγώ.
Λίγο η κυκλοθυμικότητα, λίγο ότι ήταν και δύσκολη εκείνη η μέρα μου, έφερε και αυτό το αποτέλεσμα.
Όπως και να χει δεν θέλω να χεις τέτοια εικόνα για μένα, ούτε είναι ο τρόπος που "μίλησα" αυτός που με χαρακτηρίζει.
Αυτά από μένα, καλό βράδυ σε όλους.
Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...
ούτε καν φίλε μου...
Ειδικά εσυ τόσα χρόνια εχεις δώσει πολλές φορές "εξετάσεις"
Κανεις δεν κρίνεται σε μια λάθος στιγμή
(οχι οτι εχίνε και τίποτα την τελευταια φορά)
Διαγραφή μηνύματος
10/08/2021
Εγώ είχα αρχίσει να διασκεδάζω πάντως. Περίμενα κι άλλο υλικό για να ρωτήσω αν όλα αυτά εξορύσσονται από την "εφαρμογή" που έχει φτιάξει. Πάντως έχουν βγει διάφοροι πια και απροκάλυπτα διαφημίζουν την πραμάτεια τους. Η πελατεία των "πατριωτών", αγανακτισμένων, ψεκασμένων, αντιεμβολιαστών κλπ συνεχώς διευρύνεται.
Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)
Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)
quote:
Περιμένω επίσης νέο υλικό από την arika-Marika, κάποια ιστορία με πρωταγωνιστές θαμώνες του φόρουμΘα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)
To arika δεν έχει περισσότερο σχέση με τη Μαρίκα από όσο με την κασκ-αρίκα! Αλλά θα μπορούσε να το συσχετίσει κανείς και με το eureca και με πολλά άλλα πχ. την πόλη Αρίκα της Χιλής. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων αυτοπροσδιορίζομαι ως αρσενικού γένους και δεν ανήκω στα ΛΟΑΤΚΙ και δεν έχω σχέση με άλλο μέλος. Εννοώ δεν είμαι ο Revelator ή άλλος/η. Γνώρισα τα δύο μέλη maria3 και empty space και ξέρω ότι είναι διαφορετικά άτομα.
Δυστυχώς για σένα δεν έχω άλλο υλικό αλλά μπορείς να δημιουργήσεις Heretic. Ποτέ δεν είναι αργά για ένα καλό έργο.
Edited by - arika on 12/08/2021 03:11:28
Edited by - arika on 12/08/2021 03:15:27
quote:
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων αυτοπροσδιορίζομαι ως αρσενικού γένους και δεν ανήκω στα ΛΟΑΤΚΙ και δεν έχω σχέση με άλλο μέλος. Εννοώ δεν είμαι ο Revelator ή άλλος
Κοίτα να δεις... κι εγω νόμισα ότι είσαι το γνωστό troll ![]()
Με αυτά που γράφεις, σε βλέπω για δαγκωτό σε Τζήμερο και των συναφών χώρων προσεχώς. Είναι ο μόνος τελικά αυθεντικός (?)
quote:Είχε άπλετο χρόνο, θα υπέγραφε τη συμφωνία των 1,7 δις που ήταν να υπογράψει ο Σαμαράς, θα την διαπραγματευόταν πρώτα βέβαια και θα κέρδιζε μια λίγο καλύτερη συμφωνία, στη συνέχεια θα την εφάρμοζε σαν να μην τρέχει τίποτα, και μόλις αυτη έληγε -και εφόσον είχε κάνει το 2 και 3- θα πήγαινε στο Plan B που ετοίμαζε τόσο καιρό.
PY8AGORAS
Με βάση αυτά, και χωρίς να θέλω να το παίξω προστάτης της φήμης του Σύριζα,
να πω ότι όντως δεν είχε και χρόνο να κάνει τα 2 &3,
αλλά και αυτόν που είχε τον ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕ.
..Εκτός και αν τότε έκρινε οτι με το μνημόνιο ήταν ικανοποιημένος
quote:Αν αυτοί οι ανθρωποι κλήνονταν να συνεργαστούν για οτιδήποτε θα ήταν καταστροφή.
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Ούτε εγώ.Αλλά αν είναι να κάνει την ανατροπή, χαλάλι του.Και όποιου άλλου τον ακολουθήσει, είτε λέγεται Κασιδιάρης, είτε Κουτσούμπας, είτε Ζωή.
Ρεαλισμός!
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει, έιναι οτι ολοι αυτοί οι άνθρωποι είναι απόλυτα ιδιοτελείς. Και όταν βασίζεις την "σωτηρία" σου σε ιδιοτελείς ανθρώπους, είναι το ίδιο με το να βασιζεσαι σε έναν κροκόδειλο να σε πάει στην άλλη όχθη του ποταμού.
quote:Ακόμα ψάχνουμε για σωτήρες;
Είναι απλά θέμα ψυχρής λογικής.
Αν είναι η Χρυσή Αυγή να σώσει την Ελλάδα, ας το κάνει.
quote:Και θα 'χεις το οικονομικό Ράιχ του Μιχαλολιάκου.
2. Το Μιχαλολιάκο και την παρέα του, θα μπορώ κάποια στιγμή, να τον ανατρέψω, αφού θα έχω γλυτώσει από το Δ! οικονομικό Ράϊχ.
Το μοναδικό πράγμα που θα πετύχεις αν αυτοί βγούνε με σημαντικό ποσοστό στην εξουσία και αν προσπαθήσουν να κάνουν πραξικόπημα, θα είναι έναν νέο εμφύλιο.
quote:Το σκεπτικό σου δεν έχει λογική, αν ψηφίσεις χρυσή αυγή θα είναι καθαρά ψυχολογικοί και όχι λογικοί οι παράγοντες που θα σε έχουν ωθήσει σε αυτό
Τόσο δύσκολο είναι στον άλλο Φίλο μου να καταλάβει το σκεπτικό?
Και δεν θα είσαι ο μοναδικός
Edited by - Πύρινος on 14/07/2015 12:45:03
Πάρτο αλλιώς.
Αν δεν σταματήσεις να τσουβαλιάζεις,μιλώντας στον πληθυντικό..
όπως εδώ:
quote:
Εντάξει έχετε τη δικαιολογία
κι εδώ:
quote:
Τόσο καιρό τη γουστάρατε τη μονόπολη
και σε όλη την απαράδεκτη ανάρτησή σου,θα σε θεωρήσω εγώ αυτή τη φορά μη σοβαρό.
Και δεν θα το πάρω πίσω.
Και ξέρεις γιατί?
Διότι εσύ με τη σειρά σου έχεις σοκαρισθεί με το γεγονός ότι ο λαός είναι αμόρφωτος και απαίδευτος λες και δεν ήταν γνωστό αυτό...
Αυτό είναι μια πραγματικότητα.
Τα 2% και 5% που έχουν ειπωθεί εδώ αυτό λένε.
Ανεξάρτητα με το αν έχουν θεωρηθεί ελιτίστικα ή όχι.
Το έχεις κοροιδέψει και συ αυτό αν θυμάμαι καλά,ναι?
Τώρα έρχεσαι και δηλώνεις αυτό όμως:
quote:
το επίπεδο της ηγεσίας ενός τόπου βρίσκεται σε απόλυτη αναλογία και αντιστοιχία με το επίπεδο του λαού της
Κοινώς αναγνωρίζεις το χαμηλό επίπεδο του λαού.
πράγμα που είναι σωστό φυσικά...
τώρα το κατάλαβες? ή το πρόβλημα σου είναι ποιος το δηλώνει?
όταν το λέω εγώ ή ο Νικόμαχος δεν σου κάθεται έτσι?
Το ΣΟΒΑΡΟ όμως είναι αλλού πλέον....
Αφορά το δικαίωμα.Το δικαίωμα στην ελευθερία.
Το γεγονός ότι ένας λαός είναι απαίδευτος δεν του στερεί το δικαίωμα να είναι ελεύθερος και εθνικά κυρίαρχος.
Όποιος του υποδεικνύει το αντίθετο,είναι προδότης και γερμανοτσολιάς.
Το κατάλαβες? και άν δεν σου κάθεται καλά,ποσώς με ενδιαφέρει.
Άντε γιατί παραγνωριστήκαμε εδώ μέσα.
Σοβαρέψου λοιπόν και σταμάτα να πηγαίνεις όπου πάει ο άνεμος.
Ή αρνείσαι τη δουλικότητα ή όχι.Είναι τόσο απλό.
Τα υπόλοιπα είναι φαιδρά εδώ που έχουμε φτάσει.
Εγώ ποτέ δεν είπα ότι ο λαός με το όχι ψήφισε συνειδητοποιημένα.
Αυτό που απαιτώ είναι από αυτούς που συνομιλώ να είναι συνειδητοποιημένοι.
Σε περίπτωση που αμφιβάλλεις για το αν η θέση μου είναι καθαρή και συγκεκριμένη,διάβασε τι έχω γράψει προσεκτικά σε προηγούμενες αναρτήσεις μου.
Για να μην έχουμε σεντόνια πάλι και παρεξηγήσεις, που λύνονται μετά εορτής.
Και μια διευκρίνηση:
Τον Μιχαλολιάκο εγώ δεν θα τον υποστήριζα ποτέ.
Είναι αλητήριος και γλείφτης των ναζί.
Διατηρώ το δικάιωμα να είμαι πατριώτης,όπως και ο καθένας από μας.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι αμοιβάδα.
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
quote:Δηλαδή; Τι το παράλογο;
Το σκεπτικό σου δεν έχει λογική, αν ψηφίσεις χρυσή αυγή θα είναι καθαρά ψυχολογικοί και όχι λογικοί οι παράγοντες που θα σε έχουν ωθήσει σε αυτό
Και δεν θα είσαι ο μοναδικός
Το κακό των Ελλήνων θέλουν;
μην βγεις βλάκας πάλι...

quote:Μην βγω βλάκας;
Αίολος
πρόσεχε τι θ' απαντήσεις...
μην βγεις βλάκας πάλι...
Εγώ έβριζα τον ΣΥΡΙΖΑ από το '12 (βέβαια, πού να με ξέρατε τότε..) και συνεχισα να τον βρίζω σε όλο το διάστημα που εσείς φωνάζατε για το ηρωικό όχι.
Και τώρα εγώ έχω βγει βλάκας;
Χαχαχαχα
quote:
Το κακό των Ελλήνων θέλουν;
Το καλό το δικό τους θέλουν.
Αυτό πρώτα απ' όλα.
Edited by - Πύρινος on 14/07/2015 13:04:41
quote:Ο πατριωτισμός είναι καθήκον και όχι δικαίωμα Αμεινία...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
Η πατριώτης θα είναι κάποιος, ή προδότης. (ή μαλάκας *)
quote:Οποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου.
Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι αμοιβάδα.
Η αρχή του φασισμού...

(*) μαλάκας είναι εκείνος που δεν είναι τίποτε από τα δύο...
Edited by - Αίολος on 14/07/2015 13:14:21
quote:Μόλις περιέγραψες τα κόμματα που μας έχουν πηδήξει...
Το καλό το δικό τους θέλουν.
Αυτό πρώτα απ' όλα.
Για εκείνους ΔΕΝ γνωρίζουμε ακόμα.

Η πράξη είναι αυτή που σε κάνει πατριώτη ή προδότη.
Τα υπόλοιπα είναι για να παίζουμε με τις λέξεις.
έχεις καμμιά αντίρρηση?
----
quote:
quote:Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι αμοιβάδα.Οποιος δεν είναι μαζί μου, είναι εναντίον μου.
Η αρχή του φασισμού...
Με λες φασίστα μήπως? ![]()
quote:Σωστά. Το καθήκον απέναντι στο πούλημα.
Η πράξη είναι αυτή που σε κάνει πατριώτη ή προδότη.
quote:Εσύ θα μας πεις.
Με λες φασίστα μήπως?
Αν όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι αμοιβάδα, είσαι.

Edited by - Αίολος on 14/07/2015 13:18:02
quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι αμοιβάδα.
αν μου βρεις που διαφωνείς με αυτό παραπάνω -αυτό με τα κεφαλαία ντε-
και με αυτό που μόλις ..συμφωνήσαμε:
quote:
Η πράξη είναι αυτή που σε κάνει πατριώτη ή προδότη.Σωστά. Το καθήκον απέναντι στο πούλημα.
τότε θα σου απαντήσω.
Α και κάτι ακόμα..
Δεν είμαι εναντίον των αμοιβάδων.![]()
Έχουν κι αυτές δικαιώματα.
ΥΣ: έχω υποστηρίξει ότι εδώ μέσα δεν θεωρώ κανέναν φασίστα.
Έχω παλέψει γι' αυτό εντός του forum.
Το να γυρνάς να το λες σε μένα, είναι από εκνευριστικό μέχρι αστείο.Μήπως να αναθεωρούσες?