ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- indigo child - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- indigo child - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

zogia33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/01/2004, 01:54:26
Αγαπητοί thoth και Ramoglou,

καθόλου εκτός, καθόλου εκτός!

quote:
Αλλιώς θα αισθάνεσαι σαν... τίγρης σε κλουβί.

Χάλι! Και το χειρότερο δεν είναι αυτό!!! Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι φρόντιζαν να περνάνε το σύνθημα ότι "δεν υπάρχει άλλη παραλία" και "πού θα βρεις καλύτερα, οι άλλες δεν είναι αμμουδιές" κι άλλα τέτοια, ώσπου φωνάζεις "ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ" και την "κάνεις μ' ελαφρά" μπας και τα βρεις μ' εσένα τουλάχιστον.

Και "Ω, του θαύματος" έρχεται η μέρα που βρίσκεις και ωραία παραλία και καλή παρέα και ωραίο ηλιοβασίλεμα... (πάντα μετά την σταύρωση η ανάσταση)

Αλήθεια, τί λέτε: προτιμάτε τις παραλίες του ΕΟΤ ή τις άλλες, τις free;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

thothΙδρυτικό Μέλος
29/01/2004, 02:01:43
quote:
Αλήθεια, τί λέτε: προτιμάτε τις παραλίες του ΕΟΤ ή τις άλλες, τις free;

Να σου πω την αμαρτία μου ZADOK, εγώ δεν έχω καμία όρεξη για θάλασσες και παραλίες. Μου αρέσουν τα βουνά, αλλά προτιμώ να περιμένω να πάρω κι άλλους μαζί μου που δεν έχουν ξαναδεί κορυφές μπας και τους κάνω πιο ευτυχισμένους.

Σου εύχομαι κάθε ευτυχία στην νέα σου... ανάσταση

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

FMΜέλος
29/01/2004, 02:14:38
Φίλτατε Admin μίλησες σωστά.
Μπορεί όποιος θέλει να πάρει το κουβαδάκι του και να χτίζει μόνος του κάστρα στην άμμο. Και να βαυκαλίζεται συγχρόνως. Ότι τα φτιάχνει τόσο γερά, όσο τα άλλα από πέτρα, που στέκουν όρθια και ασφαλή στους αιώνες, ακόμη κι αν κάποτε είχαν αφήσει ανοιχτές τις κερκόπορτες. Αλλά, ο Ναός είναι στεγασμένος και εξωτερικώς. Ταύτα και μένω στην σιγή - για να μην ξεχνιόμαστε. Είπον

Edited by - FM on 29/01/2004 02:36:37

thothΙδρυτικό Μέλος
29/01/2004, 02:33:24
Ώπα!!! Σήμερα είναι η βραδιά των εκπλήξεων !!!

"Νύχτα γιομάτη θαύματα, νύχτα σπαρμένη μάγια..."

FM μήνες έχω να σε δω στο forum.

Μας παρακολουθείς σιωπηλά ή έτυχε κι έπεσες σήμερα στην... μάζωξή μας. Αν είναι το δεύτερο, τι να πω; Αυτό κι αν είναι timing

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

29/01/2004, 02:34:40
Αγαπητέ μου Thoth θα σου αφήσω εδώ ένα απλό χαμόγελο για όλα αυτά που τόσο όμορφα μοιράστηκες μαζί μας.

Πάντως αν ποτέ θελήσεις βολτούλα σε ανοιχτές θάλασσες ή στο βουνό ευχαρίστως να σε συνοδεύσω.

Προς το παρόν είπαμε είσαι στην πόλη ε ?

Ο κακός λύκος

FMΜέλος
29/01/2004, 02:52:35
Αδελφέ μου Thoth - και δεν εννοώ κάτι άλλο πέρα από το ότι σε νιώθω αδελφικό φίλο, μην παρεξηγηθείς - ήταν timing αν και φαίνεται ότι κατά κάποιον ανεξήγητο τρόπο παρακολουθούσα, χωρίς να μπαίνω στο forum. Χαίρομαι που σας νιώθω όλους καλά και ... εργατικούς.
Έσπασα την σιωπή μου για να σε χαιρετήσω και μόνο. Για όλους έχω καλές σκέψεις, χωρίς εξαίρεση. Βλέπω ότι το topic εξελίχθηκε καλά και για αυτό ας συνεχίσουμε την σωστή συνταγή - την σιγή κάποιων από εμάς.

thothΙδρυτικό Μέλος
29/01/2004, 02:58:49
Δυστυχώς στην πόλη είμαι.

Αλλά από την Πόλη έρχομαι και στην Κορφή... Κανέλα (Λέτε η Πόλη να είναι η Κωνσταντινούπολη και αυτήν την παροιμία να έχει υπόψη της το σενάριο της ταινίας "Πολίτικη Κουζίνα"; . Είναι και η Κανέλα, βλέπετε)

Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Θα την έχω υπόψη μου. Θα φέρω μαζί μου και κεφτεδάκια με κανέλα για να... γλυκαθούμε κατιτίς.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

thothΙδρυτικό Μέλος
29/01/2004, 03:02:08
Όπως θέλεις FM.

Ακόμα και η Σιγή... βροντοφωνάζει πόσο απαραίτητη είναι μερικές φορές.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

29/01/2004, 04:57:09
Αγαπητέ thoth,

τώρα που βρήκα την παραλία που 'ψαχνα, σίγουρα θα κάνω καιρό ν' αναρωτηθώ για τις κορυφές. Ελπίζω όμως, όταν έρθει εκείνη η ώρα, να δέχεσαι επισκέψεις...

Φίλτατε FM,

νομίζω ότι δεν έχουμε ξανασυναπαντηθεί, ε;

quote:
...και να χτίζει μόνος του κάστρα στην άμμο. Και να βαυκαλίζεται συγχρόνως. Ότι τα φτιάχνει τόσο γερά, όσο τα άλλα από πέτρα, που στέκουν όρθια και ασφαλή στους αιώνες, ακόμη κι αν κάποτε είχαν αφήσει ανοιχτές τις κερκόπορτες

Αυτά που αναφέρεις να στέκουν όρθια στους αιώνες, είναι εκείνα που έχουν γκρεμιστεί τουλάχιστον δύο φορές έως τώρα και ξαναχτίζονται εκ νέου;

Ή δεν σε εννόησα ή είμαστε λιγάκι ανακριβείς, για να μην πω αλαζονικοί...

quote:
κεφτεδάκια με κανέλα για να... γλυκαθούμε κατιτίς.

Γιαμ!!!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

29/01/2004, 09:02:13
quote:
Ώπα!!! Σήμερα είναι η βραδιά των εκπλήξεων !!!
"Νύχτα γιομάτη θαύματα, νύχτα σπαρμένη μάγια..."
FM μήνες έχω να σε δω στο forum.

O αγαπητός FM είχε αποσυρθεί για να κάνει τις έρευνές του...
Πήρε λοιπόν τα σύνεργα του καλού χτίστη, τα έβαλε κάτω...μέτρησε από δω...έκοψε από κει και ως δια του θαύματος κατάφερε ως βλέπω να βρει το σημείο G!...

Ηow profound!

"Τάδε έφη Avallon"
drumx13Μέλος
29/01/2004, 09:05:23
O Καθενας βρισκει αυτο που ψαχνει...και βλεπει αυτο που θελει εστω και χωρις να το ξερει να δει...
και εφοσον υπαρχει ενα σημειο (κατω απο τα αστερια) που αν εισαι εκει. δεν δυνασε να κανεις λαθος....

... τοτε ολες οι αποψεις ειναι απο-δεκτές ..
και απο εκει και περα ολα ειναι θεμα καλης διαθεσης και αγαπης.

Αγαπης δηλαδη θυσιας του Εγω και των σκοπιμοτητων.

Πιστης Ελπιδα και αγαπη... ιδιοτητες του καλου εργατη (μεταξυ αλλων)
Υπερανω ολων η Αγαπη...

....φωναζει το πραγμα

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

old tigerΜέλος
29/01/2004, 11:38:17
Δεν άντεξα τελικά στον πειρασμό
και θα ήθελα να πω ένα απλό πραγματάκι, καθότι με τα σύνθετα πραγματάκια, πέραν μίας σχετικής αμπελοφιλοσοφίας βλέπω γενικά μία δυσκολία εφαρμογής

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

και στους men και στους den (thooooth...καλόόόό)
καθώς βλέπω ότι γίνεται ένα gathering...λέτε...
At the end, there will be only one?

Γρήγορα το κουβαδάκι μου και σε άλλη παραλία...εάν τώρα πετύχω και τον φίλο μου τον Ράμογλου με το κότερό του...ελπίζω να με πάρει καμιά βόλτα

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

29/01/2004, 14:25:42
Αγαπητέ drumx13,

επιτέλους λίγη τάξη στο χάος!

Καλέ μας old tiger,

quote:
Δεν άντεξα τελικά στον πειρασμό

Πολύ χάρηκα!