- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>> - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Το ότι είστε νέα μέλη, δεν σας διαφοροποιεί σε τίποτα από τα παλαιά και τα πολύ παλαιά μέλη στο επίπεδο της γνώσης, της ωριμότητας και της εμπειρίας.
Στο σημείο όμως που σας διαφοροποιεί, είναι στο ότι ναι μεν μπορεί να παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα των forums και της συζητήσεις, αλλά δεν έχετε βιώσει τα forums. Δεν έχετε ανταλλάξει λόγο, εμπειρίες. Δεν έχετε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιο/α μέλος – μέλη στα forums. Δεν έχετε ζήσει αυτήν την κοινότητα. Απλός παρατηρούσατε.
Αυτό που περιγράφω, είναι μια κατάσταση που είναι γεγονός. Δεν αποτελεί μειονέκτημα σε καμία περίπτωση, απλός διαφοροποιεί και είναι λογικό.
Ένα μέλος που έχει γράψει 10 μηνύματα, θα το αντιμετωπίσω ακριβός το ίδιο με ένα μέλος που έχει γράψει 110 η 2010 μηνύματα. Με ενδιαφέρει ο λόγος του και όχι ο αριθμός του. Αυτά είναι τυπικά.
Αυτό όμως που με προβληματίζει, είναι το γιατί ένα νέο μέλος από την στιγμή που δεν έχει βιώσει τα forums, γράφει τα πρώτα του μηνύματα σε topic σαν και αυτό. Από την στιγμή που μόλις τώρα έκανε την πρώτη του βουτιά σε αυτά τα όμορφα νερά, έπειτα από το (ας το αποκαλέσω) σεμινάριο κολύμβησης = (η παρατήρηση των forums πριν την πρώτη απάντηση).
Θα πρότεινα να επιτρέψετε λίγο τον χρόνο να κυλήσει μέσα σας, εδώ, συναναστρεφόμενοι πλέον και όχι ως παρατηρητές.
Εδώ θα είμαστε, να τα λέμε.![]()
Φιλικότατα!
Εχέμβροτος

quote:
ARXHGOS MASAI: τα έχεις μπερδέψει λίγο φίλε μουτο ίδιο πράγμα λέτε με το πέλαγος , όχι αντίθετο !
O "Αρχηγός τα μασάει" ή είναι "Αρχηγός των Μασάϊ"?
Δε μας λύνεις φίλε την απορία μια και το λατινικό αλφάβητο μπερδεύει τα πράγματα?

Pelagos zhtaw sygnwmh an parermhneysa to keimeno sou.Telika grafoume ta idia kai esfala sthn katanohsh tou keimenou sou
filika panta arxhgos masai
Pelagos zhtaw sygnwmh an parermhneysa to keimeno sou.Telika grafoume ta idia kai esfala sthn katanohsh tou keimenou sou
quote:
Kalhspera se olous
quote:
Kalhspera se olous
Αρχηγέ θα το ξαναγράψεις άλλες 98 φορές για τιμωρία;;;![]()
![]()
![]()
Νομίζω ότι και η Avallon και ο Εχέμβροτος έχουν δίκιο. Κάποιοι παλιότεροι απλώς έχουν μια μεγαλύτερη εμπειρία πάνω σε αυτά τα ζητήματα και αυτό δηλώνουν με τις τοποθετήσεις τους και τίποτε παραπάνω. Μην ξεχάσουμε ότι πριν γίνει κάποιος παλιός ήταν νέος.
Εεεε... ίσως εκτός από μένα κι άλλους 2-3. Εμείς γεννηθήκαμε κατευθείαν... παλιοί ![]()
![]()
![]()
Καλή συνέχεια σε όλους τους νέους. Σας εύχομαι πολλές και δυνατές εμπειρίες και γνώσεις σε αυτήν την κοινότητα.
Και μην ξεχνάμε όλοι:
Πίσω από ένα username κρύβεται ένας άνθρωπος.
Στο όνομα της κοινής μας ανθρωπιάς ας τον σεβαστούμε όσο μπορούμε (ή τουλάχιστον όσο... αντέχουμε
) περισσότερο.

Χιούμορ κ ηθική. Μοναδικός συνδυασμός...
Που θα πάει..θα του μοιάσω του πατέρα...
Για την ώρα πορεύομαι με το μοναδικό μας κοινό στοιχείο..
τη μύτη!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ!
*χμ..χαίρομαι που δεν είσαι πια Διαχειριστής..
Θα δεχόμουν πολλά χτυπήματα μ'αυτό το μήνυμα..
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Πίσω από ένα username κρύβεται ένας άνθρωπος.
Στο όνομα της κοινής μας ανθρωπιάς ας τον σεβαστούμε όσο μπορούμε (ή τουλάχιστον όσο... αντέχουμε ) περισσότερο.
Να συμπληρώσω οτι αυτός ο άνθρωπος για να βρίσκεται στο esoterica (κατά το πλείστον) ενδιαφέρεται για την εσωτερική του εικόνα.
Κάνει προσπάθειες πέρα και πίσω απο αυτή την αμετροεπή, ρηχή κοινωνία, ώστε να καταλαβαίνει ευκρινέστερα τον εσωτερικό του κόσμο και κατ' επέκταση, να νοιώθει αρμονικότερα μέσα στον κόσμο, στη χαύρα, του οποίου αποτελεί τμήμα.
Υπάρχει λοιπόν αυτή η κοινή-εσωτερικη δίψα για γνώση, κατανόηση, τελείωση, μέσω γραπτόυ λόγου, ο οποίος εκ φύσεως είναι περιοριστικός.
Επομένως, απο τη στιγμή που αγγίζουμε τόσο λεπτές (esoteriκές) χορδές μέσα μας, θα πρέπει όλοι μας να είμαστε περισσότερο επιεικής προς τους άλλους, λιγότερο αφοριστικοί και με διάθεση κατανόησης.
Ας μη βιαζόμαστε να απαντήσουμε για να θρέψουμε τον εγωισμό μας.
Μπορούμε να κατανοούμε καλύτερα τον άλλον, όταν μπούμε για λίγο στη θέση του.
Είμαστε περισσότερο ίδιοι απο ότι διαφορετικοί.
Αυτό απο μόνο του είναι ένα βήμα σύγκλισης. Ας κάνουμε το επόμενο βήμα εμείς.
Θα νοιώσουμε περισσότερο ελεύθεροι.
Και...ίσως δε φύγαμε απο το θέμα...τελικά όλα αυτά, είναι...ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ esoterica>>
Υ.Γ. Οι προτροπές δεν απευθύνονται σε κάποιο μέλος συγκεκριμένα.
Αναφέρονται σε όλους εμάς που είμαστε αληθινοί στις eso-εξερευνήσεις, εξερευνώντας eso-ατραπούς και δε γίναμε μέλη ώστε να προσυλητήσουμε αμνούς.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 11/12/2003 05:23:58
quote:
Νομίζω ότι και η Avallon και ο Εχέμβροτος έχουν δίκιο. Κάποιοι παλιότεροι απλώς έχουν μια μεγαλύτερη εμπειρία πάνω σε αυτά τα ζητήματα και αυτό δηλώνουν με τις τοποθετήσεις τους και τίποτε παραπάνω. Μην ξεχάσουμε ότι πριν γίνει κάποιος παλιός ήταν νέος.
Nομίζω ότι αυτό που θέλουμε να πούμε εγώ και ο ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ είναι ότι ο παλιός είναι αλλιώς... και ο νέος είν' ωραίος...
(aeriko αστειεύομαι) -για να μην αρχίσουν πάλι τα παρατράγουδα...

quote:
Mα δεν θα σταματήσω ποτέ να τον θαυμάζω αυτόν τον άνθρωπο?
Χιούμορ κ ηθική. Μοναδικός συνδυασμός...
Που θα πάει..θα του μοιάσω του πατέρα...
Για την ώρα πορεύομαι με το μοναδικό μας κοινό στοιχείο..
τη μύτη!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ!
Αν σου πω ότι δεν ένιωσα όμορφα
, θα σου πω ψέματα, οπότε δεν θα στο πω. ![]()
quote:
*χμ..χαίρομαι που δεν είσαι πια Διαχειριστής..
Θα δεχόμουν πολλά χτυπήματα μ'αυτό το μήνυμα..
Είσαι φοβερή !
Νομίζω ότι αυτός ο λεπτός σαρκασμός σου δείχνει ότι πραγματικά είσαι απόγονός μου. 
Να πω στην Avallon ότι και σε εμένα ήρθε αυτό το ρεφρέν του τραγουδιού στο μυαλό αλλά φοβήθηκα μήν και παρεξηγηθώ και το περάσουν για κανά... καρφί 
Να πω στον Ερπετοσαλονικιό μας ένα εύγε για τα όμορφα και... αρesoterica λόγια του. 
Να κάνω κι εγώ μια πρόταση για ένα καλύτερο Esoterica:

ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΟΥΤΕ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΜΕ 2895 ΜΗΝΥΜΑΤΑ,ΟΥΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...!!!!ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ:
quote:
Στο σημείο όμως που σας διαφοροποιεί, είναι στο ότι ναι μεν μπορεί να παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα των forums και της συζητήσεις, αλλά δεν έχετε βιώσει τα forums. Δεν έχετε ανταλλάξει λόγο, εμπειρίες. Δεν έχετε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιο/α μέλος – μέλη στα forums. Δεν έχετε ζήσει αυτήν την κοινότητα. Απλός παρατηρούσατε.
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΤΗΟΤΗ:
quote:
Νομίζω ότι και η Avallon και ο Εχέμβροτος έχουν δίκιο. Κάποιοι παλιότεροι απλώς έχουν μια μεγαλύτερη εμπειρία πάνω σε αυτά τα ζητήματα και αυτό δηλώνουν με τις τοποθετήσεις τους και τίποτε παραπάνω. Μην ξεχάσουμε ότι πριν γίνει κάποιος παλιός ήταν νέος
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ "ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ" ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ!!ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ...ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..
ΦΙΛΕ GREG ΕΥΓΕ!!!!ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!!!
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Τώρα το θυμήθηκα!
Οχι ότι θα το θυμόμουν αλλά το "βρήκα μπροστά μου" για δεύτερη φορά το πρόβλημα αυτό...
Η γνώμη μου λοιπόν είναι να υπάρχει σε κάθε σελίδα πεδίο της αναζήτησης όπως υπάρχει η Επιλογή γλώσσας ή ο αριθμός σελίδων.
Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ώρες που το esoterica βαραίνει και όταν πατήσεις το ανάλογο λίνκ σου ανοίγει η αναζήτηση μετά από 1 ώρα
Επίσης θα ήταν πολύ χρήσιμο να μπορούσαμε να κάναμε search για 1 λέξη σε ένα τόπικ.
Εψαχνα να βρω μια αναφορά στη Σαμπάλα και μου έβγαλε 3 διαφορετικά τόπικ και άντε τώρα να βρω που είναι αυτό που θέλω...ενώ θα μπορούσα για παράδειγμα (φαντάζομαι γιατί δεν ξέρω το τεχνικό μέρος) να ψάξω για τη συγκεκριμένη λέξη σε ένα τόπικ και να με πάει κατευθείαν σε αυτή τη σελίδα.
Οχι δεν θέλω έναν αράπη να μου κάνει αέρα...
αλλά δε θα έλεγα όχι αν με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούσε κάποιος να καθαρίσει την αύρα μου ή να μου κάνει εναρμόνιση των τσάκρας...
Τι λέτε γίνεται?

Edited by - Avallon on 15/12/2003 20:47:40
quote:
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ "ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ" ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ!!ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ...ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..
Αγαπητή lencolas από τις πιο σοφές, αν μου επιτρέπεις, κουβέντες που έχω δει γραμμένες στο esoterica.gr

ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΝΑΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ:
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΗΟΤΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΚΤΛ?
Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή.

Edited by - GuessWho on 17/12/2003 02:33:59
Το θέμα είναι πότε θα τα δούμε αυτά?...
Μήπως τελικά φταίει αυτό το board? (snitz).
Μήπως τελικά φταίει η έλλειψη χρόνου?
Μήπως τελικά φταίει η έλλειψη χρημάτων?
Μήπως τελικά φταίνε όλα τα παραπάνω?
Δύσκολοι καιροί παιδιά...δύσκολοι καιροί...

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
quote:
Αγαπητή lencolas από τις πιο σοφές, αν μου επιτρέπεις, κουβέντες που έχω δει γραμμένες στο esoterica.gr
ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ....

quote:
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΗΟΤΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΚΤΛ?
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!ΤΡΙΣΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ,ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ,ΤΡΙΣΟΦΟΣ,ΤΡΙΣΛΑΛΟΥΜ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ...ΤΡΙΣΑΓΙΟ...ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ![]()
![]()

ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....
Edited by - lencolas on 17/12/2003 10:54:19
Ξέχασες να πεις και ότι για μερικούς είμαι και... ΤΡΙΣ-κατάρατος.![]()
Λοιπόν για να λυθούν οι παρεξηγήσεις.
Ο ΤΗΟΤΗ είναι ένας Αιγύπτιος Θεός. Στην ελληνιστική εποχή τον σύγκριναν με τον Θεό των Ελλήνων τον Ερμή και έτσι ο Θεός ΤΗΟΤΗ πήρε το όνομα "Ερμής ο Τρισμέγιστος" για να ξεχωρίσει από τον θεό των Ελλήνων Ερμή. Για αυτό μερικοί προτιμούν να με λένε Ερμή, Ερμούλη, Ερμάρα... Έρμο (και μοναχό) και άλλοι για πιο χαϊδευτικό προτιμούν τον επιθετικό προσδιορισμό μου... Τρισμέγιστος.
Νομίζω ότι ξηγήθηκα... Τρισμέγιστα. ![]()

ΠΟΤΕ!ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ!!!!
ΕΙΠΑΜΕ ΤΡΙΣΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ...ΤΡΙΣΑΓΑΠΗΣΙΑΡΗΣ..ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΡΙΣ-ΛΑΛΟΥΜ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ..!!!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ...
ΦΙΛΙΚΑ 
Alma Libre....

Technoshamanism
Μάλλον βέβαια ισχύει αφού έφυγε ο συγγραφέας του τόπικ από την παρέα μας...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΑ ΤΟΠΙΚ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ!
ΚΑΤΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΕΝΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΥΠΟΝΟΟΕΙΣ -ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ - ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ + ΜΕ ΘΙΓΕΙΣ(ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕ!) ΑΚΟΜΗ+ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΕΓΩ Η ΕΡΜΗ ..ΑΜΥΝΟΜΑΙ!
ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ + ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΡΑΓΗ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΦΟΥ ΑΛΛΕΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΑΝΟΗΤΗ.
ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΞΩΠΙΣΩ ΜΟΥ ΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΑΦ ΕΑΥΤΟΥ!
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΛΕΓΕ....ΣΕ ΑΚΟΥΩ!!!
-ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ + ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ(ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ...)-
ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΡΕΦΕΣΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ
...ΜΑΜ:Ρ)
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΞΥΛΟ Σ'ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΡΙΝΓΚ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΤΟΥΤΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ...ΠΡΑΞΕΙΣ.(ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ ΑΔΙΚΩΣ ΜΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ)
....
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΩ....ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ/ΚΑΤΙ ΑΡΕΝΕΣ ΜΕ ΑΙΟΝ ΕΡΜΗ ΠΛΑΤΩΝΑ ΗΛΙΟ ΣΕΡΠΕΝΤΠΑΝ...ΛΕΥΚΑ ΠΤΗΝΑ...ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΕΠΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΩ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΣΑΝ ΕΤΟΥΤΗ;
ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΟΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΠΡΑΓΗ ΕΝΩ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ +ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ;
ΘΑ ΘΕΣΩ ΕΓΩ ΤΗ ΛΗΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ./ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ/ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ9ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ)
ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΣΩ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΑ ΥΔΑΤΑ ΑΝΤΙ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ/ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΜΑΝΤΡΩΘΟΥΝ" ΙΝ A WAY....EΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΓΑΘΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ +ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ...
ΤΩΡΑ "ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ
ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ + ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ
ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩ ΔΑΣΟΥΣ..
ΤΟΤΕ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ + ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ/ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ:)
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ..

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 31/05/2004 19:33:21