- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
Ακρίβώς εκεί βρίσκεται αυτό που αναζητάμε!Αν μπορείς να μου περιγράψεις την μορφή αυτής της γυναίκας...
Σε μένα θύμιζε ένα πλάσμα του αέρα.Αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ήταν ο Αρχάγγελος.Απλα οπως είπαμε μερικές οντότητες εμφανίζονται ανάλογα με τον τρόπο της αντίληψης μας.
Εγω παντώς δεν επιτρέπω ποτε στον εαυτό μου να δέχεται πληροφορίες σε όνειρα.
Και τώρα με τα τελευταία που είπες με μπέρδεψες πολύ...
Και εγω ζητω συγνώμη για αυτά τα άσχετα που λέμε.
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Με όλο το σεβασμό όμως, επειδή δεν είναι θέμα να αναλύσουμε κάτι τέτοιο εδώ, αν θέλεις, και γω θα το ήθελα, να μου έστελνες ενα μαιλ για να μου πεις τι ακριβώς πρέπει να σου απαντήσω για να μου πεις.
Εχω συνεχή σύνδεση οπότε περιμένω
Ευχαριστώ
Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό
Τι έγινε παιδιά??? το διαλύσαμε το μαγαζάκι? αφήσατε εμένα και τον angus να το φυλάμε???
Είναι κανείς εδω??? Αλλά βέβαια σήμερα μάλλον θα βρεθείτε μερικοί στη συγκέντρωση για καφέ . Πόσο σας ζηλεύω. ![]()
Τέλος πάντων ελπίζω να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε στιγμές που γεμίζουν τη ψυχούλα σας.
Angus καλημέρα και από δω. Το πήρα το mail και σου απάντησα ήδη. Ευχαριστώ
Φιλιά σε όσους μπουν.
A very strange enchanted boy
They say he wandered very far, very far
Over land and sea
A little shy and sad of eye
But very wise was he
And then one day
A magic day he passed my way
And while we spoke of many things
Fools and kings
This he said to me
"The greatest thing you'll ever learn
Is just to love and be loved in return"
Nat King Cole - Gershwin
Αυτό το πανέμορφο τραγούδι αφιερωμένο σε όλους
Αχ να ξέρατε πόσο πολύ μου λείπετε, αλλά δυστυχώς δεν γίνετε και αλλιώς...
Μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα δεν θα γράφω και πολύ συχνά, λόγω έλλειψης χρόνου.
Παρακολουθώ όμως και διαβάζω όλα τα μυνήματα σας.
Μη μου ανησυχήσεται! Υπόσχομαι να προσέχω και να 'μαστε καλά με την "κοιλίτσα"
Μορφέα μου μάλλον για Κριαράκι τον κόβω τον μπέμπη (αν θα'ναι -ης και όχι -α...) η γιατρός λέει μέχρι 22 Απριλίου, εγώ λέω γύρω στις 14 με 15...θα δείξει*.
Στις συναντήσεις μας τώρα, το μωρούλι:
στην αρχή μόλις αρχίζω τη χαλάρωση γίνεται πολύ κινητικό, αρχίζει τις τούμπες και τις σβούρες, αλλά το κάνει και γενικά όταν κάθομαι ή ξεκουράζομαι
στη συναίχεια είναι πολύ ήσυχο, αφήνει τη μαμά του να συντονιστεί.
*στην κόρη μου έλεγε 22 Μαϊου κι εγώ έλεγα οτι θα γεννιόταν ακριβώς την ημέρα της Ζωοδόχου Πηγής, που εκείνη τη χρονιά ήταν στις 2 Μαϊου, έτσι και έγινε!
Φιλάκια πολλά σε όλους σας
Να'σαστε καλά
με μια ζεστή ζεστή αγκαλιά!

Πύραμιντ... να είσαι καλά που μας στέλνεις την αγάπη σου.
Αγαπητή Τριανταφυλλιά, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, αν και θα ήθελα να σου πω οτι δεν είμαι αλτρουιστής. Στόχος μου είναι η εξέλιξη, και απλά πιστεύω οτι ο καλύτερος τρόπος για να εξελιχθεί κανείς είναι μέσω της βοήθειας και της εξέλιξης που θα προσφέρει σε άλλους ανθρώπους.
Άβαλλον... αγαπητή μου... καλό κουράγιο με την μετακόμιση. Πολύ κουραστική είναι ρε γμτ. Φέτος έχω κάνει πάνω από 7 μετακομίσεις. Δεν ξέρω πως έγινε αλλά βρέθηκα ανάμεσα σε ανθρώπους και σε χώρους που μετακόμιζαν...
Πούμα...
quote:
Μορφέα μου, επειδή το αποφάσισα, σήμερα θα κάνω (ελπίζω δηλαδή) ασπίδα, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Και άλλες δύο φορές που αποφάσισα να κάνω, ένιωθα κάτι κακό να με τριγυρνάει την ώρα που εγώ προσπαθούσα να συγκεντρωθώ. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι κάτι ίσως να με εμποδίσει να τη κάνω, ή τουλαχιστον, να με διακόπτει και να με παρασύρει να μη τη κάνω?
Μάλλον ναι κάτι δεν σε αφήνει, πιθανόν να είναι το νοητικό σου σώμα. Θα σου πρότεινα όμως για αρχή να κάνεις την ασπίδα της χρυσής αύρας για αρχή, είναι πιο εύκολη και έχει καθαριστικές ιδιότητες.
Όσο για τον φίλο Άριες, δώσε του και τα δικά μου χαιρετίσματα.
Άνγκους... μπράβο πολύ χαίρομαι που έκανες σωστά την γείωση και την αισθάνθηκες κι όλας. Μπορείς να περιγράψεις αυτό το περίεργο συναίσθημα που λες;
Πούμα τι να κάνουμε... να μην διασκεδάζουμε κι εμείς; Εδώ Αθήνα βία το Σαβ/κύριακο διασκεδάζουμε, ενώ εσείς εκεί βορεια το γλεντάτε για τα καλά από ότι θυμάμαι. ![]()
![]()
![]()
Τοξοτη... άντε βρε καλώς το άλλο ένα Κριαράκι στον Κόσμο μας. Εύγε!
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Το μπλε λοιπόν ανήκει στον 5ο ενεργειακό τροχό του ανθρώπου ο οποίος βρίσκεται στην βάση του λαιμού.
Βέβαια θα πρέπει να πω οτι κάποιες άλλες διακλαδώσεις του συστήματος αυτού θεωρούν το γαλάζιο ως απόχρωση του κέντρου αυτού και όχι το μπλε. Προσωπικά το δεύτερο μου ταιριάζει περισσότερο, αλλά ωστόσο θα πάρουμε την πρώτη εκδοχή διότι είναι και η επικρατέστερη.
Στο κέντρο αυτό ανήκει
1 Η Έκφραση του ανθρώπου
2 Η Στάση του στην ζωή
3 Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει.
Μπλοκάρισμα στο κέντρο αυτό άρα και στην συχνότητα του μπλε προκαλεί
1 Μαθητικές δυσκολίες στα μικρά παιδιά
2 Προβλήματα θυροειδιούς και ενδοκρινικού συστήματος
3 Συγκράτηση συναισθημάτων με αποέλεσμα την απειλή του από σοβαρές παθήσεις
4 Αυχενικό
Η χρήση του χρώματος μπλε επιφέρει...
1 Θεραπεία σε μαθητικές δυσκολίες
2 Θεραπεία προβλημάτων θυροειδούς, ενδοκρινικού συστήματος, ακόμα και δοντιών
3 Ειδικά η απόχρωση του γαλάζιου φέρνει χαρά, θέληση για έκφραση, εξωστρέφεια
4 Καταπολέμηση Κατάθλιψης
Όταν βλέπουμε λοιπόν έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη προτίμηση στο χρώμα μπλε (και όχι να τα βλέπει όλα μπλε
) τότε σημαίνει οτι έχει ανάγκη από έναν άνθρωπο να τον ακούσει. Συνήθως αισθάνεται απομονωμένος και ότι δεν μπορεί να βοηθηθεί από κανέναν.
Παρατηρήστε πως ο ουρανός ρυθμίζει την εκφραστικότητά μας. Όταν είναι γαλάζιος, μας κάνει να θέλουμε να νγούμε έξω, να είμαστε χαρούμενοι, να μιλάμε πιο δυνατά κ.λ.π. Όταν όμως είναι γκρι συμβαίνουν τα αντίθετα. Για αυτό έχουμε και τόσες αυτοκτονίες στις χώρες όπου ο ουρανός είναι τις περισσότερες μέρες του χρόνου γκρι.
(Ας παραθέσω τώρα και κάτι που αφορά ένα προηγούμενο χρώμα το πορτοκαλί. Προσέξτε οτι το ηλιοβασίλεμα θεωρείται ειδύλιο ρομαντισμού και έρωτα)

Τι μου κάνετε?
Σας εύχομαι μια καταπληκτική εβδομάδα, ζεστή στα χρώματα του ήλιου και γεμάτη δημιουργία!
Φιλιά πολλά!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για 2 ασπίδες που είναι στην πρώτη σελίδα αυτού του topic:
1) Σχετικά με την τεχνική του σταυρώματος των ποδιών και των χεριών ομολογώ πως μερικές φορές κάθομαι σε αυτή την στάση.
Όμως μου συμβαίνει ακόμα κι όταν είμαι με άτομα με τα οποία νιώθω άνετα κι οτι δεν "κινδυνεύω".
Μήπως νιώθω κάποιον "κίνδυνο" υποσυνείδητα?
2) Σχετικά με την ασπίδα της χρυσής αύρας αλλά και γενικότερα για διάφορες ασπίδες που διάβασα, όταν μιλάμε για κάποιο για κάποιο χρώμα προσπαθούμε να φέρουμε στο νού μας ένα χρώμα?
Εννοώ, πρέπει να το φανταστούμε σα να το βλέπουμε μπροστά μας?
Το ρωτάω επειδή για μένα τουλάχιστον αυτό απαιτεί κάποια συγκέντρωση.

In anticipation of my resurrection...
είστε καλά?
Μορφέα ναι, εσείς μόνο σαββατοκύριακο διασκεδάζετε ενώ εμείς κάθε μέρα είμαστε μέσα στη τρελή χαρά. Μύθος παιδιά, μύθος, και μεις τρελλάδικο γίναμε. Απλά είμαστε λίγο πιο χαλλλλαρά
Όσο για τα χαιρετίσματα θα του τα πω, αν και μάλλον θα τα βλέπει και εκείνος
Αντε καλή βδομάδα
Φιλούδια σε όλους
Τοξοτίνα εσύ με παιδί Κριό και γω Κριός με παιδί Τοξότη...
Αυτό κι αν είναι ταύτηση...
Περιμένω με αγωνία τους άλλους να μας πουν πως τους φάνηκε το "συνέδριο" της Κυριακής... Απ'ότι έμαθα όμως από εγκυρες πηγές δεν έχασα και τίποτα σπουδαίο...

Διαβάζω διαβάζω προσπαθώ να βρω άκρη βρε παιδιά συγχωράτε με ειμα και μεγαλη ...μισα καταλαβαινω άλλα παλι ξαναγυρναω πισω....άντ να δουμε...το γήρας δεν έρχεται μόνο του τρομαρα μου
Χαχα λοιπον το μόν που ξερω ειναι ότι ειμαι υπεροχα ότι ολα πανε καλα,οτι το συμπαν συνομωτει στους περισσοτρους τομεις να με εχει πολυ πολυ καλά κα ιμαλλον δεν βρίσκει ακόμη τον λογο για καλυτερα....ετσι βρε για να σας φτειαξω την διάθεση να νοιώστε λιγακι την άνοιξη έστω και στο καταχείμωνο....
Τι έγινε αληθεια στο meeting φαντάζομαι ότι θα συναντήσατε ανθρωπους χαμογελαστους ανθρωπους που αντανακλουσε η ψυχη τους στα προσωπα τους.Θάθελα ειλικρινά να ειμουν εκει να παρω δυναμη απο το λογο καιτο χαμογελο των ανθρωπων!
Μορφεά μου καλο μου παιδί ποσο τυχερή ειμαι που σε γνωρισα!!
Και όλους καλε ολους σας τωρα θα μου πειτε τι με ε΄πιασε και σας τα γραφω....λοιπον το μόνο που ξερω ειναι ένα.
Θέλω να σας τονίσω οτι ειμασε υπεροχοι.
Θελω να το νοιωστε θελω να το κατανοείστε!
"""Ολε ολε ολε πάντα θάμαστε εκει
στη μεγαλη στιγμη στη μεγάλη φωτιά που ανάβει η ζωη
και μετα και μετα εντελως ξαφνικά
στη μεγαλη στιγμη που ξεσπάει η καρδια θελω ναμαι μπροστά...
κι αμα σπασουν κι αυτες τις καρδια οι ραφες
θελω να μετρηθω με το μεσα θεριό ....
........................
στη μεγαλη στιγμη που ξεσπαει η ζωή παντα θαμαστε εκει...."
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
quote:
Περιμένω με αγωνία τους άλλους να μας πουν πως τους φάνηκε το "συνέδριο" της Κυριακής... Απ'ότι έμαθα όμως από εγκυρες πηγές δεν έχασα και τίποτα σπουδαίο...
Avallon ορισμένα πράγματα αποτελούν βιωματική εμπειρία....είναι αποκλειστικότητες. Πως είναι δυνατόν να '' μάθεις'' χωρίς να πάθεις?...Αλλά όπως έχουμε αποδεχθεί αυτός που θέλει να λέγεται αναζητητής δεν φοβάται ούτε εγκαταλείπει.
Αυτάαααααααα.
quote:
Dying_Incubus και εγώ κάθομαι έτσι όταν ΄θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου και να μεγαλώσω την απόσταση σε περιπτώσεις που δεν θέλω συμμετοχή.Δεν νομίζω οτι είναι η αίσθηση του κινδύνου όσο της αποστασιοποιήσης ...που νιώθουμε.
Φιλικά
Α εγώ είμαι ευχαριστημένη another star, αφήσαμε το θέμα σε καλά χέρια, τα δικά σου και του Angus.
Dying νομίζω είναι θέμα συνήθειας. Εγώ πολλές φορές κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στο στήθος, νοιώθω πιό καλά. Πιθανόν την συγκεκριμένη στιγμή να μην νοιώθουμε κάποιον κίνδυνο απλά λόγω του ότι πολλές φορές τον έχουμε νοιώσει και έχουμε διαπιστώσει ότι με αυτόν τον τρόπο αισθανόμαστε καλύτερα το έχουμε κάνει παντός καιρού.
Επίσης όταν χαλαρώνω η στάση που με βολεύει είναι ξαπλωμένη, με το αριστερό χέρι πάνω στο ηλιακό πλέγμα και το δεξί πάνω από τον αφαλό. Το έχω κάνει τόσες φορές που ακόμα και όταν κοιμάμαι επιλέγω αυτή τη στάση.
Σχετικά με τα χρώματα θα σου πει και ο Μορφέας εγώ πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να είναι να φέρουμε στο νου μας κάποιο χρώμα αλλά να το βλέπουμε. Αρκετοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την μνήμη αλλά δεν είναι το ίδιο.
Καταλαβαίνεις την διαφορά γιατί όταν είναι μνήμη κλείνοντας τα μάτια βλέπεις μαύρο ενώ όταν είναι οραματισμός βλέπεις αντί για μαύρο το ίδιο το χρώμα, σαν να υπάρχει κάτι χρωματιστό μπροστά στα μάτια σου.
Οι παρατηρήσεις μου σχετικά με τις ασπίδες είναι ότι υπάρχει αποτέλεσμα μέχρι κάποιο βαθμό και όταν δεν τις βλέπουμε, αλλά αυτό ισχύει για μένα πιθανόν να μην είναι γενικό.
Η δική μου προσέγγιση για απλά πράγματα τις καθημερινής μας ζωής είναι να μην χρησιμοποιούμε κάτι, είναι προτιμότερο να δουλεύουμε με τον εαυτό μας, και σαν αποτέλεσμα θα έχουμε να μην μας αγγίζει αυτό που θεωρούμε «απειλή». Το πλεονέκτημα, εάν το θέσουμε εντελώς ερασιτεχνικά, είναι ότι η προστασία είναι μόνιμη.
Και βέβαια χρειάζεται συγκέντρωση, απλώς θα παρατηρήσεις ότι με τον καιρό θέλεις λιγότερο χρόνο για να το κάνεις. Για όλα χρειάζεται συγκέντρωση, όταν π.χ. πας σε μιά καινούργια δουλειά πρέπει να συγκεντρωθείς για να καταλάβεις τι σου λένε και να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην εργασία σου, μετά από κάποιο καιρό σου είναι εύκολο αυτό που πρέπει να κάνεις. Εδώ να επισημάνω ότι στο παράδειγμα που έφερα υπάρχει και ένας κίνδυνος, να το μάθουμε τόσο καλά που στο τέλος να μην το κάνουμε συνειδητά. Ότι γίνεται ασυνείδητα έχει τον κίνδυνο να υπάρξει μιά διαφοροποίηση που δεν θα καταλάβεις οπότε να κάνεις το λάθος και να τρέχεις.
Καταλήγω λοιπόν ότι η εξάσκηση σε συνδιασμό με την συνείδηση μας βοηθάνε να ανταπεξέλθουμε σε κάποιες εργασίες, εάν υπερτιμήσουμε την εξάσκηση και θεωρήσουμε ότι δεν είναι απαραίτητη η συνείδηση την πατήσαμε.
Avallon μου δεν σε ζηλεύω καθόλου για την μετακόμιση, πολύ ανακατωσούρα βρε παιδί μου, μαζεύεις και μετά τα ξαναπλώνεις και προσπαθείς να βρεις που θα τα βάλεις, συν το καθάρισμα.
Βρε παιδιά σαν μεγάλο μήνυμα έγραψα, άντε θα βαρεθείτε να διαβάζετε.
Φιλιά σε όλους, να έχουμε μιά υπέροχη μέρα.
Καλημέρα Τοξοτάκι, να έχεις κι εσύ μια καλή ημέρα και εβδομάδα
Αγαπητέ Dying Incubus καλή σου μέρα
quote:
1) Σχετικά με την τεχνική του σταυρώματος των ποδιών και των χεριών ομολογώ πως μερικές φορές κάθομαι σε αυτή την στάση.
Όμως μου συμβαίνει ακόμα κι όταν είμαι με άτομα με τα οποία νιώθω άνετα κι οτι δεν "κινδυνεύω".
Δεν είναι αγαπητέ μόνο θέμα όταν αισθάνεσαι κίνδυνο. Αυτή η άμυνα ενεργοποιείται και όταν διαφωνείς με την συζήτηση, τον τρόπο προσέγγισης μια συζήτησης ή τον σκοπό της.
Η θα μπορούσε βέβαια να αισθάνεσαι και κίνδυνο, όταν νιώθεις οτι εξαντλείσαι από την όποια κατάσταση. Περισσότερο λοιπόν αυτή η άμυνα είναι για να κλείσεις τον εαυτό σου από τις εξωτερικές επιροές. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να νιώθεις κίνδυνο. Αν ωστόσο παρατηρέις να το κάνεις αυτό πολύ συχνά... ακόμα και με φίλους, τότε καλό θα ήταν να αναρωτθηείς βαθιά μέσα σου.
quote:
2) Σχετικά με την ασπίδα της χρυσής αύρας αλλά και γενικότερα για διάφορες ασπίδες που διάβασα, όταν μιλάμε για κάποιο για κάποιο χρώμα προσπαθούμε να φέρουμε στο νού μας ένα χρώμα?
Εννοώ, πρέπει να το φανταστούμε σα να το βλέπουμε μπροστά μας?
Το ρωτάω επειδή για μένα τουλάχιστον αυτό απαιτεί κάποια συγκέντρωση.
Ναι φίλε μου, θα πρέπει απαραιτήτως να υπάρχει ο οραματισμός του χρώματος, μόνο έτσι θα κατευθύνουμε τις δονήσεις που θέλουμε. Υπάρχει κάποιο χρώμα που σε δυσκολεύει στον οραματισμό;
Εάν σου είναι δύσκολο να οραματιστείς ένα χρώμα, τότε μπορείς ν πάρεις ένα αντικείμενο που του χρώματος που θέλεις, να το έχεις μπροστά σου και να το βλέπεις ώστε να σε βοηθάει περισσότερο στην συγκέντρωσή του.
Να είσαι καλά φίλε μου
Καταγάλανή μας σφαίρα τι κάνεις; ΄΄Ολο σε χάνουμε...
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τόσο πάντα θετική σου επέμβασηστις συζητήσεις μας. Είναι πραγματικά υπέροχα αυτά που λες και ανεβάζουν το πνεύμα όλων
Καλημέρα Νστούλα ![]()

Πυραμιδούλα αμα αφήσετε το μαγαζάκι στα δικά μου τα χέρια είμαι ικανή να στο κάνω circo medrano. ![]()
Βρε παιδιά βλέπω που λετε για τη θέση που συνήθως βάζουμε τα χέρια, και εχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές όταν κοιμάμαι είμαι στη θέση της πεθαμένης, τα χέρια καταλάβατε δηλαδή, λίγο πιο πάνω από τον αφαλλό. μπορεί δηλαδή να σημαίνει κάτι αυτό?
Ευχαριστώ
Πως περάσατε χτες;
quote:
Σχετικά με τα χρώματα θα σου πει και ο Μορφέας εγώ πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να είναι να φέρουμε στο νου μας κάποιο χρώμα αλλά να το βλέπουμε. Αρκετοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την μνήμη αλλά δεν είναι το ίδιο.
Καταλαβαίνεις την διαφορά γιατί όταν είναι μνήμη κλείνοντας τα μάτια βλέπεις μαύρο ενώ όταν είναι οραματισμός βλέπεις αντί για μαύρο το ίδιο το χρώμα, σαν να υπάρχει κάτι χρωματιστό μπροστά στα μάτια σου.
quote:
Καταλήγω λοιπόν ότι η εξάσκηση σε συνδιασμό με την συνείδηση μας βοηθάνε να ανταπεξέλθουμε σε κάποιες εργασίες, εάν υπερτιμήσουμε την εξάσκηση και θεωρήσουμε ότι δεν είναι απαραίτητη η συνείδηση την πατήσαμε.
![]()

Υποτίθεται οτι κατά την διάρκεια του ύπνου μπορούν να συμβούν πολλά που δείχνουν την προσωπικότητα του ανθρώπου.
Λένε οτι αυτή η στάση είναι άρνηση να αφεθείς ελεύθερη συναισθηματικιά.
Εάν Κοιμόσουν σε στάση εμβρύου, λένε οτι είναι θέμα ανασφάλειας.
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η επιστήμη του ύπνου.

Μορφέα, με αφορμή το μπλέ χρώμα που μας περιέγραψες. Χτες έκανα ένα διαλογισμό που κατά τη διάρκειά του 2-3 φορές ένοιωσα να πηγαίνω σε παιδική ηλικία, χωρίς όμως κάτι δυσάρεστο. Εκείνες τις φορές ένοιωσα μιά ενόχληση στο λαιμό και ξεροκατάπινα. Αυτό μπορεί να σημαίνει κάποιο μπλοκάρισμα του συγκεκριμένου κέντρου; Και τι κάνουμε για να το ξεμπλοκάρουμε;