- διάβασμα σκέψης και υποβολή - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
"Κι αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς:
μην την εξευτελίζεις "
γυρεύοντας '' να υποβληθούμε σε κάτι ή κάποιον γιατί πιθανώς εκείνη τη στιγμή να το έχουμε ανάγκη.
Τι είναι το shopping therapy? Πάμε για ψώνια για να γεμίσουμε το εσωτερικό μας κενό. Το πιο πιθανό είναι να αγοράσουμε άχρηστες βλακείες, που μας ''ανεβάζουν''.Ο πωλητής φταίει?
Στό παράδειγμα της Αμαλίας, αν εκείνη την ώρα είχες τελειώσει απο ένα κουραστικό χειρουργείο, είχες να κοιμηθείς 2 μέρες, τότε που αρχίζεις να ονειρέυεσαι οτι το τέλειο είναι ο ύπνος, θα ασχολειόσουν μαζί της?
Αν ομως είχες πλήξει και η ''κυρία'' εξιτάριζε την περιέργεια¨?
Εμένα μου έχουν συμβεί τα πιο περίεργα,.. πάντα την εποχή που αρχίζω να ''ψάχνω''. Πιστεύω οτι τα προκαλώ μόνη μου και νομίζω ότι κάτι τέτοιο ισχύει για όλους...
Φιλικά
Σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις οι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς κι ευάλωτοι στους επιτήδειους πωλητές.
Όμως δεν πάμε κάθε φορά γυρεύοντας.
Μερικές φορές μπορεί να συμβεί ακόμα κι αν έχεις τα μάτια σου 14.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Εάν πας έχει δεις αποτέλεσμα?
Στο ρωτάω γιατί θυμάμαι το 2002 ένας γνωστός κάτι μου έλεγε για την μέθοδο αυτή και εξασκούνταν καθημερινά. Όμως σε συζητήσεις όχι να επηρεάσει την σκέψη δεν μπορούσε αλλά θα έλεγα ότι ήταν πλήρης η αποτυχία της συγκεκριμένης ενασχόλησης.
"Κι αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς:
μην την εξευτελίζεις "
Ενα ακόμη ενδιαφέρον βιβλίο με πρακτικες πανω στο θεμα ειναι του Donald Kraig - Modern Magick: Eleven Lessons in the High Magickal Arts
http://www.llewellyn.com/bookstore/book.php?pn=L324 απλά ειναι στα αγγλικά. Απο ότι θυμάμαι ειναι στα 3-4 πρώτα μαθήματα οπότε δε θα χρειαστει να διαβάσεις ΟΛΟ το βιβλίο για να καταλήξεις σε αυτο.
Απο την άλλη αν θες να μάθεις να κάνεις επιθέσεις τέτοιου τύπου ίσως να βρείς αρκετά βιβλία αν ψάξεις στο Amazon τα οποία όμως ακολουθούν το Αριστερο Μονοπάτι. Οπότε δε θα είμαι εγω αυτος που θα σε παρακινήσω να τα διαβάσεις :) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΠΟΤΕ.
***ΓΙΩΡΓΟΣ***

μην την εξευτελίζεις "
Η γνώμη μου είναι, άσχετα από τις συγκυρίες που σε έκαναν να παρατήσεις τα σεμινάρια, ότι έκανες πολύ καλά.
Δεν ήξερα τι ακριβώς μαθαίνουν στο κόσμο που πάει εκεί. Από όσα περιγράφεις δεν είναι δύσκολα πράγματα.
Βέβαια μπορεί να σε εντυπωσίασε το θέμα της υποβολής αλλά δεν είναι σωστό να υποβάλουμε τον άλλον για κάτι, ούτε καν για πλάκα.
quote:
Prosoxh mporei na pragmatopoiithei mono me skepseis pou autos pou tis dexetai tis thelei pragmatika.
Τα υπόλοιπα κάπως τα κατάλαβα αλλά αυτό εδώ...
Τι εννοείς?
Δηλαδή αν οι σκέψεις είναι βολικές πραγματοποιείται και αν δεν είναι δεν λειτουργεί?
Αν θέλεις εξήγησέ το.
Φιλικά
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ? ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ
ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ
ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΕΚΡΟ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΟ.ΠΑΘΕΝΕΙ ΚΟΛΟΥΜΠΡΑ.
Και εάν έχει πιό εκπαιδευμένο μυαλό τι γίνεται? Δεν το θεωρώ ασφαλές να κάνεις το οτιδήποτε απλά και μόνο για να δείξεις ότι είσαι καλύτερος. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ισχύει το αντίστροφο.
nst εννοεί ότι κανένας δεν μπορεί να σε αναγκάσει να κάνεις κάτι εάν εσύ δεν το αποδέχεσαι. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Σε υπνωτίζουν και σε υποβάλουν να σκοτώσεις ένα παιδί. Εάν εσύ δεν το έχεις μέσα σου δεν πρόκειται να το κάνεις, την στιγμή που θα προσπαθήσεις να το πραγματοποιήσεις κάτι θα σε σταματήσει. Ακραίο παράδειγμα αλλά επειδή είσαι μάνα το χρησιμοποίησα για να καταλάβεις τι λέω. Όσο δυνατή είναι η υποβολή άλλο τόσο δυνατό πρέπει να είναι αυτό που θα την διαλύσει.
Demon αυτό είναι απλό και εξηγείται και λογικά, πιθανόν και όπως ανέφερες, όμως έχουν γίνει πολλά πειράματα πάνω στην έκτη αίσθηση και υπάρχει η πιθανότητα να ισχύουν όλα όσα λέγονται.
ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΚΟΛΠΑ.ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ
ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΘΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΑΝ ΝΙΚΩ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΙΚΟΥΣΑΝ
ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΡΝΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΝΩΝΙΑ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΗΣΥΧΟ.
Το διάβασμα της σκέψης χωρίς το κίνητρο της βοήθειας προς τον άλλον, αποτελεί παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του ατόμου
Η δε επέμβασή σου σε αυτές, οποιοδήποτε κίνητρο και να έχεις αποτελεί παραβίαση της ελέυθερης βούλησης του ατόμου, πράγμα που δημιουργεί.... προβλήματα ....
Δεν είναι τυχαίο οτι αυτήν την ικανότητα την κατέχουν άνθρωποι και όντα που επιτελούν πολύ πολύ συγκεκριμένες αποστολές, είτε του ύψους είτε του βάθους..
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Συμφωνω ομως με τις αποψεις σου.Αλλα θα σου πω τα εξεις.Πριν λιγα χρονια
καταφερνα να πουλησω στην λαικη αγορα 1500 κιλα ντοματες σε επτα ωρες.
Οχι οτι οι δικεσ μου ηταν οι καλιτερες αλλα το μπλα μπλα και η σκεψη μου
οτι ηταν οι καλιτερες.Ειχα παλια και εναν φιλο που μου εμαθε πολλα για την
πωληση.Ειναι αυτο που ειπε ο τιρτεος πας να αγορασεις κατι μικρο και σου
εχουν πασαρει ολοκληρο μηχανημα.
Ξερω ομως τετοιους που ονομαζεις εσυ οντα με υπερφυσικες δυναμεις.Στην 6η
αισθηση ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΙΜΟΝΕΤΟΣ λεει οτι εαν χρησιμοποιησεις αυτες τις δυναμεις
για κακο αυτοματα τις χανεις.Μακαρι να ειναι ετσι και αυτην την δυναμη να
την εχουν οσοι κανουν καλο.Εγω ομως αισθανθηκα ΜΑΓΙΑ και περασα παρα πολλα.
Πρωτη φορα που γραφω με μικρους χαρακτηρες και δυσκολευομαι να γραψω αλλα.
Παρολο που ειμαι παλιος κομπουτερας με ασεμπλερ και τετοια σε αυτα εδω δυ-
σκολευομαι.θελω να μαθω να γραφω σαν εσενα και με τονους αλλα σιγα σιγα.
Κι αν δεν μπορείς να κάνεις την ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς:
μην την εξευτελίζεις
quote:
Καλό θα ήταν να μην μπαίνει κανείς στην ιδιωτική ζωή του άλλου και ούτε να παραβιάζει το ατομικό και προσωπικό του στοιχείο!
Φυσικά και δεν πρέπει κανείς να παρεμβαίνει στην ιδιωτική ζωή του άλλου ούτε το ατομικό του στοιχείο και προσωπικό του στοιχείο.
Αυτό είναι υποχρέωση όλων μας πρός τον συνάνθρωπο μας.
Πέραν τούτου όμως είναι κι υποχρέωση μας ως άτομα να φυλάμε κι οι ίδιοι την προσωπική μας ζωή μακρυά από τους άλλους και να μην την εκθέτουμε άκριτα...

In anticipation of my resurrection...