- Μηχανή Τέσλα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
NO MONEY NO FUNNY.
NO MONEY NO FUNNY.
η συσκευει αυτη βρεισκεται δεξεια ο τροχος.
NO MONEY NO FUNNY.
Edited by - OTEIO on 14/09/2003 00:46:34
παρομοιο σχεδιο εχω δει αλλα το ειχαν κατασκευασει οι γερμανοι λιγο πριν το τελος του δευτερου παγκοσμιου και αν δεν κανω λαθος ο πιλοτος ηταν ξαπλωμενος και ειχαν κατασκευασει και πρωτοτυπο δεν ειμαι σιγουρος αλλα αν σε ενδιαφερει μπορω να ριξω μια ματια
επισης και αλλες χωρες ειχαν προχωρησει σε κατασκευη τετοιων οχηματων οπως ρωσσια,αμερικη, και οι αγγλοι νομιζω εχουν κυκλοφορησει και φωτογραφιες κατα καιρους σε διαφορα περιοδικα για αυτο το θεμα.
αν δεν το γνωριζεις και θελεις να το ψαξεις ψαξε στο διαδυκτιο για το tesla coil αυτο σημαινει ΕΝΕΡΓΕΙΑ ουτε πυλωνες της ΔΕΗ δεν βγαζουν τετοια πραγματα.
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
NO MONEY NO FUNNY.
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

δεν ειναι σωστο να κοροιδευεις καποιον για κατι που ουτε εσυ το γνωριζεις τελεια
quote:δαιν αιχο κσανναδι πειο αννωθρωγραφοι πρωτασι δαιν λαιο μαι αικαναις κε γαιλλασα αλα δαιν ινε σοστο.
Δαις κε εδό φείλαι:
φιλε ΟΤΕΙΟ κυκλοφορουν πολλες φημες για τετοια πειραματα οπως και για τεχνητους σεισμους.το ξερεις οτι ειχε εγινε μια πυρηνικη δοκιμη στην αμερικη και μετα απο μια εβδομαδα εγινε ο μεγαλος σεισμος στην καλαματα? συμπτωση? ισως,θεωρητικα ομως μια εκρηξη μπορει να ενεργοποιηση ενα ρηγμα το οποιο θα επηρεασει και το αμεσως επομενο και παει λεγοντας.
μετεωρολογικα πειραματα γινονται απο την αμερικη στον Β πολο και ειναι γνωστο αυτο αφου το παραδεχονται και οι ιδιοι
λενε οτι τα κανουν για να βρουν τροπους για καλυτερες προβλεψεις και αλλα παπατζιλικια το πολυ πολυ να πουν οτι ψαχνουν τροπο να κανουν να βρεξει σε αγονες περιοχες
αχ! αυτη η αμερικη παντα για το καλο της ανθρωποτητας
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
filika terpandros :P
πρειν=πριν
μειλαγε=μιλαγε
γεια την=για την
τεχνολογεια αυτι =τεχνολογια αυτη
κρειψει=κρυψει
τα σχεδεια=σχεδια
οι συσκευει αυτι =η συσκευη αυτη
πολες ιστορειες =πολλες ιστοριες
και αλλα πολλα...
και παλι συγνωμη
NO MONEY NO FUNNY.
Παντα να κοιτασ μροστα γιατι αν δεν το κανεισ μενεισ πισω
ρίξε μία ματιά εδώ:
http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=7415
Υπάρχει και τρέιλερ
Ή εδώ
Η ταινία έχει σχέση με την μυστική αδελφότητα ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ και φυσικά μεγάλο μέρος της ταινίας(σεναρίου) συσχετίζεται με μυστικά της αδελφότητας.
Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Νταν Μπράουν που έχει γράψει και το (Κώδικας Ντα Βιντσι).
Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο ΡΟΝ ΧΑΟΥΑΡΝΤ, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και το (Κώδικας Ντα Βιντσι), επίσης είναι ένας από τους παραγωγούς της ταινίας.
Φυσικά όπως δείχνει και μια από τις αφίσες της ταινίας, πρωταγωνιστής είναι ο Τομ Χανκς.
Μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα : 13 Μαϊου 2009
Φιλικά
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Εκνευρίστηκα πολύ που όλοι νομίζουν οτι είναι το sequel του "Κώδικα...", καθώς ειναι prequel.
Πάντως καλό καστ, καλές ερμηνείες, ωραία εφφέ... τσεκάρετε ελεύθερα.

Φώς και πάλι φώς η ψυχή που μάχεται

(όσο για το star wars, σε περίπτωση που δεν πήγες μεσημέρι σε παρακμιακό σινεμά για να το δεις, κατέβασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το Fanboys. Να σου στείλω λινκ αν θες. Είναι ταινία φτιαγμένη για μας!)

Επίσης υπάρχει ένα thrash-ο-συγκρότημα crucifier (αντι fire).
Αλλά υπάρχει και πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να με βρεις ![]()
β)Να ακούω "Ουυυφ...και κοίτα τώρα ταινία είναι αυτή;"
γ)Να βλέπω να στέλνουν μηνυματάκια και μετά "Κοίτα κοίτα τι μου έστειλε ο τάδε!" Στο καλύτερο σημείο της ταινίας! Απο την άλλη, μόνη μου βαριέμαι...![]()
![]()
Ναι δίκιο έχεις!Θα σε ψάξω στο Google ![]()
![]()

Η μόνη ταινάι που είδσα μόνος μου, επειδή το ήθελα, ήταν το Dark Knight. Αν και στην αμέσως επόμενη προβολή ήρθε όλη η παρέα μου, οπότε μπήκα και το είδα 2η φορά στα καπάκια, να το εμπεδώσω!