ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Βουδισμός (σειρά γνώσης) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Ο Βουδισμός (σειρά γνώσης) - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

thoth62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
08/12/2011, 00:11:26
Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να έχω δει κανένα όνειρο με UFO και εξωγήινους.
Ίσως επειδή δεν ήμουν ποτέ ο πιο ένθερμος λάτρης του θέματος έτσι όπως παρουσιάζεται στα γνωστά μέσα (ταινίες, βιβλία κλπ) ώστε να επηρεάσει πιθανώς τον ονειρικό μου κόσμο ανάλογα

Μόνο κάποιες ακαθόριστες εικόνες διαστήματος μου 'ρχονται στο μυαλό που πιθανώς να έχουν αποτελέσει μέρος κάποιων ονείρων μου...

Θα είχε πάντως ενδιαφέρον αν βρίσκαμε από πότε υπάρχουν αναφορές για τέτοιου είδους όνειρα. Αν αυτά ξεκινούν από την ανάπτυξη των εναέριων μέσων μεταφοράς (αφού συχνές θεάσεις "UFO" σχετίζονται με αεροσκάφη που παρερμηνεύτηκαν από τους μάρτυρες), την "κατάκτηση" του διαστήματος από τον σύγχρονο άνθρωπο και την διάδοση βιβλίων, άρθρων ή ταινιών σχετικών με εξωγήινους τότε μάλλον θα διακρίναμε την ύστερη επιρροή τους στον συνειδησιακό κόσμο των ανθρώπων που εκδηλώνεται με τα συγκεκριμένα όνειρα. Αν όμως υπάρχουν και παλιότερες αναφορές, τότε πώς θα έπρεπε να ερμηνευτούν?

Lost in Necropolis

La ville de la mort

αμοθενΜέλος
08/12/2011, 12:26:18
Narkissa555

Ετσι εχουν περιπου τα πραγματα στο πεδιο της μοριακης βιολογιας.Ας ελπισουμε πως θα βρεθει γρηγορα το γονιδιο της γηρανσης ώστε να το αντιστρεψουμε και να γινουμε αθανατοι.

Σου ευχομαι καλο ψαξιμο.

Τα λεμε