- ΤΟ ΙΣΛΑΜ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
αλλά ποιός με ακούει τώρα εμένα!!
Σήμερα Γιάννη δεν απελευθερωθήκαμε απο τους γερμανούς?
είπαμε το μεγάλο ΟΧΙ στούς τούρκους η αυτό είναι την 25 οκτωβρίου?
καλα μιλάμε τους ρωτάγανε στην τηλεόραση και δεν ήξεραν ο ένας
έλεγε οτι προσγιωθήκανε εξωγήινοι ο άλλος οτι γιορτάζουμε το ΟΧΙ
καλα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι?![]()
![]()
![]()
gh
Η εκφραση: Μηπως το τοπικ αποτελει χωρο προσηλυτισμου στο ισλαμ? Αν ειναι ετσι τοτε εγω το αποπροσανατολισα, τι ειναι??
Αν παρεξηγησα κατι, να το εξηγησεις!!!
Τωρα για τα ερωτηματα "εντος θεματος" που θετεις, θα ξεκινησω κανοντας μια γενικη αναφορα στο θεμα γυναικα, μεσα απο τα οσα εχω δει.
Κατ' αρχην η γυναικες εδω χαιρουν σεβασμου που εχει εξαφανιστει πια απο την ελλαδα. Πχ στα ΜΜΜ σηκωνονται για να δωσουν την θεση τους σε μια γυναικα και στις ουρες( οσο τις κρατανε) οι γυναικες εχουν προταιρεοτητα!Μαλιστα στην αρχη, οταν το εβλεπα διαμαρτυρομουν (στην σειρα σου κυρια μου!) και με κυταζανε σαν επεσα απο τον Αρη!!!
Κακομεταχειρηση γυναικας δεν εχω δει κι οταν ρωτησα, πλαγιως, τι γινεται με αυτο, εισεπραξα ενα κυριγμα περι σεβασμου, με μπολικες αναφορες στο κορανι!!!
Σιγουρα δεν ξερουμε τι γινεται πισω απο τις πορτες. Υποθετω θα υπαρχει ενα ποσοστο κρετινων που θα χειροδικει, αλλα σιγουρα πολυ μικροτερο απ' οτι στην Ελλαδα!!!
Για τα δικα μου τωρα.
Οταν ζητησα την κοπελα (εστειλα προξενητη τον αρχηγο της οικογενειας που με εχει "υιοθετησει")η απαντηση του πατερα της ηταν: Ας τα βρουνε μεταξυ τους. Μας κλεισανε σε ενα δωματιο για δυο ωρες, να τα κουβεντιασουμε με την ησυχια μας, με τους δυο πατεραδες στημενους απ' εξω.(Ηταν η μονη φορα που μειναμε τοσο πολυ μονοι!)
Οταν βγηκαμε κι ανακοινωσαμε οτι τα βρηκαμε και θελουμε να παντρευτουμε, ζητησε, ο πατερας μια βδομαδα για να το σκεφτει. Στο τελος της εβδομαδας ανακοινωσε οτι ΔΕΝ δεχεται γιατι ειμαι Ελληνας και δεν με εμπιστευοταν!!! Ξερει πολυ καλα, αν και αγροτης, οτι στην Ελλλαδα ο γαμος θα ειναι ακυρος, εφ' οσον θα ειναι μουσουλμανικος κι αν σηκωθω και φυγω η κορη του θα μεινει καγκελο.
Εκει απανω η κορη εκανε πραξικοπημα!!!
Δεν εμαθα πολλες λεπτομερειες, αλλα εγινε της τρελλης μεσα στο σπιτι (ειναι μια απο πεντε κορες!)Χρειαστηκε μια βδομαδα πιεσεων κι απο την πλευρα μου για να ενδωσει!
Σε δεκα μερες παντρευομαστε, αρα ολα καλα!!!
Φυσικα δεν υπαρχει θεμα προικας η κατι σχετικο. Τα παντα ειναι δικα μου, απο το σπιτι μεχρι την τελευταια καρφιτσα!!!
Μου εχει δε ξεκαθαριστει, πλαγιως πλην σαφως, οτι αν τολμησω να την πειραξω ποτε, θα βρω και τις δυο οικογενειες απεναντι μου.
ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΕΣ
quote:Jonniebegood οντως ειχα ξεχασει τι μερα ηταν χθες!
το αφηνω ασχολιαστο στρατηγε... ![]()
quote:Η εκφραση: Μηπως το τοπικ αποτελει χωρο προσηλυτισμου στο ισλαμ? Αν ειναι ετσι τοτε εγω το αποπροσανατολισα, τι ειναι??
Αν παρεξηγησα κατι, να το εξηγησεις!!!
ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ??? ![]()
γιατι το "αποπροσανατολισα" ειχε την εννοια οτι ασκησα κριτικη σε χωρο προσηλυτισμου!!!
αν παρατηρησες ομως, το σχολιο μου που απομονωσες απευθυνοταν σε συντονιστη του φορουμ, ο οποιος απαντησε πως ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
εγω ξαναρωταω στα ισα εσενα: ειναι για σενα χωρος προσηλυτισμου το τοπικ?
αν ναι, θα με βρεις σκληροτερο απεναντι σου απο οτι μεχρι τωρα...
εγω αντιθετα με εσενα, σε συμπαθω (κι ας μην καταλαβαινεις το γιατι), αλλα θα εξακολουθησω να λεω ωμα την αληθεια, οσο αντιπαθης κι αν γινω για σενα! ![]()
quote:Κατ' αρχην η γυναικες εδω χαιρουν σεβασμου που εχει εξαφανιστει πια απο την ελλαδα. Πχ στα ΜΜΜ σηκωνονται για να δωσουν την θεση τους σε μια γυναικα και στις ουρες( οσο τις κρατανε) οι γυναικες εχουν προταιρεοτητα!
φιλε μου εδω οι γυναικες ειναι χειραφετημενες, και αν προσφερεις την θεση σου σε γυναικα μη ηλικιωμενη, θα το θεωρησει καμακι και θα αρνηθει! ![]()
ως οδηγος παραχωρω παντα προτεραιοτητα στους πεζους (κατι που τους ξαφνιαζει ευχαριστα ομολογω).
ενω ολοι νευουν ευχαριστω, πολλες νεες γυναικες περνανε με το κεφαλι ψηλα και κοιτωντας μπροστα γιατι παρεξηγουν τις προθεσεις μου.
quote:Κακομεταχειρηση γυναικας δεν εχω δει κι οταν ρωτησα, πλαγιως, τι γινεται με αυτο, εισεπραξα ενα κυριγμα περι σεβασμου, με μπολικες αναφορες στο κορανι!!!
πουθενα δεν δερνουν δημοσιως τις γυναικες τους οι αντρες, σε οποια θρησκεια κι αν ανηκουν. ![]()
κι εναν παππα αμα ρωτησεις θα σου πει οτι δεν πρεπει να την δερνεις.
quote:Σιγουρα δεν ξερουμε τι γινεται πισω απο τις πορτες. Υποθετω θα υπαρχει ενα ποσοστο κρετινων που θα χειροδικει, αλλα σιγουρα πολυ μικροτερο απ' οτι στην Ελλαδα!!!
πολυ σιγουρο σε βρισκω!
και βιαστικο στο να βγαζεις συμπερασματα!
quote:Οταν ζητησα την κοπελα (εστειλα προξενητη τον αρχηγο της οικογενειας που με εχει "υιοθετησει")η απαντηση του πατερα της ηταν: Ας τα βρουνε μεταξυ τους. Μας κλεισανε σε ενα δωματιο για δυο ωρες, να τα κουβεντιασουμε με την ησυχια μας, με τους δυο πατεραδες στημενους απ' εξω.(Ηταν η μονη φορα που μειναμε τοσο πολυ μονοι!)
αυτο ομολογω πως ειναι προχωρημενο!!!
μηπως εισαι στην Αιγυπτο?
quote:Ξερει πολυ καλα, αν και αγροτης, οτι στην Ελλλαδα ο γαμος θα ειναι ακυρος, εφ' οσον θα ειναι μουσουλμανικος κι αν σηκωθω και φυγω η κορη του θα μεινει καγκελο.
ολοι οι επικυρωμενοι απο καποιο κρατος γαμοι ειναι αποδεκτοι ως νομιμοι απο την Ελληνικη πολιτεια.
αλλα και ντοπιος νασουνα και να την κοπανουσες για αλλου, παλι καγκελο θαμενε η κορη... ![]()
quote:Εκει απανω η κορη εκανε πραξικοπημα!!!
αλλο προχωρημενο αυτο!!!
προσπαθω να καταλαβω ποια Μουσουλμανικη χωρα εχει εξελιχθει πολιτισμικα τοσο πολυ και ζοριζομαι...
μηπως εισαι στην Ινδονησια?
σε καποια πρωην ανιμιστικη φυλη που παντρεψε τον Μωαμεθανισμο με τις παλιες της κοινωνικες αντιληψεις? ![]()
quote:Χρειαστηκε μια βδομαδα πιεσεων κι απο την πλευρα μου για να ενδωσει!
πως πιεσες ακριβως στρατηγε εναν Μουσουλμανο πατερα?
αυξησες την προικα που εδωσες?
εγω δεν γνωριζω αλλον τροπο...
quote:Φυσικα δεν υπαρχει θεμα προικας η κατι σχετικο. Τα παντα ειναι δικα μου, απο το σπιτι μεχρι την τελευταια καρφιτσα!!!
και η γυναικα!
πεστο μην ντρεπεσαι!!!
εδωσες προικα στον πατερα της για να την παρεις!
quote:Μου εχει δε ξεκαθαριστει, πλαγιως πλην σαφως, οτι αν τολμησω να την πειραξω ποτε, θα βρω και τις δυο οικογενειες απεναντι μου.
σαν πατερας και εγω το ιδιο θα δηλωσω στους γαμπρους μου.
αλλα αν την κατηγορησεις για απιστια, αλλαζουν ολα τα δεδομενα!
χωρις φερετζε την ειδες, δεν μου απαντησες?
ουτε αν εχετε τα ιδια δικαιωματα.
ουτε στις προηγουμενες ερωτησεις μου!
και περιμενουν κι αλλοι στη σειρα για απαντησεις, οποτε αρχισε να γραφεις πριν πας ταξιδι του μελιτος! ![]()
.
.
ΥΓ. ως πνευματικος ανθρωπος πως νιωθεις που δεν της επιτρεπεται να μπει στο τζαμι?
ΥΓ.2 βαζω στοιχημα ενα τραπεζωμα με χοιριδιο στο φουρνο και αφθονο κρασι, οτι καποια στιγμη μετα τον γαμο η κοπελα θα αρχισει να σε πιεζει να ερθετε μονιμα στην Ελλαδα!
το πας το στοιχημα? ![]()
νασαι καλα στρατηγε μου.
σου ξαναευχομαι καθε ευτυχια στον γαμο σου!
και δυναμη στα δακτυλα για να απαντησεις στους λοιπους προλαλησαντες...
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Τωρα που εμαθα οτι θα σε βρω απεναντι μου και μαλιστα σκληροτερο, μου κοπηκε ο βηχας, οχι μονο για προσηλυτισμο, αλλα κι ο τσιγαροβηχας!!!
Εκει δε που λες, οτι λες ωμα την αληθεια, ανατριχιασα ολοκληρος! Σκατζοχοιρος εγινα!!!
Εκτος απο γλυκουλης, ξερεις να εμπνεεις και τον τρομο. Τσ τσ τσ μεγαλε!!!!!
ΥΓ Παει το στοιχημα
quote:Τωρα που εμαθα οτι θα σε βρω απεναντι μου και μαλιστα σκληροτερο, μου κοπηκε ο βηχας, οχι μονο για προσηλυτισμο, αλλα κι ο τσιγαροβηχας!!!
και θεραπειες κανουμε στρατηγε μου την μερα που γιορταζει ο σεϊχης μας!
επεσες στην επετειο του, τυχερακια! ![]()
quote:Εκει δε που λες, οτι λες ωμα την αληθεια, ανατριχιασα ολοκληρος! Σκατζοχοιρος εγινα!!!
σε φανταζομαι ανατριχιασμενο σε συνδυασμο με τα σπυρακια που βγαζεις όποτε ακους την αληθεια, συν τα επιπλεον σπυρακια που βγαζεις οταν διαβαζεις εμενα!
σκετο θριλερ!!! ![]()
μην σε δει σε τετοια κατασταση η κοπελια και λακισει!!! ![]()
quote:Εκτος απο γλυκουλης, ξερεις να εμπνεεις και τον τρομο. Τσ τσ τσ μεγαλε!!!!!
γλυκυτατος παρακαλω, μην μου υποβιβαζεις τα κοπλιμεντα! ![]()
quote:ΥΓ Παει το στοιχημα
ΧΑΧΑΧΑ!
ΚΙ ΑΜΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΘΑ ΦΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΑΛΚΟΟΛ??? ![]()
ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ! ![]()
.
.
ΥΓ. δε λεω καλα περναμε, σπαμε πλακα, αλλα εχεις σκοπο να απαντησεις στις αναπαντητες δικες μου ερωτησεις και στων υπολοιπων επι του θεματος?
για την προικα που εδωσες τοκανες γαργαρα ή μου φαινεται? ![]()
.
ΥΓ.2 στρατηγε σε επαναφερω στην ταξη!
ανοιξες ενα τοπικ, τεθηκαν ερωτησεις και εσυ κανεις την παπια απαντωντας στον jonniebegood και μαλιστα εκτος θεματος!!!
quote:
Δεν απανταει, δεν απανταει....
απανταει, απανταει!
αλλα προηγειται η Ζωη μεγαλη αδελφουλα!!! ![]()
Λοιπόν φίλε Tsepe, δεν ξέρω που ζεις και βλέπεις όλ΄ αυτά τα προοδευτικά (για τον Μουσουλμανισμό) πράματα, αλλά ως κόρη Ελληνίδας εξ Αιγύπτου, ως ιδιοκτήτρια διαμερίσματος που ενοικιάζεται σε Μουσουλμανική οικογένεια και ως εργαζόμενη σε χώρο που όλοι είναι Μουσουλμάνοι (με εξαίρεση εμένα κι άλλους 3-4, στους 150 που είμαστε συνολικά), μπορώ με σιγουριά να πω ότι αυτά που γράφεις, ή τα βγάζεις από το κεφάλι σου ή έχεις πέσει σε λαμπερές εξαιρέσεις του Μουσουλμανισμού (προσωπικά θα υποστηρίξω το πρώτο). Διότι εγώ άλλα ξέρω κι άλλα βιώνω σε καθημερινή βάση!
...Μ' εκείνες τις ταλαίπωρες τις ερωτήσεις τι θα γίνει; Θα μας απαντήσεις κάποτε ή άδικα περιμένω;
Κατ' αρχην, για κακη τυχη του θεματος και δικη μου, ο πρωτος που απαντησε, ηταν ενας κοπανος που κυριος οιδε, τι γινεται μεσα στο μυαλουδακι του κι εβγαλε το συμπερασμα οτι κανω προπαγανδα και προσητυσμο και μαλιστα υπουλα!!!
Αυτο ητανε!
Συμφωνα με την ρηση οτι το πληθος συντασεται μ' αυτον που φωναζει δυνατοτερα, ολοι (σχεδον) ακολουθησανε τον φωνασκουντα!
Πλην ομως, αυτοι που εχω συνομιλησει σε αλλα θεματα, οπως ο jonnibegood κι ο avatargr θα επρεπε να ειναι προσεκτικοτεροι!
Για μια ακομα φορα θα ρωτησω: Τι ακριβως σας κανει να νομιζετε οτι κανω προπαγανδα?
Επισης εγκαλουμαι για το οτι δεν απανταω σε ερωτησεις. Πανω σ' αυτο θα ξαναπω οτι, εκτος απο τον περιορισμενο χρονο μου, οι περισσοτερες των ερωτησεων ειναι παιδαριωδεις, παραπιστικες και κακοπιστες. Ειναι σαν να εχουν βγει απο εγχειριδιο προπαγανδας:
Τι γνωμη εχεις για την σαρια?
Για τον λιθοβολισμο?
Για την κλειτοριδεκτομη?
Σαν τι γνωμη θα μπορουσα να εχω δηλαδη ρε καλοπαιδα?
Το τερατωδεστερο ολων, ηρθε απο το θηλυ της παρεας: Αμφισβητει τα λεγομενα μου, επειδη δεν ταιραιζουν με τις προκαταληψεις της!!!!!!!
Τωρα κουβεντες του τυπου: Ο χριστιανισμος ηταν ενα κεντρο εξουσιας κι ο Μωαμεθ θελησε να φιαξει ενα δικο του, χαρακτηριζονται, λιαν επιεικως, ως σαχλαμαρες. Οπως προσπαθησα να πει και ο temporary ( πρωην junk95) ειναι, το λιγοτερο, αστοχο να κρινουμε με τα μετρα και τις ιδεες της σημερον, το τοτε. Ειναι σαν να λεμε οτι οταν εγραφε το κεφαλαιο ο Μαρξ, ειχε στον νου του την Σοβ. Ενωση!!
Επισης για τις αναφορες στο κορανι, εχω να πω οτι ΟΛΑ τα ιερα βιβλια ερμηνευονται. Αυτο σημαινει οτι ο καθενας μπορει να βρει οτι θελει. Και για το καλο και για το κακο.
Να θυμισω εδω οτι δεν εχω προχειρη την βιβλιοθηκη μου, στην οποια περιλαμβανονται ολα τα ιερα βιβλια μαζι και το κορανι κι ετσι δεν μπορω να σχολιασω εγκυρα, τις παραπομπες σ' αυτο.
Ειπα στην αρχηκη τοποθετηση, οτι δεν εχω σκοπο να κανω απολογητικη του ισλαμισμου και παρα την μισαλλοδοξη επιθεση που δεχτηκα, αντισταθηκα.
Την αξιοπρεπεια των ανθρωπων εδω, ουτε στον υπνο σου δεν την εχεις δει.
Ο πατερας της κοπελας, οχι μονο δεν ζητησε χρηματα, αλλα ντρεπεται αφανταστα που τα πληρωνω ολα εγω. Ειναι ενας φτωχος αγροτης, αλλα αξιοπρεπεστατος. Ζητησε μαλιστα να αναβαλουμε τον γαμο για ενα μηνα, ουτως ωστε να βρει χρηματα για να αγορασει μερικα πραγματα στην κορη τοου ο ιδιος, αλλα οι τσιριδες της νυφης τον εκαναν να αλλαξει γνωμη!
Κανεις λαθος στο οτι οι γυναικες δεν μπορουν να πανε στο τζαμι. ( Το ιδιο λαθος εκανα κι εγω, αλλα εδω ειδα διαφορετικα πραγματα)
Και βεβαια δεν φοραει φερετζε!!!