- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Γεια σας λοιπόν και πάλι με νέα διάθεση και όρεξη!Μια και το θέμα που επαναφέρω από τη σκόνη είναι η σπηλιά...ας δούμε τι θα δούμε οταν την επισκεφτώ ΞΑΝΑ!!!
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
Το Τέρας κατάλαβε πως στη Σπηλιά είναι star κι έφερε και το κολλητό του!!!

Δημήτρης
Επίσεις θα βρείς και τις αποδείξεις για την υπόγεια στοά που συνδέει τη γνωστή σπηλιά της Πεντέλης με την Ακρόπολη, τους Δελφούς καθώς και τις Κανάριες Νήσους. Κατα κάποιους, ακόμα και τις Νήσους Πίτκαιρν...
<< Και όχι μόνο, εκλεκτέ μου φίλε Βριλ... Μετά την πρόσφατη επίσκεψή μου στην Σπηλιά του γνωστού Μάγου Νταβ-έλ-η (και όχι "Σατανιστή" όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν κάποιοι / σσ. στα λατινικά συναντάται και ως "Tez-cat-lip-oca"), κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι συνδέεται ΚΑΙ με τη Χιλή και μέσω κάποιων μυστικών (αλλά ανεξερεύνητων ακόμη...) Xochi-milc-o canals με το Ten-och-titlan. Και έχω την βαθειά πεποίθηση ως ερευνητής
ότι ο Μάγος Νταβ-έλ-ης ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε με την ενεργοποίηση του D-N-A. / Παραθέτω παρακάτω ντοκουμέντα
της έρευνάς μου και κάποια στοιχειώδη τεκμηρίωση
(διότι όπως καταλαβαίνεις κάποια πράγματα δεν μπορούν ακόμη να δημοσιοποιηθούν, για λόγους ασφαλείας του έθνους)...
>>
((Χιλή, 1 Αυγούστου 2006 / Εδώ φαίνομαι κάπου δεξιά-στη μέση, κατά τη διάρκεια του διακτινισμού...))
((Tenochtitlan, 1 Αυγούστου 2006 / Εδώ φαίνομαι κάπου στα δεξιά, με τα άσπρα επίσης...))
Κλικ εδώ >http://hiddenmeanings.com/dna.html
[Ερευνητής MOZ, από την Ουγκάντα και το Λίβανο, για το esoterica-channel...]
![]()
((AiraBased_ΜΟΖ society))
quote:
<< Και όχι μόνο, εκλεκτέ μου φίλε Βριλ... Μετά την πρόσφατη επίσκεψή μου στην Σπηλιά του γνωστού Μάγου Νταβ-έλ-η (και όχι "Σατανιστή" όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν κάποιοι / σσ. στα λατινικά συναντάται και ως "Tez-cat-lip-oca"), κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι συνδέεται ΚΑΙ με τη Χιλή και μέσω κάποιων μυστικών (αλλά ανεξερεύνητων ακόμη...)
Ενημερωτικά, ήμουν με τον Dim.Kar και άλλους της "παρέας" το ΣΚ για σπηλαιοεξερέυνησεις...
Η είσοδος ήταν θολωτή και έβλεπες το παγωμένο και μαύρο νερό να χάνεται στο βάθος, εκεί που δε φτάνει ποτέ ο ήλιος...
Μπήκαμε στο παγωμένο νερό. Κολημπήσαμε. Φτάσαμε στην απέναντι στεριά, μέσα στο αιώνιο σκοτάδι. Ανεβήκαμε. Περπατήσαμε πάνω σε κατακρυμνησμένους βράχους και προχωρήσαμε τόσο, που δε φαινόταν πιά ούτε το άνοιγμα και ούτε και τίποτα από το φώς του ήλιου. Προχωρήσαμε και φτάσαμε σε δεύτερη λίμνη. Μπήκαμε στο νερό και κολυμπήσαμε. Φτάνοντας στο τέλος τς λίμνης, είδαμε ένα μικρό άνοιγμα στο βράχο πάνω από το νερό, που δεν χωρούσε το κεφάλι. Κρατήσαμε αέρα όσο κρατά μια βαθιά ανάσα και βάλαμε το καφάλι κάτω από το νερό και περάσαμε το βράχο. Φτάσαμε σε τρίτη αίθουσα. Περπατήσαμε ανάμεσα σε κατακρυμνήσεις, σαθρούς βράχους και πέτρες που κουνιόντουσαν. Από πάνω μας πετούσαν εκατοντάδες νυχτερίδες και η ανάσα γινόταν ολοένα και πιο δύσκολη σε αυτό το αποπνιχτηκά ομιχλώδες περιβάλον. Φτάσαμε σε τρίτη λιμνούλα, που μπήκαμε και την κολυμπήσαμε. Στο τέλος της, πάλι άνοιγμα στο βράχο, επίσεις χαμηλό, που παίρνοντας ανάσα και περνώντας κολυμπόντας κάτω α΄πο το νερό, βγήκαμε από την άλλη μεριά.
Μέσα στα βάθη της Γής, μετά από αρκετό κολύμπι και αρκετό περπάτημα, μετά από τουλάχιστον δύο ώρες έντονης δράσης, φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Δεν αποκλείεται να συνεχίζει η σπηλιά, αλλά στο σημείο αυτό έχει γίνει κατολίσθηση και πιθανότατα να έχει φράξει για πάντα.
Σφηνωθήκαμε εκεί μέσα, δώσαμε τα χέρια μας, γελάσαμε με ικανοποίηση, κρατήσαμε ενός δευτερολέπτου σιγή για τα θύματα της συγραφικής βιομηχανίας μυστηρίων και το μόνο μας μέλημα ήταν να βγούμε ζωντανοι έξω.
Μπορώ να σου πώ εκλεκτό μου Μόζ, ότι μετά το πρώτο βούτηγμα κάτω από το νερό και ξέροντας ότι έχω μια παλάμη απόσταση από το βράχο και δεν έχω αρκετό αέρα για περιθώρια για λάθη, κατάλαβα ότι εγώ βούτηξα πιά για τα καλά για άλλες αίθουσες και βαπτίστηκα πλέον με άλλα νερά...
Τα νερά των σπηλαίων είναι παγωμένα. Δεν κρύωσα ούτε μιά φορά. Αυτό ήταν για μένα το ΜΟΝΑΔΙΚΟ παράξενο που μου έχει τύχει.
Πόσο ... λίγα (!) μου φαίνονται πλέον κάποια πράγματα...
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
Edited by - Βρίλ on 09/08/2006 12:23:12
Στη δεύτερη φωτογραφία,αριστερά, ξεκινώντας από πάνω και κατεβαίνοντας προς τα κάτω, εκεί που υπάρχει η πρώτη μεγάλη πέτρα...στα δεξιά της δεν είναι μια πύλη?????? :o
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ FORUM?:)
ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ (ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΧΝΑ)ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,ΠΕΡΙΕΡΓΑ,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΑΝΟΙΓΩ"ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ FORUM ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΑΛΗΘΗ Η ΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ!
ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ FORUM ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ!ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΑΙ 1 ΒΗΜΑ-ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ,ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙΕΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ!
ΑΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ?ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΑΤΕ?
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ FORUM ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ SONAP ΑΛΛΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΚΛΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ,ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο SONAP ΟΤΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ...ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...
ΜΕΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΝΗΣΥΧΑ!
Ή σου είπα ήδη?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"