ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

M.o.r.f.e.a.s30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Crisis2050Μέλος
03/06/2011, 12:34:08
Εμείς θεωρητικά θα έχουμε από πίσω Ισραήλ και κατ' επέκταση Αμερική (λόγω φυσικών πηγών)
Οι Τούρκοι θα έχουν(;) τους Ρώσους
(λόγω οικονομικών συνεργασιών)

Αν υπάρχει περίπτωση να λάβουμε υπόψη μας τον ψυχάκια των Ζιρινόφσκι τότε, οι Ρώσοι, απλά δεν είναι με κανέναν, παρά μόνο με την πάρτη τους!

Ίδωμεν...

Crisis2050Μέλος
03/06/2011, 12:39:01
Συμφωνώ Varaggos

Οι Ρώσοι απλά διεισδύουν εντός του στόχου, είτε οικονομικά, είτε με στρατιωτική, πυρηνική τεχνολογία, ώστε να δημιουργήσουν προϋποθέσεις εξάρτησης!

Και ποιος μας λέει ότι η Ρώσοι δεν βγάζουν στη σέντρα την Τουρκία, ώστε να εκτεθεί και μετά οι ίδιοι να την ξεκοιλιάσουν...

Δεν είναι κάτι πρωτότυπο στην διεθνή πολιτική κάτι τέτοιο!

CravenΜέλος
03/06/2011, 12:54:47
quote:

Μήπως τρώγεσαι με τα ρούχα σου, Craven, ψάχνοντας κάτι να σχολιάσεις;

Αυτό ήταν αχρείαστο τώρα αφού ούτε αναφέρθηκα σε εσένα προσωπικά καθόλου αλλά μίλησα για τον Γράψα και μόνο και είναι χαζό να στο λέει κάποιος που κάνει 10 ποστ την μέρα σε αυτό το θέμα.. μήπως με την σειρά μου να ρωτήσω αν έχεις εμπάθεια προς το πρόσωπο μου και τρώγεσαι με τα ρούχα σου να μου την πεις ειδικά όταν δεν έχω αναφερθεί καν σε εσένα προσωπικα? έλεος δηλαδή!
Τον ξέρω τον άνθρωπο τον έζησα 9 μήνες αν δεν γράψω εγώ γιαυτόν ποιος στο διάολο να γράψει? αυτό το είδες εσύ σαν φάγωμα με τα ρούχα μου να τρέξω να σχολιάσω? Συνέλθετε λίγο ορισμένοι γιατί ψάχνετε εχθρούς παντού και κάποιον να την πείτε, να τον βγάλετε πράκτορα, εγκάθετο και δεν ξέρω τι.. είμαι χρόνια εδώ μέσα και τα post μου είναι ελάχιστα αντίθετα με μερικών που σε λίγες μέρες έχουν γράψει τα κέρατα τους και θα μου την πείτε ότι τρέχω να σχολιάσω κιόλας?

Στο θέμα.. σας φαίνεται περίεργο και βαλτό το ότι το wikileaks μιλάει έτσι για τον Γράψα αλλά όταν διαβάζετε στο wikileaks κάτι που σας ακούγεται ωραίο τότε ξαφνικά εκείνο ισχύει 100% .. αποφασίστε, είναι το wikileaks αξιόπιστο ή όχι? δεν μπορεί να είναι μόνο όταν μας συμφέρει..

ps. Στο τέλος με έχετε κάνει να κοντέψω να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για τον Άθεο και την άμυνα που τηρεί με αυτά που βλέπω εδώ μέσα και την επίθεση σε όποιον δεν συμφωνούμε με τις απόψεις του.. τι να πω..

Edited by - Craven on 03/06/2011 12:58:04

Crisis2050Μέλος
03/06/2011, 12:59:18
Craven Vs Varaggos ή Varaggos Vs Craven (για να μην παρεξηγηθεί κανείς)

Χαλαρώστε!

Μεταξύ μας είμαστε!

CravenΜέλος
03/06/2011, 13:06:32
quote:

Craven Vs Varaggos ή Varaggos Vs Craven (για να μην παρεξηγηθεί κανείς)

Χαλαρώστε!

Μεταξύ μας είμαστε!

Ε ναι βρε συ Crisis2050 αλλά κάνω μια τον μαλάκα και το προσπερνάω... 2 τον μαλάκα και το προσπερνάω.. φτάνει :) έρχονται ξαφνικά άτομα απ το πουθενά που γράφτηκαν πριν λίγες μέρες και αρχίζουν και στην λένε ή σε βρίζουν.. άνθρωπος είμαι και εγώ πόσο τον μαλάκα να κάνω? :P τέσπα.. παράκληση να κοπεί απο εδώ και πέρα η προσωπική επίθεση για να μην χαλάμε την συζήτηση πλέον.. κρίμα είναι.

Crisis2050Μέλος
03/06/2011, 13:25:45
Για την ουσία του θέματος πάντως...
Σε ένα τηλεγράφημα ο Γράψας εμφανίζεται ως κομάντο (πάρτε το ερευνητικό γιατί θα το βυθίσω...)
Και σε ένα άλλο ως σκυλάκι των Αμερικανών.

Θα πω αυτό που ειπώθηκε και ποιο πάνω:

Με δεδομένο ότι η Ντόρα είναι Αμερικανοδεμένη...
Με δεδομένο ότι τον Γράψα τον ξήλωσε αυτή... (Ίσως για την απειλή)
Τότε θα έλεγα ότι το τελευταίο τηλεγράφημα μάλλον είναι μούφα.

Και γενικώς οι Αμερικάνοι είναι μανούλες στο να θολώνουν τα νερά...
Νομίζω ότι κινούνται στην λογική:

Μας έκλεψαν πραγματικά τηλεγραφήματα > Ελέγχουμε πρώτες αντιδράσεις > διοχετεύουμε πλαστά τηλεγραφήματα (αφού γνωρίζουμε το περιεχόμενο που έχει υποκλαπεί, δημιουργούμε τηλεγραφήματα με αντίθετο περιεχόμενο, ώστε να δημιουργήσουμε αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα των γνήσιων.) > Αποτέλεσμα σε ένα χρονικό διάστημα απαξιώνονται εντελώς τα πραγματικά τηλεγραφήματα και δεν αποτελούν πονοκέφαλο...!

CravenΜέλος
03/06/2011, 13:56:52
Δεν ξέρω.. ειλικρινά εγώ δεν τον γνώρισα σαν μάχιμο.. με την έννοια πάντα ότι δεν ήταν ο άνθρωπος του στύλ πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και μάχιμοι και σας θέλω ουμπαλάτους κτλ κτλ.. αντίθετα γνώρισα άλλους ανθρώπους όπως πχ έναν υποστράτηγο όταν ήρθα Αθήνα που στην ηλικία του έπεφτε ακόμα με αλεξίπτωτο κάθε λίγο καιρό γιατί όπως μου είχε πει ήθελε να είναι ετοιμοπόλεμος αν κάποιος μας κουνηθεί... τώρα το τι κρύβεται απο πίσω κανείς δεν μπορεί να ξέρει, ούτε φυσικά λέω πως δεν μπορεί στην πράξη να είχε αληθινή βούληση να είναι σκληρός στους απέναντι..

Αλλά προσωπική μου άποψη είναι πως ουδέποτε θα έβαζαν έναν μάχιμο οι σημερινοί πολιτικοί μας σαν ΑΓΕΣ η ΑΓΕΕΘΑ.. εξού και αυτός που είπα παραπάνω μου είπε ξεκάθαρα πως "θα με αποστρατεύσουν σίγουρα"..

Ξαναλέω όμως.. αν κάποια δημοσιεύματα του wikileaks τα βγάζουμε αναληθή επειδή δεν μας αρέσουν (και όντως το πιθανότερο είναι να είναι αναληθή) πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι τα άλλα (όπως πχ ότι ο Γράψας απείλησε κτλ) είναι αληθινά? τι είναι δηλαδή αυτό που κάνει τον διαχωρισμό σε 2 δημοσιεύματα απ την ΙΔΙΑ πηγή στο ένα να είναι αξιόπιστο και στο άλλο όχι.. το συμφέρον μας και το τι μας αρέσει να ακούσουμε και μόνο?..

Edited by - Craven on 03/06/2011 13:58:14

dom1Μέλος
03/06/2011, 14:33:14
Νέο επεισόδιo στον Έβρο με πυροβολισμούς Τούρκων δουλεμπόρων κατά αστυνομικών

Νέο επεισόδιο στη συνοριακή γραμμή του Έβρου, όταν διακινητής λαθρομεταναστών που βρισκόταν στην Τουρκική όχθη, άνοιξε πυρ κατά Ελλήνων αστυνομικών που επιχειρούσαν να συλλάβουν συνεργάτη του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο ύψος της περιοχής Χειμωνίου Ορεστιάδας. Ομάδα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, μετά από παρακολούθηση, εντόπισε βάρκα που αποβίβαζε μη νόμιμους μετανάστες στην ελληνική κοίτη του ποταμού.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν αμέσως και συνέλαβαν τους λαθρομετανάστες και τον Τούρκο διακινητή. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο διακινητής προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς επιχειρώντας να διαφύγει.
Τότε οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά, πιθανόν από συνεργάτη του, που βρισκόταν κρυμμένος πίσω από θάμνους στην τουρκική όχθη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι σφαίρες ήταν από πυροβόλο όπλο, ενώ οι αστυνομικοί κάλεσαν τους λαθρομετανάστες να πέσουν στο έδαφος και ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Η βάρκα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά κατασχέθηκε, ενώ ο διακινητής και οι έντεκα λαθρομετανάστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ορεστιάδας.

newpost.gr

03/06/2011, 14:40:44
quote:

Συμφωνώ Varaggos

Οι Ρώσοι απλά διεισδύουν εντός του στόχου, είτε οικονομικά, είτε με στρατιωτική, πυρηνική τεχνολογία, ώστε να δημιουργήσουν προϋποθέσεις εξάρτησης!

Και ποιος μας λέει ότι η Ρώσοι δεν βγάζουν στη σέντρα την Τουρκία, ώστε να εκτεθεί και μετά οι ίδιοι να την ξεκοιλιάσουν...

Δεν είναι κάτι πρωτότυπο στην διεθνή πολιτική κάτι τέτοιο!

Οι Τουρκοι ομως εχουν προσεγγισει παρα πολυ τη Συρια, που ειναι και ενας αμεσος "φιλος" της Ρωσιας (σε πολλα επιπεδα)...

παιζονται τελικα πολλα με τις συμμαχιες, κατι που εμεις εχουμε χασει τη τελευταια δεκαετια....

Crisis2050Μέλος
03/06/2011, 15:57:13
Σίγουρα, σήμερα, έχουμε χάσει κάθε συμμαχία που μπορεί να είχαμε παλιότερα.

Πάντως επειδή οι συμμαχίες είναι πρωτίστως οικονομικές, είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες οι προβλέψεις...

Και σίγουρα δεν έχουμε και όλα τα κομμάτια του παζλ (εμείς εδώ) ώστε να βγάλουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα!