- Πιστεύετε στην ζωή μετά τον θάνατο? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
opos idate to thema...pisteve sth zwh meta thanato?

Ό,τι αγαπάς θα σε κάνει να μισείς
κι ό,τι φοβάσαι., δειλά θα σε θεριεύει
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΙΞΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ....
respect
Φίλε Ge-Ko όταν λες ζωή μετά θάνατο τι εννοείς? Το να συνεχίζεται η ζωή κάπου αλλού, παράδεισο κόλαση ή αναφέρεσαι στη μετεμψύχωση?
Σίγουρα η θρησκεία μας λέει πως υπάρχει κάποιος χώρος που πηγαίνουν οι ψυχές αλλά δεν δέχεται την μετενσάρκωση. Άλλες θρησκείες τη δέχονται. Πιστεύουν πως η ψυχή ξαναγυρνάει σε άλλο σώμα,αγωνιζόμενη πάντα να γίνει καλύτερη και να φτάσει σε ανώτερα επίπεδα.
Έχω ακούσει τρομερές ιστορίες για ανθρώπους που έκαναν αναδρομές με ύπνωση.Θυμήθηκαν διάφορα,όπως τόπους που έζησαν και ονόματα.Μπορεί όμως να πει με βεβαιότητα κάποιος τι συμβαίνει?
Διάβασα κάποτε(νομίζω σε ένα βιβλίο φιλοσοφίας του λυκείου) για τον Σωκράτη και κάποιον δούλο του(αν δεν κάνω λάθος).Ο δούλος τελείως αγράμματος, με κάποια τεχνική του Σωκράτη άρχισε να λύνει ασκήσεις γεωμετρίας.Αυτό μπορεί να σημαίνει πως ο συγκεκριμμένος άνθρωπος είχε ξαναζήσει, αλλά νομίζω πως η εξήγηση που δινόταν ήταν πως η ψυχή πριν ενσαρκωθεί, περιπλανιέται και γνωρίζει τα πάντα.
Τώρα αν αναφέρεσαι στο τι υπάρχει μετά θάνατον,φαντάσματα, πνεύματα κλπ.. Ε, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα. Εδώ στο forum αν ψάξεις θα βρεις πολλά που νομίζω θα σε καλύψουν.
Προσωπικά εγώ δεν αμφισβητώ την ύπαρξη της ψυχής.
Θέλω να πιστεύω πως αυτή δεν χάνεται μετά το θάνατο.
Επειδή όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι γίνεται με αυτή τη ψυχή, ας προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από τις εμπειρίες μας.Μια αγνή ψυχή άλλωστε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.Έτσι δεν είναι? Πόσο μάλλον τον θάνατο. Γι αυτό:<κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό>
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

Expose To The Elements
ΑΑΑΑ!!!! ΚΑΙ GE-KO ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
respect
Θυμάμαι τον ευατό μου στην ηλικία των δύο-τριών ετών. Έβλεπα τρομερούς εφιάλτες. Που είχαν να κάνουν πάντα με φόνους.Άλλοτε εγώ ήμουν το θύμα, άλλοτε κάποιο άλλο πρόσωπο, που ένιωθα όμως πως και πάλι ήμουν εγώ. Σήμερα, η ανιψιά μου, στα τρία της, βλέπει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες σκηνές.... Παρακαλώ σχολιάστε το. Ευχαριστώ
Oi efialtes pou eblepes mipos einai mnimes apo tin proigoumenh zoh sou???Auto pou les gia genetikh mnimi einai adunato na ginei kathos den mporoume na paroume thn mnimi tou pappou mas.Oson
afora gia tous efialtes sou autoi htan mnimes apo tis prohgoumenes zoes sou kathos stin ilikia ton 3 den exeis dimiourgithei akoma san anthropos.
ΑΓΑΠΗΤΕ/Η MARSEL ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ .ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ Η ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΩΟ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΨΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΙΣΣΧΥΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΤΟ??????
respect
Marsel, ακούω συχνά γι'αυτή τη περιβόητη γεννετική μνήμη.Δε σημαίνει βέβαια πως πιστεύω και όσα λέγονται γύρω από αυτό.
Κάποιοι επιστήμονες υποστήριζουν πως όπως μέσω των γονιδίων κληρονομούνται κάποια χαρακτηριστικά, έτσι συμβαίνει και με τη γεννετική μνήμη ή στοιχεία του χαρακτήρα. Από όσο θυμάμαι έχουν γίνει και πειράματα πάνω σε αυτήν. Δεν μπορώ δυστυχώς να σου πω πόσο αξιόπιστα είναι.Κατά καιρούς ακούμε διάφορα....
Ευχαριστώ!
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ