ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΛΙΤΙΚΗ-SHOW BIZ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΟΛΙΤΙΚΗ-SHOW BIZ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

old tiger31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
old tigerΜέλος
07/01/2003, 01:10:49
Κατά την γνώμη μου είναι ένα ιδιαίτερα καυτό θέμα, συνδυασμός που σκοτώνει...και βέβαια τον συναντάμε από τότε που παρουσιάσθηκε ο άνθρωπος στην Γη (εντάξει ίσως και παλιότερα...μην γελάτε χαιρέκακα).
Στην Ελλαδίτσα μας...τι γίνεται; Πιστεύεται ότι ισχύει το μίγμα αυτό;

07/01/2003, 01:59:29
!ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ?...'Η
ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ (?)ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΤΡΑΜΜΕΡ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ?
ΧΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΓΕΙΑ...
ΑΓΥΡΤΕΙΑ+ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ'ΔΗΘΕΝ'!...+ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ...
Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΙΞΑ ΣΠΙΡΤΟ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ,ΑΤΜΑ

*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*

old tigerΜέλος
07/01/2003, 08:14:51
Oχι ΑΤΜΑ, δεν μιλάω για την επίθεση στην Ντόρα αν και κάποιος "κακόπιστος" θα μπορούσε να βρει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία...Μιλώ για την χρήση τελετουργικής μαγείας, από αληθινούς μύστες, που δεν έχει σχέση με καμία αγυρτεία, μιλώ για κόκκινες ιέριες και μυστικές μαγικές αδελφότητες που δρουν ανενόχλητες...και υπογείως...για αδελφότητες που λατρεύουν όντα τα οποία προέρχονται από πολύ πολύ παλιά...

07/01/2003, 10:29:25
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ old tiger ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..
ΑΠΟ ΠΟΥ ΟΡΜΟΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ???

quote:
Μιλώ για την χρήση τελετουργικής μαγείας, από αληθινούς μύστες, που δεν έχει σχέση με καμία αγυρτεία, μιλώ για κόκκινες ιέριες και μυστικές μαγικές αδελφότητες που δρουν ανενόχλητες...και υπογείως...για αδελφότητες που λατρεύουν όντα τα οποία προέρχονται από πολύ πολύ παλιά...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

07/01/2003, 13:53:27
Παντως για τους μεγαλυτερους σε ηλικια, αυτο θυμιζει και λιγο
τον..."μαγο" της "Αυλης" της κλικας εκεινης Δημητρας-Αντρεα...

07/01/2003, 17:36:51
χα χα χα POU TO THIMITHIKES AUTO??!!!!

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον
κόσμοιο τό σύμπαν.......

07/01/2003, 17:42:48
H ALITHIA EINAI OTI EXOUN AKOUSEI TA AYTIA MOU PARA POLA PRAGMATA
STO PARELTHON SXETIKA ME MYSTIKA KYKLOMATA PISO APO THN POLITIKH
SKINH.DEN MPORW NA THIMITHW KATI SUGEKRIMENO AUTHN THN STIGMH
(ISOS NA FTEEI TO OTI EXW NA KIMITHW PANO APO 24 ORES)LES...???

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον
κόσμοιο τό σύμπαν.......

WolffacedΜέλος
07/01/2003, 18:25:43
Το θέμα είναι φοβερό. Μπράβο old tiger.
Εγώ έχω ακούσει φήμες πως η Άννα Βίσση έχει πουλήσει την ψυχή της στον διάβολο, πράγμα που δεν πολυπιστεύω. Υπήρχε ένα συγκρότημα στο εξωτερικό οι eagles όπου λέγεται πως και αυτοί έκαναν το ίδιο, σε ένα τραγούδι τους μάλιστα, το hotel california, περιγράφεται μία εκκλησία του σατανά ενώ αν το ακούσει ανάποδα ακούς διάφορους ύμνους προς τον διάβολο.
Λέγεται πως στην Αμερική, κάπου στις νότις πολιτείες υπάρχει ένα σταυροδρόμι. Εκεί οι πιο μεγάλοι τραγουδιστές της jazz έκαναν συμβόλαια δίνοντας προσφέροντας την ψυχή τους στον εωσφόρο.
Για την πολιτική, αυτό που έχω ακούσει είναι πως ο υπουργός εξωτερικών Γεώργιος Παπανδρέου ανήκει σε μασσονική στοά όπως και άλλοι πολιτικοί.

old tigerΜέλος
07/01/2003, 22:29:29
Καλησπέρα παιδιά,
φίλε wolffaced ξέρεις ότι στην Αγγλία για να γίνει κάποιος πρωθυπουργός πρέπει να έχει τον 33ο βαθμό στον Τεκτονισμό; Λέγεται μάλιστα ότι η Θάτσερ επειδή δεν ήταν Τέκτων (άρα δεν μπορούσε να γίνει και πρωθυπουργός),πήρε όλους τους βαθμούς της μύησης σε ένα βράδυ!
Φίλε Παρμενίων το τι έχει ακουσθεί για το ζεύγος Ανδρέα-Δήμητρα δεν λέγεται! Ηταν μάλλον γνωστή η κερκόπορτα του Ανδρέα (το ωραίο φύλλο), όποτε ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε (ως αντίπαλο δεν εννοώ το άλλο κόμμα, ο αντίπαλος μπορεί να είναι και εσωκομματικός...την ημέρα είμαστε όλο φιλάκια και αγκαλίτσες καθώς ανήκουμε στο ίδιο κόμμα, και το βράδυ....). Φυσικά επακολούθησε ντέρμπυ...ποιός νίκησε; εξαρτάται σε ποιό επίπεδο αναφερόμαστε. Μπορεί τα κίνητρα και οι στόχοι αυτών των ατόμων να είναι πέραν της δικής μα φαντασίας. Θα θυμίσω (σίγουρα οι παλαιότεροι το θυμούνται ) τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις της δεκαετίας του 80. Θυμάστε παιδιά πως παραληρούσε το πλήθος; τι ενέργεια παραγόταν εκείνη την στιγμή; ποιός ήταν αυτός που την εκμεταλλευόταν; μιλάμε για μία τεράστια μπαταρία, η οποία προμήθευε με τεράστια ποσά ενέργειας κάποιους...Εχετε δει ποτέ σήμερα τι λέγανε τότε οι πολιτικοί στα μπαλκόνια; θα γελάσετε...ένα απέραντο τίποτα λέγανε...παρόλα αυτά ο κοσμάκης παραληρούσε...
Φίλε AVATARGR γιατί βρίσκεις παράξενο τον συνδυασμό; Και σήμερα παίζεται ένα ωραίο παιχνίδι...Μυστικές υπηρεσίες, πολιτικοί, τρομοκράτες...όλοι μπερδεμένοι σε έναν ωραίο πόλεμο...μέσα στην Αθήνα...πλάκα δεν έχει;Ποιό πλάκα βέβαια έχει ότι κάποια από αυτά έχουν γραφεί και σε περιοδικά, χωρίς κανείς να μπει στον κόπο να τα διαψεύσει, ενώ off the record ο ένας καρφώνει τον άλλον...
Ας το απολαύσουμε...τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω

08/01/2003, 00:30:51
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ old tiger ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-SHOW BIZ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ????
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ Θάτσερ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ 33 ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΚΩΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ..ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.....

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

quote:
Ποιό πλάκα βέβαια έχει ότι κάποια από αυτά έχουν γραφεί και σε περιοδικά, χωρίς κανείς να μπει στον κόπο να τα διαψεύσει, ενώ off the record ο ένας καρφώνει τον άλλον...

ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΟΥΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

old tigerΜέλος
08/01/2003, 01:04:04
Φίλε AVATARGR τον τεκτονισμό τον ανέφερα, διότι αναφέρθηκε σε αυτόν ο WOLFFACED ..."Για την πολιτική, αυτό που έχω ακούσει είναι πως ο υπουργός εξωτερικών Γεώργιος Παπανδρέου ανήκει σε μασσονική στοά όπως και άλλοι πολιτικοί"...Προς θεού δεν μπερδεύω τον Τεκτονισμό με την μαγεία, προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
Οσον αφορά για το αν δέχονται γυναίκες στον Τεκτονισμό...ειδικότερα ο αρχαίος και αποδεδειγμένος Σκωτικός τύπος που αναφέρεις (Γαλλικής προέλευσης παρά το όνομα) δέχεται γυναίκες (πάντως δεν αναφέρθηκα σε τύπο). Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ελληνες άνδρες Τέκτονες που ανήκουν στην Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, στέλνουν κυρίως τις συζύγους τους στην Μεγάλη Μικτή στοά της Ελλάδος που είναι Σκωτικού τύπου.
Ναι ίσως τελικά κάποια πράγματα δεν αξίζει να διαψεύδονται, όχι γιατί δεν αξίζουν ή δεν είναι πραγματικά, αλλά ίσως γιατί έτσι τα ενισχύεις...ή είναι προκλητικά εξόφθαλμα για να διαψευσθούν...
Με φιλικούς χαιρετισμούς

08/01/2003, 13:43:58
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕΣΗΜΕΡΗ.

ΦΙΛΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΩΝ ....
ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ????
ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ???????????
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ?????

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΣΑ..... (ΣΚΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ)
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-SHOW BIZ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.....
ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

old tigerΜέλος
08/01/2003, 22:38:14
Οταν λες φίλε AVATARGR στοιχεία τι εννοείς;
Σαν αυτά που χρησιμοποιεί η αστυνομία για να πιάνει τους εγκληματίες;
Οχι τέτοια δεν υπάρχουν, γιατί εάν υπήρχαν θα έπρεπε επισήμως η αστυνομία να προσάψει κάποιους γνωστούς στην δικαιοσύνη (τι λέω τώρα...). Οπως βέβαια στοιχεία δεν υπάρχουν για πολλά πράγματα που άπτονται του μεταφυσικού, της θρησκείας κλπ., ή κάνω λάθος; Οπότε όλα αυτά ή τα δέχεσαι ή όχι.
Επειδή όμως μιλάμε για μεταφυσική γενικά (και η θρησκεία μεταφυσική είναι), αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα με άλλες αισθήσεις.
Συμφωνώ ότι πολλές φορές οι καλλιτέχνες σκαρφίζονται διάφορα κολπάκια για να απογειώσουν την καριέρα τους. Οχι όλοι όμως. Κάποιων καλλιτεχνών τα video clips, η μουσική τους, οι συνεντεύξεις τους, η απότομη ίσως άνοδος τους (αυτά βέβαια για κάποιο διάστημα), είναι μάλλον ασφαλή δείγματα για να αποκομίσεις άλλα συμπεράσματα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα ενός ξένου group, που πριν αρκετά χρόνια είχε κάνει αρκετές επιτυχίες. Εάν δεις το video clip του τραγουδιού τους, νομίζω MOO MOO LAND λεγόταν (μέχρι και ο τίτλος σε προδιαθέτει), είναι γεμάτο με σύμβολα.
Με τους πολιτικούς τι γίνεται;

WolffacedΜέλος
08/01/2003, 23:41:56
Δεν θέλω να μπερδέψω το θέμα μαγεία-μασσονία, απλώς επειδή μου άρεσε πολύ το θέμα είπα να προσθέσω και αυτό. Φυσικά και για όλα αυτά που γράφω δεν έχω στοιχεία αλλά πιστεύω πως αφού δεν καταθέτουμε επίσημα σε κάποια αστυνομία π.χ. μπορούμε να γράφουμε κάποιες φήμες.
Ωστόσο η εκκλησία θεωρεί ότι η μασσονία και η μαγεία συνδέονται. Όχι ως προς τα μέλη αλλά ως προς αυτούς που διοικούν αυτά τα κυκλώματα.

09/01/2003, 00:04:48
ΝΑΙ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ...ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ...

'manava seva, madhava seva'

old tigerΜέλος
09/01/2003, 00:06:27
Η σχέση μαγικών αδελφοτήτων-Τεκτονισμού, ήταν μια παρανόηση μεταξύ του γράφοντος και του AVATARGR, η οποία και λύθηκε, καθώς και οι δύο πιστεύουμε το ίδιο πράγμα.
Φίλε Wolffaced αναφέρεσαι σε κυκλώματα μαγείας και Τεκτονισμού τουλάχιστον όσον αφορά τους αρχηγούς. Να σε ρωτήσω κάτι; Η εκκλησία όπως παρουσιάζεται στην Ελλάδα (για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις αναφέρομαι στην οργάνωση και όχι σε θέματα πίστης) δεν είναι κυκλώματα; Εχει συνδεθεί με μαγεία; Οχι. Τους άλλους γιατί να τους συνδέσουμε; Μήπως γιατί νιώθουμε απειλή; Μήπως γιατί νιώθουμε ότι κάποια Φιλοσοφικά συστήματα (όπως και ο Τεκτονισμός) στοχεύουν στην πνευματική αφύπνιση; Μήπως έτσι κινδυνεύουμε να χάσουμε πελάτες;
Ενα τελευταίο ερώτημα...Η εκκλησία δεν καταδικάζει οτιδήποτε μη χριστιανικό ορθόδοξο, είτε ως μαγεία είτε ως ειδωλολατρεία;
Κατά τα άλλα έχουμε ελευθερία και ανεξιθρησκεία...
Α ρε μεγάλε Καζαντζάκη, να'σαι καλά όπου και αν είσαι...

09/01/2003, 00:14:26

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΘΑ'ΤΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΩΣ ΣΤΑΡ...ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ/
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΤΙΑ?
ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ?ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ?
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ,ΣΤΟ ΒΗΜΑ ...ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΦΩΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ-'ΕΠΙΡΡΟΗ'....

ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ !ΑΠΛΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΟ!
ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ+ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ...

ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΞΩ...
ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΕΣΩ... ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...

WolffacedΜέλος
09/01/2003, 00:20:39
Η καθολική εκκλησία μάλλον κρύβει περισσότερα κυκλώματα από την ορθόδοξη, έχει μάλιστα περίεργες σχέσεις με την μασσονία.

Φίλη Άτμα, πολλοί καλλιτέχνες για να αντέξουν τα άπειρα μάτια που τους κοιτάζουν πέρνουν κοκαίνη.

Edited by - Wolffaced on 09/01/2003 15:39:14

09/01/2003, 00:34:08
ΟΚ!ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ .
ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ,ΟΧΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ... ΤΟΥ ΝΟΥ....

ΥΓ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΦΥΤΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΑΩΝ ...

Edited by - ΑΤΜΑ on 09/01/2003 00:39:01

old tigerΜέλος
09/01/2003, 00:42:40
ΑΤΜΑ εάν κατάλαβα καλά συμφωνούμε, τουλάχιστον μέχρι την τελευταία παράγραφο...είναι θέμα ενέργειας...ποιά η χρήση της; Απειροι τρόποι...
Να έλθουμε λίγο στην τελευταία παράγραφο σου.
quote:
ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΞΩ...
ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΕΣΩ... ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...

Το εσωτερικό ταξίδι δεν σε βοηθά τελικά να συνδεθείς με το σύμπαν; Αρα μιλάμε πάλι για χρήση εξωτερικής ενέργειας, απλά αλλάζει ο τρόπος.
Σίγουρα θυμάσαι τον μύθο για τον δρόμο της Αρετής και της Κακίας...ποιος ήταν ο πιο εύκολος;
WOLFFACED, επισήμως Καθολική εκκλησία και Τεκτονισμός είναι θανάσιμοι εχθροί...βλέπεις τα οικονομικά συμφέροντα είναι τεράστια...ανεπίσημα δεν ξέρω, το ίδιο όμως δεν ισχύει και για την Ορθόδοξη εκκλησία;
Το πρόβλημα με τα ναρκωτικά είναι ότι διαρκούν λίγο, δημιουργούν εθισμό και όταν περάσει η χρήση τους είσαι χάλια.