ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γνωριζοντας τα ζωα - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Γνωριζοντας τα ζωα - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Εαρινός92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
13/03/2007, 02:16:11
Krios σου έστειλα ένα email μέσω της εφαρμογής των forums (για να τσεκάρω γενικότερα εάν σου μπλοκάρονται τα email από το esoterica).
Απάντησέ μου εάν το έλαβες.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

13/03/2007, 07:19:07
Δυστυχώς amalia δεν ήρθε τίποτα από esoterica μεριά.

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

13/03/2007, 07:24:12
Παρόλα αυτά στην αρχή έρχονταν κανονικά.
Μετά το έπιασε...

13/03/2007, 15:22:08
Krios η έρευνα για το πρόβλημα που έχεις με τα subscriptions ολοκληρώθηκε.

Το email που σου έστειλα χθες γύρισε πίσω, όπως επίσης άλλο ένα email που έστειλα σε άλλο ένα μέλος που χρησιμοποιεί hotmail. Το ίδιο έγινε και με τις ειδοποιήσεις - δεν έφτασε καμία στον λογαριασμό με hotmail που χρησιμοποιήσαμε για τον έλεγχο, ενώ αντίθετα, στο δικό μου mailbox έχω βαρεθεί να σβύνω ειδοποιήσεις!

Το ερευνήσαμε και από την πλευρά του hotmail ως εξυπηρετητή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και διαπιστώσαμε, πως όχι μόνο μπλοκάρει τα email που έρχονται από το esoterica, αλλά τα φίλτρα του δεν τα βάζουν ούτε καν στον χώρο των junk (γι' αυτό δε βρήκες τίποτε εκεί όταν έψαξες)!
Το πρόβλημα λοιπόν δεν αφορά μόνο τα subscriptions, αλλά είναι γενικότερο. Ούτε email από την εφαρμογή των forums δεν μπορεί να δεχτεί κανείς που έχει hotmail και τα διαγνωστικά μηνύματα που έρχονται από τους servers του hotmail, λένε απλώς γενικόλογα, πως έχουν φιλτραριστεί λόγω ρυθμίσεων ή κανονισμών. Και αυτό σημαίνει, ότι πιθανότατα εάν κάποιος γραφτεί ως νέο μέλος και έχει hotmail, δε θα μπορέσει να λάβει το password για να συμμετάσχει...(εκτός εάν το hotmail τα μπλοκάρει στην πορεία)

Σ' ευχαριστούμε πολύ, που με τη συνεργασία σου μπορέσαμε και διαπιστώσαμε αυτό το γενικότερο πρόβλημα. Θα επικοινωνήσουμε με την microsoft και το hotmail, ζητώντας τους να άρουν τους περιορισμούς που έχουν βάλει για τα email από το esoterica, τα οποία μπλοκάρονται από τα φίλτρα τους. (Παλιότερα υπήρχε παρόμοιο πρόβλημα με την otenet, αλλά επικοινωνήσαμε μαζί τους και λύθηκε το προβλημα).

Για την ώρα, αυτό που μπορείς να κάνεις εσύ αν δεν θες να περιμένεις την επικοινωνία μας με το hotmail και τη δική τους ανταπόκριση, είναι να βάλεις κάποιο άλλο email στο προφίλ σου, όπως π.χ. από το yahoo.
Εάν θες, μπορώ να σε βοηθήσω στη διαδικασία αυτή. Απλά στείλε μου ένα email στη διεύθυνση που έχω στο προφίλ μου, ή στη διεύθυνση:
amalia_tsakiri@hotmail.com

Ψυχή μου,

15/03/2007, 19:58:56
Αγαπητή amalia, ευχαριστώ για το ενδιαφέρων που έδειξες!
Προς το παρόν πάντως θα κρατήσω το hotmail, έκανα μια δοκιμή σήμερα και δούλεψε.
Προσωρινά τουλάχιστον, πάντως οι ειδοποιήσεις ήρθαν κανονικά σήμερα.
Για όσους ενδιαφέρονται, απ εγκατέστησα το Betta και έβαλα το 8,1, το ποιο παλιό δηλαδή, και δουλεύει, θα δείξει...

15/03/2007, 23:49:53
Krios το email που σου έστειλα ήρθε κι αυτό;
ή μόνο οι ειδοποιήσεις;

Και στον λογαριασμό που χρησιμοποιήσαμε για δοκιμές ήρθαν σήμερα κάποιες ειδοποιήσεις (εκτός από μία που ήρθε εχθές, οι υπόλοιπες ήρθαν σήμερα), όχι όμως email για password και email μέσω της εφαρμογής.
Πάντως επικοινωνήσαμε με το hotmail και ήδη έχουν γίνει κάποιες ενέργειες για να λυθεί το πρόβλημα.

Όσον αφορά την αλλαγή της έκδοσης του messenger που έκανες (αυτό φαντάζομαι εννοείς με τις εκδόσεις 8.1 και betta), το πρόβλημα έχει να κάνει με τους server της microsoft και όχι με το πως παίρνεις τα email σου. Οπότε, μπορεί να είναι σύμπτωση το γεγονός ότι σου ήρθαν τα email με την αλλαγή. Ίσως έβγαλες τσάμπα τη νέα βελτιωμένη έκδοση!

Ψυχή μου,

17/03/2007, 12:45:02
όχι αγαπητή amalia, δεν ήρθε mail, μόνο οι ειδοποιήσεις.
Πάντως οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά.
Δεν στέλνεις άλλο ένα να δούμε αν έρθει;

18/03/2007, 01:53:27
Krios, μόλις σου έστειλα ένα δοκιμαστικό email

Ψυχή μου,

18/03/2007, 11:32:09
Αυτή τη φορά ήρθε amalia.

Ήταν όμως μέσα στα junk mail...

21/04/2007, 19:31:31
Άντε πάλι...
Δεν έγινε τίποτα με το hotmail βρε παιδιά;;;

23/04/2007, 23:12:44
Γεια σου Krios.
Είχαμε όντως επικοινωνήσει με τη hotmail και λύθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα το θέμα, αλλά το όλο ζήτημα είναι προβληματικό και για κάποιο λόγο έχουν επανέλθει τα προβλήματα. Για την ακρίβεια, το πρόβλημα βρίσκεται σε ένα σύστημα έγκρισης domains που προτείνει η microsoft(Sender ID - SPF) και που δημιουργεί αυτή τη δυσλειτουργία στο hotmail (πιθανώς και σε άλλες υπηρεσίες...). Εν τω μεταξύ, δεν είναι εύκολο να συννενοηθεί και κανείς για να διευθετήσει το ζήτημα. Θα το ξαναδούμε, αλλά δεν είναι καθόλου απλό το όλο θέμα.

Θα σου πρότεινα πάντως, να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο free email, όπως το yahoo.gr, mail.gr, Gmail, κ.λπ.
(για να ξεμπερδέψεις μια και καλή )

Ψυχή μου,

24/04/2007, 07:28:54
Υπάρχει κάποιο mail που να σε ειδοποιά όταν έχεις νέο μήνυμα;

Αν υπάρχει πολύ ευχαρίστως.

Και ποιο είναι;