- Γνωριζοντας τα ζωα - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Από εδώ και πέρα θα δίνουμε…
Ότι φάγαμε φάγαμε.
Από στιγμή σε στιγμή έρχεται ο λογαριασμός….
-----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
εγω προσωπικα θα ηθελα πολυ μεγαλυτερο αριθμο θεματων που θα ηθελα να παρακολουθω..
ειναι δυσκολο να αλλαξει αυτο?
σε αλλα φορουμ που συμμετεχω (πολυ διαφορετικου περιεχομενου) οχι μονο μπορεις να παρακολουθησεις απεριοριστα θεματα αλλα ακομη και αν απλα εχεις απαντησει σε ενα θεμα, σου ερχετε ειδοποιηση οτι υπαρχουν νεες απαντησεις..
πιστευω θα το ηθελαν και αλλα μελη αυτο.. μπορει να γινει κατι γιαυτο?

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη, τι εννοείς με το όριο;
Γιατι δεν έχω κατανοήσει τι ακριβώς εννοείς.
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
σημερα που το δοκιμαζω δε το κανει!!
βρε αμαλια εχει λιγο καιρο που ενω ειχα εξι θεματα να παρακολουθω, καθε φορα που προσθετα ενα, μου αφαιρουσε ενα αλλο.. αυτο εγινε τρεις φορες και μαλιστα αναγκαστηκα να ξαναπροσθεσω ενα που μου το ειχε αφαιρεσει.. ειμαι σιγουρη γιαυτο..και γιαυτο το λογο σταματησα να προσθετω
τωρα ομως που το ξαναδοκιμασα δε το κανει,μηπως υπηρχε οριο και το αλλαξατε?
και να υποθεσω οι μπορω να προσθετω οσα θελω?

Το topic μεταφέρεται στην Κατηγορία Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις από την Κατηγορία Απόψεις, Προτάσεις κ.ά. όπου είχε ανοιχθεί αρχικά.
Εάν υπάρξει κάποια περαιτέρω σχετική απορία σχετικά ας φιλοξενηθεί εδώ.

In anticipation of my resurrection...
Αντί για απάντηση το παραπέμπετε να διαβάσει αυτό εδώ το τόπικ.
Πολύ ωραία ως εδώ... και γω λοιπόν που μετά από 4 χρόνια δε μου έχει λυθεί και μένα η απορία μπαίνω για να ξεστραβωθώ και τι βλέπω?
Ενα τόπικ που ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
Και απορώ:
1ον) για τον λόγο παραπομπής σε αυτό το θέμα
2ον) για το λόγο που κλειδώθηκε το άλλο θέμα
3ον) για τα μέλη GWGW και Nausika317 που εξαφανίστηκαν από τα εν λόγω τόπικ χωρίς να πάρουν απάντηση.
Και προσπαθώ να καταλάβω ποιός ο λόγος να ανοίγουμε τέτοια θέματα και να θέτουμε ερωτήσεις στους αρμόδιους του φόρουμ και να σπαταλάμε το χώρο τούτο αν όχι γιατί θέλουμε να πάρουμε απάντηση...
Υ.Γ. Ελπίζω τουλάχιστον τώρα να απάντησετε στο ερώτημα γιατί δε λαμβάνουμε ενημερώσεις...
[/URL]quote:
Πολύ ωραία ως εδώ... και γω λοιπόν που μετά από 4 χρόνια δε μου έχει λυθεί και μένα η απορία μπαίνω για να ξεστραβωθώ και τι βλέπω?
Είναι πραγματικά απορίας άξιο, πως μετά από 4 χρόνια δεν σου έχει λυθεί η απορία, εφόσον όταν είχες θέσει μία ανάλογη ερώτηση, είχαμε ερευνήσει το θέμα και σου είχαμε αναφέρει πως το mailbox σου (που πιθανότατα ήταν γεμάτο) έστελνε τις ειδοποιήσεις πίσω.
Δεν το θυμάσαι;
Περίεργο.
Όπως περίεργο μου φαίνεται, να αναρρωτιέσαι για τον λόγο παραμπομπής σε αυτό το θέμα, εφόσον εδώ και 4 χρόνια, είναι συνήθης τακτική των συντονιστών, εάν υπάρχει κάποιο διπλό θέμα, να παραπέμπουμε σε ανάγνωση και συνέχεια της συζήτησης στο ήδη υπάρχον.
Δεν μπορώ να σε καταλάβω Avallon. Προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις, λες πως δεν υπάρχουν απαντήσεις στο θέμα ενώ υπάρχουν (!!!) και στηρίζεσαι σε ανακριβείς πληροφορίες, που θα έπρεπε κανονικά να τις θυμάσαι εφόσον σε αφορούν.
Και να μην τις θυμάσαι, δεν τρέχει τίποτα - να σου πω την αλήθεια,
αλλά να μας "την λες" και από πάνω... είναι κάπως υπερβολικό!

Ψυχή μου,
Μου είχε όντως απαντήσει πριν από χρόνια σε ένα τέτοιο ερώτημα αλλά επειδή πάει πολύς καιρός το ξέχασα.
Αλήθεια υπάρχει άλλη περίπτωση ή αυτή είναι η μοναδική?
Να ισχύει δηλαδή αυτό μόνο όταν το mailbox είναι γεμάτο?
[/URL]Γιατί βρε παιδιά σταμάτησαν να μου έρχονται mail;
Στην αρχή πρόσεξα ότι έλειπαν 2-3, τώρα δύο τρις μέρες κανένα!
Καμία απολύτως ειδοποίηση...
ΓΙΑΤΙ;;;;

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
έχεις ελέγξει μήπως τα μπλοκάρει ο mail server σου (θεωρώντας τα ως "ενοχλητική αλληλογραφία");
επίσης, τσέκαρε και το mailbox σου, μήπως είναι γεμάτο.
![]()

Ψυχή μου,

quote:
μάλλον το σύστημα μποϋκοτάρει τους ΚΡΙΟΥΣ...
Λες ![]()
![]()
![]()
quote:
επίσης, τσέκαρε και το mailbox σου, μήπως είναι γεμάτο.
Το κοιτάζω καθημερινά Αγαπητή amalia, και πάντα διαγράφω τα μηνύματα, χρησιμοποιώ το 1-2% του χώρου μου...
quote:
έχεις ελέγξει μήπως τα μπλοκάρει ο mail server σου (θεωρώντας τα ως "ενοχλητική αλληλογραφία");
Αυτό το αποκλείω για δύο λόγους. α) Χρησιμοποιώ το hotmail και αν συνέβαινε αυτό, κανονικά θα έπρεπε να τα κάνει junk mail στο σχετικό φάκελο, εκτός αυτό έχω επιλέξει να αφήνει τα μηνύματα από το esoterica...
και β) εντελώς ξαφνικά από χτες το βράδυ έρχονται κανονικά!
Τώρα το γιατί για μερικές μέρες δεν ερχόταν κανένα mail μόνο από το esoterica, δεν έχω ιδέα...
Εκτός αν ισχύει αυτό που λέει ο Avallon ![]()
![]()

Τι συμβαίνει, τι δεν πάει καλά;

Το πρόβλημα συνεχίζετε...
mail από esoterica γιοκ....

In anticipation of my resurrection...
Ελπίζοντας βέβαια πως θα το κοιτάξετε πραγματικά...
Άλλωστε το αποτέλεσμα μετράει!
Περιμένω 5 μέρες τώρα, δεν έχει έρθει ούτε ένα mail, θα δούμε...

Μέχρι τώρα η εμπειρία μας έχει δείξει ότι πολλά από τα μηνύματα αυτά φιλτράρονται, ενώ στέλνονται κανονικά από την εφαρμογή.
Έκανα μία πρώτη έρευνα ειδικά για τη δική σου περίπτωση, αλλά θα χρειαστεί και η δική σου βοήθεια. Θα σου εξηγήσω παρακάτω.
Έχεις συνολικά 19 subscriptions.
Από αυτά, θα έπρεπε λογικά να πάρεις για τις τελευταίες ημέρες ειδοποιήσεις για τα παρακάτω θέματα (τα υπόλοιπα δεν έχουν λάβει απαντήσεις τις τελευταίες μέρες):
1).Τα έχει παίξει ο καιρός;
2).Orbs
3).UFO
4).ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ
5).My subscriptions
6).Test "Area51" -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ.
7).Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ !
Θα κάνω κι εγώ subscribe τα θέματα αυτά και θα δω εάν μου σταλούν ειδοποιήσεις. Γράψε μου εν τω μεταξύ, σε ποια από αυτά έχεις πάρει ήδη κάποια ειδοποίηση (από τις 5 Φλεβάρη και μετά) και ακολούθως μετρώντας από σήμερα, σημείωσε σε ποια ακριβώς θα λάβεις ειδοποιήσεις εάν λάβεις.
Αυτά για αρχή και βλέπουμε ![]()

Ψυχή μου,
Οπότε σε πρώτη φάση, αυτό που φαίνεται είναι πως η εφαρμογή στέλνει τις ειδοποιήσεις. Θα το τσεκάρουμε στη συνέχεια και με ένα μέλος της ομάδας μας που χρησιμοποιεί hotmail, για να δούμε μήπως είναι εκεί το πρόβλημα (μήπως δηλαδή τα μπλοκάρει το hotmail) και θα σε ενημερώσω.

Ψυχή μου,
Μόνο από το esoterica, τα άλλα έρχονται κανονικά.