- Γνωριζοντας τα ζωα - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
Αχμ... κάτι ξέρει, κάτι ξέρει...
όντως.. αλλά..
Γιατί σας φαίνεται παράξενο; Νέο είναι;
Απλά η αγαπητή κα. Μπέν-ακη ανήγγειλε το διευρυμένο πρόγραμμα του διεθνούς σιωνισμού για Παγκόσμια Διακυβέρνηση
Να προσθέσω: “Wishful thinking” & “wet dreams” της κας. ΜΠΕΝάκη;![]()
...All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?

Γιατί γίνεσαι γραφικός αφού δεν είσαι; Γιατί αναμασάς τις καραμέλες των παραφρονούντων εθνοκάπηλων τύπου ιστός E κλπ. Oι πρόγονοί μας έκαναν σημαία τους την αυτογνωσία. Eκεί είναι «όλα τα λεφτά». Γιατί σ αρέσει να κουνάς παντιέρες που δεν οδηγούν πουθενά. Δηλαδή για τα χάλια μας φταίνε πάντα οι άλλοι; Oι όποιοι άλλοι... Eμείς δεν φταίμε ποτέ και για τίποτα; Στοχάσου λίγο πάνω σ αυτό.

διάβασε λίγο πραγματική ιστορία και μετά έλα να ξαναμιλήσουμε....
...All science is theory. All religion is theory. All politics is theory. And none of the currently accepted dogma is working very well, is it?
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Το παράξενο (Θα προτιμούσα το ''περίεργο'' και ''εντυπωσιακό'' συνάμα
) που εγώ βλέπω δεν είναι αυτά που ειπώθηκαν αλλά η μεγάλη ευκολία που ειπώθηκαν.![]()
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 39/15/2005 28:72:56
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 11/02/2005 22:52:23
Αν δεν ισχύει αυτό, τότε δεν ξέρω μήπως το διαδίκτυο έχει επεκταθεί και σε άλλα πλανητικά συστήματα και δε ζείτε στον κόσμο τούτο...
Οπότε θα μ' ενδιέφερε να συνομιλήσω με "εξωγήινους"!!
Αν τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει, τότε δεν κατανοώ από πού κι ως πού είναι πρωτότυπα όλα αυτά και μάλιστα κακά κι έκανε "λάθος" η κυρία Πρόεδρος που τα είπε.
This is nothing more than reality and some day, you must face it!
Από πότε η ενωμένη Ευρώπη είναι κάτι κακό ![]()
Πόσων χρονών είστε που δεν έχετε αντιληφθεί ότι ανάλογα με τις πολιτικές επιλογές των τελευταίων 30 ετών αυτή η χώρα πορεύεται ![]()
Δεν είναι λογικά τα όσα αναφέρονται;
Πώς φαντάζεστε δηλαδή ότι θα γίνει η ένωση;
Δεν ξέρετε ότι ήδη υπάρχει ΤΕΛΩΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ;
Υπάρχει κάτι το φοβερό σ' αυτό;
quote:quote:
α δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης...συν αυτό!!!
Τι να θέλει να πει ο ποιητής;
Άντε, ας μου απαντήσω... Το προφανές. Αυτό που όλοι ξέρουν.Edited by - stemix on 11/02/2005 18:38:36
Edited by - stemix on 11/02/2005 18:44:32
Δηλαδή άμα είναι γνωστές και καθιερωμένες ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ε ![]()
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Αν σας αρέσει να εθελοτυφλείτε, αντιλαμβάνομαι ότι τώρα παριστάνετε τους "παραξενεμένους".
Η αφέλεια σας αγαπητή κυρία Zadok, εσάς και τον ομοιδεατών σας, είναι στο ότι δεν δύναστε να αντιληφθήτε την γενική εικόνα, ο καθένας βέβαια για διαφορετικούς λόγους.
Πως γίνεται να πιστεύετε σοβαρά ότι η Ευρωπαική Ένωση έχει γίνει με ανώτερο σκόπο την ειρήνη, την αγάπη των λαών....
και την αποφυγή των διαφόρων συγκρούσεων, όταν αυτοί που κρύβονται πίσω από την δημουργία της ένωσης και πίσω από άλλες αντίστοιχες «ενωτικές» προσπάθειες είναι αυτοί που αιώνες τώρα έχουν προκαλέσει – υποστηρίξει – χρηματοδοτήσει – και καλύψει δεκάδες περιπτώσεις μαζικών και αιματηρών σφαγών σε επίπεδο ολικής ή μερικής γενοκτονίας ενώ ταυτoχρόνως μεταβιβάζουν τα γεωπολιτικά κέντρα σε σημεία που συνήθως έχουν προεπιλέξει με κέντρικό στόχο να πετύχουν διεύρυνση της πλανητικής εξουσίας τους σε απόλυτο πλανηταρχικό επίπεδο.
Η ίδια σας η πλάνη μπορεί να φανεί ως ένα κλασικό πρόσφατο ιστορικά παράδειγμα από την κατασκευασμένη σολιαλιστική-κομμουνιστική ιδεολογία που πολλοί από εσάς ηλιθίως ακόμα πιστεύετε, η οποία υποτίθεται υποστηρίζε την ταξική πάλη εναντίων της ανώτερης εξουστικής τάξης σε παγκόσμιο πλανητικό επίπεδο (ανούσιες αφηρημένες μπούρδες δηλαδή) και επιλέχθηκε –και όχι άνευ λόγου- να εφαρμοστεί αρχικά στην πρώην ΕΣΣΔ με υποστήριξη – χρηματοδότηση και προστασία των ανθρώπων της επανάστασης από μια συγκεκριμένη κλίκα της πιο ανώτερης ταξικά δύναμης που υπάρχει στο δυτικό κόσμο. (δύναμη πέρα από κάθε φαντασία της κατώτερης τάξης) Δεν διακρίνετε μια περίεργη ιστορικώς αντίφαση λοιπόν;
Μετά βέβαια οι ίδιοι πάλι διέλυσαν την αχυρένια κομμουνιστική αυτοκρατορία τους για να προχωρήσουν στην επόμενη γεωπολιτική φάση (μάλλον η τελική, αν τα καταφέρουν) που την ονομάζουν με τον κωδικό «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ή «παγκοσμιοποίηση».
Οι μαζικές γενοκτονίες που θα οδηγήσουν στην νέα τάξη είναι ακόμα στην αρχή. Το αίμα είναι ακόμα λίγο και φρέσκο ...Τα χειρότερα έπονται... (αν δεν κινηθούν εγκαίρως οι υγιείς δυνάμεις του πλανήτη προς την γεωστρατηγική αποτροπή)
Καλά είστε τελικά εντελώς στραβοί ή αλιθωρίζετε εσκεμένα; Δεν βλέπετε τώρα πως προσπαθούν να παρασήρουν την Αμερική σε διευρημένη γεωπολιτική σύγκρουση με αρχικά μέτωπα Αφγανιστάν -> Ιράκ -> Ιράν -> Β.Κορέα; (παλιότερα προσπάθησαν να κάνουν κάτι μέσω Γιουγκοσλαβίας αλλά δεν τους βγήκε συνολικά)
Ξυπνήστε λοιπόν από τον ιδεολογικό λύθαργο που σας έχουν επιβάλει και κοιτάξτε τι είναι καλό για την οικογένειά σας και το έθνος σας πρώτα, πάντα κατά σειρά αναγκαστικής προτεραιότητας επιβιώσεως (σε κάθε επίπεδο: νοητικό και βιολογικό)
Αυτό μόνο μετράει σε πρώτη φάση ...
Edited by - skeptic on 12/02/2005 01:21:58
quote:
Αν σας αρέσει να εθελοτυφλείτε, αντιλαμβάνομαι ότι τώρα παριστάνετε τους "παραξενεμένους".Αν δεν ισχύει αυτό, τότε δεν ξέρω μήπως το διαδίκτυο έχει επεκταθεί και σε άλλα πλανητικά συστήματα και δε ζείτε στον κόσμο τούτο...
Οπότε θα μ' ενδιέφερε να συνομιλήσω με "εξωγήινους"!!
Αν τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει, τότε δεν κατανοώ από πού κι ως πού είναι πρωτότυπα όλα αυτά και μάλιστα κακά κι έκανε "λάθος" η κυρία Πρόεδρος που τα είπε.
This is nothing more than reality and some day, you must face it!
Από πότε η ενωμένη Ευρώπη είναι κάτι κακό
Πόσων χρονών είστε που δεν έχετε αντιληφθεί ότι ανάλογα με τις πολιτικές επιλογές των τελευταίων 30 ετών αυτή η χώρα πορεύεται
Δεν είναι λογικά τα όσα αναφέρονται;
Πώς φαντάζεστε δηλαδή ότι θα γίνει η ένωση;
Δεν ξέρετε ότι ήδη υπάρχει ΤΕΛΩΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ;
Υπάρχει κάτι το φοβερό σ' αυτό;
quote:
quote:α δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης
...συν αυτό!!!
Τι να θέλει να πει ο ποιητής;
Άντε, ας μου απαντήσω... Το προφανές. Αυτό που όλοι ξέρουν.Edited by - stemix on 11/02/2005 18:38:36
Edited by - stemix on 11/02/2005 18:44:32
Δηλαδή άμα είναι γνωστές και καθιερωμένες ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ε
Zadok , δεν πιστεύω στα αυτιά μου.
Τι σόι απάντηση είναι αυτή;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σε ποιό πλανητικό σύστημα ανήκεις και δεν σε παραξένεψε ;
Πώς δεν σου κόπηκε η ανάσα όταν η πρόεδρος της βουλής προανήγγειλε σην συνοριακή συρρίκνωση της χώρας σου;;;;;;;
quote:
Ο τελικός σκοπός όλων αυτών είναι κάτι που σηκώνει πολλή συζήτηση.
Δεν θα ζήσουν για να τον δούν ![]()
quote:
Του E’ Boώτου;;; ![]()
Νομίζω ότι θα ήταν αστείο να ασχοληθώ καν με τις αρρωστημένες κινδυνολογίες σου.
Αρκετά πια!!!!
think4allu
quote:
Zadok , δεν πιστεύω στα αυτιά μου.
Τι σόι απάντηση είναι αυτή;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πώς δεν σου κόπηκε η ανάσα όταν η πρόεδρος της βουλής προανήγγειλε σην συνοριακή συρρίκνωση της χώρας σου;;;;;;;
Μάλλον αναφερόσουν στα μάτια σου, διότι αν άκουσες κάτι διαβάζοντας, καλά κάνεις και δεν το πιστεύεις.
Από κει πέρα, το ποιός είναι σε άλλο πλανητικό σύστημα και ποιός όχι θα αποδειχθεί, αγαπητέ μου, μη βιάζεσαι...
Να μου κοπεί η ανάσα γιατί; Δε συνηθίζω να φοβάμαι τόσο εύκολα.
Αν εσένα σου κόπηκε η ανάσα, μήπως δε σβήνεις το φως κι όταν κοιμάσαι;
ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ;;;
Δηλαδή αν αλλάξουν τα σύνορα μεταξύ Κορινθίας και Αρκαδίας, θα γίνει μακελειό μεταξύ Πελοποννησίων;;;
Γιατί θα πρέπει να με ενοχλεί το ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ ΜΕΛΗ;
ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ;
.
.

Edited by - Zadok on 12/02/2005 01:19:18
Is a fact.
quote:
skeptic, περιμένεις απάντηση
Όχι δεν θέλω να μου απαντήσεις γιατι δεν δύνασε ακόμα να μου απαντήσεις.
Συνέχισε λοιπόν τον «εσωτεριστικό» σου ύπνο αγαπητή μου Zadok....
Μην «ξυπνήσεις» απότομα μόνο σου εύχομαι και περάσεις πριν καν να το καταλάβεις σε άλλο επίπεδο συγκέντρωσης ύλης (διαφορετικώς οριζόμενο από την mainstream επιστήμη ώς υποατομικό σωματίδιο)
Είσαι απαράδεκτα αδιάβαστη και παραπλανημένη για να μπορέσω να σου δώσω μιά ολοκληρωμένη απάντηση.
Θα σε σοκάρω βέβαια, αλλά αξίζει να στο πώ.
Οι "επιδοτήσεις" που με τόση ευκολία ξεστομίζεις , είναι λεφτά των ίδιων χωρών που τις εισπράττουν. Απλά υπάρχει η Ευρωπαική διαχείρηση.
Κανείς δεν χαρίζει σε κανέναν.
Μου φαίνεται ότι πιστεύεις σε ένα άμορφο κουλουβάχατο "ένωσης" ...
Και μάλιστα σου αρέσει κιόλας............
Είναι να απορείς πραγματικά.
Τραβάω και εγώ τα μαλλιά μου με τα απίστευτα που ακούω εδω μέσα.
Έλα... Μη συνεχίζεις, διότι εσένα ειδικά δε νομίζω να σε συμφέρει.
quote:
Εξακολουθώ να μή πιστεύω στα αυτιά μου Zadok.

quote:
Είσαι απαράδεκτα αδιάβαστη και παραπλανημένη για να μπορέσω να σου δώσω μιά ολοκληρωμένη απάντηση.
Καλά τώρα... Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι αδιάβαστος και παραπλανημένος, ως γνωστόν.
quote:
Θα σε σοκάρω βέβαια, αλλά αξίζει να στο πώ.
Οι "επιδοτήσεις" που με τόση ευκολία ξεστομίζεις , είναι λεφτά των ίδιων χωρών που τις εισπράττουν. Απλά υπάρχει η Ευρωπαική διαχείρηση.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, που δεν είναι ακριβώς έτσι, μήπως θέλεις να βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση
Τί προτείνεις ![]()
quote:
Μου φαίνεται ότι πιστεύεις σε ένα άμορφο κουλουβάχατο "ένωσης" ...
Και μάλιστα σου αρέσει κιόλας............
Το λατρεύω... Είναι το πιο τρελλό μου όνειρο, το οποίο γίνεται πραγματικότητα!
.
.

quote:
Κανείς δεν χαρίζει σε κανέναν.
Σοβαρα?
Μόνο που ειναι λεφτα που δινει ο Ολλανδος κι ο Γερμανος φορολογουμενος, για να τον βριζει ο καθε αχαριστος Ελληνας συνομωσιολογος.
quote:

quote:
Σοβαρα?
Μόνο που ειναι λεφτα που δινει ο Ολλανδος κι ο Γερμανος φορολογουμενος, για να τον βριζει ο καθε αχαριστος Ελληνας συνομωσιολογος.
Επιτέλους... ΦΩΣ!!
.
.

Ή είναι συμπτωση?
Για να έχουμε να ασχολούμαστε?
Να χαζεύει ο λαός?
Μας λένε κατάμουτρα για αλλαγή συνόρων λες και λένε το δελτίο της ΕΜΥ?
Γιαυτο έπεσε τόση συναίνεση ξαφνικά?
---
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!