ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dying_Incubus43 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
someoneΝέο Μέλος
14/05/2005, 03:42:31
Προφανως δεν θα κατσω να ασχοληθω με το παραπανω ενδιαφερον σχολιο του ______! και προτεινω κανεις να μην δωσει βαση. Τωρα οσο αναφορα το θεμα μας η ιστορια με τα chemtrails αρχιζει και ταιριαζει ολο και περισοτερο. Το θεμα ειναι πως θα επρεπε κατι τετοιο να φαινοταν και στις υπολοιπες μου φωτο ...που βγηκαν με διαφορα δευτερολεπτων. Βεβαια ισως ειναι οφθαλμαπατη και το αντικειμεο/φως... να ειναι πολυ πιο κοντα. Σκεφτικα το πλεον απιθανο να ειναι απλα ενα απο αυτα που πετανε στον αερα απο τις λευκες και μας ενοχλουν συνεχια :) Αλλα και παλι το φαινομενο στην περιοχη μου τουλαχιστον αρχισε πριν λιγες μερες και δεν θυμαμαι τιποτα τοτε.
Επισης υπαρχει η θεωρια με τα Orbs που αν οπως ελεγα πιο πανω ειναι απλα μεμονομενα φωτα ισως εχει να κανει με αυτο. βρηκα διαφορες φωτο απο orbs ενα παραδειγμα:

I think the prime reason for existence, for living in this world, is discovery.
James Dean

I think the prime reason for existence, for living in this world, is discovery.
James Dean

toxotisΜέλος
15/05/2005, 00:18:17
Η αλ΄΄ηθεια είναι πως και ΄γω στην έρευνα που κάνω σχετικά με τα chemtrails-χημικές ουρές, σκοντάφτω συχνά πάνω σε ιστορίες-μαρτυρίες κάποιων που μιλούν για orbs.
Αλλά επίσης έχω να αντιμετωπίσω "φίλους" σαν τον _____, που "καλοπροαίρετα πάντα" σχολιάζουν.
Συμβαίνουν και αυτά.

Θα προσπαθίσω να μάθω περισσότερα για τα orbs μήπως βρω και κάποια φωτο που να πλησιάζει περισσότερο τη δική σου.

Φιλικά Τοξότης

orfeas7Μέλος
15/05/2005, 01:03:03
Πολλές αναφορές για orbs έχουν γίνει στα 2 θέματα για την Πεντέλη με αρκετές φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά αξίζει τον κόπο!

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!