- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Με τις μ@#!*κίες που διάβασα μου έρχεται να τους στείλω γράμμα με άνθρακα.
Γουστάρουν τώρα που κέρδισαν οι Lordi???
Πάρτε να έχετε...
Κάτι τέτοιοι με νευριάζουν.Βγαίνει και μετά στην τηλεόραση η κάθε αποτυχημένη Μαντώ,Μπέσυ Αργυράκη,Πασχάλης και διάφοροι ξεπεσμένοι που αποτύχαν παταγωδώς να κατακτήσουν την πρωτιά και βγάζουν τη χολή τους στους Lordi...Τι να πώ...
Και μετά λένε "εμένα δε με νοιάζει η θέση,γιατί ο διαγωνισμός της eurovision έχει καταντήσει να τον ενδιαφέρει μόνο το show"
Ε τότε τι πήγες?????Για πλάκα????Αμα νομίζεις ότι έισαι πετυχημένη κάτσε έκει που είσαι.
Εγώ δε θα πήγαινα...
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Ακούστηκαν μεταλλικοί ύμνοι τρόμου που έχουν αφήσει τη δική τους στάμπα στο χώρο, όπως τα μνημειώδη A Mansion In Darkness, Sleepless Nights, Eye of the Witch και Welcome Home. Για πολλούς, ίσως και για μένα, η κορυφαία στιγμή ήταν το Come to the Sabbath από Mercyful Fate, στο οποίο όλο το Gagarin χειροκροτούσε και τραγουδούσε. Στο εν λόγω κομμάτι δε, η τύπισσα που υποδυώταν διάφορους χαρακτήρας άναβε μερικά κεριά, τα κράταγε τελετουργικά και μετά σήκωσε μια κεφαλή τράγου ενώ ο κόκκινος φωτισμός έδινε ένα διαβολεμένο χρώμα στην όλη φάση(που είσαι Ψηλέ να το δεις
). Wonderful!!!
Είχα αράξει πίσω ήρεμα και κουλαριστά και το απόλαυσα, παρότι εγώ συνήθως στα live χώνομαι στο μπούγιο για ξυλίκι και τσάμπα γυμναστική.
Στα highlighs της βραδιάς:
1)Κάτι 10-χρονα πιτσιρίκια που τραγούδαγαν λίγω πιο πέρα από το Gagarin το Hard Rock Hallilujah
2)Το τραγούδι Halloween σε ένα από τα encore
3)Ο ενθουσιώδης κόσμος κατά τη διάρκεια της συναυλίας
4)Η απίστευτη κωλοφαρδία μου να βρώ πάρκινγκ, εύκολα παράλληλα στις γραμμές του ηλεκτρικού πολύ κοντά στο club
5)Το μνημειώδες σάντουιτς με ζαμπόν,τυρί,πατάτες,αυγό,μπιφτέκι και τυροσαλάτα που πήρα από τα everest της γειτονιάς μου επιστρέφοντας από τη συναυλία.
Αυτά τα ολίγα.. Αντε να μας ξανάρθει ο Βασιλιάς και να παίξει περισσότερο την επόμενη φορά διότι 1.30 ώρα δεν αρκεί και μου φαίνεται έχουνε καλομάθει λίγο τα συγκροτήματα που έρχονται εδώ για live.
ALL HAIL...

Ολοι In Flames και Dio τώρα, αν και αδημονώ περισσότερο για την ανερχόμενη συγκροτηματάρα τους Trivium....
Και Wasp,Twisted Sister εννοείται είμαι από τώρα μέσα...
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Edited by - Agnostic on 23/05/2006 03:23:20
Άσχετο αλλά έχει ακούσει ποτέ κανείς σας Love Is Colder Than Death?

In anticipation of my resurrection...
quote:
KERRY KING τι ήθελες κι έβαλες το λινκ..??
Μα γιατί έχει την διεύθυνση του φινλανδικού κοινοβουλίου.
Εγώ έχω στήλει ήδη τα συγχαρητήριά μου για την μαγκιά τους και για τις επιλογές του λαού τους !!!
quote:
Εγώ, βρε παιδιά, όσο και ν' ακούσω WASP γιατί δε μου αρέσουν...?
Προσπαθησε να ακούσεις το HEADLESS CHILDREN και ίσως βρεις κάτι που να σου αρέσει.
Love Is Colder Than Death? - Ψιλό electro δεν είναι αυτοί ?
Έχουν διάφορα στοιχεία μέσα τους.
Gothic, darkwave, electro.
Προσωπικά μου αρέσουν πάρα πολύ!

In anticipation of my resurrection...
Και μόνο που βρήκε τη δύναμη να κάνει όλα αυτά που έχει κάνει του αξίζει ένα μπράβο....
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
The hour of Midnight grows near...
http://www.deepspace4.com/pages/chemtrails/bossier/0701/bossier100701.htm
http://www.orbwar.com/ufo-photos-los-angeles.htm
http://www.chemtrails-info.de/chemtrails/orbs-in-und-um-ct.htm#Orbs bei CT
Ετσι εχουμε μονο απομονομενα φωτα. Λογω λοιπον των πυκνων συνεφων τα φωτα εφοσον ειναι κοντα δινουν την αισθηση ενος αντικειμενου. Αν ομως προκειτε για μεμονομενα φωτα? ειναι λιγο think outisde the box η σκεψη μου και δεν ξερω αν συμφωνειτε....δεν ξερω αν συμφωνω ο ιδιος! Παντος η συσχετιση με τα chemtrails ειναι αρκετα πιθανη."Ostria i checked that photo and the "ufo" is probably fake, doctored image the ufo as been inserted on it, as you can see clearly a white contour aorund the object that as all white pixels completly different than the other of the brakground sky."
Η μεγένθυση της φωτογραφίας
Φίλε someone προσωπικά δεν μου φαίνονται για μεμονωμένα φώτα. Αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Εβαλα και αυτή την εικόνα να δούμε αν θα έχουμε
κανένα σχόλιο
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 13/05/2005 11:43:41
Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου.
Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!
Μην έχετε εμπάθεια.
Μην φανατίζεστε.
Μην αυτογελοιοποιείστε...
99,99999% όλως των γνωστών περιπτώσεων, όπου εμφανίστηκε κάποιος με μια φωτογραφία να δείχνει "το απίστευτο!", ήταν .... ξέρετε.
πάρτε εδώ και μια άλλη, για να δείτε τι λέω
----------------------- quote ´----------------------------------
τι έχετε να πείτε γι'αυτό? ειναι απο το dpgr απο τη σπηλιά του νταβέλη.
αν προσέξετε η σκιά αυτή κρατάει κάτι σαν ανθρώπινο κρανίο, και η ίδια είναι ακέφαλη. :scared:
------------------- quote end --------------------------------------
#Πάρτε και το λίνκ, να είμαστε νομικά εντάξει...
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=66859&page=12&pp=20
Το υπογράφει ένα παιδάκι 18 χρονών...
Τι να προσέξουμε ? Την ακέφαλη σκιά ????
Ημαρτον πιά !
Edited by - Vril on 13/05/2005 12:39:02
Αν όμως βλέπαμε κάτι πολυ καθαρά στον ουρανό που δεν χωρούσε αμφησβήτηση και δεν ήταν τίποτε το φυσικό ή λαθος της μηχανής μας. Πόσοι από εμάς θα πίστευαν σ'αυτό που έβλεπαν; Θα το δεχόμασταν ή θα ψάχναμε να βρούμε λογικές απαντήσεις;
Αγαπητέ Vril, βλέπουμε όλες τις παράξενες φωτογραφίες και ψάχνουμε να βρούμε αυτές του 1% που είναι όντως ανεξήγητες.
Ορφέα dont worry!
Ισως δοθούν και άλλες εξηγήσεις. Αν πρόκειται για κάποιο λάθος κατά την λήψη ή την αποθήκευση, τι να κάνουμε;
Πάντως καλά έκανες και την έβαλες. Εγώ είμαι υπέρ του να εξετάζουμε τα πάντα πριν τα απορρίψουμε.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Αυτή την έβγαλα με την καινούρια μηχανή! ![]()
![]()
GEIA SAS KAMMENOI!!!!!!!
LEFTERIA STON ANDY MILONAKIS ! ! ! AX POU EISAI SYNTROFE MR 22 PODOI PIA
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
amalia