ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- FIFA 2005 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- FIFA 2005 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

White_fox33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
White_foxΝέο Μέλος
24/01/2005, 10:43:29
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΦΑ 2005.
ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ CAREER MODE.
ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑNW ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ....

-** The Angel of music sings songs in my head...**

24/01/2005, 15:31:54
Γειά σου White_fox.

Το ESOTERICA είναι ένα site, με θεματολογία που αφορά τη μεταφυσική, την αναζήτηση του αγνώστου, τον εσωτερισμό, τη φιλοσοφία.

Κάθε θεματική κατηγορία αναφέρεται στα παραπάνω, ενώ η συγκεκριμένη("Μεταξύ τυρού και αχλαδιού") έχει μία ελαφρώς πιο χαλαρή θεματική φύση, προοριζόμενη να αποτελεί μία "βαλβίδα εκτόνωσης" καθώς και μία ευχάριστη ανάπαυλα από τις συζητήσεις οι οποίες είναι του πιο πάνω περιεχομένου, με κάποια βέβαια σχετικότητα με το θεματικό αντικείμενο του ESOTERICA.

Ως ανάπαυλα στις συζητήσεις, δεν μπορεί να σταθεί όμως ένα νέο θέμα, που ανοίγεται από κάποιο μέλος με 15 μόνο μηνύματα και ιδιαίτερα όταν το θέμα του, είναι παντελώς άσχετο με το θέμα του site.
Παρόλα αυτά, εάν ψάξεις στην κατηγορία αυτή, όπου άνοιξες και το θέμα αυτό, θα βρεις ένα άλλο τόπικ(του φίλου μας Loco) όπου μπορείς να συμμετάσχεις και να γράψεις για το fifa 2005.

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

Σου εύχομαι καλή συμμετοχή και στις άλλες συζητήσεις μας.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

MeldegethonΝέο Μέλος
02/02/2005, 22:56:11
πριν 3 μηνεσ μετακομισα. απο το πρςτο βραδι ακουγα βηματα αργα το βραδι μεσα στο σπιτι. εχτεσ δεν μπορουσα να κοιμηθω γιατι "κατι" ΟΥΡΛΙΑΖΕ επι 4 ωρες. το περιεργο ειναι οτι το ακουω μονο εγω!!!! τι συβαινει?????????
MeldegethonΝέο Μέλος
03/02/2005, 00:01:17
ασ βοηθησει καποιος....PLEEEEEEZ!!
03/02/2005, 01:09:10
Σε τί σπίτι? μονοκατοικία? Εχεις συγκατοικους και το ακούς μόνο εσύ?
Πόσο χρονών είσαι? Είχες παρόμοιες εμπειρίες στο παρελθόν?

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
AngelosΜέλος
03/02/2005, 09:15:39
Pare ena katoikidio zwaki (skylaki h gataki).
Einai gnwsto oti diwxnoyn toso to agxos oso kai ta
kaka pneymata

Angelos

MeldegethonΝέο Μέλος
03/02/2005, 19:39:10
eimai 16 kai menw me tous goneis moy. apo poly mikros exa metafysikes empeiries!(prin kan mathw ti einai to metafysiko) panta eixa thn aisthish oti mpwroysa na epikoinonw me...."kati". den kserw an einai pneymata h kati allo pantws den moy exound diagnwsei oyte psyxasthenia, oyte labyrintho toy aytioy! to spiti einai monokatoikia sthn N.erythrea. ti na kanw??? antimetopizetai to thema? sthn arxh eixe plaka to olo matafysiko thema alla twra pia exei arxisei na ginetai tromaxtiko!
MeldegethonΝέο Μέλος
03/02/2005, 19:40:39
quote:

Pare ena katoikidio zwaki (skylaki h gataki).

exw enan skylo o opoios gaygizei oshn wra ginontai ta "fainomaina"

04/02/2005, 00:32:57
Αρχικά ξεκίνα με το να γραφεις ελληνικά. Η φωνή μπορει να ειναι και του AVATARGR που... αμάν τελικα με τα ΓΚΡΗΚΛΙΣ. Δεν εισαι σε ξενο πανεπιστημιο τουλαχιστον στην Ν. Ερυθραία είσαι.

Για τη φωνή τώρα την ακούς μέσα στο κεφαλι σου ή έξω απ'αυτό? Γενικά θα σου έλεγα ότι αν ακούς κάτι ακαθόριστο σα θόρυβο είναι τελείως διαφορετικό από το να ακούς μια φωνή. Τί σου λέει?

04/02/2005, 01:43:38

ειναι επαναλαμβανομενα μοτιβα οι φωνες και οι ηχοι?

σου λενε κατι?

τις ακους μονο στο σπιτι και πότε?

εχουν σταθερη συχνοτητα και ωρα εμφανισης?

η υπολοιπη οικογενεια τι λεει? το συζητας μαζι τους την ωρα που συμβαινει?

ειναι η πρωτη "ξεκαθαρη" εμπειρια σου μετα την περιοδο που ενιωθες πως επικοινωνουσες με κατι???

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

TruthΝέο Μέλος
04/02/2005, 18:27:15
Φίλε Meldegethon . Πόσο καιρό συμβαίνει αυτο το φαινόμενο? συμβαίνει από τη πρώτη μέρα που μετακόμισες? Παρατήρησε αυτές τις φωνες .

Μπορείς να πειραματιστείς για να δείς αν θα μπορέσει να τα ακούσει κάποιος άλλος, μπορεις να επιδιώξεις να τις μαγνητοφωνήσεις με ένα δημοσιογραφικό η έστω ενα κασετοφωνακι. Μπορει αν παίξεις την κασσέτα δυνατα να μπορέσει να τα ακόυσει κάποιος άλλος (Έκτη αίσθηση) . Αφού συμφωνα με πειράματα που είχαν γίνει (νομίζω οτι διάβασα στην εγκυκλοπαίδεια Ανεξηγητο) (είχαν δεθεί όλα τα τεύχη,ειχαν γινει τόμος παλιά ) οτι κατέγραψαν σε κασσέτα φωνές από πνέυματα ή έστω φωνες που ακούγαν συγκεκριμενα ατομα .

Application Terminated. Blue Screen Enabled,Thank you for purchasing our product.

MeldegethonΝέο Μέλος
04/02/2005, 20:41:40
εχω πρωσπαθησει να μιλησω με τους γονεις μου αλλα μου λενε οτι ειναι το αγχοσ απο το σχολειο! το μονο που ακουω ειναι εντονα βηματα και μονο μια φορα φωνες(ουρλιαχτα βασικα, χωρις να λενε κατι). δεν ειναι μεσα στο κεφαλι μου, γιατι ακουγοντε στον χωρο, και οχι σαν σκεψεις. εχω και μια παιδικη αναμνηση, του οτι ειχα δει κατι, αλλα τρομοκρατηθηκα τοσο πολυ που την διεγραψα απο την μνυμη μου. προσφατα ομως, οταν αρχισα να ξανασχολουμαι με το μεταφυσικο, ολες οι μνυμεσ περι αυτων τον θεματων επεστρεψαν. εχω αρχισει να φοβαμαι γιατι νιωθω οτι η κατασταση ξεφευγει. νιωθω απειλημενος, κατι που δεν ενειωθα προηγουμενως... τι να κανω?
04/02/2005, 20:46:48
Να μη φοβάσαι.

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

PHILOSOFOS-1Μέλος
05/02/2005, 00:33:41
μην φοβασαι μια κουβεντα ειναι αυτη!

δεν ειναι τιποτα θα εχει περασει προσεχε μονο αν ειναι πνευμα

μην μπει μεσα σου και μην παθεις τιποτα γιατι θα πεσεις κατω και μετα

θα εχεις προβλημα σοβαρο!δεν ειναι τιποτα δεσ το ψυχραιμα!!

ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΗΡΕΜΑ !!ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣ?

gh

05/02/2005, 00:57:56
ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΕΜΑΣ.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ Τ'ΑΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ...

PHILOSOFOS-1Μέλος
05/02/2005, 01:58:51

ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΕΜΑΣ...........

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ........GRETEL!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ........?

ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ?

gh

05/02/2005, 02:32:44
Δε μου λες, PHILOSOFOS-1... Άμα σου γράψω ότι λες μπαρούφες, θα πεις ότι δε σε συμπαθώ

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

PHILOSOFOS-1Μέλος
05/02/2005, 05:08:05

...........ισα ισα με φτιαχνεις οταν με βριζεις μου αρεσει πολυ

αλλα να ξερω σε τι επιπεδο ειμαστε.... οτι γραφω μπαρουφες το ξερω

ειπαμε ειμαι διασκεδαστης οχι μονο διαπαιδαγωγος !!

πιστευω η φυσιογνωμια σου zadok να ειναι αξιοσημειωτη!!

δεν κανω πλακα συνεχεια ειμαι και σοβαρος το ξερεις εγω θα στο λεω!

καλα εσυ τι κανεις μεχρι τοσο αργα αγρυπνια εχεις εγω ειμαι βαρεμενος

ετσι και αλλιως η ζωη μου τοσα χροναι μεσα στο computer ειναι ενα

με εσας αφου σας παρακολουθω χρονια απλα δεν ειχα χρονο να γραψω!!

gh

_Μέλος
05/02/2005, 07:55:21
Εσύ φίλε που ακούς τις φωνές κάνε το εξής απλό, όταν την ξανά ακούσεις, πες δυνατά «ΦΥΥΥΥΥΥΓΓΓΓΓΓΓΕΕΕΕΕΕΕΕ» ακου και λίγη μουσική, και χαλάρωσε, ο φόβος σου είναι φίλος του εχθρού, άρα άμα το έχει πάρει απόφαση έτσι και αλλιώς δεν την γλιτώνεις, όποτε γιατί να φοβάσαι? Πάντως άμα δεν φύγει, έχω κάτι καλά φιλαράκια που ψάχνουν φωνητικά για deth metal group,

To Hollywood Έχει Κάψει!

05/02/2005, 15:27:43
quote:

ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΕΜΑΣ...........

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ........GRETEL!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ........?

ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ?

gh

Moυ πεις δε μου πεις, εχω ασχοληθεί χρονια με το θέμα και οι μπαρουφες του στυλ πνευματα μπαινουν μεσα σου ή είναι προϊον ταινιων στυλ "εξορκιστή" ή είναι βαριες ψυχικές ασθένειες, ή καλώντας κάτι για "παιχνιδι" -χωρις να ξέρεις ότι φυσικά δεν θα έρθει το πνευμα του Μεγαλου Αλεξάνδρου ή του Ελβις- την πατάς και ψάχνεσαι.

Σε περιπτωσεις σαν του φιλου δημιουργου του τοπικ που "πιθανον" να υπάρχει κατι στο χώρο, είναι βέβαιο ότι δεν μπορει να τον πειραξει τίποτε αλλο παρα μόνο ο φόβος του.