- Ελληνοψυχία και ανορθογραφία!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Εσας τι σας αρεσει το Ελλας η το Greece,ας πουμε.
Επισης σας αρεσει , το αρεσει η το αραισυ?
Τι δονηση παραγει στην ψυχουλα σας την Ελληνοψυχη-ειδικα των Ιουδαιοχριστιανων?
Δειτε τι επαθε και ο Ντοταλλεβι,στο Εκκρεμες του Φουκω,με τις ανορθογραφιες του...!
Βγήκε Helios και για μένα
Να είσαι καλά Helie μου. Με το ΘΩΘΟΥΛΗ μου έδωσες μια άλλη διάσταση του ονόματός μου, πιο δυναμική. Γιατί το "Δονητική" που έλεγα φέρνει λίγο σε "Ηδονητική" και μου χαλάει το image του Κλειδοκράτορα-Διαχειριστή.
Από εδώ και πέρα θα λέω για να με τρέμουν "είμαι ο ΘΩΘΟΥΛΗΣ από το Τάγμα της ΘΟΥΛΗΣ"
.
Τι λες ωραίο δεν είναι; Να είσαι καλά. Μου έδωσες ένα επιχείρημα να κρατήσω το THOTH γιατί τώρα τελευταία μυστικοί Εβραιοχριστιανικοί Κύκλοι με πιέζουν να αλλάξω το ΤΗΟΤΗ-ΕΡΜΗΣ και να το κάνω... Αγ. Χριστόφορος (ξέρεις αυτόν που κουβάλησε τον Χριστό ως αντίστοιχο του Ερμή του Ψυχοπομπού).
Τι να σου πω; Θα το έκανα αλλά με χαλάει που ο Αγ. Χριστόφορος είναι ο Άγιος Προστάτης των... ταξιτζήδων και δεν είναι πολύ... trendy ![]()
Ας μην συζητήσουμε βέβαια τι σχέση έχουν αυτά που λες με το τίτλο του topic "Ελληνοψυχία και ανορθογραφία!!!". Εεε... αυτά είναι λίγο ψιλά γράμματα.
Δεν πειράζει εγώ συνεχίζω να σε... αγαπάω
βαθιά κι αρχαιοελληνικά (δεν θέλω να πω Εβραιοχριστιανικά γιατί θα σε... χαλάσω
και θα μου στεναχωρεθείς.)

Ασαρ JHVH ασαρ,μπρε θωθουλη εφεντη...
τι κανεις στο Ταγμα της Θολης?...
Edited by - Helios on 06/08/2003 23:09:16
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ GREEKLISH!

Πέθανε μια άλλη μέρα
απο αυριο τουρκις...
Είναι προτιμότερο να γράφει κάποιος την ΑΛΗΘΕΙΑ με "ανορθόγραφο" τρόπο ΚΑΙ στα Ελληνικά, ΠΑΡΑ να γεμίζει τα post με μυνήματα πλήρους "ορθογραφίας" που περιέχουν ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
-------------------------------------------------------------------------------------
Καλησπέρα και από μένα.
Πολλά από τα μέλη μας αντιμετωπίζουν κατά καιρούς προβλήματα τεχνικής φύσεως με τη χρήση ελληνικών χαρακτήρων στον υπολογιστή τους.
Το ESOTERICA.gr προτείνει λύσεις στο αρμόδιο Forum!!!![]()
![]()
"Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !".
Φυσικά, μπορείτε να κάνετε μια ψηφιακή "βόλτα" στο Forum "Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις" και πιθανόν να βρείτε λύσεις για όποιο τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.Αν πάλι δε βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε στα υπάρχοντα θέματα,παρατρύνουμε ΟΛΑ τα μέλη μας να μας ενημερώνουν για να βρίσκουμε τη βέλτιστη λύση κάθε φορά.
Πάντως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρώ τη χρήση των Greeklish απαράδεκτη,διότι:
- Ζούμε στην Ελλάδα!
- Τα τεχνικά προβήματα αντιμετωπίζονται επιτυχώς,πλέον.
- Ενδεχομένως να κουράζουν τους αναγνώστες.
- Δεν τίθεται θέμα ορθογραφίας! Όλοι κάνουμε λάθη!Σημασία έχει η ουσία κάθε μηνύματος και όχι το ορθόν του συντακτικού/γραμματικής!
Φιλικά πάντα!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 14/08/2003 01:06:26
Συμφωνώ οτι πρέπει να χρησιμοποιείς GREEKLISH
Don't press yourself.
let you free.
you will find the answer.
Be sure.