- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ
τι γίνετε?
Μήπως ξέρει κάποιος από σας να μου πει πού μπορώ να δω ή να κατεβάσω τα επεισόδια των VR Troopers? Το Youtube δυστυχώς έχει μόνο τρία επεισόδια...
Το θυμάται κανίς ?
να σασ θυμισω κ μερικα ακομα κ αν εχετε καποια πληροφορια, θα ηθελα να μου πειτε.. ευχαριστω προκαταβολικα..
1. ο κομης δρακουλας
2. τοσοδουλα
3. φωτεινουληδες
4. οδυσσεια του διαστηματος
5. ανδρομεδα
6. το κοριτσακι με τα σπιρτα
7. ο τζακ κ η φασολια
ειναι κ καποια αλλα που δε θυμαμαι τιτλους..... οπως.. θυμαμαι ενα με ενα κοριτσακι που συναντα καπου στο δασος τους 12 μηνες οι οποιοι ειναι γεροι με ασπρα μαλλια κ μουσια.
κι ενα αλλο που ειναι στη ζουγκλα ή κατι τετοιο μια κοπελα κ ενας νεγρος.
art,,
τη λιμνη των κυκνων, πινοκιο,ψανδυ ολα τα επεισοδια, το μουσικο κουτι, μικρο μου πονυ, φρουτοπια κ φρου-φρου, καμπαμαρου,σπορτ μπιλλυ.
art,,
στα Ελληνικά ;
Edited by - Purple on 23/12/2007 20:39:25
-δεν ξερω αν εχεις καταλαβει ποιο παιδικο εννοω-γιατι σε οσους το ειπα, δεν το ηξερε κανεις. παντως, θα τρελαθω απ'τη χαρα μου αν λεμε το ιδιο..!! αν μπορεις, πες μου σε ποιο torrent θα το βρω να το κατεβασω..
art,,
art,,
http://en.wikipedia.org/wiki/Gall_Force

Με ειλικρινή φιλία Καποδίστρια

http://www.librairiegoscinny.com/IMG/arton116.jpg " border=0>
![]()

Με ειλικρινή φιλική διάθεση πάντα …kapodistria

θα το περιγραψω: Ηταν μια μαγισουλα που έπεσε απο ενα αλλο κοσμο σε αυτο και ζουσε μαζι με εναν παππου κ μια γιαγια. ηταν και ενας κακος με μπλε ρουχα που μια φορα θυμάμαι ειχε χαλασει τα φανάρια για να μην πάει σχολείο. Αυτή είχε και έναν μικρο ζωάκι.Πρέπει να ήταν ποντικάκι.
Επισης πολυ χαρακτηριστικά θυμάμαι οτι στο τέλος κάθε επεισοδίου αυτή η κοπελα ελεγε πως πέρασε τη ημέρα και τ μολύβι έγραφε μονο του στο ημερολόγιο της. Ξέρω οτι οι πληροφορίες είναι πολύ λίγες και μπερδεμένες αλλα
Όποιος μπορεί να με βοηθήση θα τον ευχαριστούσα πολύ.
quote:
βασικα εδω και καιρο προσπαθω να θυμιθω το ονομα ενος παιδικου που εβλεπα μικρη στο 0-6.θα ηθελα να τ βρω.θα το περιγραψω: Ηταν μια μαγισουλα που έπεσε απο ενα αλλο κοσμο σε αυτο και ζουσε μαζι με εναν παππου κ μια γιαγια. ηταν και ενας κακος με μπλε ρουχα που μια φορα θυμάμαι ειχε χαλασει τα φανάρια για να μην πάει σχολείο. Αυτή είχε και έναν μικρο ζωάκι.Πρέπει να ήταν ποντικάκι.
Επισης πολυ χαρακτηριστικά θυμάμαι οτι στο τέλος κάθε επεισοδίου αυτή η κοπελα ελεγε πως πέρασε τη ημέρα και τ μολύβι έγραφε μονο του στο ημερολόγιο της. Ξέρω οτι οι πληροφορίες είναι πολύ λίγες και μπερδεμένες αλλα
Όποιος μπορεί να με βοηθήση θα τον ευχαριστούσα πολύ.
Το παιδικό που ψάχνεις, πρέπει να είναι η "Lalabel", μπες google για περισσότερα :)

quote:
Ενδιαφέρομαι πολύ για τα επεισόδια της Κάντυ ! Είναι μεταγλωττισμένα
στα Ελληνικά ;Edited by - Purple on 23/12/2007 20:39:25
Purple όλα τα επεισόδια της Κάντυ με τις παλιές φωνές θα τα κατεβάσεις από αυτό http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker&search=CANDY+CANDY+&category=0&active=1"[
θα θελα λοιπον και εγω μια χαρη, ο αντρας μου ψαχνει εδω και καιρο να βρεί το παιδικό "ο Σάιμον και ο μυστικός σιδηρόδρομος" ξέρετε απο πού μπορεί να το κατεβάσει? Όπως βλέπετε το μικρόβιο των παιδίκων το έχουμε οικογενειακώς.
ευχαριστω.