- Μια ακόμα παράξενη φωτογραφία... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Edited by - fokaias on 01/08/2006 10:16:51
quote:
όπως είχα αναφέρει από το 1ο post αυτό που ήθελα να κάνω ήταν απλά να μου αναφέρουν την γνώμη τους, είτε αρνητική είτε θετική όσοι έχουν ή θέλουν να πιστεύουν ότι έχουν γνώσεις στο αντικείμενο..
Ναι φίλε μου. Όπως έγραψα και παραπάνω, φαινόταν ξεκάθαρα ο λόγος για τον οποίο άνοιξες το θέμα. Αλλά μην το παίρνεις και συ τόσο κατάκαρδα. Χιλιάδες άτομα γράφουν εδώ μέσα, πολλοί έχουν ζαλιστεί από κάτι βζιν βζουν θέματα κατά καιρούς και παίρνει και άλλους η μπόρα.
Ψυχραιμία.
μπαφου διακρινω και 2 πηδιχτα γρηγορα βηματα(ισος και αλλο ενα πιο δεξια στο κοματι που εχει αφαιρεθει)..delay περιπου 2 sec..και μαντευω πος ο φιλος μας με το μπαφο μπικε στο πλανο χωρις να το αντιλιφθει και ακουσε το κλασσικο (ψιτ φιλαρακο κανε λιγο παραπερα..)με αποτελεσμα να μετακινηθει γρηγορα γυριζοντας το προσωπο του προς την αντιθετη κατευθηνση προφανος γιατη δεν ανοικε στο πλανο..επισης στα ατομα που βρισκοντε απο πισω φαινετε καθαρα η μετατοπιση που ειχαν περιπου για 3 sec..
Μην ενθουσιαζοντε καποιοι προ μελετης
Το παραξενο σε αυτην την φωτο ειναι η σιλουετα που διακρινει καποιος ευκολα πανω και πισω απο το φωτηστικο στο κεντρο της..ειναι καποιο γνωστο αγαλμα?? δεν βλεπω την βαση του και δεν νομιζω να βρισκετε πανω
στην οροφη του απεναντι κτησματος..μαλλον ειναι υψωμενο σε καπιο στυλο
που κρυβετε απο τον στυλο του φωτηστικου απλα κανει εντυπωση που ενα τοσο μεγαλο αγαλμα δεν ειναι φωταγωγιμενο, εξαλου φαινοντε καθαρα δεξια και αριστερα κατω απο το μεγαλο αγαλμα καπια πιο μικρα που το ασπαζοντε.. ==ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΦΑΚΟΣ==
ειναι παραξενη φωτο και με την πρωτη ματια σε προκαλει να την πιστεψεις, η, να την ερευνησεις...
αν εννοεις παραξενο τον τυπο με την μαυρη αυρα...
μηπως εβαλε η φιλη σου το χερι της μπροστα στον φακο καταλαθος η κατι τετοιο.υπαρχουν τοσα κολπακια με καμερες που ειναι σχεδον αδυνατον να καταλαβεις.
παντως κριμα που μια τοσο ωραια φωτογραφια βγηκε κουνημενη.
το τοπιο ειναι ομορφο.

santaclaws is coming....to town!
ούτε ειρωνικά σου απήντησα,
αλλά ούτε και χρειάζομαι να μου διαθέσεις από το χρόνο σου.
Και όχι μόνο επειδή εγώ εργάζομαι..
taurus77
ούτε ειρωνικά σου απήντησα,
αλλά ούτε και χρειάζομαι να μου διαθέσεις από το χρόνο σου.
Και όχι μόνο επειδή εγώ εργάζομαι..
Δυστυχως, ο Ηλιος σε στενη συνοδο με τον Ερμη, συνηθως "καιει" τις καλες ιδιοτητες του τελευταιου.
aa
Δυστυχως, ο Ηλιος σε στενη συνοδο με τον Ερμη, συνηθως "καιει" τις καλες ιδιοτητες του τελευταιου.
filika
melaki
Αν θελεις παντως, μπορω να σου κανω μια αναλυσουλα.
Αρκει να εισαι σιγουρη για την ωρα σου. Χρειαζομαι και τοπο γεννησης.
aa
aa
Taurus77
Βεβαια, δεν εχω αλλα στοιχεια σου, αλλα απο μονος του ο Ερμης στον 10ο δειχνει καποια πραγματα.
aa
Έχεις τη διάθεση να σου δώσω τα στοιχεία μου? Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θέλω να μάθω.
και αν πάλι δεν έχεις διάθεση.. οκ!!
Taurus77
Ημερομηνια, χρονολογια, ωρα και τοπο.
aa
Αθήνα, στις 14/05/1977 & ώρα 12.10 (μεσημέρι).
Καλύτερα να το δεις μόνη σου πρώτα και μετά να σε ρωτήσω αυτό που θέλω.
Και εσύ να' σαι καλά!! Καλή έμπνευση!!
Taurus77
taurus77
Αγαπητή melaki, η ανάλυση ετοιμάζεται σιγά-σιγά.
Ζήσε τη στιγμή!

Αν επιθυμεί η ίδια, μπορεί να τη δημοσιοποιήσει στο topic.
Ζήσε τη στιγμή!

quote:Αγαπητέ astroman, είμαι προβληματισμένος στο κατά πόσον είναι σωστό να συνεχίσω την αναφορά στις θέσεις και στις όψεις.
Αγαπητέ Στέφανε, θα συνεχίσεις τις ερμηνείες μετά τον Δία στον Τοξότη; Έχουμε ακόμα τους υπόλοιπους πλανήτες, όψεις και οίκους. Στο ζητάω γιατί μάλλον μου λείπουνε σημειώσεις.
Αφενός μεν, για μένα η αστολογία και γενικότερα η μελέτη της ανθρώπινης ψυχής είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαι ερασιτεχνικά και μόνο από προσωπικό ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενο.
Είναι, όμως, άνθρωποι, ίσως λίγοι αλλά υπάρχουν, που έχουν αφιερώσει το είναι τους σε αυτό το θέμα.
Αποτελεί, λοιπόν, κατά κάποιον τρόπο "υπέρβαση των εσκαμμένων" να επεμβαίνω "στα χωράφια" τους.
Αφετέρου δε, στόχος αυτού του θέματος ήταν και είναι η μελέτη του ίδιου του ανθρώπου ως προς τις συμπαντικές επιρροές που υφίσταται.
Θα προτιμούσα, λοιπόν, στην παρούσα φάση, όποιος επιθυμεί να καταθέτει την προσωπική του θέση για τις δικές του επιρροές και πώς αυτός τις υφίσταται.
Αργότερα...βλέπουμε. ![]()
Να είσαι, πάντως, καλά, γι' αυτή σου την παρότρυνση. ![]()
Ζήσε τη στιγμή!