- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Καλά ,καλά ,μη κοκκινίζεις.
Και δε θέλω μαλακίες με τον Καραισκάκη. ![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Όταν ήταν έφηβος, υπήρξε πρωταθλητής ποδηλασίας.
Στρατεύτηκε νωρίς-νωρίς και συμμετείχε στους Μηδικούς Πολέμους όπου διακρίθηκε, ειδικά στο Καλπάκι.
Ασχολήθηκε κατόπιν με το ποδόσφαιρο, οπου μέσω Ολυμπιακού έπαιξε και εθνική ομάδα.
Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο νίκησε τους κομμουνιστές, οπου τραυματίστηκε από ακόντιο και έχασε το δεξί του πόδι.
Προς τιμήν του ο Ολυμπιακός, έδωσε το όνομα Στάδιο Καραισκάκη στο ποδηλατοδρόμιο.
Κατέκτησε μετάλλιο σε παραολυμπιακούς αγώνες, και για αυτό όταν ο κύριος Κόκκαλης έφτιαξε το γήπεδο, έδωσε εκ νέου το όνομά του στο γήπεδο, και κρέμασε για πάντα τη φανέλα του (21)* δίπλα από αυτή του Πάσπαλιε.
* Για αυτό και λέμε πως ήταν ήρωας του 21. Ο Τζόρνταν παρεμπιπτόντως, δεν ήταν ήρωας, και για αυτό του κρεμάσανε τη φανέλα με το 23.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αλήθεια DSM, οι γαύροι έχουν ίσα δικαιώματα στην Πολιτεία?
Νομίζω πως ρίχνεις το επίπεδο της κουβέντας.
quote:
Μαργαριτάρια απο...μαθητές είναι αυτά?
Περίπου.
Δεν θα το κάνω ακόμη ,για να μη προσδώσω ακόμη και άθελά μου μη οικουμενικό χαρακτήρα στην συζήτηση.
Εξ' άλλου εκτός από κρυπτόγαυρος,είμαι γνωστός κρυφοχριστιανός,κρυπτοφασίστας,κρυπτοεβραίος,κρυπτομασώνος και .. κρυπτοAdmin..
![]()
![]()
![]()
quote:
Χρωστάω ένα δεύτερο ημίχρονο όσον αφορά τα Ελληνικά χαρακτηριστικά, δοσμένα χιουμοριστικά ή μη.
Εδώ που τα λέμε, θέλω να δω την ελληνική BMW, αλλά κυρίως τον έλληνα Ρουμενίγκε.
Όταν τον εντοπίσεις, ή καλύτερα όταν είναι να τον υποδείξεις, στείλε ένα pm. Έχω κάτι άκρες στον Παναθηναικό.
Πάντως θεωρώ πιο εύκολο στόχο, την ελληνική "BMW" παρά τον ποδοσφαιριστή.
Κάτω από τον ελληνικό ήλιο, ένα αυτοκίνητο με panels (αλά BMW i3) έχει περισσότερες πιθανότητες να τρέξει για 90΄ παρά ο ποδοσφαιριστής μας...