ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γάμος αλα Ελληνικά...Μας εξευτέλισε! - - Κινηματογράφος -

- Γάμος αλα Ελληνικά...Μας εξευτέλισε! - - Κινηματογράφος -

terpandros29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
scullyΜέλος
10/01/2004, 12:03:40
Το εχω πει αλλες 150 φορες και θα το ξαναπω!
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!!!
Δεν νομιζω οτι προσεβαλε την Ελλαδα με κανενα τροπο!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

Edited by - scully on 13/01/2004 11:01:53

11/01/2004, 18:42:17
Καλησπερα σας.
Την ειδα επιτελους την ταινια και ειναι απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!
Τι να πρωτοπεις σχετικα με αυτη ;
Το οτι δειχνει το ποσο δεμενοι ειναι οι Ελληνες,οχι των προηγουμενων δεκαετιων αλλα και του τωρα.
Την φιλικοτητα και την αισθηση της οικογενειας που εχουμε σαν λαος ;
Την προσπαθεια των μεταναστων να μην ξεχασουν τις ριζες τους ;,εκει παει η <μανια> του μπαμπα να θελει τα παντα να ειναι ελληνικα.
Θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες ταινιες και προβαλλει με τον καλυτερο τροπο το ελληνικο στοιχειο.
Σε καποιο σημειο δειχνει ακριβως τι ειναι αυτο που μας ξεχωριζει απο τους αλλους.
Ειναι η σκηνη που εχει γινει η συναντηση των 2 οικογενειων και μιλαει ο μπαμπας με την μαμα και σχολιαζει την αλλη οικογενεια λεγοντας τους παξιμαδια!στεγνοι ανθρωποι.
Αυτο ειναι που εχουμε οι Ελληνες του τωρα.Ζωντανια και δεσιμο μεταξυ μας.
Ειναι υπεροχη ταινια και μακαρι να γυριστουν και αλλες τετοιες ταινιες.
Σε ολη την ταινια ειναι διαχυτη η αγαπη για την Ελλαδα,η αισθηση της οικογενειας και το δεσιμο που υπαρχει μεταξυ τους.
Αμαλιτσα πραγματικα δεν καταλαβα τι σε ενοχλησε σε αυτη την ταινια

scullyΜέλος
13/01/2004, 11:03:37
Ξωτικο θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου...!

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai

alexeyev1970Μέλος
13/01/2004, 13:09:40
Οι πιο ωραίες γυναίκες.
3.Βραζιλιάνες για τα κορμιά τους
2.Ιταλίδες για τα πρόσωπά τους
1.Ελληνίδες για το συνδυασμό των ανωτέρω!
Την ταινία για την οποία μιλάτε ? Δεν την είδα(κι ούτε πρόκειται...)

alexeyev1970Μέλος
13/01/2004, 13:12:16
Οι πιο ωραίες γυναίκες.
3.Βραζιλιάνες για τα κορμιά τους
2.Ιταλίδες για τα πρόσωπά τους
1.Ελληνίδες για το συνδυασμό των ανωτέρω!
Την ταινία για την οποία μιλάτε? Δεν την είδα (κι ούτε πρόκειται...)

AredhelΝέο Μέλος
14/01/2004, 03:05:23
Γεια σας και από εμένα!ενδιαφέρον το θέμα που ξεθάφτηκε! και εμένα μου άρεσε η ταινία αν και από ότι θυμάμαι είχα κάποιες μικρές αντιρρήσεις ως προς κάποιες σκηνές...
διαβάζοντας τα παραπάνω μηνύματα μου πέρασε η ιδέα ότι τη συζήτηση μονοπώλησε το θέμα της ομορφιάς των ελληνίδων και των άλλων γυναικών και θέλησα να τονίσω τα παρακάτω:
δεν νομίζω πως η ομορφιά είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ελληνίδας γυναίκας όσο η ευστροφία, η ικανότητα να βρίσκει πρακτικές λύσεις, η ποικιλία στο χαρακτήρα και στο ύφος και τόσα άλλα!

Βέβαια δεν νομίζω κανείς από εμάς να μπορεί να είναι απόλυτα αντικειμενικός αλλά δεν νομίζω ότι σε αυτά που λέμε πέφτουμε και πολύ έξω!το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν εκμεταλλευόμαστε τα χαρίσματά μας για την εξέλιξη αυτού του τόπου (αλλά αυτό πάει σε άλλη συζήτηση).

για να μην ξεφύγω, πιστεύω ότι αυτή η ταινία ήταν μια καλή προσπάθεια και δεν νομίζω ότι ήταν τόσο αρνητική για τους έλληνες!Ασε που..την είδαν, γέλασαν, την ξέχασαν...

Πάντα φιλικά,
Αρέδελ

zazaΝέο Μέλος
09/02/2004, 05:06:03
xairetw kai gw san kainourgio melos...
oso gia thn tainia...apo osa diavasa pio panw apo esas vlepw mia aperanth 8lipsh...ma giati??OLOI MAS kseroume poioi einai oi amerikanoi kai gia to pws mas vlepoun emas tous HELLINES.Opote to monadiko sunais8hma pou 8a prepei na mas dimiourgei auth h tainia einai apla adiaforia.
Eksalou mesa apo to ergo auto vghke kai mia megalh alh8eia....otan gurnaei kai leei o pateras(autos o me thn koilara kai thn karafla)sto amerikanaki "OTAN EMEIS(OI HELLINES)EIXAME POLITISMO ESEIS EISASTAN AKOMA STA DENTRA"..........
Ayto pisteuw htan to monadiko pou eprepe na krathsoume apo to ergo...

14/02/2004, 07:38:59
Επειδή βρίσκομαι στον Καναδά έχω δεί το έργο και θα προσθέσω και τα δικά μου σχόλια.

Η ταινία έκανε θραύση και έβγαλε περίπου $250.000.000!

Βγήκε και σειρά επισοδείων αλλά σταμάτησε λόγω χαμηλής δημοτικότητας...

το παράξενο ήταν ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί ήταν εβραίοι, επίσης μετά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας τραβούσανε την ελληνιδα σεναριογράφο και πρωταγωνίστρια στα δικαστήρια για αβάσιμες κατηγορίες για να κηλιδώσουν την επιτυχία της!

Σας πληροφορώ πως τα ελληνικά δεδομένα είναι λίγο υπερβολικά στη ταινία αλλά απευθύνονται κυρίως στους μετανάστες Έλληνες. Και πάλι όμως δεν είναι καό αυτό γιατί ο κόσμος εδώ κατάλαβε ότι μπορεί να είμαστε τρελοί αλλά δεν είμαστε κακοί άνθρωποι!

Μας μάθανε, μας κατανόησαν και μας εκτίμησαν για αυτό που είμαστε!

Έστω και διπλωματικά μας βοήθησε πολύ στο να μας δεί ο κόσμος με καλό μάτι!

Όταν βγήκε το έργο όλοι οι ξένοι ερχόντουσαν και με ρωτούσαν έαν είμαι Έλληνας, και άν το Windex το χρησιμοποιούνε συχνά οι Έλληνες.

Έστω και αστεία, το καλό είναι ότι μπήκε στο υποσυνείδητο τους μια πάρα πολύ καλή εντύπωση!

Μην θλίβεστε λοιπόν! Σας δίνω τον λόγο μου ότι μας ωφέλησε!

_SayNoMore_Νέο Μέλος
14/02/2004, 19:08:26
Και γω την έχω δει την ταινία και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ και δεν θα είχα πρόβλημα να την ξαναδώ! Γέλασα αρκετά και δεν προσβλήθηκα καθόλου

Και θα συμφωνήσω με την ΑΤΜΑ στο ότι και γω είμαι ελληνίδα αλλά προτιμώ τους μελαχρινούς