- Internet: Μιλάτε με ανήλικο ? Θα τον αναγνωρίσετε από τα πολλά ορθογραφικά λάθη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
ΕΝΤΑΞΕΙ το κατάλαβα, μπορει και να θέλω πάλι σέρβις, μου χάλασε και το στροφόμετρο...
Συμβαίνουν αυτά σε ολους μας..
Θα ήθελα να σου εκφράσω δημοσίως την συμπάθεια μου... για το συμβάν.
το να καταφέρει κάποιος να μάθει τα εις βάρος του κουτσομπολιά ενός χώρου, μέσα από μία τέτοια τακτική, προφανώς και είναι εύκολο...
το οποίο δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία τελικά... άντε και τα 'μαθε.. τι θα καταλάβει? και σε τι θα τον/την εξυπηρετήσει?
όλα αυτά, σ'αυτόν τον virtual τόπο παραμένουν "εικονικά"... και δεν αποδίδουν παρά την ανασφάλεια, την καχυποψία και την ανάγκη επιβεβαίωσης αυτού που "ψάχνεται"...
ας υποθέσουμε λοιπόν πως εσύ ως "υπουργός τάδε" μπαίνεις στο φόρουμ, κάνεις μια τέτοια ιστορία και "μαθαίνεις" από μένα ότι κατά την γνώμη μου είσαι αχώνευτος, αντιπαθής, βλάκας κ.ο.κ.
και λοιπόν? τι θα σήμαινε αυτό για τον πραγματικό κόσμο?
συν το ότι υπάρχει και μια "παγίδα" στην όλη υπόθεση... αυτός που "ψαρεύει" δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος ότι κι αυτός που μιλάει του λέει απαραίτητα την αλήθεια... τι λες κι εσύ ![]()
Galadriel

in God we trust
quote:
ας υποθέσουμε λοιπόν πως εσύ ως "υπουργός τάδε" μπαίνεις στο φόρουμ, κάνεις μια τέτοια ιστορία και "μαθαίνεις" από μένα ότι κατά την γνώμη μου είσαι αχώνευτος, αντιπαθής, βλάκας κ.ο.κ.
Φίλη μου... θα πλήρωνα πολλά .. για να μάθω.. απο άτομα σαν και εσένα.. τη αληθινή τους γνώμη για τις πτυχές του χαρακτήρα μου.
Κάποιοι το μαθαίνουν ομως τζάμπα![]()
quote:
συν το ότι υπάρχει και μια "παγίδα" στην όλη υπόθεση... αυτός που "ψαρεύει" δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος ότι κι αυτός που μιλάει του λέει απαραίτητα την αλήθεια... τι λες κι εσύ
Εγώ δεν εχω μεγάλη εμπειρία... εε.. στα 2000 μηνύματα που έχω δύο χρόνια περίπου .. εχω μάθει αυτά... Εσύ τουλάχιστον γράφεις και σε αλλα φόρουμ εχεις μεγαλύτερη εμπειρία..
Καλά λέω εγώ...
Vril Βριλ ανοίγεις πραγματικά σατανικά θέματα...
Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης
quote:quote:
Φίλη μου... θα πλήρωνα πολλά .. για να μάθω.. απο άτομα σαν και εσένα.. τη αληθινή τους γνώμη για τις πτυχές του χαρακτήρα μου.
Κάποιοι το μαθαίνουν ομως τζάμπα
χμ.. δεν έχεις παρά να με ρωτήσεις ! ![]()
αυτοί όμως που νομίζουν πως τα μαθαίνουν "τζάμπα" σε διαβεβαιώ (ακριβώς λόγω της πείρας μου και από άλλα φόρουμ) πως πολλές φορές πέφτουν στην "παγίδα" που στήνουν οι ίδιοι...
τελικά, σ'αυτό τον εικονικό κόσμο καλό είναι να μην "βάζεις το χέρι σου στη φωτιά" για τίποτα...
Galadriel

in God we trust
quote:
χμ.. δεν έχεις παρά να με ρωτήσεις !
Φοβάμαι μήπως μου δεν μου πούν ... την αλήθεια.
Με εσένα ομως φοβάμαι μήπως μου πείς την αλήθεια..![]()
quote:
(ακριβώς λόγω της πείρας μου και από άλλα φόρουμ)
Ναί .. εγώ δεν έχω τέτοιου είδους πείρα.. δεν γράφω πουθενά αλλού.. διάβαζα αυτά που έγραφες.. και μάλιστα μου έκανε εντύπωση η αποχώρηση σου... sorry αν σε ενοχλεί που το σχολιάζω ..
καθόλου δεν με ενοχλεί που το σχολιάζεις...
εξάλλου αν θυμάσαι έκανα και δημόσια δήλωση αποχώρησης...
τώρα όσο για την αλήθεια... χε χε... καλά κάνεις και φοβάσαι ![]()
είπαμε, όποιος αντέξει ! ![]()
Galadriel

in God we trust
quote:
τώρα όσο για την αλήθεια... χε χε... καλά κάνεις και φοβάσαι
Eσύ φοβάσαι να μάθεις την αλήθεια??
είναι ελάχιστα αυτά που φοβάμαι φίλε μου και ανάμεσα σ'αυτά πάντως δεν είναι η αλήθεια...
έχω πληρώσει πολύ ακριβά δίδακτρα γι'αυτό ....
Galadriel

in God we trust
quote:
έχω πληρώσει πολύ ακριβά δίδακτρα γι'αυτό ....
Το αντιλαμβάνομαι.. τουλάχιστον διδάχτηκες αυτά που έπρεπε ή τζάμπα πλήρωσες τα δίδακτρα??
quote:
είναι ελάχιστα αυτά που φοβάμαι φίλε μου και ανάμεσα σ'αυτά πάντως δεν είναι η αλήθεια...
Και εμένα ελάχιστα με φοβίζουν.. τώρα σε οτι αφορά την αλήθεια.. νομίζω οτι με φοβίζει..
προφανώς και διδάχτηκα για να υπολογίζω τα δίδακτρα... ![]()
αυτό που φοβάμαι το περιγράφει πολύ όμορφα ένα τραγούδι :
"Φοβάμαι... οι άνθρωποι αλλάζουν την ώρα που σπάζουν"
Galadriel

in God we trust
quote:
"Φοβάμαι... οι άνθρωποι αλλάζουν την ώρα που σπάζουν"
Η απογοήτευση είναι εμφανής στο πρόσωπο σου... σε πούλησαν..
Δεν το ήξερες... ??
εμένα? !!!!!
ποιοι? γιατί ????
τουλάχιστον πήραν καλά λεφτά???
![]()
![]()
Galadriel

in God we trust
quote:
τουλάχιστον πήραν καλά λεφτά???
Εσύ ξέρεις...
Εγώ απο οτι γνωρίζεις.. απέχω...![]()
πάντως για να μην αφήνουμε εκκρεμότητες επ'αυτού δεν έχω καμμιά απογοήτευση...
σαν αυτή που εννοείς τουλάχιστον...
αυτό που είπα αφορά τις σχέσεις με άτομα που αγαπάω και εκτιμάω και ο φόβος μου είναι για τους ίδιους και όχι για μένα...
Galadriel

in God we trust
quote:
πάντως για να μην αφήνουμε εκκρεμότητες επ'αυτού δεν έχω καμμιά απογοήτευση...
good![]()
quote:
αυτό που είπα αφορά τις σχέσεις με άτομα που αγαπάω και εκτιμάω και ο φόβος μου είναι για τους ίδιους και όχι για μένα...
Φοβάσαι τι..?? μήπως αλλάξουν?? μα εάν υπάρξει περίπτωση να αλλάξουν .. απλά δεν τα αγαπάς και δεν θα τα εκτιμάς... είναι απλό.. ποιός ο λόγος να φοβάσαι...??
πολύ απλά φοβάμαι ότι δεν αντέχουν όλοι την αλλαγή
και συνήθως όταν δεν αντέχουν γίνονται αυτοκαταστροφικοί...
ακριβώς επειδή τους αγαπάω και τους εκτιμώ δεν θέλω να συμβαίνει αυτό
Galadriel

in God we trust
quote:
συν το ότι υπάρχει και μια "παγίδα" στην όλη υπόθεση... αυτός που "ψαρεύει" δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος ότι κι αυτός που μιλάει του λέει απαραίτητα την αλήθεια... τι λες κι εσύ
συμφωνω![]()

cprtght@tm@2005
quote:
αυτοί όμως που νομίζουν πως τα μαθαίνουν "τζάμπα" σε διαβεβαιώ (ακριβώς λόγω της πείρας μου και από άλλα φόρουμ) πως πολλές φορές πέφτουν στην "παγίδα" που στήνουν οι ίδιοι...
συμφωνω![]()

cprtght@tm@2005