- ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ (ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΠΙΣΗΣ) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
- Μασονία η Διεθνής του Καπιταλισμού -.
Είχα την ατυχία να βρίσκομαι καμμια εβδομάδα μακριά από Η/Υ και γύρισα και το βρήκα κλειδωμένο με την δικαιολογία ότι υπάρχουν και άλλα παρόμοια τόπικς. Μα το γνωρίζω αγαπητοί μου ότι υπάρχουν και άλλα τόπικς για το ζήτημα αυτό. Το γνώριζα από την αρχή. Δε μπήκα έτσι για να ξεκινήσω ένα θέμα χωρίς να έχω ενημερωθεί για το τί υπάρχει και τί δεν υπάρχει. Εξάλλου από τον τίτλο που έδωσα θα έπρεπε να έχει γίνει κατανοητό ότι προσπάθησα να δώσω μια πολιτική διάσταση στο θέμα και όχι θρησκευτική.
Θυμάμαι πολύ καλά ότι σε κάποιο άλλο τόπικ-θέμα είπα ότι το φόρουμ αυτό είναι από τα δημοκρατικοτερα που έχω συναντήσει (και δεν είναι και λίγα αυτά που έχω επισκεφτεί). Δυστυχώς μετά από το κλείδωμα που είδα να πέφτει είμαι υποχρεωμένος να πάρω τη κουβέντα μου πίσω.
Τί ακριβώς ήταν αυτό που ενόχλησε κύριοι του esoterica? Μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε τόσο σ'εμένα όσο και στα χιλιάδες μέλη σας τη λογική του κλειδώματος?
Ημουν απρεπής?
Παρέβην κάποιο κανονισμό και δεν το κατάλαβα?
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έχω διόλου παπαδίστικη αντίληψη για τη μασονία. Δεν με ενδιαφέριε στο ελάχιστο τί πιστεύουν οι τύποι. Πώς λένε το θεό τους. Προσπάθησα να ανοίξω μια κουβέντα σε βάση διαφορετική από τις μεχρι σήμερα, επιδιόκοντας την πολιτικη διάσταση και τις προεκτάσεις.
Δεν μπήκατε καν στο κόπο να μου στειλετε ένα e-mail εξηγώντας μου τους λόγους.
Απο τη συμπεριφορά που επιδείξατε βγάζω το συμπέρασμα ότι ή είστε μασόνοι (και δικαίωμά σας) ή είσαστε δέσμιοι κάποιας μασονικης στοάς και σας υποχρεώνουν να φιμώνετε απόψεις που βάλουν κατά του συγκεκριμένου χώρου.
Υπάρχει όμως και η εκδοχή ότι σας ενόχλησε το nick μου και η σαφής αριστερή μου ιδεολογία, οπότε σε συνδυασμό με την πρακτική σας του κλειδόματος ίσως (λέω ίσως) είσαστε ακροδεξιοί με δημοκρατικό μανδύα.
Περιμένω τις απαντήσεις σας (των υπευθύνων).

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΡΩΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΟΜΟΡΦΑ ΘΕΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΙΠΟΤΑ..
...ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...
They tell you black is really white
The moon is just the sun at night
And when you walk in golden halls
You get to keep the gold that falls
Its Heaven and Hell
Fool,fool!You've got to bleed for the danger
Fool,fool
Look for the answer
Fool fool!
quote:Η αλήθεια είναι, πως μέλη του ESOTERICA, εικάζεται πως είναι κορυφαία στελέχη του μυστικού τάγματος, του "χρυσού δοντιού της Καλόγριας".
Απο τη συμπεριφορά που επιδείξατε βγάζω το συμπέρασμα ότι ή είστε μασόνοι (και δικαίωμά σας) ή είσαστε δέσμιοι κάποιας μασονικης στοάς και σας υποχρεώνουν να φιμώνετε απόψεις που βάλουν κατά του συγκεκριμένου χώρου.Υπάρχει όμως και η εκδοχή ότι σας ενόχλησε το nick μου και η σαφής αριστερή μου ιδεολογία, οπότε σε συνδυασμό με την πρακτική σας του κλειδόματος ίσως (λέω ίσως) είσαστε ακροδεξιοί με δημοκρατικό μανδύα.
Και τελούν τελετές, υπό το φως του σκονισμένου αυγοειδούς φακού της δευτέρας παρουσίας. ![]()
Σας χαιρετώ τώρα, γιατί με καλεί ο μέγας διδάσκαλος των σκοτεινών ωρών.
Νάτος.
Σας στέλνει χαιρετίσματα!

κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΡΥΘΡΕ ΑΣΤΕΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΘΕΜΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ...
They tell you black is really white
The moon is just the sun at night
And when you walk in golden halls
You get to keep the gold that falls
Its Heaven and Hell
Fool,fool!You've got to bleed for the danger
Fool,fool
Look for the answer
Fool fool!
Βεβαίως δεν πήρα απάντηση αν παρέβην κάποιον από τους κανόνες του forum, αλλά δεν πειράζει. Οψόμεθα.

quote:
Αμαλία σ' ευχαριστώ πολύ για τη μεστή και γεμάτη σοβαρά επιχειρήματα απάντηση σου. Είσαι σαφέστατη. Μπράβο. Πάντα τέτοια.
Ερυθρέ Αστέρα, η απάντησή μου, ήταν ανάλογη -σε σοβαρά επιχειρήματα και μεστότητα- των δικών σου αφορισμών.
Είχε και μία διαφορά βέβαια. Δόθηκε με χιουμοριστική διάθεση, αλλά σε αυτό δεν θα επιμείνω, διότι το εάν κάποιος αντιλαμβάνεται κάτι ως χιούμορ ή όχι, αυτό είναι μια υπόθεση προσωπική.
Όσον αφορά δε, στην απενεργοποίηση του θέματος που άνοιξες για τους τέκτονες, μήπως θα έπρεπε επίσης να αναρρωτηθείς, γιατί σου έγινε παραμπομπή για συνέχεια της συζήτησης σε κάποιο άλλο ήδη υπάρχον;
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα αυτού του νέου θέματος - διαμαρτυρίας, στο οποίο διερωτάσαι εάν ήσουν απρεπής ή εάν μας ενόχλησε κάτι στο θέμα σου και μάλιστα προτείνεις πως θα έπρεπε να σε ενημερώσουμε για τους λόγους που απενεργοποιήθηκε, όταν οι σχετικές απαντήσεις είναι δοσμένες στο ίδιο το θέμα, και με τρόπο αρκετά φιλικό ώστε να μη δίνει περιθώριο παρεξηγήσεων!
ΜΑΣΟΝΙΑ... Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
quote:
Γειά σου Ερυθρέ Αστέρα.Όπως ανέφεραν και οι φίλοι πριν από εμένα, στα forums έχουν αναπτυχθεί κατά καιρούς διάφορα θέματα - συζητήσεις για τον τεκτονισμό.
Σε παραπέμπω προς ανάγνωση στα εξείς (μη ενεργά για απαντήσεις):
ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ
Τεκτονισμός - η γνώμη σας...
ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ή ΜΑΣΟΝΙΑΕπίσης, μπορείς να συμμετέχεις στο ενεργό:
Είναι λοιπόν καλύτερα να απενεργοποιηθεί το παρόν, μιας και το θέμα ήδη υπάρχει προς συζήτηση.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια στα forums!![]()
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΦΙΛΕ Ερυθρε Αστέρα ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ
ΜΑΣΟΝΙΑ... Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ...
ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ) ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ) ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ...
ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 4 ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟ ΕΚΕΙ ???????
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ