ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αμαλία Καλυβίνου - Μια Τραγική Ανθρώπινη Ιστορία (παρακαλώ διαβάστε)! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Αμαλία Καλυβίνου - Μια Τραγική Ανθρώπινη Ιστορία (παρακαλώ διαβάστε)! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

A. Kircher31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
29/05/2007, 09:44:39
Κι εγώ τώρα το μαθαίνω από το μήνυμα του alpiega

Καλό ταξίδι Αμαλία
και εύχομαι το κύκνειο άσμα σου να φτάσει στα αυτιά που πρέπει...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

29/05/2007, 11:26:15
Καλό της ταξίδι
29/05/2007, 16:04:52
quote:
Κι ελπίζω η περίπτωση της να είναι η αφορμή για να αποφεύγονται τέτοια ιατρικά λάθη...

quote:
και εύχομαι το κύκνειο άσμα σου να φτάσει στα αυτιά που πρέπει...

Σημαντικές κουβέντες.

Και εκεί βρίσκεται και η δική μας ευθύνη. Γιατί υπάρχουν πολλές άγνωστες Αμαλίες που δυστυχώς δεν είχαν την δυνατότητα να δημοσιοποιήσουν τις περιπέτειες και τις αγωνίες τους. Και όσο η κατάσταση της αδιαφορίας και της αναλγησίας μιας πελατειακής κοινωνίας συνεχίζεται, είναι αναπόφευκτο πως θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Εκτός κι αν ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας, ασθενείς και γιατροί, απλοί πολίτες και πολιτικοί.

Για μας, για τα παιδιά μας, για τους αγαπημένους μας ανθρώπους, για τους συμπολίτες μας, για όλους, η ευθύνη πέφτει στον καθένα μας.

Ας μην το ξεχνάμε αυτό, και ίσως αυτός ο κόσμος που ζούμε να γίνει λίγο καλύτερος.

29/05/2007, 17:16:05
fakellaki. blogspot. com
«Ημέρα Αμαλίας» η 1η Ιουνίου για όλους τους bloggers της Ελλάδας

Αθήνα

Οι bloggers της Ελλάδας θα τιμήσουν την Παρασκευή 1η Ιουνίου τη μνήμη της Αμαλίας Καλυβινού, η οποία εξιστόρησε στο ιστολόγιό της την τραγική περιπέτειά της με τον καρκίνο, τον οποίο οι γιατροί καθυστέρησαν 17 χρόνια να διαγνώσουν. Η Αμαλία έφυγε τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Η 30χρονη φιλόλογος έμαθε μόλις πριν από πέντε χρόνια ότι πάσχει από καρκίνο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεκάδες γιατροί έλεγαν ότι πρόκειται απλώς για ιδιοπάθεια, ένας χρόνιος πόνος που δεν μπορούσε να εξηγηθεί.

Ένας καλοήθης όγκος στο πόδι της- ένα νευρίνωμα- δεν διαγνώστηκε και δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε καρκίνο που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού της, αναφέρουν Τα Νέα της Τρίτης.

Γραφειοκρατία

Από το 1984, όταν ήταν μόλις 8 χρόνων, μέχρι το 2001 είχε επισκεφθεί δεκάδες γιατρούς για τους αφόρητους πόνους στο πόδι της. Το τελευταίο διάστημα η Αμαλία έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα- 47 όγκους είχαν εντοπίσει οι γιατροί.

Πριν από ενάμιση χρόνο, η Αμαλία έφτιαξε ένα blog, όπου μοιράστηκε όλο τον πόνο της ζωής της και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις εξετάσεις και τους γιατρούς που μιλούσαν για «ιδιοπάθεια».

«Εξαιτίας σου, γιατρέ μου, έχω χάσει απολαύσεις αμέτρητες, έχω διακόψει τις σπουδές μου πάνω από τρεις φορές, έχω στερηθεί ταξίδια, δεν φόρεσα ποτέ μίνι φούστα λόγω της ατροφίας, έχω αντιμετωπίσει παράλογη γραφειοκρατία, έχω υπάρξει θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από γιατρούς, έχω υπάρξει υποψήφιο θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από γιατρό, έχω νοσηλευθεί σε βρώμικα νοσοκομεία με αδιάφορους γιατρούς και νοσοκόμες, έχω περιμένει άπειρες ώρες σε ουρές νοσοκομείων ή ΙΚΑ για μία σφραγίδα», έγραφε στις 7 Απριλίου η 30χρονη φιλόλογος.

Η άτυχη Αμαλία εξιστορεί την απίστευτη ταλαιπωρία της στο ΙΚΑ και τον ΕΟΦ για να πάρει έγκριση για το μόνο φάρμακο που θα μπορούσε να την βοηθήσει. Τελικά, όμως, αποδείχθηκε ανεπαρκές.

Η Αμαλία έγραψε το τελευταίο μήνυμα στο blog στις αρχές Μαΐου. Καθημερινά δεχόταν στο fakellaki. blogspot. com εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από όλη τη χώρα

Στη μνήμη της Αμαλίας, την ερχόμενη Παρασκευή, όλοι οι bloggers θα αφιερώσουν τις σελίδες τους στην «Ημέρα Αμαλίας», με σύνθημα «Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδιά, όχι ο κανόνας...».

Για όσους ήθελαν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να γράψουν απλώς ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, η οικογένεια της Αμαλίας έδωσε την ιδέα της προσφοράς στην ίδρυση του ογκολογικού νοσοκομείου για παιδιά και σε όποια άλλη προσπάθεια αφορά τον καρκίνο.

Newsroom ΔΟΛ

01/06/2007, 18:31:47
quote:

fakellaki. blogspot. com
«Ημέρα Αμαλίας» η 1η Ιουνίου για όλους τους bloggers της Ελλάδας

Αθήνα
Οι bloggers της Ελλάδας θα τιμήσουν την Παρασκευή 1η Ιουνίου τη μνήμη της Αμαλίας Καλυβινού, η οποία εξιστόρησε στο ιστολόγιό της την τραγική περιπέτειά της με τον καρκίνο, τον οποίο οι γιατροί καθυστέρησαν 17 χρόνια να διαγνώσουν. Η Αμαλία έφυγε τα ξημερώματα της Παρασκευής...

Η 30χρονη φιλόλογος έμαθε μόλις πριν από πέντε χρόνια ότι πάσχει από καρκίνο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεκάδες γιατροί έλεγαν ότι πρόκειται απλώς για ιδιοπάθεια, ένας χρόνιος πόνος που δεν μπορούσε να εξηγηθεί.

Ένας καλοήθης όγκος στο πόδι της- ένα νευρίνωμα- δεν διαγνώστηκε και δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε καρκίνο που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού της, αναφέρουν Τα Νέα της Τρίτης.

Γραφειοκρατία
Από το 1984, όταν ήταν μόλις 8 χρόνων, μέχρι το 2001 είχε επισκεφθεί δεκάδες γιατρούς για τους αφόρητους πόνους στο πόδι της. Το τελευταίο διάστημα η Αμαλία έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα- 47 όγκους είχαν εντοπίσει οι γιατροί.

Πριν από ενάμιση χρόνο, η Αμαλία έφτιαξε ένα blog, όπου μοιράστηκε όλο τον πόνο της ζωής της και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις εξετάσεις και τους γιατρούς που μιλούσαν για «ιδιοπάθεια».

«Εξαιτίας σου, γιατρέ μου, έχω χάσει απολαύσεις αμέτρητες, έχω διακόψει τις σπουδές μου πάνω από τρεις φορές, έχω στερηθεί ταξίδια, δεν φόρεσα ποτέ μίνι φούστα λόγω της ατροφίας, έχω αντιμετωπίσει παράλογη γραφειοκρατία, έχω υπάρξει θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από γιατρούς, έχω υπάρξει υποψήφιο θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από γιατρό, έχω νοσηλευθεί σε βρώμικα νοσοκομεία με αδιάφορους γιατρούς και νοσοκόμες, έχω περιμένει άπειρες ώρες σε ουρές νοσοκομείων ή ΙΚΑ για μία σφραγίδα», έγραφε στις 7 Απριλίου η 30χρονη φιλόλογος.

Η άτυχη Αμαλία εξιστορεί την απίστευτη ταλαιπωρία της στο ΙΚΑ και τον ΕΟΦ για να πάρει έγκριση για το μόνο φάρμακο που θα μπορούσε να την βοηθήσει. Τελικά, όμως, αποδείχθηκε ανεπαρκές.

Η Αμαλία έγραψε το τελευταίο μήνυμα στο blog στις αρχές Μαΐου. Καθημερινά δεχόταν στο fakellaki. blogspot. com εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από όλη τη χώρα

Στη μνήμη της Αμαλίας, την ερχόμενη Παρασκευή, όλοι οι bloggers θα αφιερώσουν τις σελίδες τους στην «Ημέρα Αμαλίας», με σύνθημα «Να γίνουν εξαίρεση οι αλμπάνηδες ρε παιδιά, όχι ο κανόνας...».

Για όσους ήθελαν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να γράψουν απλώς ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, η οικογένεια της Αμαλίας έδωσε την ιδέα της προσφοράς στην ίδρυση του ογκολογικού νοσοκομείου για παιδιά και σε όποια άλλη προσπάθεια αφορά τον καρκίνο.

Newsroom ΔΟΛ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΟΡΚΟΣ Αρχαίο Κείμενο :

1. ΟΜΝΥΜΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΙΗΤΡΟΝ ΚΑΙ ΑΣΚΛΗΠΙΟΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑΝ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΣΑΣ ΙΣΤΟΡΑΣ ΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ , ΕΠΙΤΕΛΕΑ ΠΟΙΗΣΕΙΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ ΟΡΚΟΝ ΤΟΝΔΕ.
2. ΗΓΗΣΕΣΘΑΙ ΜΕΝ ΤΟΝ ΔΙΔΑΞΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΙΣΑ ΓΕΝΕΤΗΣΙΝ ΕΜΟΙΣΙ, ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΚΟΙΝΩΣΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝ ΧΡΗΖΟΝΤΙ ΜΕΤΑΔΟΣΙΝ ΠΟΙΗΣΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΑΔΕΛΦΕΟΙΣ ΙΣΟΝ ΕΠΙΚΡΙΝΕΕΙΝ ΑΡΡΕΣΙ, ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕΙΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΝ ΤΑΥΤΗΝ, ΗΝ ΧΡΗΙΖΩΣΙ ΜΑΝΘΑΝΕΙΝ, ΑΝΕΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΞΥΓΓΡΑΦΗΣ.
3. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΗΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΚΡΟΗΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΑΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΙΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΙΝ ΠΟΙΗΣΕΣΘΑΙ ΥΙΟΙΣΙ ΤΕ ΕΜΟΙΣΙ ΚΙΑ ΤΟΙΣΙ ΤΟΥ ΕΜΕ ΔΙΔΑΞΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΑΙΣΙ ΣΥΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙΣΙ ΤΕ ΚΑΙ ΩΡΚΙΣΜΕΝΟΙΣ ΝΟΜΩ ΙΗΤΡΙΚΩ ΑΛΛΩ ΔΕ ΟΥΔΕΝΙ.
4. ΔΙΑΙΤΗΜΑΣΙ ΤΕ ΧΡΗΖΟΜΑΙ ΕΠ'ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΝ ΕΜΗΝ, ΕΠΙ ΔΗΛΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΗ ΕΙΡΞΕΙΝ.
5. ΟΥ ΔΩΣΩ ΔΕ ΟΥΔΕ ΦΑΡΜΑΚΟΝ ΟΥΔΕΝΙ ΑΙΤΗΘΕΙΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΝ, ΟΥΔΕ ΥΦΗΓΗΣΟΜΑΙ ΞΥΜΒΟΥΛΙΗΝ ΤΟΙΗΝ ΔΕ ΟΜΟΙΩΣ ΔΕ ΟΥΔΕ ΓΥΝΑΙΚΙ ΠΕΣΣΟΝ ΦΘΟΡΙΟΝ ΔΩΣΩ.
6. ΑΓΝΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΟΣΙΩΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΒΙΟΝ ΤΟΝ ΕΜΟΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΝ ΤΗΝ ΕΜΗΝ.
7. ΟΥ ΤΕΜΕΩ ΔΕ ΟΥΔΕ ΜΗΝ ΛΙΘΙΩΝΤΑΣ , ΕΚΧΩΡΗΣΩ ΔΕ ΕΡΓΑΤΗΣΙΝ ΑΔΡΑΣΙΝ ΠΡΗΞΙΟΣ ΤΗΣΔΕ.
8. ΕΣ ΟΙΚΙΑΣ ΔΕ ΟΚΟΣΑΣ ΑΝ ΕΣΙΩ, ΕΣΕΛΕΥΣΟΜΑΙ ΕΠ' ΩΦΕΛΕΙΗ ΚΑΜΝΟΝΤΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΕΩΝ ΠΑΣΗΣ ΑΔΙΚΙΗΣ ΕΚΟΥΣΙΗΣ ΚΑΙ ΦΘΟΡΙΗΣ ΤΗΣ ΤΕ ΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΠΙ ΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΩΝ , ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΝ.
9. Α Δ'ΑΝ ΕΝ ΘΕΡΑΠΕΙΗ Η ΙΔΩ Η ΑΚΟΥΣΩ , Η ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΘΕΡΑΠΕΙΗΣ ΚΑΤΑ ΒΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , Α ΜΗ ΧΡΗΠΟΤΕ ΕΓΚΑΛΕΣΘΑΙ ΕΞΩ , ΣΙΓΗΣΟΜΑΙ, ΑΡΡΗΤΑ ΗΓΕΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ.
10. ΟΡΚΟΝ ΕΝ ΟΥΝ ΜΟΙ ΤΟΝΔΕ ΕΠΙΤΕΛΕΑ ΠΟΙΕΟΝΤΙ ΚΑΙ ΜΗ ΞΥΓΧΕΟΝΤΙ ΕΙΗ ΕΠΑΥΡΑΣΘΑΙ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ, ΔΟΞΑΖΟΜΕΝΩ ΠΑΡΑ ΠΑΣΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΕΣ ΤΟΝ ΑΙΕΙ ΧΡΟΝΟΝ, ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΙ ΔΕ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΕΟΝΤΙ, ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥΤΕΩΝ.

καλο ταξιδι!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

02/06/2007, 03:27:08
Ο τίτλος του θέματος μετατρέπεται από:
Μια Τραγική Ανθρώπινη Ιστορία (παρακαλώ διαβάστε)!

σε:

Αμαλία Καλυβίνου - Μια Τραγική Ανθρώπινη Ιστορία (παρακαλώ διαβάστε)!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

02/06/2007, 11:52:54
Δυστυχώς μόλις χθες πληροφορήθηκα την όλη ιστορία με την Αμαλία και συγκλονίστηκα από την ιστορία της και την κατάληξη της.

Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έκανε, για να μην ζήσουμε και εμείς, όσα έζησε εκείνη.
Κέρδισε το σεβασμό, την εκτίμηση, το θαυμασμό, και το βασικότερο, μια θέση στη καρδιά μας.

Έστω και καθυστερημένα... καλό σου ταξίδι Αμαλία !

ΥΓ. Επειδή επισκέπτομαι σπάνια τη θεματολογία του ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet, δεν είχα δει το σχετικό θέμα του A. Kircher, έτσι άνοιξα ένα καινούργιο στο Απόψεις, Προτάσεις κ.ά..
Δεν ήθελα να πω τίποτα, απλά ήθελα να κάνω γνωστή την ιστορία της Αμαλίας, σε όσους (όπως κι εγώ), δεν την γνώριζαν. Ελπίζω έστω και λίγο να βοήθησα...

Στράτος

μέτρον άριστον
02/06/2007, 19:26:23

quote:

Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έκανε, για να μην ζήσουμε και εμείς, όσα έζησε εκείνη.
Κέρδισε το σεβασμό, την εκτίμηση, το θαυμασμό, και το βασικότερο, μια θέση στη καρδιά μας.

αν ξεχασουμε την Αμαλια, ξεχναμε και εμας.

η Αμαλια πεθανε, αλλά το συστημα ειναι εκει εξω και μας τα παιρνει.

οχι στα φακελακια - ναι στους καλα αμοιβομενους γιατρους

www.johnniebegood.gr

02/06/2007, 20:00:37
Δυστυχως, ειναι ενα "καρκινωμα" που ποτε δεν θα μπορεσει να θεραπευτει!!! πρεπει να "κοψεις" τον "ογκο" απο την ριζα...

maraki8Μέλος
04/06/2007, 11:16:18
Πολύ λυπηρό,πολύ αληθινό...Τι να πω..Δεν το έχω αναφέρει ποτέ στο φόρουμ,το θεωρώ προσωπικό,αλλά διαβάζοντας τις απαντήσεις των μελών εδώ,είπα να το πω.Παρόλο που δεν είμαι εγώ η ασθενής αλλά στενό συγγενικό πρόσωπο,γνωρίζω το δράμα της οικογένειας της Αμαλίας συνέχεια,εδώ και 4 χρόνια.Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσω τα καθάρματα που γίνονται γιατροί και πλουτίζουν εις βάρος των ανθρώπινων ζωών.Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που ποτέ δεν έχει λειτουργήσει.Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω τα ζώα και την γραφειοκρατία του ΙΚΑ.Μπορώ όμως νας σας πω τα καθέκαστα για όλα τα νοσοκομεία της Αττικής,τα έχω γυρίσει όλα.Μπορώ επίσης να σας πω ότι είναι παρήγορο το γεγονός ότι στους 100 γιατρούς οι 10 είναι πραγματικοί γιατροί και αν πέσεις σε ένα από αυτούς,ίσως τελικά να σώσεις την ζωή σου(ή να την επιμηκύνεις..).
Ίσως κάποια στιγμή να στείλω καμιά επιστολή σε εφημερίδα με τα ονόματα των γιατρών/καθαρμάτων(κάποιοι από αυτούς είναι και γνωστότατοι καθηγητές)...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

04/06/2007, 20:34:34

quote:

Πολύ λυπηρό,πολύ αληθινό...Τι να πω..Δεν το έχω αναφέρει ποτέ στο φόρουμ,το θεωρώ προσωπικό,αλλά διαβάζοντας τις απαντήσεις των μελών εδώ,είπα να το πω.Παρόλο που δεν είμαι εγώ η ασθενής αλλά στενό συγγενικό πρόσωπο,γνωρίζω το δράμα της οικογένειας της Αμαλίας συνέχεια,εδώ και 4 χρόνια.Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσω τα καθάρματα που γίνονται γιατροί και πλουτίζουν εις βάρος των ανθρώπινων ζωών.Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που ποτέ δεν έχει λειτουργήσει.Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω τα ζώα και την γραφειοκρατία του ΙΚΑ.Μπορώ όμως νας σας πω τα καθέκαστα για όλα τα νοσοκομεία της Αττικής,τα έχω γυρίσει όλα.Μπορώ επίσης να σας πω ότι είναι παρήγορο το γεγονός ότι στους 100 γιατρούς οι 10 είναι πραγματικοί γιατροί και αν πέσεις σε ένα από αυτούς,ίσως τελικά να σώσεις την ζωή σου(ή να την επιμηκύνεις..).
Ίσως κάποια στιγμή να στείλω καμιά επιστολή σε εφημερίδα με τα ονόματα των γιατρών/καθαρμάτων(κάποιοι από αυτούς είναι και γνωστότατοι καθηγητές)...

να το κανεις καλη μου!

ειτε σε εφημεριδα, ειτε στο μπλογκ της Αμαλιας, ειτε σε δικο σου, καντο!

www.johnniebegood.gr