- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
...και είναι και με κεφαλαία...
...Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει τελικά αυτό ARCHON...![]()

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Admin ![]()
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ , ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΟΥ,
ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΕΩΡΩ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, Η ΔΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΗΤΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ...![]()
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

Edited by - ARCHON on 17/04/2003 20:13:15
Εύχομαι πάντα ΝΕΟΣ! Και στην καρδιά, και στο μυαλό...
(στη σάρκα δυστυχώς δεν...)!
Καλή συνέχεια!

archon

διαβασα τα μηνυματα σου και μου αρεσε ο τροπος που εθεσες την αποψη σου.
θελω να επαναλαβω -ετσι ωστε να μην παρεξηγηθω- οτι το μηνυμα που εγραψα, με κανενα τροπο δεν κριτικαρε αρνητικα το μηνυμα σου, απλα σου εδωσα μια εναλλακτικη, που και απο μονη της σαν σκεψη αρκει! με το ιδιο πνευμα ομως, συμφωνω ταυτοχρονα μαζι σου, γιατι οι επαναστατες αν δεν ειχαν ονομα, δεν θα γινοταν γνωστο οτι κανουν επανασταση!
τελως, παντων... οπως μαλλον πολλοι γνωριζουμε, ολα τα πραγματα εχουν πολλες, καμμια φορα και αντιφατικες μεταξυ τους, ερμηνειες!
συνεχιζω τωρα σχετικα με τα ουζακια... ουπς! συγνωμη τις τσικουδιες!![]()
![]()
![]()
το καλοκαιρι λοιπον, αν εισαι στο Ηρακλειο, εισαι απο τωρα προσκαλεσμενος σε μια βραδυα στην Ιεραπετρα -οπου θα ερθουμε να σε παρουμε μαζι με την κοπελα σου και οποιον αλλον θες- για να κανουμε μια τσιπουρο-μπαρο-τσαρκα με χοχλιους, ντακους, κολοκυθανθους, σφακιανοπιτες και τα λοιπα γνωστα...κριτικα εδεσματα!
ιndigo boy, εισαι και εσυ καλεσμενος στην παρεα μας!
μετα λοιπον τα ουζακια και τα μεζεδακια, θα παρουμε το καραβακι του "μπαρμπα Αχιλλεα" ![]()
![]()
(ωχ! ακουω στριγγλιες...) και θα κατεβουμε απεναντι στο γαιδουρονησι!
εκει θα κανουμε μια καταπληκτικη εσωτερικη κουβεντα πινοντας κι αλλες ρακες... μεχρι τελικης πτωσης!!!
λιλιθ η πρωτη γυνεκα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΟΥ
ΤΩΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
Α) ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ
Β) ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΟΥΝ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ) ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ' ΧΕΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗ ΒΡΩ ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΩ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ΄ ΧΕΙ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

quote:
ΑΜΑΛΙΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΓΙΑΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ?
![]()
οχι βέβαια καρδούλα μου. Κι εγώ από την Κρήτη είμαι.
Κι εσύ από κει δεν είσαι;![]()
(άσε, μην προσπαθήσεις να το καταλάβεις...δεν είναι και τόσο ίντιγκο)
αυτή...που τα κατάφερε!
quote:
μετα λοιπον τα ουζακια και τα μεζεδακια, θα παρουμε το καραβακι του "μπαρμπα Αχιλλεα" (ωχ! ακουω στριγγλιες...) και θα κατεβουμε απεναντι στο γαιδουρονησι!
σα να μου φαίνεται ότι τελικά θα πνίξω δύο άτομα στην Κρήτη κι όχι ένα που υπολόγιζα...![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
indigo_boy - Χανιά, Archon - Ηράκλειο, Εγώ + Λίλιθ - Λασίθι κανένας από Ρέθυμνο να βγάλουμε όλους τους νομούς;
Από την Ιεράπετρα είσαι φίλτατη Λίλιθ ή απλώς για διακοπές πηγαίνεις εκεί;
Αχ μου τρέχουν τα σάλια με τις αναφορές στα τοπικά μας εδέσματα... αμά σου πω ότι το φαγητό που μου έχει λείψει περισσότερο από όλα στο εξωτερικό είναι ο ντάκος φαντάζομαι θα σκάσεις στα γέλια...
του χρόνου η βαλίτσα θα περιέχει αρκετές σακούλες...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
quote:
σα να μου φαίνεται ότι τελικά θα πνίξω δύο άτομα στην Κρήτη κι όχι ένα που υπολόγιζα...
????????????????????????????????????????????????????????????????????
ΔΗΛΑΔΗ;