- 06/12/2005 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΑΤΜΑ ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA" 6464 06/12/2005
thoth Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr 3124 06/12/2005
ryche ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA" 1765 06/12/2005
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΛΑ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΣΤΟ FORUM ΣΤΙΣ 06/12 ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ... Ο ΠΑΛΙΟΙ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FORUM ΗΤΑΝ ΠΟΛΗ ΣΥΜΑΝΤΙΚΉ.
ΕΠΠΕΙΔΗ ΛOIΠON MOY ΛEIΠOYN TA MYNHMATA THΣ ΑΤΜΑ Η ΣΕΙΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ THOTH ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΧΟΡΟ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΙ ΜΙΣΟ ΤΟΥ 2005 ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ.
δεν ξερω γιατί αλλά μου κινήθηκε μια απερίγραπτη περιέργεια ξαφνικά...
δεν ήμουν τότε μέλος στο Εσοτέρικα αλλά πραγματικά αυτή η παρατήρηση μου κίνησε το ενδιαφέρον....γιατί άραγε δεν απαντάει κάποιος....
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
Φίλε μου δεν θα ήθελα να μπερδευτώ με τα πίτουρα
αλλά επειδή εγώ ήμουν μέλος τότε.. και έλαβα ανοικτά θέση ... παρόλα αυτά δεν κατάλαβα για ποιό λόγο....![]()
Πάντως σε οτι αφορά το ερώτημα σου .. νομίζω οτι πολύ απλά μπορεί να στο λύσουν τα ιδια αυτά τα μέλη .. οπότε μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους .. και να λάβεις την απάντηση στο ερώτημα σου.
Προσωπική μου γνώμη πάντως είναι .. οτι δεν εχει φύγει κανείς..
Ολοι εδώ είμαστε...![]()
Φιλιά σε ολους ...![]()
Επελεξα αυτα τα μελη για τον εξείς απλό λόγο είναι τα 3 πρώτα μέλη που βρίκα όταν έκανα αναζήτηση για να δω ποιοί άλοι εφυγαν, εκτώς της ΑΤΜΑ , νομίζω οτι υπάρχει άλο ενα μέλος που παράτισαι το FORUM στις 12/06 αλλα δεν το έχω συμπεριλάβει γιατί το εντόπισα μετα την αποστολή του θέματος...
quote:
Φίλε μου δεν θα ήθελα να μπερδευτώ με τα πίτουρα αλλά επειδή εγώ ήμουν μέλος τότε.. και έλαβα ανοικτά θέση
Σε τι έλαβες θέση? Τι έγινε τότε?
quote:
νομίζω οτι πολύ απλά μπορεί να στο λύσουν τα ιδια αυτά τα μέλη .. οπότε μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους .. και να λάβεις την απάντηση στο ερώτημα σου.
έστειλα mail στην ΑΤΜΑ και τη συντονίστρια amalia αλλα δεν απαντισαι κανείς... έτυχαι να σταθώ σε ενα φανάρι με την ΑΤΜΑ "παρέα" αλλα δε της ειπα κουβέντα... τι να ελεγα αλωστε?
-Γεια σου! Εισαι η ΑΤΜΑ?
-Ειμαι ο Νίκος
-Γιατι εφυγες απο το forum ? ![]()
Νομίζω οτι θα με περνούσαι για τρελό...
Τα μέλη ΑΤΜΑ και ryche έχουν απενεργοποιηθεί από τον περασμένο Δεκέμβρη. Σε παραπέμπω σε μήνυμα που είχε σταλεί τότε από τον Admin, ώστε να αποκτήσεις μίαν εικόνα από την τότε ιστορία:
ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - μήνυμα από τον Admin
κάνε κλικ^^^^
Ο thoth δε συμμετέχει αυτόν τον καιρό στις συζητήσεις (αν και κάποιες "surprise" εμφανίσεις του κατά καιρούς, χαροποιούν όλους μας
) λόγω ελλείψεως χρόνου, όπως έχει δηλώσει σε σχετικά μηνύματα, 2 εκ των οποίων μπόρεσα να ανασύρω από το παρελθόν:
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
επειδη θεωρω τον κελσο μιας και εμπαινα και ποιο παλια χωρις να εχω γραφτει σαν αξιολογο ανθρωπο ειμαι διατεθημενος και θα το κανω να διαβασω απο το πρωτο μνμ του πρωτου μελους μεχρι και σημερα να καταλαβω τι εγινε.
τα μελη τοτε ειχαν απιστευτη γνωση και μια μαγεια,απορω γιατι...
quote:
τα μελη τοτε ειχαν απιστευτη γνωση και μια μαγεια,απορω γιατι...
Για να θυμούντε οι παλιοί και να μαθένουν οι νέοι... το Forum 1 χρόνο πριν βρισκόταν σε διαφορέτικο επίπεδο... οταν ανοιγε ενα αξιόλογο θέμα οι απαντήσεις έπεφταν βροχή η μία μετα την άλλη , αν καποιος αποσίαζε για 1-2 μέρες θα έπρεπε να διαβάσει τουλάχιστον 10-15 μυνήματα για να ξανα μπεί στο νόημα... H ATMA, o kelsos, h wicca, h oniric, o thoth, o ananas, o avatar, h amalia, και τοσοι αλλοι που ξεχνάω διατιρούσαν το forum σε μια διαρκεί εγρίγορση...
Ελειψα απο την έλλαδα για 6 μήνες λογο επαγκελματικών υποχρεόσεων και γυρίζοντας πισω δε ωρίκα κανένα γνωστό εκτως απο τον YHVH , τον Yngwie και την amalia... :( ηλικρινά λυπάμαι πολύ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΆΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΚΑΤΙ!
Πάντως τα καλύτερα κείμενα τα διάβασα από τον kyniko.
Εξοβελίστε ο καημένος από το esoterica και δε ξαναγύρισε, πολύ κρίμα.
Την ATMA και τον Ryche μπορείς να τους βρείς στο mystica,στο anti-esoterica,στο www.artofwise.gr(σε όλα γράφουν σπάνια) ή στα εξής e-mail:atmajnani@gmail.com,thechosennone@gmail.com,atmaryche@gmail.com.
Στα λεώ επειδη τους γνωρίζω.
Tον thoth μπορείς ακόμα να τον βρείς στο e-mail που υπάρχει στο προφίλ του.
Tον Κέλσο μπορείς να τον βρείς μαζί με πολλά άλλα αξιόλογα πρώην μέλη του esoterica στο www.mystica.gr.
Η ερώτηση σου γιατί τα μέλη αυτα αποχώρησαν είναι χαμένος χρόνος.
Δεν θα μάθεις εδώ.
Αllzaro αν αυτά τα μέλη είναι τα πίτουρα,ξέρουμε ποιες είναι οι κότες.
Θές και ματάκι;
quote:
Προσωπική μου γνώμη πάντως είναι .. οτι δεν εχει φύγει κανείς..
Ολοι εδώ είμαστε...
Όλοι εκτός από την ATMA.Βλέπεις μερικές φορές η υπερηφάνεια είναι μεγαλύτερο αγαθό απο την υπακοή.Το πρώτο είναι χαρακτηριστικό των ατόμων,το δεύτερο των σκλάβων.
Edited by - Arya Rama on 03/09/2006 19:27:08
egw eimai opados tou esoterica..ki as deixnw oti exw fygei..
kata ta alla ola kanoun to kyklo toy ki epistrefoun sthn phgh toy.
ATMA,RYCHE,EXEMBROTE,VALDA,THOTH,KAI OLA TA PALIA AGAPHTA MELH NA EISTE KALA OPOY KAI NA STE.

Θυμάστε πως έσκασαν οι βόμβες διαγραφών και αποχωρήσεων... Κάποιων λίγων υποψιασμένων το αυτί κάτι έχει πάρει.. Τώρα μ' αυτό το πισωγύρισμα έχει φτάσει η ώρα να το μάθουν περισσότεροι. Όσοι τουλάχιστον δεν "φοβούνται" το σκοτάδι. Και όσοι θλιμμένοι περίσσεψαν από τις γιορτές όπου ήταν ανεπιθύμητοι. Αν και δεν μ' αρέσουν οι χρηστικές ταμπέλες τα τετριμμένα λόγια, πρόκειται για τις δύσκολες ώρες αυτού του χώρου... ίσως τις δυσκολότερες.. Όπως κάποιες "Μέρες αργίας" σε έχουν κλείσει σε ένα δωμάτιο με "Μίζερο φως" (πάντα αυτό το τραγούδι το συντροφεύω με το "Day of the lords": this is the room...). Τότε "που η απουσία τους μ' εξουθενώνει", όταν "είσαι μόνος με τους μόνους"...
Σκοτεινά blues, τραγούδια φλογισμένες προσευχές, έκρηξη ήχων, οδύνης, σπατάλη, σκόρπισμα ψυχής, θλίψης, όχι όμως θανατολάγνα. Μια θλίψη δυναμική, κινητήρια, απελευθερωτική, ενίοτε και λυτρωτική. Η δε δραματική μελανόχρωμη φωνή του Crystal_tear δίνει ζωή σε αυτούς με ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ που πλησιάζουν και αγγίζουν την μεγάλη (παρά τις κάποιες αναπόφευκτες υπερβολές) ΕΡΏΤΗΣΗ:
ΓΙΑΤΙ??? Ερώτημα ακατάλληλο για διάφορους λοβοτομημένους για τους οποίους "το μόνο που έχει σημασία είναι η σιωπή των αμνών". Ερωτήματα που μιλούν για την απώλεια... Την κάθε είδους απώλεια. Γιατί όλες οι απώλειες λίγο-πολύ μοιάζουν μεταξύ τους. Και μήπως τελικά η ζωή δεν είναι μια ατελείωτη συνήθεια σε απώλειες;
Μήπως έγινε και για μας η "απώλεια" συνήθεια μας?????
Γράφεις.
το μελάνι λιγόστεψε
η θάλασσα πληθαίνει.
Πού να μαζεύεις / τα χίλια κομματάκια / του κάθε ανθρώπου.
Βουλιάζει ο κόσμος / κρατήσου, θα σ' αφήσει / μόνο στον ήλιο.
Στον κάμπο ούτ' ένα / τετράφυλλο τριφύλλι. / Ποιος φταίει απ' τους τρεις;
Άδειες καρέκλες / τ' αγάλματα γύρισαν / στ' άλλο μουσείο.
Να' ναι η φωνή / πεθαμένων φίλων μας / ή φωνογράφος;
Συλλογισμένο / το στήθος της βαρύ / μες στον καθρέφτη.
Φόρεσα πάλι / τη φυλλωσιά του δέντρου / κι εσύ βελάζεις.
Νύχτα, ο αγέρας / ο χωρισμός απλώνει / και κυματίζει.
Το δισάκι τι έχει; / Η βάρκα γράφει κύκλους / κι ούτε ένας γλάρος!
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius
quote:
Αllzaro αν αυτά τα μέλη είναι τα πίτουρα,ξέρουμε ποιες είναι οι κότες.
Θές και ματάκι;
Φίλε μου.. οταν λέω τα πίτουρα .. δεν εννοώ τα μέλη αυτά και μην βγάζεις υποκειμενικά συμπεράσματα γιατί μου τη δίνει.![]()
Οταν λέω πίτουρα εννοώ το γενικό μπέρδεμα που προσπαθεί να φέρει ο δήθεν
αναγραμματιζούμενος θεματοθέτης επιλέγοντας δήθεν τα τρία αυτά μέλη.
Τέλος οταν λέω οτι ``ολοι είναι εδώ`` το λέω και το εννοώ...
Ακόμα και μέλη που εχουν εξαφανιστεί απο το 2003 .. ακόμα και αυτά τα μέλη γράφουν ακόμα....
εκτός απο μερικές περιπτώσεις..![]()
Edited by - allzzaro on 04/09/2006 17:21:34
quote:Arya Rama
Την ATMA και τον Ryche μπορείς να τους βρείς στο mystica,στο anti-esoterica,στο www.artofwise.gr(σε όλα γράφουν σπάνια) ή στα εξής e-mail:atmajnani@gmail.com,thechosennone@gmail.com,atmaryche@gmail.com.
Στα λεώ επειδη τους γνωρίζω.
ελααα! ![]()
ομως η συμμετοχη της ΑΤΜΑ (που γνωρισα στο εσωτερικα) στο αντιεσωτερικα, δεν συναδει με την ΑΤΜΑ που θυμαμαι...
εκεινη δεν χρειαζοταν κανενα "αντι" για να αυτοπροσδιοριστει - άλλοι το εχουν την αναγκη...
quote:Όλοι εκτός από την ATMA.Βλέπεις μερικές φορές η υπερηφάνεια είναι μεγαλύτερο αγαθό απο την υπακοή.Το πρώτο είναι χαρακτηριστικό των ατόμων,το δεύτερο των σκλάβων.
οντως!
κλωνος εισαι, αλλα οχι της ΑΤΜΑ - αυτο τοξερα καλομ... ![]()

quote:
Φιλε allzzaro,Επελεξα αυτα τα μελη για τον εξεις απλό λόγο είναι τα 3 πρώτα μέλη που βρίκα όταν έκανα αναζήτηση για να δω ποιοί άλοι εφυγαν, εκτώς της ΑΤΜΑ , νομίζω οτι υπάρχει άλο ενα μέλος που παράτισαι το FORUM στις 12/06 αλλα δεν το έχω συμπεριλάβει γιατί το εντόπισα μετα την αποστολή του θέματος
Φίλε μου ... δεν γίνεσαι πιστευτός... στο λέω ευθέως...και σε παρακαλώ να μην γράφεις πλέον ανορθόγραφα.. η τακτική αυτή εχει ξεπεραστεί εδώ και αιώνες...και εχει καταντήσει γελοία...
Τεσ/πα... μιας και άνοιξες ομως το θέμα.. να τοποθετηθώ...
Γράφω αρκετά χρόνια στο esoterica και μπορώ αριθμήσω δεκάδες μέλη τα οποία δεν γράφουν πλέον για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ορισμένα μέλη διακρίθηκαν οχι μόνο για την ευγενική τους παρουσία
αλλά για τη θεματολογία τους καθώς και για τον αυθορμητισμό τους.
Πρόσφατα λοιπόν στην αρχική σελίδα του esoterica βρήκα ενα αρθρο ενός μέλους που διέθετε τα παραπάνω .... του μέλους ``Κάθυ`` το οποίο δεν γράφει σήμερα…
Με αφορμή λοιπόν αυτό το τόπικ να απευθύνω ένα χαίρε
στην πολυαγαπημένη μας φίλη…
Edited by - allzzaro on 04/09/2006 18:47:23
quote:allzzaro
Οταν λέω πίτουρα εννοώ το γενικό μπέρδεμα που προσπαθεί να φέρει ο δήθεν
αναγραμματιζούμενος θεματοθέτης επιλέγοντας δήθεν τα τρία αυτά μέλη.
Τέλος οταν λέω οτι ``ολοι είναι εδώ`` το λέω και το εννοώ...
Ακόμα και μέλη που εχουν εξαφανιστεί απο το 2003 .. ακόμα και αυτά τα μέλη γράφουν ακόμα....
![]()

jonniebegoodΚαλό χειμώνα... ![]()
quote:
jonniebegood
Καλό χειμώνα...
και με υγεια, αγαπητε allzzaro ![]()

quote:
δεν εννοώ τα μέλη αυτά και μην βγάζεις υποκειμενικά συμπεράσματα γιατί μου τη δίνει.
quote:
Οταν λέω πίτουρα εννοώ το γενικό μπέρδεμα που προσπαθεί να φέρει ο δήθεν αναγραμματιζούμενος θεματοθέτης επιλέγοντας δήθεν τα τρία αυτά μέλη.
χμ... Ντροπη σου! ζητάς απο τους άλλους να μη βγάλουν υποκειμενικά συμπεράσματα και το κάνεις λιγες γραμμες παρακάτω εσυ...
Και εμένα μου τι δίνει οταν αμφισβητούν την ειλικρινια μου.
Σου είπα οτι δεν εχω απιλέξει τα μέλη αυτα σκόπιμα... και γιατι να το κάνω?
quote:χμ... Ντροπη σου! ζητάς απο τους άλλους να μη βγάλουν υποκειμενικά συμπεράσματα και το κάνεις λιγες γραμμες παρακάτω εσυ...
Και εμένα μου τι δίνει οταν αμφισβητούν την ειλικρινια μου.
Σου είπα οτι δεν εχω απιλέξει τα μέλη αυτα σκόπιμα... και γιατι να το κάνω?
θαυμα!!! ![]()
διορθωθηκε η ορθογραφια σου μολις το ειπε ο allzzaro!!!
allzzaro πες σε παρακαλω τωρα οτι θα κερδισω το λοττο ![]()