- ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΝΤΑ(ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ).
ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣ
quote:
ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΚΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!
Αγαπητέ Ο ΩΝ, ακόμη κι αν το παραπάνω είναι μια αλήθεια, δεν νομίζεις ότι πρόκειται για εγωιστική, υπεροπτική, αμετριοπαθή και προκλητική φράση?
Υ.Γ. Για να σε προλάβω, δεν "επιτίθομαι"! Είμαι απλά ένα κοινωνικό ον μέσα στο πνεύμα του τόπικ σου...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
Εν μέρη, θα συμφωνήσω μαζί σου, ίσως θέμα με ακριβές αντικείμενο "ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ;" να μην έχει ανοίξει κάποιος άλλος στα φόρουμς (απ'ότι θυμάμαι βέβαια), αλλά εάν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στη θεματολογία ιδιαίτερα της κατηγορίας "ΨΥΧΗ", θα δεις ότι μέσα από πολλά θέματα τα οποία θίγουνε διαστάσεις τις προσωπικότητάς μας, κάτι τέτοιο που λες στην πραγματικότητα γίνεται.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ;
λοιπόν είναι η ερώτηση που μας θέτεις.
Αναρρωτιέμαι πραγματικά πόσοι από εμάς ξέρουμε λίγα ή περισσότερα για να απαντήσουμε την ερώτηση αυτή, αλλά και πόσοι τολμάμε να κοιτάξουμε στον καθρέφτη να δούμε ποιοι είμαστε.
Πρώτον θα τρομάξουμε από τα ελαττώματά μας...
Δεύτερον θα τυφλωθούμε από το εσωτερικό φως, το οποίο εμπεριέχεται στο ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, και περιμένει εκεί στα πέρατα της ύπαρξής μας, να το ανακαλύψουμε.
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Κάποιος ξεκίνησε οδεύοντας προς την Ανατολή να βρεί τον διδάσκαλο...
Όταν έφθασε στόν τόπο που πίστευε ότι θα τον έβρισκε (ας πούμε στό Θιβέτ), χτύπησε την Θύρα, μιά φωνή από μέσα τον ρωτά "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?"
απάντηση " Ο Γιώργος Ο Χάρτας (ας πούμε γιά παράδειγμα), πάλι η φωνή από μέσα ρωτά¨"ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?" ..... η ίδια απάντηση "Ο Γιώργος Ο Χάρτας" ... ξανά η φωνή " ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?? ", απάντηση "μα Ο Γιώργος Ο Χάρτας"......... Η Φωνή από μέσα: "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ??"
ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ??
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ???
Μην συμμετάσχεις γραπτώς καθόλου, μόνο διάβασε...
Θα μάθεις πολλά και θα γνωρίσεις πολλούς από μας αφού όλο και κάποια προσωπικά μας στοιχεία διαρρέουν...
Υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα θέματα... τον εαυτό μας δεν τον γνωρίζουμε μέσα από δηλώσεις: Eίμαι τόσο χρονών, αγαπώ το τέννις, διαβάζω βιβλία κλπ.

quote:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ??
Φίλε ΔΗΜΟ, να προσθέσω οτι προηγείται το βασανιστικό ερώτημα ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ και έπεται το επίσης βασανιστικό ΠΟΥ ΠΑΩ

Με αφορμη την πραγματικα ,αφορφη ιστορια που παρεθεσες,
θα ηθελα να θυμισω τους ΔΕΛΦΟΥΣ
ΕΙ
Εσυ Εισαι
Φιλε Oannes, η αρχη της πορειας μας, ηταν ακριβως απεναντι
Να γνωρισεις τον Εαυτο σου
Αυτη ειναι η αρχη πασης εργασιας. Απο εδω ξεκιναμε.
Ειμαι σιγουρος οτι δεν εννοεις καποια -εστω 'μυστικη'- τοποθεσια,
ως εκκινηση.
Ολοι οι προσκυνητες σιγουρα ξεκιναν απο το σπιτι τους.
Ειναι η εσωτερικη αναζητηση που τους οδηγει σε καποιο αδιεξοδο, εμποδιο, διλημμα και αναζητουν την απαντηση απο το Θειο Σπινθηρα.
Ελπιζουν δε οτι στον Ιερο Χωρο, στα Αδυτα των Αδυτων, εκει που η συλλογικη πνευματικη προσπαθεια, κανει το πνευμα του θεου συνεχως παρων, να λαβουν το κλειδι με το οποιο θα λυσουν το μυστηριο που τους βασανιζει.
Για το λογο οι χρησμοι ηταν διφορουμενοι.
Εσυ ρωτας εσυ απαντας τελικα
LOVE IS THE ALW
HARMONY THE EFFECT
Knight ΜΙΧΑΗΛ

quote:
ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ 17 ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ! ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ! ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΚΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΝΤΑ(ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ).
ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΣΟΥ..
ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ..
ΜΕ΄ΛΕΝΕ ΚΙΚΗ ΕΜΑΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ,ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΛΕΣΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ.
ΟΜΩΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΚΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ LENCOLAS.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ H AVALLON ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΨΥΧΗ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ!
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 
Alma Libre....

ΦΙΛΕ 'Ο ΩΝ' ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...
ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΔΗΜΟΥ
quote:
Κάποιος ξεκίνησε οδεύοντας προς την Ανατολή να βρεί τον διδάσκαλο...
Όταν έφθασε στόν τόπο που πίστευε ότι θα τον έβρισκε (ας πούμε στό Θιβέτ), χτύπησε την Θύρα, μιά φωνή από μέσα τον ρωτά "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?"
απάντηση " Ο Γιώργος Ο Χάρτας (ας πούμε γιά παράδειγμα), πάλι η φωνή από μέσα ρωτά¨"ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?" ..... η ίδια απάντηση "Ο Γιώργος Ο Χάρτας" ... ξανά η φωνή " ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?? ", απάντηση "μα Ο Γιώργος Ο Χάρτας"......... Η Φωνή από μέσα: "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ??"
ΟΧΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ (Η ΥΛΗ) ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ????
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ...
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΚΡΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Νοιώθω τόσα πολλά διαφορετικα μέσα μου να κινούνται προς διαφορετικές πολλές φορές κατευθύνσεις που δε νομίζω πως θα μπορέσω ποτέ να γνωρίσω τον εαυτό μου δίχως να καταπιέσω κάποιο κομμάτι μου απο τα τόσα πολλά που έχω, ώστε να πετύχω τη...γνώση του εαυτού μου.
quote:
Φαίη εδώ, μιλώντας ειλικρινά, δε πιστεύω πως θα γνωρίσω ποτέ τον εαυτό μου.
Νοιώθω τόσα πολλά διαφορετικα μέσα μου να κινούνται προς διαφορετικές πολλές φορές κατευθύνσεις που δε νομίζω πως θα μπορέσω ποτέ να γνωρίσω τον εαυτό μου δίχως να καταπιέσω κάποιο κομμάτι μου απο τα τόσα πολλά που έχω, ώστε να πετύχω τη...γνώση του εαυτού μου.
Γειά σου Φαίη, ειλικρινώς παραδέχεσαι οτι αποτελείσαι απο πολλά κομμάτια εσω...
Έτσι κάπως είμαι κι εγώ.
Δε χρειάζεται απαραίτητα να καταπιέσεις κάποιο "κομμάτι" σου.
Μπορείς και να τα εναρμονήσεις μεταξύ τους.
Πέρα απο την επιφάνεια, ίσως διακρίνεις περισσότερες ομοιότητες απ' ότι με την πρώτη ματιά, αφήνει να εκδηλωθούν ο πολυπράγμων και ταξιδευτής Νούς.
Πέρα απο τα προφανή, υπάρχουν οι όμορφες, τρισβάθητες αλήθειες μέσα σου, οι οποίες προυποθέτουν λεπτό χειρισμό ώστε να αγγιχτούν, δίχως να καταστραφούν -καταπιεστούν όπως είπες.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Edited by - reptilesalonica on 20/12/2003 04:23:02
ΦΙΛΗ Φαιά Πεμπτουσία (ΦΑΙΗ) ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ...
quote:
Φαίη εδώ, μιλώντας ειλικρινά, δε πιστεύω πως θα γνωρίσω ποτέ τον εαυτό μου.
ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ.
ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ?????
ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΣ ?????
ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ?????
ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΡΙΕΣ ΗΤΤΕΣ.
ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ....
Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Συμφωνώ με τον φίλο AVATARGR.Το να γνωρίσει κάποιος τον εσωτερικό του εαυτό, ίσως είναι πράγματι το δυσκολότερο στον κόσμο. Ίσως πάλι να μην φτάνει μία ζωή. Σίγουρα σε μια τέτοια προσπάθεια θα υπάρξουν ήττες, απογοητεύσεις. Ταπεινό μου πιστεύω είναι πως σημασία έχει το ταξίδι, όχι τόσο ο προορισμός και ΣΙΓΟΥΡΑ αξίζει να παλέψει ο άνθρωπος για ένα τέτοιο σκοπό. Στο τέρμα αυτού του ταξιδιού, ίσως βρίσκεται η Ιθάκη του καθενός μας.............
ΜΕ ΔΕΝΤΡΟ ΔΙΧΩΣ ΦΥΛΛΩΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΜΟΙΩΘΕΙΣ
ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗ ΜΕΣΗ..............
quote:
ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM!ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ . ΒΑΣΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ FORUM ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ , ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑ Σ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!! ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΜΑΙ 17 ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ! ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ! ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΚΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΝΤΑ(ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ).ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΑΚΟΜΑ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΛΛΟΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ. ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΘΑΣΩ ΣΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.
ΧΡΥΣΑΥΓΗ
./ΕΡΩΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ./
WHO AM I ?
WHO ARE YOU ?
![]()

Μην κάνεις μη σου κάνουνε
μην πεις να μην σου πούνε
μην κουρταλίσεις κούρταλα
να μην σου κουρταλούνε
No Method, No Guru, No Teacher
"Ο Γλάρος που πετάει ψηλότερα βλέπει μακρύτερα" Γλάρος Ιωνάθαν