ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Δαίμονες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Δαίμονες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Apollwnios31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ApollwniosΜέλος
13/05/2004, 05:56:22
Κατανοώ την ιεραρχία για αυτό γίνεται αυτός ο πόλεμος μέσα μου.

Ψάχνω να βρω που ανήκω.

Το ταξίδι μου στις δυο πραγματικότητες, έχει τον σκοπό να προσαρμόσει την ουσία μου ανάμεσα στους δυο κόσμους για να ανοίξει μια πόρτα για όλους.

Το ξέρω ότι είναι προκλητικά αυτά που λέω για αυτό χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια και τον τριών σας, έχω μελετήσει μέσα στο forum την ουσία και τον τριών και μπορώ να καταλάβω ότι είσαστε οι ποιο κοντινοί μου άνθρωποι αυτή την στιγμή, όσο και αν σας φαίνεται αυτό ότι έρχεται από πάνω στην ουσία η αγανακτισμένη μου ψυχή θέλει να βρει φιλικό έδαφος, έχω μια προκατάληψη με όλους γιατί όλοι με έχουν πληγώσει.

Οι προθέσεις μου είναι πάντα καλές, αλλά περνάνε πάντα μέσα από την εναλλαγή τον δυο κόσμων.

Αυτό με τα μηνύματα δεν είχα σκοπό να το κρύψω, θα έχεις καταλάβει αυτό το συναίσθημα που βγάζουν όλα αυτά, είναι σαν κάποιος που βρίσκεται στην έρημο και πεθαίνει της διψάς γιατί βλέπει τον κόσμο της πόλης από μακριά να διψάει και θέλει αυτό το ένα ποτήρι νερό που έχει να το διαθέσει στους άλλους και κανείς δεν είναι εκεί για να το πάρει για να το κρίνει αν είναι νερό η αν είναι δηλητήριο.

Τόσο μεγάλη είναι η μοναξιά μου Πλωτίνε.

Ο μονός τρόπος για να επέλθει ισορροπία σε αυτούς τους δύο κόσμους είναι να μπορέσει κάποιος να δει στο κέντρο και να βρει το χαμένο νόημα ανάμεσα τους.

Έχω ανάγκη από θετική ενέργεια προς εμένα, έχω στερέψει και ας είμαι μόλις 23 στα 24, νιώθω σαν ένας παππούς και πνευματικά και βιολογικά.

Αυτή είναι η ψυχή μου για αυτό θέλω να την προφυλάσσω από κακοπροαίρετους, όχι γιατί αξίζει περισσότερο από κάποιους αλλά γιατί αδυνατώ να ξεχωρίσω τον ρόλο μου σε αυτόν τον κόσμο, για να μπορώ να ξέρω αν πρέπει η αν δεν πρέπει να ταξιδεύω τόσο συχνά, αν υπάρχει η αν δεν υπάρχει λόγος που συμβαίνει σε μένα μόνο αυτή η εναλλαγή.

Θα ήθελα εσείς που γνωρίζεται περισσότερες “αλήθειες” από περισσότερους ανθρώπους να μου πείτε αν είναι καλύτερα να σταματήσω να ταξιδεύω και αν αυτό το ταξίδι το έχουν κάνει άλλοι και πόσο αναγκαίο είναι.

Η φοβία μου είναι η έκθεση της ταλαιπωρημένης μου ψυχής που μέσα σε αυτόν τον κόσμο έχει χάσει τον δρόμο της και ψάχνει για μια διαφορετική πραγματικότητα.

ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ
Το να ζεις τη Σοφία είναι περισσότερο σημαντικό από να τη γνωρίζεις..

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
Είναι χαρακτηριστικό του εντελώς απαίδευτου ανθρώπου, να μη μπορεί να σωπαίνει...
ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ; ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟ-ΕΠΑΡΣΗ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΞΕΡΕΙ..

Πολύ σημαντικές οι συμβουλές τον προγονών μας.

Και θα ήθελα να μπορούσα να προσαρμόσω την ζωή μου με τις ιδέες μου.

Ο Γιώργος μπορεί να με βοηθήσει αν το επιθυμεί.

Όσο για τα μηνύματα, έχω χάσει τον ύπνο μου εδώ και καμπόσες μέρες και χτες δεν μπορούσα να αντιληφθώ αν το μήνυμα που μου έστειλε ο Γιώργος είναι θετικό η αρνητικό λόγο βιολογικής αδυναμίας.

Αν πάω πίσω να ψάξω τον λόγο που του επιτέθηκα δεν τον γνωρίζω.

Γνωρίζω μόνο ότι για αυτό δεν υπάρχει αιτία και σύμφωνα με την θεωρία μου αυτό είναι απροσδιόριστη αντίδραση από αίσθημα, ίσως κάτι να ξέρει η ουσία μου για να με οδηγεί σε αυτό το ασυνείδητο(ψυχικό) μονοπάτι κατά του αρνητικού μου εαυτού.

Γιώργο συγνώμη, πάντα έψαχνα έναν πνευματικό, χρειάζομαι βοήθεια.

Είναι αρκετό αυτό το πέσιμο?

13/05/2004, 08:02:45

(τελικα σταθηκε αδυνατο να κοιμηθω..κατι διαμονες με κρατησαν σε εγρηγορση..και καταφερα να δω τρια τουλαχιστον ντοκυμαντερ...ασχετο:)

quote:
Κατανοώ την ιεραρχία για αυτό γίνεται αυτός ο πόλεμος μέσα μου.

ξερεις..σαν εισαι στο κεντρο -οπως νοιωθω επισης..-τοτε προσπαθησε να απλα να απολαυσεις αυτην την ιδιαιτεροτητα..
το να βρεθεις εκει μετα απο πολυ δουλεια..ειναι κατι σημαντικο
το να εισαι εκει απο παντα και να το αναλαυψεις.ειναι ενα 'δωρο'..
το να εισαι στο κεντρο ομως και να προσπαθεις να πας απο τη μια η απο την αλλη..τοτε ειναι..κομματι δυσκολο...
οπως ειπε και ο Ε υστοχοτατος..πιο πριν..επιλεγεις τι θα σε ακολουθει...
μα αυτο δεν σημαινει πως πρπει να πας απ τη μια η απο την αλλη!εχμ...
πως να το δεις καλυτερα...
με μια εικονα....
θυμησου τον..ηνιοχο....
(''η την μεγαλη αρκανα Αρμα...)

και κατι ακομη

quote:
Οι σημερινοί εξορκιστές του ιουδαϊσμού βλέπουν όλους τους δαίμονες το ίδιο.

αν θυμαμαι καλα η εκκλησια ειναι αντιθετη με την..θετικη σκεψη/ασχετο αυτο...
μα....θελω να πω οτι αν καποιος δεν αντεχει ενα διαμονα...δηλαδη οταν τον κυριευει....τοτε ναι υπαρχουν οι αντιστοιχες προσευχες/λεκτικες δονησεις.. που θα τον επαναφερουν ...

(αν λαβεις υποψιν σου οτι μερικες φορες..ακους ενα τραγουδι και ηρεμεις 'η αναστατωνεσαι...τοτε σιγουρα ειναι κατανοητο και ..το τι κανει μια προσευχη... σε ενα υψιλοτερο και μαλλον λεπτοφυεστερο επιπεδο)
αν εισαι στο κεντρο οντως...τοτε μαθε πως ο συγκερασμος της τωρα θρησκειας με την τοτε..ειναι απαραιτητος...αν ακομη ξεπερασεις..τις θρησκειες..ακομη καλυτερα...
τοτε θα εισαι σιγουρα στο κεντρο..και θα επιλεγεις πως θα λαβεις απο καθεμια εκφανση...

Ένας δαίμονας στην εποχή μας έχει να αντιμετωπίσει την αρνητικότητα του κόσμου.

-that's4sure,isn't it..George dear?-

quote:
Ξέρεις μια εκπληκτική κινεζική σοφία που λέει ότι ο σοφός δείχνει το άστρο και ο ηλίθιος βλέπει το χέρι?

-εποχη ηλιθιων...+ στις 4 εκφανσεις...-

ειχα κι ενα dejavu αλλα δεν θα δωσω περισσοτερη "σημασια"...
εξαλλου...:

quote:
"Οι τεχνητοί δαίμονες είναι νοητικά προγράμματα που σου ανακατεύουν την ουσία μέχρι να βρουν το αδύνατο σου σημείο."

και οπως λεει κι ο Ευστοχοτατος ...

quote:
παίρνεις την απόφαση τι θέλεις να είσαι και έχεις τα ανάλογα αποτελέσματα
και τα ανάλογα δαιμόνια.. [/quote]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΕΡΑ...

(ΥΓ. αχ βρε Αμαλιτσααα..αν τα 'λεγες αυτα που ειπες για τον Γιωργη+την ιδιαιτεροτητα της γραφης του.....+ για την Ατμουλα...σε συγκεκριμενες στιγμες..συντονισμου.. πολλοι τεχνιτοι δαιμονες θα εμεναν..στο ανεκδηλωτο χαος ...)

Technoshamanism
ApollwniosΜέλος
13/05/2004, 09:45:41
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι βρίσκομαι στο κέντρο αλλά πρόκειται για πίστη όχι για βεβαιότητα.

Πιστεύω ότι στο κέντρο βρίσκεται και ο Γιώργος και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν το αναλύαμε.

Έχω μια κεντρική θεωρία με τον Ιησού Απολλώνιο και τον αντί Ιησού τον Απολλώνιο.

Η Αμαλία απλά συμμετέχει στο παιχνίδι και μου είναι αρκετά συμπαθής.

Σε ευχαριστώ για την στήριξη Ατμα εισαι πολύ καλή.

Μου αρέσει η συμβουλή σου θα προσπαθήσω να παραμείνω στο κέντρο γιατί μόνο εκεί νιώθω να έχω ελπίδα για τον κόσμο.

Αλλά να συμπληρώσω ότι η θεωρία της Ατμα ε με αυτό το θέμα μου αρέσει πολύ και η εξέλιξη της συζήτησης θα ήθελα να είναι γύρω από την “θεραπεία” μου γιατί περιμένω εδώ και πολύ καιρό να συμβεί αυτό το ενδεχόμενο

Edited by - Apollwnios on 13/05/2004 10:02:23

13/05/2004, 12:59:46
quote:
είναι σαν κάποιος που βρίσκεται στην έρημο και πεθαίνει της διψάς γιατί βλέπει τον κόσμο της πόλης από μακριά να διψάει και θέλει αυτό το ένα ποτήρι νερό που έχει να το διαθέσει στους άλλους και κανείς δεν είναι εκεί για να το πάρει για να το κρίνει αν είναι νερό η αν είναι δηλητήριο.

Χμμμ...!

Καλημέρα, Apollwnios!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

ApollwniosΜέλος
13/05/2004, 18:51:18
Ευχαριστώ

13/05/2004, 19:11:46
Παρακαλώ!

Επέτρεψέ μου να αφιερώσω στο θέμα σου τους παρακάτω στίχους:

"Με το να είσαστε ο
Εαυτός σας, με την αντίστασή σας. Τίποτε δεν
Μπορεί να πτοήσει το μυαλό, όταν αυτό είναι
Ο εαυτός του και όταν είναι το κέντρο όλων
Εκείνων που το περιβάλλουν - είναι φτιαγμένο για
Να κυριαρχεί"

Λόρδου Βύρωνος - "Κάιν"

Συνταξειδιώτισσα, Γεώργιε, τα σέβη μου...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

13/05/2004, 21:45:10
quote:
Η φοβία μου είναι η έκθεση της ταλαιπωρημένης μου ψυχής που μέσα σε αυτόν τον κόσμο έχει χάσει τον δρόμο της και ψάχνει για μια διαφορετική πραγματικότητα...

Απολλώνιε ΙΣΟ ΡΡΟΠΙΑ , είναι το κλειδί για μια ευτυχισμένη ζωή…
Η πραγματικότητα είναι ότι έχεις έρθει σε αυτή την ζωή σε αυτό το σώμα για κάποιο σκοπό.
Αν όφειλες να είσαι κάτι άλλο, δεν θα ήσουν εδώ. Είσαι αρκετά νέος για να μην ζεις την ζωή.
Όπως είπε και ο Αισχύλος: "Αυτός που γνωρίζει χρήσιμα, κι όχι αυτός που ξέρει πολλά είναι σοφός".
Αν αυτά που γνωρίζουμε δεν έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα τόσο για εμάς, όσο και για τους ανθρώπους γύρω μας ποιο το νόημα…
Η θετική ενέργεια ξεκινά πρώτα από εσένα…, και επιστρέφει σε εσένα...

Ο κάθε άνθρωπος έχει έναν σκοπό να εκπληρώσει. Προσπάθησε να βρεις το δικό σου σκοπό , μέσα απ’ τον οποίο θ’ ανακαλύψεις τον εαυτό σου και την ευτυχία που τόσο αναζητάς...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

13/05/2004, 21:47:37
quote:
Συνταξειδιώτισσα, Γεώργιε, τα σέβη μου

Eεεε...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

13/05/2004, 22:31:53
quote:
Συνταξειδιώτισσα, Γεώργιε, τα σέβη μου

quote:
Eεεε...

Ελα βρε Πλωτίνε - μην ψαρώνεις!!!

Δεν εννοεί εσένα "συνταξιδιώτισσα"
την ΑΤΜΑ εννοεί!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΓιώργοςΜέλος
14/05/2004, 02:54:15
quote:
α ήθελα εσείς που γνωρίζεται περισσότερες “αλήθειες” από περισσότερους ανθρώπους να μου πείτε αν είναι καλύτερα να σταματήσω να ταξιδεύω και αν αυτό το ταξίδι το έχουν κάνει άλλοι και πόσο αναγκαίο είναι.

Μπα.. απλά ψωνίζουμε (και ψωνιζόμαστε )… από το σούπερ μάρκετ που λέγαμε
Με πίστωση.. Και χρωστάμε … άστα να πάνε… (βάλτο στην πιστωτική παρακαλώ)

Μπορείς όμως να ψωνίσεις και ένα ταξίδι… γιατί όχι…? την επιλογή την .έχεις…

Anyway
Χμ.. Βρήκα και άλλες αναφορές σχετικά με το άνθρωπος ότι είναι μια collective από διαφορετικά μοτιβα/πνευματα ..

Ο Gurdjief λέει
Ότι ο συνηθισμένος άνθρωπος είναι αποκοιμισμένος και απόλυτα μηχανικός στις κινήσεις του… δεν είναι συνειδητός και έτσι δεν μπορεί να κάνει τίποτα…. Είναι τα γεγονότα που τον κάνουν …. Τα πράγματα απλά συμβαίνουν γιαυτούς … Ο Normal άνθρωπος δεν είναι μόνο ένας είναι «πολλοί» .. πολλά «ΕΓΩ» μαζί που μάχονται για προσοχή στον συνηθισμένο άνθρωπο όπου δεν έχει κεντρικό έλεγχο… Ο άνθρωπος είναι ένας πλήθος / πληθυντικός …Ο άνθρωπος είναι μία λεγεώνα…

Αυτό βέβαια έχει καταπληκτική αναφορά και στο κατά μάρκον (5-9) Όταν ο Ιησούς αντιμετωπίζει έναν δαίμονα
“ Έφτασαν, λοιπόν, στην απέναντι όχθη της λίμνης, στην περιοχή των Γαδαρηνών. 2Kι όταν αυτός βγήκε από το πλοίο, τον αντάμωσε αμέσως ένας άνθρωπος με δαιμονικό πνεύμα, 3ο οποίος σαν τόπο κατοικίας του είχε τα μνήματα, και τον οποίο δεν μπορούσε κανένας ούτε με αλυσίδες να τον δέσει. 4Γιατί πολλές φορές τον είχαν δέσει με χειροπέδες και με αλυσίδες, αλλ’ είχε σπάσει τις αλυσίδες, και τις χειροπέδες τις είχε κομματιάσει και κανένας δεν είχε τη δύναμη να τον δαμάσει. 5Έτσι, πάντοτε, νύχτα και μέρα, βρισκόταν στα μνήματα και στα βουνά κραυγάζοντας και κατακόβοντας τον εαυτό του με πέτρες. 6Σαν είδε, λοιπόν, τον Iησού από μακριά, έτρεξε και τον προσκύνησε. 7Kατόπιν, κραυγάζοντας με δυνατή φωνή του λέει: “Tι έχουμε να κάνουμε εγώ κι εσύ Iησού, Γιε του Θεού του Yψίστου; Σε εξορκίζω στο Θεό, μη με βασανίσεις”. 8Γιατί του έλεγε ο Iησούς: “Πνεύμα δαιμονικό, βγες απ’ αυτόν τον άνθρωπο”. 9Tον ρωτούσε επίσης: “Ποιο είναι τ’ όνομά σου;” Kι εκείνο αποκρίθηκε: “Λεγεών είναι το όνομά μου, γιατί είμαστε πολλοί”. 10Kαι τον παρακαλούσε πολύ να μην τους διώξει έξω από την περιοχή.
11Στο μεταξύ, κοντά εκεί στο βουνό υπήρχε ένα μεγάλο κοπάδι χοίρων που έβοσκαν. 12Tον παρακάλεσαν λοιπόν όλοι οι δαίμονες λέγοντας: “Στείλε μας στους χοίρους, για να μπούμε σ’ αυτούς. 13Kι ο Iησούς τους το επέτρεψε αμέσως. Bγήκαν λοιπόν τα δαιμονικά πνεύματα και μπήκαν στους χοίρους. Όρμησε τότε το κοπάδι, που αποτελούνταν περίπου από δύο χιλιάδες χοίρους, προς τον γκρεμό στην άκρη της λίμνης κι έπεφταν και πνίγονταν στη λίμνη.
Copyright από το www.jesuslovesyou.gr

Όπως βλέπουμε οι δαίμονες /πνεύματα υπάρχουν σαν μοτίβα που παλεύουν πάντα για resources όπου βρούνε ακόμα και αν είναι γουρούνια … (και δεν θέλω βλακείες «μα πνίγηκαν τα γουρούνια άρα πνίγηκαν και οι δαίμονες - ο Ιησούς δεν τους κατάστρεψε ).. βέβαια εδώ για την χριστιανική εκκλησία τα υπόλοιπα πνεύματα που υπάρχουν στον άνθρωπο και δεν συμφωνούν με την γραμμή της εκκλησίας είναι "δαίμονες" (και να πάνε να πνίγουν) …

Και γενικά αυτό κάνει η κάθε θρησκεία / δόγμα / κίνημα σου πλασάρει κάτι έτοιμο (ο θεός είναι κολλητός τον ξέρω προσωπικά η ξέρω έναν θιβετιανό που τον ξέρει και ανταλλάζουμε εμαιλ) μία κεντρική επίγνωση /θέληση η θέληση του Θεού (γενηθήτω το θέλημα σου) όπου έχει την δυνατότητα να σου ενδυναμώσει την θέληση (αρκεί να επενδήσεις πιστευω )και να καταφέρεις να πάρεις τον έλεγχο - (να μου πεις καλύτερα από την αποβλάκωση)

αλλά…

Υπάρχει και ο άλλος δρόμος βέβαια Ήρωας - Δαίμονας – Ημίθεος - Θεός
(οπού μετά γίνεσαι κολλητός με τον θιβετιανό που ξέρει την κυρα κατίνα που γνωρίζει … )

(χμ …όλα ένας κύκλος είναι αλλά την κατίνα δεν την γλιτώνεις)

quote:
Ψάχνω να βρω που ανήκω

Μην ψάχνεις να βρεις που ανήκεις ψάξε να βρεις what you want to became…

Γιώργος
Και τώρα με 45% έκπτωση … (πάρε καλέ τζάμπα είναι)

Υ.Γ τα λέμε σε δύο βδομάδες πάω Άγιο Όρος .. I promise I’ll behave

14/05/2004, 02:56:36
Έχετε δίκιο!

Επανορθώνω:

Συνταξειδιώτισσα, Γεώργιε, Πλωτίνε και λοιποί συν-εργάται (βλέπε: ...τονισταί) τα σέβη μου!