- Προσέγγιση στην ύπαρξη μέσω σαφών διατυπώσεων (σοφόν το σαφές) - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
απο το βλοσσυρο βλέμμα, πως δεν έχει ιδέα απο την ψυχη που αναλύει ( και τον παραλύει)
όταν δε τον διάβασα, κατάλαβα τη χαζομαρα που κουβαλάει...
Οποτε καλη μου....
Μεσα απο τα πελαγα, στο δρομο προς Ιταλία....δεν σου κάνω χιούμορ.![]()

Διάβασα πρόσφατα ότι ο τέταρτος κύκλος της σειράς θα ολοκληρωθεί με 14 επεισόδια.
Ξέρει κάποιος αν αυτό αληθεύει;

In anticipation of my resurrection...
Θυμάμαι πως το καλοκαίρι είδα σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα μου και τους τρεις κύκλους της σειράς.
Όταν λοιπόν έβλεπα τον πρώτο κύκλο, είχα γράψει πως σε κάποιο επεισόδιο μου έκανε τρομερή εντύπωση το άδειο φέρετρο που βρέθηκε στο νησί και το οποίο στο αεροπλάνο δεν ήταν άδειο.
Κάποιος - δεν θυμάμαι αυτή την στιγμή ποιός - μου είπε πως δεν ήταν τόσο σημαντική η παρατήρηση αυτή.
Εγώ όμως δεν το ξέχασα κι όταν είδα τώρα το 10ο επεισόδιο κι ειδικά το 11ο επιβεβαιώθηκα! ![]()
![]()
Ο τέταρτος κύκλος πάντως είναι κατά πολύ καλύτερος από τον τρίτο. ![]()
Ξέρει κανένας πότε θα βγει ο πέμπτος;

Κανείς δεν γνωρίζει; ![]()

Επίσης δεν είχαμε επεισόδιο την περασμένη Παρασκευή.
(ούτε lost ούτε galactica).Επιστρέφουν ξανά οι αγαπημένες μας σειρές την ερχόμενη Παρασκευή 30/5.

Λοιπόν, την Παρασκευή που μας έρχεται θα βγει δίωρο επεισόδιο (το 13ο) που θα είναι και το τελευταίο του τέταρτου κύκλου της σειράς.
Μετά πάμε για τον πέμπτο κύκλο - όταν γυριστούν τα επεισόδια κι όταν κυκλοφορήσουν...

Πολύ το περιπλέκει το θέμα και με ξενερώνει καθώς πιστεύω ότι δύσκολα θα μπορέσει
Να το δέσει στο τέλος ώστε να δώσει εξηγήσεις πολύ φοβάμαι ότι ξανοίγετε και στο
Τέλος θα τα μπαλώσουν όπως να ναι .
quote:
Έμαθα εγώ τι γίνεται τελικά.Λοιπόν, την Παρασκευή που μας έρχεται θα βγει δίωρο επεισόδιο (το 13ο) που θα είναι και το τελευταίο του τέταρτου κύκλου της σειράς.
Μετά πάμε για τον πέμπτο κύκλο - όταν γυριστούν τα επεισόδια κι όταν κυκλοφορήσουν...
Στο ιντερνετ τα βρησκεις ευκολα, ακομα και με rapidshare, αν δεν μπορεις με torrent

Φίλε Open Mind, πράγματι τα έχουν περιπλέξει πολύ τα πράγματα αλλά παρόλα αυτά έχει ενδιαφέρον η ιστορία.
Έχω την αίσθηση πάντως πως η έκρηξη δεν ήταν θανατηφόρα και πως στον πέμπτο κύκλο όλοι θα είναι ζωντανοί. ![]()

quote:
Έχω την αίσθηση πάντως πως η έκρηξη δεν ήταν θανατηφόρα και πως στον πέμπτο κύκλο όλοι θα είναι ζωντανοί.
Φίλε D.I. αυτό το "ζωντανοί" είναι κάτι για το οποίο αμφιβάλω πριν ακόμα γίνει η "έκρηξη"...

Οπότε δε μου πάει το μυαλό εκεί.

quote:
Οι σεναριογράφοι πάντως έχουν πει ότι η λύση του μυστηρίου δεν θα είναι τα ΑΤΙΑ, οι πρωταγωνιστές δεν έχουν πεθάνει από την πρόσκρουση κι απλά το αγνοούν κλπ.
Οπότε δε μου πάει το μυαλό εκεί
Έχουν πει κάτι τέτοιο ? Γιατί έχουν αφήσει υπόνοιες για αυτά τα σενάρια
Νομίζω μάλιστα πως αυτό είχε γραφτεί και σ' αυτό εδώ το θέμα, ότι η λύση του μυστηρίου της σειράς δεν θα είναι κάτι από αυτά που ανέφερα παραπάνω.
Ίσως να είναι μια πιθανή επιστημονική θεωρία που μπορεί να υφίσταται.
Η δική μου γνώμη είναι στραμμένη προς κάποιο θέμα με τον χωροχρόνο και κάποιο πείραμα που έγινε παλιά στο νησί και προκαλεί στο παρόν κάποια φαινόμενα.

Άσε που στο θέμα αυτό είχα αναφέρει μια σκέψη μου για μια τέτοια πιθανότητα από ένα στιγμιότυπο κάποιου επεισοδίου του πρώτου κύκλου! ![]()
Δεν ξέρω, η συγκεκριμένη σειρά δημιουργεί πολύ μυστήριο και μπερδεύει πολύ.
Εκεί που λες ότι ίσως βρήκες τη λύση, συμβαίνει κάτι που σου αναιρεί τη λύση αυτή. ![]()

Μου είχε φανεί περίεργο τότε... Ήταν για λίγα δεύτερα το θυμάται κανείς?
Από μυστήριο άλλο τίποτα!!! Γι αυτό με κέρδισε αυτή η σειρά!!

"Γιατί τα σπάσαμε τ'αγάλματά των, γιατί τους διώξαμεν απ' τους ναούς των, διόλου δεν πέθαναν γι' αυτό οι θεοί"
Προσωπικά έχω δει τα δύο πρώτα και η κατάσταση έχει γίνει χαοτική.
Νομίζω πως βδομάδα-βδομάδα δεν γίνεται να παρακολουθήσεις τον συγκεκριμένο κύκλο, χάνεσαι...
Μπας και αυτό είναι το νόημα τελικά, να γίνουμε κι εμείς LOST ????
Edited by - KERRY KING on 05/02/2009 14:04:50
τελικα αξιζει το "κολλημα"? ρωταω τους φανατικους (εγω ποτε δεν μπηκα στο κοπο ουτε να το δω... αλλα γενικοτερα, δεν "κολλαω" με σειρες)