ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μυστηριωδες ον ή φοβερο γενετικο λαθος? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μυστηριωδες ον ή φοβερο γενετικο λαθος? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

sansationf31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
matrxΜέλος
04/01/2004, 01:50:19
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

04/01/2004, 09:28:47
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ sansationf ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟ Η ΝΕΟ ΕΓΩ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ (ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΙ ΔΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕKA ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΑ Η ΚΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Glorfindel

quote:
ΦΡΟΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΩΣ ΑΦΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ...
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΣΕ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ "ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ" ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CHUPACABRA ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΥΠΤΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

sansationfΜέλος
04/01/2004, 14:45:41
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ Η ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ AVATARGR ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΡΥΠΤΟ-ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ) ΔΕΝ ΕΜΟΙΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΖΩΟ ΝΑΙ....

respect

Sir AuronΝέο Μέλος
06/01/2004, 15:26:38
Γεια σας.

Είναι η πρωτη φορα που γραφω εδώ και εχω μερικες αντιρρησεις σχετικα με τα Chupacambras.
Το να είναι τα πλασματα αυτά αποτελεσμα γενετικων περαματων, δεν αποτελει πειστικη απαντηση. Ποιος ο λογος καποιοι επιστιμονες να κατσουν και να δημιουργησουν ένα νέο ειδος από πιθηκους, ερπετα, πουλια κ.α………..? Ακομα και αν ηταν αυτοι οι γενετιστες λιγο σαλεμενοι, βλεπωντας το αποτολεσμα των πειραματων τους, θα σκωτωναν αυτό το ζωο και δεν θα ξαναδημιουργουσαν κι άλλο, ποσο μαλλον να τα απελευθεροσουν στις ζουγκλες τις Λ. Αμερικης.
Το να είναι τα Chupacambras εξωγηινα οντα είναι επισεις αμφισβητισιμο. Αν υποθεσουμε λοιπον, ότι πραγματι, είναι από αλλους πλανητες, δεν θα μπορουσαν να ζησουν στην ατμοσφαιρα της γης χωρις μηχανικη υποστιριξη. Είναι σαν να περπατουσαν οι αστροναυτες στην σελινη με τα ρουχα τους, χωρις τις στολες τους και να ανεπνεαν τον αερα της σελινης, όπως αυτος εχει. Ετσι λοιπον η συσταση της ατμοσφαιρας του πλανητη τους πρεπει να είναι αρκετα διαφορετικη απ’ αυτή του δικου μας. Αλλα ακομα και αν το παραβλεψουμε κι αυτό εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι εξωγηινοι τα φερνουν εδώ, τα αφηνουν σ’ ένα συγκεκριμενο τοπο και το μονο που κανουν αυτά τα πλασματα {τα chupacambra} είναι να τρωνε και να κοιμουνται {όπως κάθε ζωο}. Είναι ευκολο να αποδειδουμε στους εξωγηινους κάθε τι ανεξηγητο.
Κατι άλλο που με παραξενεψε, ηταν ότι οι ανθρωποι σε συναντησεις τους με chupacambra τη βγαζουν παντα καθαρη.
Ο ανθρωπος, δεν εχει φυσικο εχθρο, σε περιοχες όμως που ζουν ζωα ‘επικυνδηνα’ ανθρωποι πεφτουν θυματα τους. Στην ινδια τιγρεις και φιδια, στην Αφρικη λιονατρια και πανθηρες στην Λ. Αμερικη τζαγκουαρ……….κ.α Κανενα απ’ αυτά τα ζωα δεν εχει ως σκοπο τον ανθρωπο {ισα ισα που από ενστικτο τον αποφευγουν} αλλα αν πεινασουν και δεν εχουν τιποτα άλλο να φανε, θα του επιτεθουν και θα ευχαριστηθουν το σπανιο γευμα. Τα chupacambra είναι το μονα σαρκοφαγα που δεν το ‘χουν ακομα κανει. Λιγο περιεργο δεν σας φαινετε αυτό?

sansationfΜέλος
06/01/2004, 16:18:41
ΣΩΣΤΟΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΙ ΣΟΥ Sir Auron.....
ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ CHUPACABRA ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.....
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ......
ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑΣ.
ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΚΑΙ <<ΚΑΠΟΙΟΙ>> ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?????? ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.......

respect

UFOΜέλος
06/01/2004, 22:55:22
ΚΑΛΩΣ ΕΙΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ......ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ....ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο MOLDER ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΙΔΙΟ ΤΩΝ X-FILES ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΤΑΞΙΝΩΜΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΩΝ[ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ: ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΕΣΘΗΜΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΞΗΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΤΑΞΙΝΩΜΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΩΝ] ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΛΥΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.......

sansationfΜέλος
07/01/2004, 10:27:57
ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΛΕ ΜΟΥ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ......
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ CHUPACABRA ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΘΕΡΜΟΑΙΜΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑ ΑΠΟ ΚΛΑΔΙ ΣΕ ΚΛΑΔΙ???? ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΖΩΟ ΤΗΣ ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.......

respect

Sir AuronΝέο Μέλος
07/01/2004, 23:16:45
Δεν ειπα ότι δεν υπαρχει ζωη σε καποιους απ’ τους τοσους πλανητες του συμπαντος αλλα ότι οντα αλλων πλανητων δεν μπορουν να ανπνευσουν στην δικια μας ατμοσφαιρα. Είναι δηλαδη σαν να απαιτεις το CD-Player σου να παιξει CD MP3. Kαι να αναρωτιεσαι γιατι αφου το CD-Player παιζει ένα κανονικο CD γιατι να μην μπορει να παιξει και το MP3{το οποιο είναι υψηλοτερης τεχνολογιας}. Το ότι καποιοι εξωγηινοι πολιτισμοι καταφερνουν να ταξιδευουν ετη φωτος μακρυα δεν σημαινει ότι η συσταση της ατμοσφαιρας{ ατμοσφαιρα υπαρχει σε κάθε παλνητη, μονο η συσταση αλλαζει} του πλανητη τους είναι ιδια με την δικια μας. Αλλα ακομα και αν περιεχει τις χημικες ουσιες της δικιας μας, για να αναπνεουν οι εξωγηινοι κανονικα πρεπει οι χημικες ουσιες αυτές να είναι ολες ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια ποσοτητα με αυτες της δικιας μας ατμοσφαιρας. Γιατι δηλαδη οι αστροναυτες στην σεληνη φορουσαν στολες;
To απροβλεπτο το περιμενουμε για πραγματα που γνωριζουμε από λιγα εως τιποτα και όχι για κατι που το ξερουμε σιγουρα {ότι δηλαδη κάθε πλανητης εχει ατμοσφαιρα και ότι πλασματα καποιοι Χ πλανητη δεν μπορουν να ζησουν σε έναν αλλον πλανητη με εστω και μικρη διαφορα συστασης της ατμοσφαιρας με αυτης του δικου τους}. Στο κατω κατω ο Molder ειπε ότι του υπαγορευε το σεναριο και απ’ ότι ξερω στην πραγματικη του ζωη δεν πιστευει ουτε καν στην υπαρξη ζωης σε αλλους παλνητες.
Sansationf, τι εννοεις ‘κρυπτοζωολογια’ και γιατι ‘κρυπτο’, γιατι καποια ζωα να παραμενουν κρυφα?

sansationfΜέλος
08/01/2004, 09:08:13
ΚΑΤΑ ΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑΙ Η ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ ΖΩΩΝ Η ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΞΕΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ CHUPACABRA ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΑΣ ΖΩΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΗΣΕΙ ΕΝΑ( ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟ!!!!!! ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ!!!)

respect

08/01/2004, 21:55:02
Πάντως αυτο το σενάριο μου θυμίζει την ταινία "Η αδελφότητα των λύκων"και ας μην τρώει ανθρώπους...

Θεωρώ και εγώ πως δεν ειναι κάποια εξωγήινη μορφή ζωής για τους ίδιους λόγους που ανάφερε και ο φίλος Sir Auron..

Οπότε αυτο το πλάσμα είτε είναι κάποιο σπάνιο ζώο που δεν γνωρίζουμε ακριβώς εξαιτίας της σπανιότητάς του.. Αλλά να κάνει τέλεια αφαίμαξη από τα ζώα και τον άνθρωπο να μην τον πλησιάζει?

Θα μπορούσε βέβαια κάποιος να πει πως ξέφυγε από κάποιο εργαστήριο, αλλά πως τεκνοποιεί? Ίσως φύγανε δύο μαζί.. ένα αρσενικό και ένα θηλυκό...ή είναι ερμαφρόδιτο...

είτε το άφησαν επίτηδες ελεύθερο για να δουν πως κινείται... και αργότερα που άρχισε να μαθεύεται ανακαυτεύτηκε και η Ν.Α.Σ.Α. ως γνωστή ανακατώστρα στα κάθε λογής περίεργα φαινόμενα..
αλλά όταν υπάρχουν μαρτυρίες για την ύπαρξη του ζώου πριν από 100 χρόνια.. λέτε η επιστήμη να ήταν τόσο εξελιγμένη ώστε και τότε ακόμη να μπορούσαν να δημιουργήσουν ζωή?Ποιος ξέρει? Ίσως βέβαια να πρόκειται για μία μετάλλαξη

Ή όλα αυτά είναι απλά φημολογίες και δεισιδαιμονίες.. Πράγμα που θεωρώ το πιο πιθανό!!!
Αλήθεια γιατί δεν κάνει επίθεση σε άνθρωπο? Αυτό πράγματι είναι πολύ περίεργο... Ίσως αυτό ακριβώς το σημείο να γίνει ο οδηγός πιο σωστών ερωτήσεων για τις απαντήσεις που ζητάμε...

Πάντα με φιλική διάθεση...

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......

Sir AuronΝέο Μέλος
08/01/2004, 22:03:37
Ωραια, ας πουμε πως ειναι ετσι. Ο λογος που δεν μας αποκαλυπτουν την υπαρξη του ζωου αυτου, ποιος ειναι? Ας πουμε οτι υπαρχει ενα ειδος πιθικου που δεν εχει εχμαλωτιστει απο τον ανθρωπο. Καποια στιγμη εχμαλοτιζεται και εξαιταζεται. Συμπεριλαμβανεται στις "λιστες" των γνωστων μας ζωων. Γινεται το ιδιο και με το Chupacambra, γιατι ομως αυτο να κρατηθει μυστικο-υπαρχει λογος?