ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- VAMPIRES - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- VAMPIRES - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

_PiNhEaD_31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Smart Alex-Μέλος
15/12/2003, 02:50:00
pooo mou anoiksate thn oreksh me ta tzatzikia..!!

Victory or Valhalla

naryaΜέλος
15/12/2003, 07:46:10
UFO thanks for the tip!!

Έχω έναν τέτοιο σταυρό στο αυτοκίνητό μου. Είδες για να έχω θεούσα πεθερά;

UFOΜέλος
15/12/2003, 17:04:54
SANSATIONF ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.
THE TRUTH IS OUT THERE.............

Edited by - UFO on 15/12/2003 17:06:10

sansationfΜέλος
15/12/2003, 20:32:58
ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΣΤΑΥΡΟ???? ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ( ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ!!!!)
Η ΑΛΕΙΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ Psychic Vampires ΠΙΣΤΕΥΩ....

respect

naryaΜέλος
16/12/2003, 08:08:07
Όταν ήμουν μικρή είχα εμμονή με τους βρυκόλακες. Πίστευα ότι κάποιο βράδυ θα έρθει ένς βρυκόλακας να μου πιει το αίμα. Μέχρι που διαπίστωσα ότι οι 2 ντουλάπες του δωματίου μου ενδιάμεσα σχημάτιζαν σταυρό και άρχισα να ξανακοιμάμαι τα βράδια.

Σύμφωνα με τα βιβλία της Anne Rice οι βρυκόλακες δεν φοβούνται τον σταυρό ούτε κανένα θρησκευτικό σύμβολο. Μπορείς να τους εξοντώσεις μόνο με φωτιά ή εάν τους εκθέσεις στον ήλιο. Βέβαια η ίδια συγγραφέας μας καθησυχάζει λίγο λέγοντας ότι υπάρχει νόμος μεταξύ των βρυκολάκων να σκοτώνουν μόνο τους κακούς (evildoer) ή να πίνουν λίγο αίμα από πολλούς ανθρώπους χωρίς να τους κάνουν κακό(little drink).

sansationfΜέλος
16/12/2003, 17:47:06
ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ. ΠΟΛΥ ΤΑΙΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ???? ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

respect

UFOΜέλος
16/12/2003, 23:43:57
ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΤΩ ΣΠΟΡΙΑ Η ΑΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ Η ΔΕΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΙΝΙ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ Η ΝΑ ΞΕΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ Κ.Τ.Λ.. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΔΕΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΑΡΧΙΚΑ... ΟΠΟΤΕ NARYA ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΣΠΟΡΙΑ......

17/12/2003, 05:49:20
Όλοι έχουμε ακούσει για το φαινόμενο της νεκροφάνειας... όλοι λοιπόν οι μύθοι και τα παραμύθια για βρυκόλακες έχουν σαν βάση αυτό το φαινόμενο!!!
Όσο για τους Νοσφεράτου, το λέει η ίδια η λέξη (αυτός που φέρει την νόσο) ο άρρωστος δηλαδή!!!!

Ευχαριστώ.....

SIMORIL .......

naryaΜέλος
17/12/2003, 07:55:25
Ευχαριστώ UFO αλλά το έχω ξεπεράσει πια.
Κοτζαμ γαιδάρα είμαι.

Εξακολουθώ πάντως να διαβάζω πολλά βιβλία με βρικόλακες.

sansationfΜέλος
17/12/2003, 15:19:50
quote:
Όσο για τους Νοσφεράτου

ΠΟΙΟΥΣ?????? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ??? (ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΙΣΩΣ???)

respect

18/12/2003, 05:01:34
Φίλε sansationf, οι βρυκόλακες κατά την μυθολογία των διαφόρων λαών χωρίζονται σε διάφορες φυλές, μία από αυτές είναι τα Νοσφεράτου!!!

Παραθέτω και ένα link στα Ελληνικά που αναφέρεται στην ασθένεια των βρυκολάκων!!!

http://www.weblab.gr/prisma/prisma44/astoxies/astoxies44.htm

Ευχαριστώ..... Πάντα με φιλική διάθεση......!!!!!

SIMORIL .......