ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οι Ιουδαϊκές ρίζες του Χριστιανισμού - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Οι Ιουδαϊκές ρίζες του Χριστιανισμού - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Marte31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/05/2008, 20:57:14
quote:
Marte:
Πονάει όταν από μικρός είσαι αναγκασμένος να ζεις και να πιστεύεις σε ένα ψέμα. Αλλά δεν σου φταίει κανένας. Ποτέ δεν είναι αργά να βγεις στο Φως. Και σου εγγυώμαι εγώ. Δεν θα σε τιμωρήσει ο Γιαχβέ.

Αυτός είναι ο χριστιανισμός. Ένα ιουδαϊκό κατασκεύασμα για να περάσουν οι πολιτικο-θρησκευτικές ιδέες του Ιουδαϊσμού στις αντιλήψεις των εθνικών.

Πονάει η αλήθεια μόνο τους εγωιστές και δε θυμάμαι ποτέ να ήμουνα! εάν δεν πίστευα στη θρησκεία μου δε θα καθόμουνα να σπαταλάω τόσο χρόνο για να γράφω!
Εσύ είσαι εγωιστής που παίρνεις μικρά αποσπάσματα για να αλλοιώσεις το νόημα από εδάφια!
Τα διάβασα και σου απάντησα μέσα από εδάφια............αλλά δεν το πρόσεξες!............γιατί? δεν αφήνει ο εγωισμός?
quote:
http://img412.imageshack.us/img412/7196/sfuntease21cu7.gif

Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

MarteΜέλος
07/05/2008, 23:42:35
Any way. Δεν υπάρχει λόγος να λογομαχούμε. Εντάξει είμαι εγωιστής.
Καλά κάνεις και πιστεύεις στην θρησκεία σου.
Σου εύχομαι ένα υπέροχο βράδυ.

"Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω έχω φίλο τον Ήλιο Θεό με του αγέρα το νέκταρ μεθάω αγκαλιάζω και γη κι ουρανό"

08/05/2008, 00:15:10
quote:
Marte:
Any way. Δεν υπάρχει λόγος να λογομαχούμε. Εντάξει είμαι εγωιστής.
Καλά κάνεις και πιστεύεις στην θρησκεία σου.
Σου εύχομαι ένα υπέροχο βράδυ.

Επίσης! και λόγω ώρας καλη νύχτα! και όνειρα γλυκά!

Edited by - europaios2 on 08/05/2008 00:49:22

snoopyΜέλος
08/05/2008, 09:18:56
Βρήκα στο δίκτυο μερικές φράσεις του Ταλμούδ, του ιερού βιβλίου των Εβραίων που αποδεικνύουν οτι οι Εβραίοι όχι μονάχα είναι φιλικοί στον Ιησού αλλά αντίθετα τον μισούν θανάσιμα

Sanhedrin 106a. Η μητέρα του Ιησού ήταν μια πόρνη : "Εκείνη που ήταν απόγονος βασιλέων και κυβερνητών έκανε την πόρνη στους μαραγκούς." Επίσης στην Υποσημείωση #2 του Shabbath 104b δηλώνεται ότι στην 'αλογόκριτη' έκδοση του Ταλμούδ γράφεται ότι η μητέρα του Ιησού, "Miriam η κομμώτρια" είχε κάνει έρωτα με πολλούς άνδρες.

Sanhedrin 106 κομπάζει επιδοκιμαστικά για την πρώιμη ηλικία στην οποία πέθανε ο Ιησούς : "Δεν έχεις ακούσει πόσο χρονών ήταν ο Balaam (Ιησούς); - Απάντησε εκείνος : Δε δηλώνεται ακριβώς, αλλά, όπως είναι γραμμένο, οι Αιματηροί και απατηλοί άνδρες δε θα ζήσουν το μισό των ημερών. Συνεπάγεται ότι ήταν 33ων ή 34ων ετών."

Sanhedrin 43a . Λέει ότι ο Ιησούς ("Yeshu" και στην Υποσημείωση #6, Ιησούς "ο Ναζωραίος") εκτελέστηκε επειδή εξασκούσε μαγεία.

Gittin 57a αναφέρεται ότι ο Ιησούς (Υποσημείωση #4) βράζεται σε "καυτά σκατά".

Σύμφωνα με το Sanhedrin 43a, ο Ιησούς άξιζε την εκτέλεση : "Την παραμονή του Πάσχα, ο Ιησούς κρεμάστηκε...Νομίζεις μήπως ότι ήταν κάποιον για τον οποίο θα έπρεπε να υπάρξει κάποια υπεράσπιση; Δεν ήταν ένας Mesith (πλάνος);"

"Οι Χριστιανοί ("minim") και όλοι οι υπόλοιποι που απορρίπτουν το Ταλμούδ θα πάνε στην κόλαση και θα τιμωρούνται εκεί για όλες τις γενιές." (βλ. Υποσημείωση #11 για τον ορισμό των "minim") Rosh Hashanah 17a .

"Αυτοί που διαβάζουν την Καινή Διαθήκη (μη κανονικά βιβλία, βλ. Υποσημείωση #9) δε έχουν θέση στον κόσμο που έρχεται Sanhedrin 90a .

"Οι εβραίοι πρέπει να καταστρέψουν τα βιβλία των Χριστιανών, π.χ. την Καινή Διαθήκη" Shabbath 116a (σελ. 569). Βλ. Υποσημείωση #6.

MarteΜέλος
08/05/2008, 10:33:03
Φίλε snoopy.
Το Ταλμούδ (παραδόσεις τον εβραίων-κείμενα που αφορούν την ερμηνεία του μωσαϊκού Νόμου αλλά και ποικίλο άλλο υλικό, νομικό, θεολογικό, ηθικό, επιστημονικό, ιστορικό, λαογραφικό κ.λπ) και κυρίως τα βιβλία που αναφέρουν τον Ιησού είναι προϊόν του μεσαιωνικού ιουδαϊσμού.
Όταν οι Εβραίοι είχαν υποστεί πάμπολλες διώξεις από την εκκλησία, αναγκασμένοι να ζουν σε πογκρόμ και να είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι για κάθε αρρώστια, λοιμό κλπ.(ας θυμηθούμε και την δημόσια συγνώμη του πάπα πριν λίγα χρόνια για τα εγκλήματα εναντίων των Εβραίων από την εκκλησία)
Τι περίμενες να γράψουν για τον Ιησού και τον χριστιανισμό? ποιήματα αγάπης??
Σήμερα που πολλοί Ιουδαίοι μαθαίνουν για τον παραδοσιακό χριστιανισμό των αποστόλων αναγνωρίζουν ότι δεν πρόκειται για μια νέα θρησκεία αλλά για μεσσιανικό ιουδαϊσμό. Και κάποιοι από αυτούς τον ασπάζονται.

"Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω έχω φίλο τον Ήλιο Θεό με του αγέρα το νέκταρ μεθάω αγκαλιάζω και γη κι ουρανό"

MIXAHL32Μέλος
08/05/2008, 17:26:20
Ας κανουμε και ενα μνημειο για τους Εβραιους τοτε που γενοκτονουν τους Παλαιστινιους.ΕΛΕΟΣ!!!!!
08/05/2008, 20:00:16
-Ωραία δουλειά snoopy! το αγνωούσα τελείως.
Marte! συμφωνώ μαζί σου! θα πρέπει όλες ανεξαιρέτως οι θρησκείες να απαλείψουν προσβλητικά σχόλια για τις θρησκείες των άλλων!

Marte! συμφωνώ μαζί σου! εφόσον αυτός είναι ο λόγος!
Eφόσον το Ταλμούδ χρησιμοποιείτε ως Ευαγγέλιο των Εβραίων θα πρέπει να γίνει επέμβαση δεν είναι κακό! Όταν όμως θα σου πει ο Εβραίος! Μα αυτά λέει η θρησκεία μου! Πως εσύ μου λες να τα αλλάξω για να μην προσβληθεί ο Χριστιανισμός! Τότε πως θα έχει απαίτηση από τον Χριστιανό να μην τον μισεί ή αντιπαθεί?
Αν και αμφιβάλω αυτές τις λεπτομέρειες να τις γνωρίζουν παρά ελάχιστοι! Η αντιπάθεια τουλάχιστον σε εμένα παρόλο που ενημερώθηκα από τον snoopy! Για πράγματα που αγνοούσα, παραμένει στο ίδιο πολιτικό επίπεδο!

Edited by - europaios2 on 08/05/2008 20:06:39

Lock_SmithΜέλος
08/05/2008, 21:25:57
Καλησπέρα,

Ο Marte κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση του θέματος, θα ήθελα να είμαι απο τους πρώτους σχολιαστές του δυστυχώς δεν πρόλαβα.

Εγώ προσωπικά μελετώντας τον Χριστιανισμό & τον Μουσουλμανισμό παράλληλα με τον Σιωνισμό, έχω υπογραμίσει μερικά σημεία:

1) Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι μοιράζονται τους ίδιους αγίους, π.χ. Ο Άγιος Αβραάμ που πήγε να θυσιάσει τον Ισαάκ ή ο Άγιος Νώε της κιβωτού ή ο Άγιος Λωτ κ.λ.π.

2) Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι μοιράζονται τον ίδιο Θεό (Γιαχβέ) αλλά με άλλη ονομασία.

3) Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι αποδέχονται την Παλαιά διαθήκη ως τμήμα της θρησκείας τους.

4) Το πρώτο μυστήριο της Σιών είναι τα 3 βιβλία, Καινή Διαθήκη και Κοράνι "ΚΑΤΩ" Παλαιά Διαθήκη "ΕΠΑΝΩ" απο τα 2 βιβλία σε σχήμα: _-_
Αυτά μέσα σε ασημένιο δίσκο με σκαλιστά φίδια τοποθετούνται στον βωμό του Θεού της Σιών όπου υπάρχει ένας μεταλικός καθρέπτης με τον Θεό τους σκαλισμένο δια μέσω αυτού και η εικόνα του είναι αυτή του σκοτεινού Θεού Ατόν.

Εν ολίγις, νομίζω πως ο Marte τείνει να υοθετήσει την βάσιμη υποψία μου οτι η Σιών κατάφερε να γονατίσει τον Δυτικό & Αραβικό κόσμο στον Θεό τους δια μέσου των κατασκευασμένων θρησκειών που παρήγαγε και επέβαλε πίσω απο το παρασκήνιο της εξουσίας Ανατολής και Δύσης.
Όλα αυτά για να πετύχει τον στόχο της, την εξόντωση των αντιπάλων της και την επιβολή & κτήση των συμφρόντων του "περιούσιου λαού".

Καλό βράδυ.

Ό,τι κλείνει, ανοίγει!

MarteΜέλος
08/05/2008, 23:52:42
quote:
Εν ολίγις, νομίζω πως ο Marte τείνει να υοθετήσει την βάσιμη υποψία μου οτι η Σιών κατάφερε να γονατίσει τον Δυτικό & Αραβικό κόσμο στον Θεό τους δια μέσου των κατασκευασμένων θρησκειών που παρήγαγε και επέβαλε πίσω απο το παρασκήνιο της εξουσίας Ανατολής και Δύσης.

Ακριβώς φίλε Lock_Smith.

Στις ύβρεις του Ταλμούδ για τον Ιησού και τον χριστιανισμό, που εξήγησα πότε γράφτηκαν, προηγήθηκαν οι λόγοι κατά Ιουδαίων του καλοσυνάτου, άγιου, δούλου του χριστού και κήρυκα της αγάπης Χρυσοστόμου που το στοματάκι του ήταν τόσο "χρυσό" όσο χρυσάφι μπορείς να βρεις στα κόπρανα.(με το συμπάθιο).
Οι Χριστιανοί ξέρετε. Οι υπόλοιποι καλύτερα να μην μάθετε γιατί τα αυτιά σας δεν είναι σκουπιδοτενεκέδες.

quote:
Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίροντα

Συμφωνώ με την υπογραφή σου φίλε!

Ο κλέφτης: αυτός που έκλεψε στοιχεία από τις εθνικές θρησκείες και τα ενσωμάτωσε αλλοιωμένα στον ιουδαϊσμό για να φτιάξει την δήθεν νέα θρησκεία.

Ο ψεύτης: που ισχυρίζεται οτι κάποιος σούπερμαν έφτιαξε τα πάντα και καταδυναστεύει τον Άνθρωπο.Και στο όνομα αυτού κατέσφαξε, αλλοίωσε, γκρέμισε, διέλυσε, βασάνισε, ΑΛΛΑ σε.... αγαπάει!!!

Τον πρώτο χρόνο χαίρονται. : όσο χάρηκε, χάρηκε! Όσο αίμα ήπιε, ήπιε. ΑΡΚΕΤΑ.

09/05/2008, 00:20:50
quote:
Marte:
Ο κλέφτης: αυτός που έκλεψε στοιχεία από τις εθνικές θρησκείες και τα ενσωμάτωσε αλλοιωμένα στον ιουδαϊσμό για να φτιάξει την δήθεν νέα θρησκεία.
Ο ψεύτης: που ισχυρίζεται οτι κάποιος σούπερμαν έφτιαξε τα πάντα και καταδυναστεύει τον Άνθρωπο.Και στο όνομα αυτού κατέσφαξε, αλλοίωσε, γκρέμισε, διέλυσε, βασάνισε, ΑΛΛΑ σε.... αγαπάει!!!

Τον πρώτο χρόνο χαίρονται. : όσο χάρηκε, χάρηκε! Όσο αίμα ήπιε, ήπιε. ΑΡΚΕΤΑ

Έ όχι και τον πρώτο χρόνο! δύο χιλιάδες χρόνια πέρασαν και συνεχδώς οι οπαδοί του αυξάνονται!
Ποιος μας καταδυναστεύει? δεν το νιώθω! αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις! πές μου ποιος με καταδυναστεύει και με ποιον τρόπο? ή μιλάς για τον εαυτό σου?
Ποια στοιχεία έκλεψε? τον κεραυνό? την τρίαινα? τις αιμομιξίες? τις μεταμορφώσεις σε ζώα?
Για πες μας?
Άρα βρήκατε τον κλέφτη!..........και τώρα θα πρέπει να τον πάτε στα δικαστήρια! και από ότι βλέπω...........μάρτυρες...........ουυυυυυυ! μέχρι και το σωματείο των αρχαιοκαπήλων θα μπορείτε να φωνάξετε....αλλά το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσετε το site των Βουλγάρων! εκεί να δεις μάρτυρες! στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον! μια γκαρσονιέρα γεμάτη μάρτυρες!......... άλλά μετά τα μπάνια στην πισήνα!...............να βοηθήσω θέλω!

MarteΜέλος
09/05/2008, 00:43:24
quote:
Άρα βρήκατε τον κλέφτη!..........και τώρα θα πρέπει να τον πάτε στα δικαστήρια!

Στα δικαστήρια θα πάνε οι 11 παιδεραστές ορθόδοξοι ιερείς στις Ηνωμένες πολιτείες αφού τα 8.5 εκατομμύρια $ δεν μπόρεσαν να κάνουν τις αθώες παιδικές ψυχές να σωπάσουν από το να ζητούν δικαιοσύνη.

Κοίτα ρε ενώ ο κόσμος πεινάει με τι λεφτά παίζουνε οι άλλοι....και για ποιους λόγους τα ξοδεύουν!!!
Και πληρώνουν στις εκκλησιές οι πιστοί....και τους βιάζουν τα παιδιά! Είναι αυτό που λέμε και *****ένος και δαρμένος!

quote:
Ποιος μας καταδυναστεύει? δεν το νιώθω! αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις! πές μου ποιος με καταδυναστεύει και με ποιον τρόπο?

Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.

quote:
Ποια στοιχεία έκλεψε? τον κεραυνό? την τρίαινα? τις αιμομιξίες? τις μεταμορφώσεις σε ζώα?
Για πες μας?

Υπομονή. Ετοιμάζω καινούριο θεματάκι. Εδώ σου απέδειξα μέσα από τις γραφές ότι ουσιαστικά χριστιανισμός=μεσσιανικός ιουδαϊσμός.
Στο επόμενο θέμα θα σου αποδείξω πόσο μυστήρια είναι τα άχραντα μυστήρια και όλες οι τελετουργίες του μεσσιανικού ιουδαϊσμού.

quote:
Έ όχι και τον πρώτο χρόνο! δύο χιλιάδες χρόνια πέρασαν και συνεχδώς οι οπαδοί του αυξάνονται!

Εκεί είναι το πρόβλημα. Ότι πρόκειται για οπαδούς! Μάζα. Ρομπότ. Πρόβατα.
Εδώ χρειάζεται Λύκος. Λύκος του Απόλλωνα.

Edited by - Marte on 09/05/2008 00:46:19