ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Abelard Reulchin : ΜΥΘΟΣ η Καινή Διαθήκη, ο Ιησούς , οι Απόστολοι και τα Ευαγγέλια - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Abelard Reulchin : ΜΥΘΟΣ η Καινή Διαθήκη, ο Ιησούς , οι Απόστολοι και τα Ευαγγέλια - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Krisnna50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ΜορφέαςΜέλος
17/12/2003, 01:35:19
Ξαναγράφω... για να μην χαθεί το θέμα.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

mariza11Νέο Μέλος
17/12/2003, 08:42:41
Καλημέρα, τι ειναι το Ρεικι?

"Talk to the hand"

catΜέλος
17/12/2003, 23:12:33
Ωραία ευκαιρία γιατί το 2000 ηθελα να πάω να μάθω ρεικι και μόνο κάποια κυρία στο κολονάκι εκανε μαθήματα εναντι αδράς αμοιβής .....το ειχα αφήση λοιπόν .....

Από τον νέο χρόνο θα το προχωρήσω το θέμα γιατί ειναι πολύ ωραίο και χρήσιμο να μπορείς να ανοίξεις το τρίτο μάτι και να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια που κρύβεις μέσα σου καλύτερα !!

Οσο για το τι ειναι φίλη μαρίζα
απότι ξέρω ειναι κάποιο ειδος πολεμικής τέχνης....αλλά οχι επιθετικής ..νομίζω οτι ανοίγει κάποιες πύλες μυαλού και σώματος

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

catΜέλος
17/12/2003, 23:14:22
βοηθόντας να διοχετευτεί η ενέργεια που βγάζουμε από μέσα μας .....ακόμα και για ιατρικούς σκοπόυς

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

18/12/2003, 00:31:09
Καλησπέρα.

quote:
Καλημέρα, τι ειναι το Ρεικι?

quote:
Οσο για το τι ειναι φίλη μαρίζα
απότι ξέρω ειναι κάποιο ειδος πολεμικής τέχνης....αλλά οχι επιθετικής ..νομίζω οτι ανοίγει κάποιες πύλες μυαλού και σώματος

Καλά θα ήτανε να είναι πολεμική τέχνη cat μου. Δεν θα είχαμε προβλήματα και με την κυκλοφορία τις νυχτερινές ώρες εμείς οι "μυημένες" (γενικά μιλώ για τις γυναίκες που έχουν πάρει ρέικι, το εμείς αναφέρεται στο φύλο).
Θα πλησίαζε ο έχοντας κακές προθέσεις αρσενικός, κι εμείς θα λέγαμε:
"Κάτω τα χέρια! Ξέρω ρέικι!"

Εγώ "μυημένη" δεν είμαι, έχει πάρει όμως το μάτι μου κάποια τόπικ, όπου συζητάται το θέμα περί ρέικι.
Ρίξτε μια ματιά:
REIKI -Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΡΕΙΚΙ - ΙΩΧΡΟΥΝ ΠΥΡ Η JOHREI?

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

AkenatonΝέο Μέλος
04/01/2004, 03:23:46
To Reiki den einai apla ena 8erapeytiko systhma, einai ena PNEYMATIKO systhma! Daskalos poy dinei dwrean muhseis den anoikei sthn Reiki Alliance alla se mia apo aytes tis geneologies poy 3efytrwnoyn san manitaria! Exoun ginei polla la8h, paaaara polles parallages apo to Reiki opws eixe didax8ei kanonika! Oi times oi opoies yparxoun den einai apla gia na sas tsepwnoun ta fragka sas! Exoyn megalh sovarothta ayta ta antitima! An kapoios pragmatika sevete ton eauto tou kalhtera na to 3anaskeftei prin vrei enan opoiondipote tuxaio daskalo. Eimai pro8umos na voh8hsw kapoion na vrei daskalo reiki apo thn Reiki Alliance! - Usui Shiki Ryoto -

Edited by - Akenaton on 04/01/2004 03:25:32

YiannakasΜέλος
17/01/2004, 15:13:43
επειδή είμαι θεραπευτής του ρέϊκι, υπάρχει μεγάλη μπίζνα και εδώ, και με το ρεικι alliance.... μάλιστα υπάρχει και κίνδυνος από μυήσεις από ακατάλληλους δασκάλους, την έχω πάθει σοβαρά για αυτό το ξέρω....

17/01/2004, 23:49:26
1)απο ποιο βαθμο αποκταει ο μυημενος τη δυνατοτητα της θεραπειας σε αλλους?
2)τη ακριβως ειναι η ρεικι αλαιανς?
3)υπαρχει καποιο πιστοποιητικο οτι καποιος ειναι μαστερ ρεικι?
4)τη μπορει να παθει στην χειροτερη περιπτωση καποιος που μυητε απο καποιον που δεν ειναι μαστερ ρεικι αλλα ισχυριζετε πως ειναι?
5)ποσο μακρια μπορει να φτασει καποιος απο βιβλια(χωρις μυηση)?

ΤΑΟΜέλος
18/01/2004, 14:21:27
Μαζι με τις ερωτησεις του Αναζητητη,μια σημαντικη ακομη.
Μπορουν με τον τροπο αυτο να θεραπευτουν ψυχικες ασθενειες?
Πως αντιμετωπιζει κατι τετοιο ο θεραπευτης?

Ευχαριστω και χαιρετω.

ΜορφέαςΜέλος
21/01/2004, 23:47:04
Καλησπέρα σας φίλοι μου, λυπάμαι που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά έλλειπα για έναν μήνα στην Βραζιλία και ήρθα προχθές, για να δούμε λοιπόν...

quote:
To Reiki den einai apla ena 8erapeytiko systhma, einai ena PNEYMATIKO systhma! Daskalos poy dinei dwrean muhseis den anoikei sthn Reiki Alliance alla se mia apo aytes tis geneologies poy 3efytrwnoyn san manitaria! Exoun ginei polla la8h, paaaara polles parallages apo to Reiki opws eixe didax8ei kanonika! Oi times oi opoies yparxoun den einai apla gia na sas tsepwnoun ta fragka sas! Exoyn megalh sovarothta ayta ta antitima! An kapoios pragmatika sevete ton eauto tou kalhtera na to 3anaskeftei prin vrei enan opoiondipote tuxaio daskalo. Eimai pro8umos na voh8hsw kapoion na vrei daskalo reiki apo thn Reiki Alliance! - Usui Shiki Ryoto -

Γεια σου φίλε Ακένατον... αυτά που λες δεν έχουν ίχνη σοβαρότητας... όποιοσδήποτε δεν τα τσεπώνει και δεν πουλάει το Ρέικι σαν πορτοκάλια στην Λαϊκί είναι ένας τυχαίος που μπορεί να κάνει κακό? Φαίνεται να σε έχουν βάλει καλά στην φιλοσοφία τους ε? Πουλάνε την συμπαντική ενέργεια... χμμμ βέβαια δεν είναι απλά να τα τσεπώνουν. Τότε ας πουλάνε και οι εκκλησίες τον αγιασμό μιας και έχουν μεγάλη σοβαρότητα αυτά τα αντίτιμα. Καταρχήν δεν ξέρεις καν τον δάσκαλο για τον οποίον μιλάω αλλιώς δεν θα ελεγες αυτά που λες. Πίστεψέ με, ξέρω απο αυτά τα λάθη που λες γιατί ο πρώτος μου δάσκαλος ήταν έτσι και έπαθα αλλά με κανέναν τρόπο δεν το γενικεύω.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΜορφέαςΜέλος
21/01/2004, 23:54:55
quote:
1)απο ποιο βαθμο αποκταει ο μυημενος τη δυνατοτητα της θεραπειας σε αλλους?
2)τη ακριβως ειναι η ρεικι αλαιανς?
3)υπαρχει καποιο πιστοποιητικο οτι καποιος ειναι μαστερ ρεικι?
4)τη μπορει να παθει στην χειροτερη περιπτωση καποιος που μυητε απο καποιον που δεν ειναι μαστερ ρεικι αλλα ισχυριζετε πως ειναι?
5)ποσο μακρια μπορει να φτασει καποιος απο βιβλια(χωρις μυηση)?

Φίλε αναζητητή

1 ήδη απο τον πρώτο βαθμό μπορείς να κάνεις θεραπείες σε άλλους, απο τον δεύτερο βαθμό μπορείς να κάνεις πλέον θεραπείες και απο μακριά.
2 δεν γνωρίζω
3 ναι υπάρχουν πιστοποιητικά αλλά σήμερα πολλά είναι πλαστογραφημένα για να τα έχουν κάποιοι... σε κορνίζα στα γραφεία θεραπείας τους
4 δεν μπορείς να πάθεις κακό απο ένα τέτοιο άτομο γιατί απλά δεν θα μπορεί να σε μυήσει. Το κακό είναι όταν δεν είσαι έτοιμος να μυηθείς ή τα σύμβολα δεν περνιούνται σωστά πάνω στην αύρα.
5 το πολύ νομίζω μέχρι τον 1 βαθμό αλλά και πάλι καλό είναι να υπάρχει πάντα ένας δάσκαλος να σε καθοδηγεί

quote:
Μαζι με τις ερωτησεις του Αναζητητη,μια σημαντικη ακομη.
Μπορουν με τον τροπο αυτο να θεραπευτουν ψυχικες ασθενειες?
Πως αντιμετωπιζει κατι τετοιο ο θεραπευτης?

Βασικά το Ρέικι φίλε ΤΑΟ μπορεί να θεραπεύσει και ψυχολογικές ασθένειες αν και προσωπικά το θεωρώ πολύ χρονοβόρο αλλά και ψυχοφθόρο και για τον ίδιο τον θεραπευτή. Υπάρχουν όμως άλλα είδη ενέργειας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν όπως το Johrei ή η αυρική χειρουργική.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

YiannakasΜέλος
22/01/2004, 15:08:40
Μπορείς να πάθεισ κακό από μύηση. Την έπαθα δύο φορές από γνωστούς ρώσους μάστερς και πολλοί άλλοι..... εγώ την γλύτωσα φθηνά, απλά μου κόπηκε η ροή του ρέικι ώσπου με καθάρισαν άλλοι μάστερ. Την δεύτερη φορά πάλι τα ίδια και την τρίτη δέχθηκα επίθεση από μάστερ του χώρου που την πλήρωσα ακριβά με το μεγαλύτερο σωματικό πόνο στην ζωή μου. Είχε βάλει κάπιο σύμβολο εξουσίας στο λαιμό μου και εγώ ούρλιαζα από τον πόνο.... με βοήθησαν αφιλοκερδώς δύο ξένοι μάστερ που ήταν και ψυχικοί. Κάνουμε όλοι ότι ξέρουμε πολλά αλλά ξέρουμε λίγα.....

23/01/2004, 10:48:48
1)η ενεργεια που δινει ο θεραπευτης ειναι καθαρα ξενη η μηπως δινει και δικη του ενεργεια και εξασθενη?

2)ποσες θεραπειες μπορει να κανει την ημερα ενας μαστερ ρεικι?

ευχαριστω

ΜορφέαςΜέλος
24/01/2004, 00:01:27
quote:
1)η ενεργεια που δινει ο θεραπευτης ειναι καθαρα ξενη η μηπως δινει και δικη του ενεργεια και εξασθενη?

Η ενέργεια του Ρέικι είναι ξένη, δεν είναι βιοενέργεια... εν μέρει τουλάχιστον. Δηλαδή ναι μεν είναι μια διαφορετική ενέργεια απο την δική σου αλλά απο την άλλη κατά κάποιον τρόπο μπορεί και να αναμειχθεί, για παράδειγμα εμάς ο δάσκαλος μας έλεγε να μην πίνουμε οινοπνευματώδη ποτέ 4 ώρες πριν κάνουμε Ρέικι, ή μας έλεγε οτι εαν δεν είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση δεν πρέπει να κάνουμε Ρέικι σε άλλους με κανέναν τρόπο. Επίσης για τις περιπτώσεις καρκινοπαθών μας είπαν οτι είναι καλό να τις εποφεύγουμε, τουλάχιστον όταν είχαμε τον πρώτο βαθμό διότι μπορεί να πάθουμε κι εμείς κάποια βλάβη.
Είναι λοιπόν ξένη και δεν είναι συγχρόνως.

quote:
2)ποσες θεραπειες μπορει να κανει την ημερα ενας μαστερ ρεικι?

Δεν θυμάμαι αν αυτό ίσχυε και για τους Μάστερ αλλά εμάς μας είπαν οτι ΄το πολύ μέχρι τρεις θεραπείες.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

25/01/2004, 21:09:29
ευχαριστω μορφεα

AkenatonΝέο Μέλος
27/01/2004, 01:51:19
Edw den eimaste gia na thn leme o enas ston allon otan akoyme pragmata ta opoia den pisteuoume h gia kapoio ofelos mas den theloume na pistepsoume:) Yparxoun polles geneologies, kapoies
poy exoun ftiaksei parapano vathmoys kai exoun kanei sysxetismoys
me Johrei kai den symmazevete, alles poy exoun diafora epipleon symvola kai praktikes opoia den einai toso "apla" oso nomizoume.
Ontos, kapou poy exoyn ginei allages typoy 7 vathmwn, parapanw
symvola kai den symmazevete, einai ekmetaleysh.
Atoma poy exoyn parei dwrean vathmoys exoun ksexasei ta symvola.
Eimai kapoia xronia ston kyklo tou reiki kai den exw gnwrisei oyte
1 atomo opoios na exei ektimisei tous vathmoys opws einai pragmatika.
Monaxa otan pairnei kapoios ton 3o va8mo kai melethsei tis didaskalies tou mporei na ma8ei ti pragmatika symvenei kai giati yparxoyn oi times. Den exw gnwrisei atomo opoios na exei parei dwrean va8mo kai na tous exei a3iopoihsei swsta. Amfivallw kan an gnwrizoun tis pragmatikes dynatothtes kan tou 2ou va8moy. To Reiki
exei tis idies times apo ta telh tou 19ou aiwna, apo tote poy to
apokthse o Usui opote den yparxei logos na pei kaneis oti "twra poy
to reiki epektinete, twra to akrivinan, twra to ekanan emporiko klp".

Oson afora gia kapoia pragmata poy eipes Morfea

quote:
Καταρχήν δεν ξέρεις καν τον δάσκαλο για τον οποίον μιλάω αλλιώς δεν θα ελεγες αυτά που λες.

Kala, gi'ayto mhn eisai kai toso sigouros. Eidika an sou exei pei aytos osa pragmata anafereis poio katw. Ginontai poio perierga ta pragmata otan anafereis pws to Reiki einai xronovoro kai psixofthoro gia tis psixologikes as8eneis afoson les katexeis ton 2o va8mo h to na milas gia xeirourgia ayras enw sto reiki poy yparxei mia antistoixh kai arketa apotelesmatikoterh diadikasia. Episis legontas oti kapoios mporei na ftasei mexri ton 1o va8mo xwris muhsh dixnei oti mallon
den exeis katalavei ti akrivws kanei ka8e muhsh kai pws leitourgei
to reiki. Meta, men apo thn mia krineis thn Reiki Alliance kai meta les oti den 3ereis ti einai. Anaferomenos pws den prepei na kanete 8erapeia se karkinopa8h kai pws mporei kapoios na kanei mexri 3 8erapeis thn hmera, lupamai alla me apoluth sigouria sou lew pws ayto
einai ka8ara vioenergeia, den exei KAMMIA apolutos sxesi me to reiki. Den mporeis na pa8eis apolutos tipota me ton 1o va8mo kanontas se opoiondipote me opoiadipote arrwstia, kai mporeis na kaneis ateleiwtes 8erapeies thn mera, apla vlepontas to Reiki mono san ena aplo 8erapeytiko systima kai ws tipote parapanw xanete olh h pragmatiki tou ousia. Dystixws den mporw na anafer8w ston 3o va8mo
dioti den mou epitrepete, alla to mono poy mporw na pw einai oti
yparxei ena terastio concept pisw apo olo to synolo to va8mwn, opoy poso psyla mporei na se ftasei, kanneis den 3erei. Me thn oloklhrwsh twn 3wn va8mwn den eisai sto telos, alla tote vriskese sthn arxh!

Edited by - Akenaton on 27/01/2004 02:08:48

ΜορφέαςΜέλος
27/01/2004, 23:30:12
Φίλε Ακένατον, καταρχήν όπως είπες εδώ δεν μιλάμε για να την λέμε ο ένας στον άλλον και συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
Ας ξεκαθαρίσουμε όμως και κάποια πράγματα:

quote:
gia kapoio ofelos mas den theloume na pistepsoume:)

Καταρχην δεν έχω κανέναν λόγο να μην θέλω να πιστέψω οτι το να πουλάς ενέργεια είναι καλό και έχει μεγάλη σημασία. Δεν έχω κανένα όφελος να μην θέλω να πιστεύω οτι ενδίαφέρθηκα να μάθω για το Ρέικι και οι τιμές ανέρχονταν σε κάποιες χιλιάδες ευρώ ή στο ότι η συνεδρία του Ρέικι κοστολογείται... γύρω στα 40 €. Μη μου λες λοιπόν οτι το Ρέικι δεν είναι εμπόριο σήμερα γιατί τότε απλά έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις του τι είναι εμπόριο και τι όχι και θα πρέπει να παρακολουθήσουμε και οι δύο σεμινάρια επιχερηματιών για να ενημερωθούμε.

quote:
exoun kanei sysxetismoys
me Johrei

Συμφωνώ απόλυτα οτι οι ενέργειες δεν πρέπει να μπερδελυονται μεταξύ τους και δεν πρέπει να συδιάζονται ειδικά όταν είναι και σε διαφορετικές συχνότητες.

quote:
Den exw gnwrisei atomo opoios na exei parei dwrean va8mo kai na tous exei a3iopoihsei swsta.

Ξέρω πολλούς ανθρώπους, που ασχολήθηκαν σοβαρά με το Ρέικι και είχαν μυηθεί δωρεάν και είχαν δει πάρα πολλά θαύματα, γι αυτό λοιπόν δεν μπορείς να γενικέυεις κάτι που απλά παρατήρησες στον δικό σου κύκλο.

quote:
Kala, gi'ayto mhn eisai kai toso sigouros. Eidika an sou exei pei aytos osa pragmata anafereis poio katw.

Χμμμ, εδώ πάντως μπορώ να πω οτι διαφωνώ κάθετα μιας και έχω έρθει σε επαφή και συνεχίζομαι να έρχομαι σε επαφή με πάρα πολλούς μυημένους στο Ρέικι αλλά και δασκάλους του Ρέικι οι οποίοι μου έχουν πει τα ίδια ακριβώς. Βλέπεις, εκτός απο αυτό στον δικό μου κύκλο υπάρχουν αυτή τ στιγμή δύο γυναίκες οι οποίες σαν εσένα δεν είχαν ενημερωθεί και έκαναν για μεγάλο χρονικό διάστημα Ρέικι σε καρκινοπαθή. Το αποτέλεσμα σήμερα είναι η μία να έχει μόνιμη βλάβη σε όλο το πεπτικό σύστημα χωρίς να υπάρξει ιατρικό τεκμήριο, και να ψάχνεται απελπισμένη σε 1002 μέρι για να γιατρευεί και η άλλη έπαθε χρόνια κατάθλιψη που άρχισε μετά απο μια συνεδρία Ρέικι που έκανε σε καρκινοπαθή τελευταίας μετάστασης. Όσον αφορά την απαγόρευση των οινοπνευματοδών δεν φαντάζομαι οτι το αρνείσαι κι αυτό. Πάνω σε αυτό έχω προσωπική εμπειρία απο κάποιον που μου έκανε Ρέικι αφού ήταν πιωμένος και για δύο μέρες προσπαθούσα να συνέλθω. Το ίδιο φυσικά και με την δική σου κατάσταση,έάν έχεις κατάθλιψη... με κανέναν τρόπο δεν μπορείς να κάνεις Ρέικι. Αυτά δεν είναι απο τον δάσκαλό μου μόνο αλλά και απο πολλούς μυημένους στο Ρέικι, όι οποίοι φυσικά κάποιοι το ήξεραν εξ αρχής και κάποιοι το έμαθαν αφού το έπαθαν. Λυπάμαι αν όλα αυτά τα θεωρείς άσχετα με το Ρέικι και εύχομαι πραγματικά μέσα απο την καρδιά μου να μην τύχει να τα μάθεις αφού τα πάθεις.

Όσο για τις ψυχολογικές ασθένειες έγραψα "προσωπικά νομίζω", δεν είπα οτι έτσι είναι, είναι καθαρά προσωπική γνώμη απο δική μου εμπειρία με ένα τέτοιο άτομο.

Όσο για την αυρική χειρουργική, είναι μια πολύ πετυχημένη μέθοδος με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα πάνω στο άτομο, αν και παραδέχομαι οτι τελικά δεν γιατρεύει την αιτία, αλλά το αποτέλεσμα του προβλήματος.
Μάλιστα η αυρική χειρουργική φέρει ιδιαίτερα αποτελέσματα και σε περιπτώσεις σκιζοφρένειας που καμία άλλη ενέργεια δεν μπορεί να κατορθώσει.

quote:
Me thn oloklhrwsh twn 3wn va8mwn den eisai sto telos, alla tote vriskese sthn arxh!

Σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω και το γενικέυω οτι η ενέργεια, όποια συχνότητα και εαν ακολουθήσεις δεν έχει ποτέ τέλος, πάντα βρίσκεσαι σε μια αρχή για κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

AkenatonΝέο Μέλος
28/01/2004, 00:20:35
Na 8esw ligo poio genika pws vlepw ta pragmata. Mias kai exeis ton 2o va8mo, na soy pw tis pragmatikes apopseis moy gia ton 2o va8mo. Einai enas va8mos opoios mporeis na elenkseis oloklhrh thn zwh sou an ton eksaskiseis. Opws leei kai o Castaneda, enas apo ta symantikotera vhmata enos "polemisth" einai h anakefalaiwsh. Oso pernaei o xronos kai gynontai diafora pragmata sthn zwh sou, kommatia
tis "fwteinothtas" soy menoyn kai egklwvizontai sto parel8on, me apotelesma na exoyme diamorfw8ei opws oi gyrw mas, kai etsi exoyme
apokthsei polla akoma swmatika alla kai psyxologika provlimata (px allergies, fovies, klp). Otan o Castaneda doulepse me to parel8on tou, tote mono arxise na 3efeygei apo ayto to tripaki poy legete koinwnikopoihsh kai na vlepei pragmata poy prin den mporouse na dei. Mono tote katafere na alla3ei pragmatika (ayto to katalavenoyme kai apo to "Dwro Tou Aetou" kai apo thn "Energo Pleyra Toy Apeiroy"). O 2os va8mos Reiki leei akrivws ta idia pragmata. Doylevontas me ton 2o va8mo 8ymasai oloklhrh thn zwh soy kai xwris synais8hmatika varh, mono kales anamnhseis kai oti kai na sou exei symvei poy se enoxlouse na to 8ymasai kai na to les san na les "phga na piw enan kafe"! Ayth einai h sumantikoterh diadikasia tou 2ou va8moy, kai tote mporeis pragmatika na deis! Pera apo ayta h epomenh symantikoterh diadikasia legete Hatsurei Ho! Prepei na doylevei kapoios syxna ayth thn diadikasia, einai ayto poy 8a legame fwthsh tou an8rwpoy kai ka8arismos tis psyxhs! H 2h symantikoterh diadikasia tou 2ou va8moy! Meta yparxoyn ena matso poly symantikes diadikasies opws: Byosen Reikan-Ho, Reiji-Ho, Nentatsu-Ho, Jakikiri Jaka-Ho, texnikh koyklas, texnikh gonatou, programmatismos mellontikwn katastasewn, askhsh geiwshs, texnikh kopsimatos xordhs (epishs apo tis symantikoteres texnikes 2ou va8mou), Kiko Ho, Gyoshi Ho, Nada Te Chiryo Ho, Heso Chiryo Ho, Hara Chiryo Ho - Tanden Chiryo Ho, Takata's Reiki Finish, Hanshin Koketsu Ho, Zenshin Koketsu Ho, texnikes esisorrophshs energeiwn, Askhseis anapnohs gia proetoimasia sympantikhs enwshs, kai polles alles diadikasies. Ayta didaskontai sths dwrean muhseis? Ginontai tropos zwhs? O 2os va8mos den einai apla 8erapeia meso apostashs h meso symvolwn. Ayta ta didaskoyn oi Masters poy dinoyn dwrean va8moys? Poios mporei na egguh8ei pws 8a laveis toso sovara ton 2o va8mo oso prepei? Oloi osoi plhrwsan to antitimo poy 3erw, doylevoyn me ayto to pragma kai den vlepoyn mono ekeinoi diafora, alla kai emeis poy zoyme dipla touys! Posoi exoyn kanei thn anakefalaiwsh kai to Hatsurei tropo zwhs me skopo thn aytoe3elh3h toys?

Edited by - Akenaton on 28/01/2004 00:22:29

28/01/2004, 17:11:08
ακενατον
1)ποση ωρα χρειαζετε καθημερινα η εξασκηση στο ρεικι στον 1ο,ποση στον 2ο και ποση στον 3ο βα8μο?
2)ποσα χρονια εξασκησης(με βαση το χρονο που απαντησες στην παραπανω ερωτηση) χρειαζονται για να λαβεις τον 2ο και ποσα τον 3ο βαθμο?

ΕΜΠΕΙΡΙΑ
εχω κανει 3 θεραπειες ρεικι και μου κοστιζουν 40 ευρω η καθεμια.η κυρια που μου κανει,μαθενε το ρεικι 7 χρονια μαζι με την δασκαλα της η οποια ειχε αναπτυξει μεγαλες δυναμεις μεσα απο το ρεικι.
οταν εβαλε πρωτη φορα τα χερια της στο κεφαλι μου τα κρατησε(σε 3 θεσεις)καποια ωρα,μολις τα εβγαλε για να προχωρηση στην κοιλια,ενιωσα σαν να εφυγε η ζωη απο το κεφαλι μου...τρομερο συναισθημα.το 8εμα ειναι οτι αυτες τις θεραπειες τις εκανα ανα 2 μερες και μου ειπε οτι για να καθαριση τελειως ενας ανθρωπος χρειαζονται χρονια,τη οικονομικα χρειαζετε ενας ανθρωπος για να κανει χρονια θεραπειες που κοστιζει εκαστη 40 ευρω?μηπως αντι για θεραπειες να παιρνεις κατευθειαν τον πρωτο βαθμο?μου ειπε πως απο την 4η θεραπεια αρχιζουν να φενονται αποτελεσματα.τα ιδια λεφτα ειναι και σου μενει και ο πρωτος βαθμος...

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

AkenatonΝέο Μέλος
29/01/2004, 02:21:21
file αναζητητη,
exontas ton 1o va8mo, arxika gia 1 mhna peripoy prepei na kaneis mia
diadikasia 1 h kalhtera 2 fores thn mera, opoia krataei gyro sta 45
lepta arxika. Argotera mporeis na mikrineis ton xrono ayton se 25 me 30 lepta an 8es. Exei kapoies mikres askhseis dialogismoy, alla einai
poly mikro ayto to kommati ston 1o va8mo. Afou exeis parei ton 1o va8mo loipon, gia na pas ston 2o prepei na perasei mia xronikh periodos toylaxiston 3wn mhnwn kai na exeis doulepsei toulaxiston 30 synedries. mia synedria mporei na kratisei apo 20 lepta mexri oso 8es. Mia aplh kai plhrhs sunedria xwris na 8es na 8erapeuseis kati apla na oloklhrwseis thn synedria xreiazete peripoy 50-60 lepta.
Prin milisw gia ti xreiazete prin pas ston 3o va8mo, na sou e3hghsw prwta pws exei 2 skelh o 3os va8mos, eite mporeis na ton pareis oloklhro kai na gineis Master, eite na pareis to 1o kommati tou 3ou va8moy to opoio symainei oti teleiwneis ton myhtiko sou kuklo, den yparxoyn alles muhseis kai ma8eneis oles tis texnikes kai didaskalies tou 3ou va8moy!
Apo thn stigmh poy katexeis kai ton 2o va8mo, xreiazese palli kapoio kairo na kaneis aytoka8arismo (nomizw gurw stis 21 meres), giati allazei o tropos epikoinwnias twn chakra kai genikotera oloklhro to kanali soy! Afou katexeis ton 2o va8mo gia na pas ston 3o prepei na perasei ena xroniko diasthma toulaxiston 6 mhnwn opoy prepei na exeis doulepsei toylaxiston me 180 katastaseis (mporei na einai hatsurei, mporei na einai anakefalaiwsh kai spasimo xordhs, mporei na einai 8erapeia apo apostash h meso fwtografias, etc etc). To 8ema edw einai na valeis ena programma kai na douleveis systimatika gia na ka8ariseis olo sou to parel8on kai oloklhrh thn ypar3h soy apo katastaseis kai diamorfwseis, skopos einai na katafereis na zeis sto twra. Prepei na doyleueis oso perissotero mporeis, an katafereis na strimw3eis toso ta pragmata wste na doyleveis me ayta 1 ante kai 2 wres thn mera einai poly kalo. Apo'kei kai pera an ma8eis tis dynatothtes tou, to xrhsimopoieis arketes fores kata thn diarkeia ths hmeras gia polla pragmata! O 2os va8mos periexei 3 symvola, me ta opoia mporeis na kaneis apisteyta pragmata!:) Ston 3o va8mo muhse sto teleytaio symvolo, kai einai va8mos ka8ara pneymatikhs teleiopoihshs! H monadikh 8erapeytikh diadikasia poy periexei einai mia diadikasia energeiakhs engxeirhshs, opoy prepei na exeis doylepsei arketa me ton 3o va8mo prin epixiriseis kati tetoio, dioti pairneis to "provlima" apo ton as8enh kai to stelneis sto fws! Enas gnwstos moy Reiki Master, panw se ena seminario Reiki doyleue panw se mia kopela, kai 3afnika parathrei kati ston laimo ths, thn rwtise kai h kopela anefere pws eixe arxisei na anaptysete kapoio eidos ogkoy! O daskalos tote ekane ayth thn diadikasia opoy kata thn diarkeia ths, h kopela eniw8e san na vazei ta xeria toy mesa ston laimo tis! Thn epomenh mera (to seminario htan gia 3hmero h 4hmero) h kopela eixe ka8hsterisei na vre8ei sto seminario dioti eixe 3ypnisei me enan ponemeno laimo kai eftyne aima! Meta apo liges meres diapisto8hke pws tis eixe fygei o ogkos! O 3os va8mos loipon exei polles diadikasies opoies prepei na doyleveis parallhla me aytes toy 2oy va8moy! Prepei prwta ap'ola na doyleyeis mono me ton 3o va8mo gia ena 3mhno mexri na ka8ariseis (dioti palli allazei o tropos leitourgeias toy systhmatos soy) kai meta apla koitas na volepseis ton xrono sou wste ston idio xrono poy doyleyes ton 2o va8mo, kaneis kapoia analogh katanomh tou xronou wste na mporeis na doyleyeis kai toys 2 me megalhterh vash opoy katalaveneis oti xreiazete akomh doyleia! Olh h diadikasia se allazei oxi mono eswterika alla kai e3wterika! Fenesai diaforetikos xwris na prosdiorisei kanneis ti exei alla3ei panw soy! Telospanton, mporw na milaw wres gi'ayto, alla einai san na prospa8w na e3hghsw ti geysh exei mia sokolata. Oti kai na pw an den thn geytei kaneis, an den to niwsei den mporei na to katalavei:)