- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Πιστέυω πως ο crucifire εκανε πλήρη αναφορά και δε χρειάζεται να πω τιποτα παραπάνω..Εντάξει ο ηχολήπτης κλασσικά..Δεν ήταν στην κονσόλα αλλα ήταν στο μπαρ!!!
Από τη στιγμή που ο εξοπλισμός του μαγαζιού και η ικανότητα του ηχολήπτη δεν είναι κάτι που μπορώ να ελέγξω το μόνο που με ενδιέφερε ήταν η απόδοση της μπάντας και πιστεύω ότι ήταν αποδεκτή.Τώρα ρε συ crucifire...οχι και 30 ατομα
..ηταν 70-80.
Πάντως ήταν μια νύχτα που είχε αρωμα αψεντι..ξέρει ο crucifire![]()
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
quote:
Τώρα ρε συ crucifire...οχι και 30 ατομα..ηταν 70-80.
wtf, που ήταν όλοι αυτοί; μάλλον δεν υπολόγισα σωστά το χώρο... και πάλι λίγοι είναι... βλάκες αθηναίοι μεταλάδες... διακοπές πήγαν όλοι;!
βέβαια κι εγώ είχα κανονίσει να φέρω καμιά δεκαριά και τελικά καταλήξαμε τρεις... αλλά τσαντίζομαι όταν τέτοιες συνευλείες δεν έχουν προσέλευση. δε λέω για 'σας εδώ μέσα, γιατί έχετε και τις δουλειές σας, αλλά αυτοί που μπορούν, αυτές τις συναυλείες πρέπει να στηρίζουν. όχι να δίνουν τα κατοστάρικα για τα εισητήρια των metallica...
άλλωστε η τιμή είναι ίδια με την τιμή ενός ποτού σε κάποιο μέταλ μπαρ, αλλά έχει και bonus μια πολύ καλή μπάντα λάιβ!
quote:
Δεν ήταν στην κονσόλα αλλα ήταν στο μπαρ!!!
ε, δεν μπορείς να πεις, ήταν τουλάχιστον στον ίδιο όροφο!
Πως στο καλό θα το υπενθημίζουμε στον εαυτό μας μέσα στο άγχος της δουλειάς;
Υπάρχει κάποιος τρόπος να έρχεται υπενθύμιση συναυλίας;
υπάρχουν, δε, και οι υπενθιμήσεις, στο pc, στο κινητό, στο pda κλπ.
τώρα, ένα σύστημα με newsletters δε θα ήταν κακή φάση, αλλά ο μόνος που μπαίνει εδώ αρκετά τακτικά ώστε να το επομιστεί είναι ο D_I... ο οποιος θα πάθει υπερκόπωση στο τέλος... γέρος άνθρωπος κιόλας...
Δυστυχώς σε κανένα πεντάρι χρόνια το πολύ δεν θα έχουμε και τίποτα πράσινο!
Ασυνειδησία?
Πως να το πω? ![]()
quote:
Τις τελευταίες μέρες κάτι με έχει πιάσει και ακούω μόνο κλασική οπότε δεν έχω πολλά να πω για μέταλ.
Καλά, δεν παιζόμαστε κι οι 2!
Από την Τρίτη περίπου έως την Παρασκευή το πρωί άκουγα μόνο κλασσική κι εγώ!
Κατέβαζα τις Συμφωνίες του Μπετόβεν, Σονάτες, το Rekbiem του Μότσαρτ!
Και δεν ξέρω καν πως μου κόλλησε! ![]()
quote:
τώρα, ένα σύστημα με newsletters δε θα ήταν κακή φάση, αλλά ο μόνος που μπαίνει εδώ αρκετά τακτικά ώστε να το επομιστεί είναι ο D_I... ο οποιος θα πάθει υπερκόπωση στο τέλος... γέρος άνθρωπος κιόλας...
Όχι, δεν θα ήταν κακή φάση να υπάρχει ένα τέτοιο σύστημα αλλά κι ο D_I θα έπρεπε να λάβει κάποια υπενθύμιση ότι θα γίνει κάποιο γεγονός ώστε να το θυμηθεί κι αυτός.
Ένα μυαλό έχει κι αυτός... ![]()
Θα ήταν επίσης πολύ καλή ιδέα να αναλάβει κάποιος άλλος αυτό το ρόλο.
Δεν θα αναφέρω τους λόγους, όποιος το κάνει θα δει γιατί το θεωρώ χρήσιμο.
Τι λέτε? ![]()

In anticipation of my resurrection...
τέλος πάντων...
για την πάρνηθα by the way, δε θα 'θελα να σχολιάσω... ακόμα δεν έχω καταπιεί την ιδέα ότι δε θα την ξαναδώ πράσινη όπως παλιά... εν τω μεταξύ, είχα κλείσει το καταφύγιο φλαμπούρι για το άλλο σαβ/κο... σκέφτομαι πόσο κ***φαρδος είμαι που δεν το έκλεισα πιο νωρίς...
εμείς θέλουμε κάψιμο...
8/7: paradise lost, type O negative, rotting christ, opened paradise, sun of nothing γήπεδο baseball, ολυμπιακές εγκαταστάσεις, ελληνικό. γύρω στα 40-45 ευρά νομίζω. καλή φάση για τον D_I. εγώ θα πήγαινα για τους r-c αλλά δεν πληρώνω τσάμπα για τους άλλους...
11/7: joe satriani, firewind. επίσης γήπεδο baseball. πωπω, η χαρά του κιθαρίστα. δε λέει να το χάσετε!
20/7: metal healing fest: rage, orphaned land, aborted, wastefall, LEAVES EYES, infidel, emerald sun, silent rage, t.b.a.
21/7: metal healing fest:septic flesh, the haunted, nightrage, primorgial, mystic prophecy, overgraven, lunarsea, L.O.S.T., D.O.P. t.b.a.
22/7: metal healing fest:destruction,firewind, pentagram, ektomorf, maer mataron, inactive messiah, riverside, deviser, demenzia. t.b.a.
αχ, γκρέτελ... σε μισώ που είσαι εκεί πανω...

In anticipation of my resurrection...
quote:
Καλά, δεν παιζόμαστε κι οι 2!
Ά ρε γαμώτο να μην καταφέρω να κατέβω Ελλάδα το καλοκαίρι, θα περνάγαμε τέλεια!
quote:
Η Πάρνηθα ακόμη σιγοκαίει, όπως έκαιγε και τις προηγούμενες ημέρες.
Δυστυχώς σε κανένα πεντάρι χρόνια το πολύ δεν θα έχουμε και τίποτα πράσινο!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακολουθεί παρουσίαση

Παρόλλο που οι Kampfar υπάρχουν από το 1994, δεν έχουν καταφέρει να γίνουν ιδιαίτερα γνωστοί στο χώρο του Black Metal για λόγους που αδυνατώ να κατανοήσω. Η μουσική τους είναι ένα μείγμα black και pagan με λίγα folk και κλασικά στοιχεία. Αν και όχι ιδιαίτερα πρωτότυποι, ο ήχος τους δημιουργεί μια φανταστική Βίκινγκ ατμόσφαιρα και κάθε δουλειά τους στέκεται σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Ο παραπάνω είναι ο τελευταίος τους δίσκος που κυκλοφόρησε το 2006 από την Napalm Records μετά από απουσία 7 χρόνων.
Πρόκειται για μία πάρα πολύ αξιόλογη προσπάθεια και για να πω την αλήθεια οι Kampfar δεν με έχουν απογοητεύσει ποτέ από τότε που άκουσα για πρώτη φορά το καταπληκτικό ντεμπούτο τους με τίτλο Mellom Skogkledde Aaser το 1997.
Το Kvass περιέχει 6 μόνο τραγούδια με διάρκεια από 6 μέχρι 8 λεπτά το καθένα και όπως καταλαβαίνετε το επικό στοιχείο κυριαρχεί. Κυρίως mid-pace και με αρκετά μελωδικά ρίφ και ελάχιστες πινελιές από τα πλήκτρα, ο ήχος του Kvass είναι ένας φόρος τιμής στις ρίζες του Black-Pagan metal με αναφορές στους πατέρες του είδους, Immortal, Enslaved, και Darkthrone.
Ένα ταξίδι στην Νορβηγική φύση, στην βόρεια μυθολογία και στο φολκλόρ γεμάτο από πολεμικές κραυγές μεγαλείου και ανιμισμού.
Ελπίζω μόνο να μην εξαφανιστούν και πάλι για 7 χρόνια....